כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
:'( שוב פיגוע קשה וכואב בארצינו שוב קורבנות בואו ונתייחד עם משפחות ההרוגים ונאחל החלמה מהירה לפצועים.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היה לי חלום למלא תמיניבאר שלי בבקבוקי קולה/בריזר (אני לא מכור לקולה. אני לא שותה אותם אלא אם יש אורחים P: וככה ביום יום אני שותה 2-3 כוסות קולה מקסימום, זה רק כשאני אוכל צהרים וערב) בכל אופן, השגתי 24 בקבוקי זכוכית של קולה - 50 שקל! ^^ תמונות : לצערי המיניבאר מספיק גדול רק ל20 בקבוקים.. לא נורא! 4 כבר סיימתי P:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיוריד את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי.
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני קניתי מגילת קיר (פוסטר מבד) לבית. אני תולה אותו ומה אני מגלה...הוא מסריח! שאלתי חברים מה זה והם אמרו שזה בד עם כימיקלים רעילים... מישהו יודע איך לנטרל אותם? הריח פשוט בלתי נסבל והוא מתפשט בכל הבית
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
רציתי פעם לברר את הנושא הזה , ראיתי איזה לינק שאומר שכל וידאו שהועלה לאתר משנת 2012 (בערך ) , כאשר הוידאו הוא 720P ומעלה יש 192KBps לאודיו . רציתי לשאול אולי מישהו פה יודע . נגיד שיש קליפ יותר מאוחר יותר מ 2012 , ויש לו אופציה של HD . אז אם נניח אנגן אותו פחות מ HD , אז איכות האודיו גם תרד לפחות מ 192KBps , או שהאודיו הוא באותו איכות ללא קשר לרזולוציה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז הלכתי על פה... האם ניתן להזרים וידאו (או תמונות\מצגת) מלפטופ לטלויזיה (חיבור HDMI) אבל להמשיך להשתמש במחשב כרגיל ? כלומר, שאני אוכל נניח לגלוש באינטרנט ועל מסך הטלויזיה יראו סרטון שמגיע מהמחשב ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון היה כבר המון פעמים... אז? יאללה להתחיל לשים שירים איכותיים... להקה איכותית!! הינה שיר "רגוע" אחד שלה שאני אוהב כל השאר בואו נגיד שההורים שלכם לא היו מתים עליהם... System of a Down - Aerials השירים שכדי לישמוע בלי הורים... ;D אבל שירים יכותיים מאוד!! system of a down - forest System of a Down - Know System of a Down - Marmalade System of a Down - Psycho System Of A Down - Toxicity System of a Down - War סתם שיר יפה! Carpenters - Why Do Bird Suddenly Appear זמר ענק 3 שירים איכותים משהו BEST סוף הדרך שמאלה: Eagle Eye Cherry - Falling in Love Eagle Eye Cherry - Save Tonight Eagle Eye Cherry - Are You Still Having Fun ניבחר לשיר הרוק הכי איכותי במילניו…
-
- 111 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
לפני די הרבה זמן רצה ברשת פרסומת מאוד מושקעת של חברת Honda. בפרסומת רואים שורה של אירועים אשר גוררים האחד את השני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את הפרסומת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם בכל זאת חשבתם שיש למישהו בושה במדינה הזאת..
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה תוכנית שלא ידעתי לכתוב בבקשה עיזרו לי לפתור את התרגיל. התרגיל: בבית החולים ישנן מתנדבות, העובדות 6 ימים בשבוע, ובכל יום שתי משמרות נתוני הקלט (עבור חודש שלם, 30 יום) הם שלשות של: -מס' משמרות (1 או 2) -מס' היום בשבוע (1...7) -מס' התנדבות, שעבדו באותו יום ובאתה משמרת כאשר יש לחשב ולהציג: - היום בשבוע בו עבדו סה"כ הכי פחות מתנדבות (אם יש יותר מיום אחד אז יש להציג את כולם). -בהנחה שכל מתנדב מקבל בכל משמרת ארוחה העולה 20 ש"ח לבית החולים מהו הסכום הכולל ששילם בית החולים עבור כל הארוחות לכל החודש. א. (5 נק') בחר משתנים עיקריים, הגדר את טיפוסיהם, ותאר את תפקידם. ב. (7 נק') בצע פירוק של הבעיה לתת משימות כך שכל תת משימה תיפתר באמצעות פרוצדורה או פונקציה. הקפד לציין בכל פונקציה …
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
הנה כתובת האינטרנט של אתר הלוויינים הראשי של NASA ששוחרר לקהל הרחב במטרה להפגין את השיתוף וההנאה שהוא יכול להפיק מהשגי החברה. ניתן לראות כל נקודה ברחבי הגלובוס ממבט הלווין עד לגודל של מטר רבוע באיכות יוצאת מן הכלל. לידע כללי, גודל האתר 170MB. להנאתכם. http://worldwind.arc.nasa.gov בארה"ב הצלחתי לראות עד גודל של מכונית... באזור של האוורסט רואים את התמונה פשוט תלת מימדית בגלל הגובה... ענק!
-
- 139 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
שלום רב זה אני עם השרת שאין לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות להקים אתר של תוכנות עם דירוג של גולשים דרוג של צוות האתר סיקורים וכו' אבל אני צריך עזרה מצדכם כמו מעצבים מישהו שי'ודע לבנות אתר ואנשי צוות אני יכול לתת בתמורה שטח מהשרת שלי אם מישהו מעונין שיגיב תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנט בלאפטופ שלי. עד אתמול לא הייתי לי שום בעיה, אבל אני לא יודע מה השתנה מאז. כשאני נכנס לאתר דרכו אני רוצה לשמוע רדיו, לא קורה כלום שאני לוחץ על פליי, השידור מיד עוצר, עוד לפני שלב הסטרימינג. ניסיתי מס' דברים: 1. ניסיתי מס' אתרים ותחנות וזה לא משתנה. 2. הורדה והתקנה Media Player Firefox Plugin והפלאג של הפלאש 3. אני משתמש בכרום, אבל גם באקספולרר זה לא עובד 4. מחיקה של נתוני הגלישה (כולל קוקויז) 5. הסרה של האנטיוירוס וכיבוי של הפיירוול - החלפתי אנטי וירוס לאבירה ועדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות? עזרה?!
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
ביום שלישי (ה-19.4.2005) התפרסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות במוסף הראשי על גיבוש חובלים, אודה מאוד למי שימצא את אותה כתבה ויעלה אותה לכאן ! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
-
היי רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמתעסקים בקייט סרפינג? אם כן אז אולי תוכלו לפרט על הקושי של הספורט, החוויות, הציוד ועלותו וכו' תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://img205.imageshack.us/my.php?image=alexk.jpg זה מין אתר כזה שאנשים מציירים בוא בזמן אמת מישהו אולי יודע איך מה האתר? מה הקישור לזה או איך קוראים לו? זה אתר כזה לא יודע של אנשים שמציירים ביחד ONLINE לא יודע חחחאני חייב דחוף הינה עוד אחד זה בעצם כזה עיגול שאנשים מציירים בתוכו מכול העולם ONLINE ככול שעושים זום זה מתקרב ואפשר לצייר קיצור http://img205.imageshack.us/my.php?image=piss2.jpg אני צריך קישור לאתר הזה פליז אולי מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חברה שלי ישבה מתחת לבניין עם חברה שלה פתאום ירד אחד הדיירים חשב שהן מעשנות שם סמים דפק לחברה שלי מכות רצח... היא הגישה תלונה למשטרה על תקיפה לפני כמה חודשים טובים כבר ומאז כאילו לא היה . כל פעם שהיא עוברת בסביבה שם הוא גם שם,עכשיו אני מפחד שהוא יעשה לה משהו יותר חמור מזה,והמשטרה לא עושה כלום,והיא הלכה כבר כמה פעמים לתחנה מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://dsy.co.il/goodnews.htm חחח אתר של חדשות טובות מצחיק , כל מה שאנחנו רוצים לשמוע ובחיים לא נשמע
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אייפוד טאץ' שנקנה לפני כעשרה חודשים. לאחרונה יש בעיות עם כפתור ההפעלה והכיבוי-לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. רוב הפעמים צריך ללחוץ עליו ממש חזק וללחוץ כמה פעמים עד שהוא יואיל בטובו לעבוד. לפעמים לא עובד בכלל כמה דקות. העניין הוא שאחרי שלא משתמשים באייפוד כמה שעות הכפתור מתחיל לעבוד מצוין לכמה זמן ואז עוד פעם מקרטע. אני רוצה לשלוח אותו לתיקון במסגרת האחריות. אבל אני חושש שהם יבדקו אותו, והכפתור כמובן יעבוד אחרי שלא השתמשו בו כמה ימים. הם מקסימום ינסו אותו כמה פעמים, יחליטו שעובד וישלחו לי את האייפוד בחזרה, אם לא יבקשו לשלם עלות של בדיקה. בקיצור, איך לגרום לכפתור לא לעבוד כשהם יבדקו את האייפוד? או שהם יותר רציניים ממה שאני חושב ובדרך כלל מסתכלים עליו מבפנים? (תקלה…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-