עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.wwe.com/inside/news/bambampasses :'( :'( :'( אהבתי תדמות זכרונו לברכה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by huber,

אחד האתרים היותר מעניינים לטעמי ברשת בתחום החומרה/גדג'טים פירסם את נבחריו לשנת 2008: http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2008/11/25/TrustedReviews-Awards-2008/p1

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  3. כמו שהכותרת אומרת, אני לא מבין מדוע מונה התגובות שלי באתר נעצר על 238. פתאום שמתי לב שכבר מספר הודעות אני 'תקוע' על המספר הזה.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

במה קבלן בניין מתחמה ? אותה שאלה לגבי צלם אופנה.

5. Started by moses_23,

לכל מחפשי הכתוביות למיניהם... סאבס חזר ובגדול!!!! אז...אפשר לרדת מהאתר LALA ומהשרתים האיטיים שלו...וגם מהשאר... .....שכחתי לרשום את כתובת האתר... http://www.SUBS.co.il

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

משו חמוד http://www.bustedtees.com/

7. אהלן חברה,אני קורא פסיבי בפורום אבל עכשיו יש לי שאלה קטנה ואין לי איפה לשאול אז.. עשיתי גיבוש צנחנים באוקטובר,עברתי אבל לא נמצאתי מאותר דובדבן הקטע שאני מאד מורעל על דובדבן,אבל לא ההיתי ממש שפיץ בגיבוש ואני חושב שיכולתי להוציא יותר(למרות שעברתי) אם אני ממש אצטיין ביחטיות,יש אפשרות שיקחו אותי לדובדבן למרות שאני לא מאותר?יש לזה תקדים? תודה מראש

8. Started by tombcatz,

מסתבר שמי שמספר התגובות שלו הוא 1337,זה נכתב כ-leet לקחתי תמונה לא ערוכה [כי עכשיו מס' תגובותי יהיה 1338,לצערי ;D] SW33T! ;D

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by matizami,

אני רוצה להשכיר דירה בארה"ב לתקופה קצרה לטיול. הציעו לי לשלם דרך פיי פאל. כמה זה בטוח מבחינה שאני יודע למי אני משלם ואפשר לעקוב אחריו ולדעת מה השם האמיתי של אותו אדם. בעצם מה שאני רוצה לשאול, האם אותו אדם, יכול לברוח עם הכסף בלי שיהיה לי יכולת לאתר אותו, כל מה שאני מקבל זה מייל שלו.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. שלום רב היום התגלתה בעיה מוזרה בפייסבוק בפלאפון שלי (samsung s8300 או משהו כזה) כל פעם שלוחצים על הכפתורון הקטן של הפייסבוק, זה פותח את הדף פתיחה [איפה שצריך לשים שם משתמש וסיסמא] - אבל עם מייל של מישהו אחר! אנשים שאני לא מכיר ופעם בכמה פעמים זה פשוט נכנס לפייסבוק של בנאדם אחר לגמרי, שאני לא מכיר, ומראה לי את כל הסטאטוסים שלהם אם לוחצים על פרופיל זה נכנס לפרופיל שלי. אני ברשת פלאפון, התקשרתי לחבר בסלקום עם פלאפון של סאמסונג גם [כמו שלי אבל טיפה שונה, עגול כזה] ואצלו בעייה זהה! מישהו נתקל?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E640 עם 8800 GTS. האם צפוייה ירידת מחירים דרסטית בקרוב, או שאני יכול להיות רגוע ולקנות עכשיו?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by mihFir,

רוצה לקנות מזגן לחדר, שיוציא אותי מהחום הנוראי הזה, ואת המחשב שלי. אני רציתי ללכת על נייד, בלי יותר מדי התקנות וחורים בקיר, אשמח לשמוע המלצות שלכם ? תודה מראש.

13. מי שלא מכיר, אחת החברות הגדולות אם לא הגדולה ביותר של מכירת דומיינים. אז רכשתי לפני שבוע וקצת דומיין ולאחרונה הגיעו לי התראות מהם על כך שיש חשד שיעני גנבתי תויזה או משהו כזה (ככה לפחות הבנתי) ולכן הם רוצים עותק של רישיון הנהיגה שלי או של הפספורט... כנראה שהם חושדים בי כי חירטטתי בפרטים של הדומיין והשם שלי באימייל זה Avi Bitter ..... האמת שזה דווקא מצויין שהם דואגים ככה, אבל לשלוח תמונה של פספורט שאלוהים יודע לאן זה יגיע? כי רישיון נהיגה אין לי.. לכו תדאו לאן זה יתגלגל.. זה קצת מוזר לי שהם דורשים את זה... אין פרטי זיהוי אחרים שאני יוכל להזדהות? כי אני קצת חושש לשלוח עותק של הפספורט.. דרך אגב, אם "גנבתי" את הויזה התשלום בוצע לפני שבוע וחצי, לא היו מבטלים כבר את העסקה?…

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by avi2014,

שולחים לארץ משחקים?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. אמא שלי ביקשה שאני אוריד שירים ביידיש מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? זה די דחוף היא משגעת אותי

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by lo_toda,

46 הכונן הקשיח 56 המהעבד ... פשש ...מגניב ... אני עוד דאגתי שהמוזיקה תהיה ב FLASH ולא בקשיח ...זה לא עזר ... מה זה הזמן מזגן ? זה מזיק הטפר הללו ?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 13:46:34 מצחיק ...עכשיו אני רואה שאני משתמש ב 800MEG זיכרון ...ו לא 3G זיכרון ....פשש לא הירגשתי את זה ...מצחיק מה שהולך פה ..[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by GWeizman,

לא ידעתי אם לפה או למדע וטכנולוגיה.. נראה לי שיותר לפה. בכל מקרה, נתונה לי נקודת רתיחה של מים (98.098) בגובה מסויים. איך אני יכול לחשב את לחץ האוויר (ולהעריך את הגובה) לפי זה? תודה עריכה: אוקי, הגעתי לזה שהלחץ הוא 0.902368421 אטמוספרות, איך אני מגיע לגובה מעל פני הים? עריכה2: אוקי, כנראה טעיתי? עריכה3: פתרתי לבד, תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by stone cold,

בסרט Private Blonds On Fire יש שחקנית בשם-GRETY מישהו יודע בעוד איזה סרטים היא שיחקה כי היא פשוט "לוהטת" סרטים מומלצים יתקבלו בברכה ואני יודעה שיגיעו לפה אנשים שיגידו איזה חרא אני ושאני תומך בזנות ופורנו אז אני רוצה להגיד לכולם אני לא קונה מוצרי פורנו ואף פעם לא הלכתי לזונה ואני מאוד נגד הסחר בבני אדם בארץ ובעולם ולהשיג סרט בחינם לא יעזור לאף חברת פורנו ולאף סרסור

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by oorlevi,

מחקר בריטי טוען כי משחקים מקוונים לא רק אינם מזיקים וממכרים, אלא אף יכולים להועיל לצעירים. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=499036&sid=127

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  20. תערכות צרכני אלקטרוניקה 2006 נפתחה אתמול בעיר הנאון, ומהווה את יריית הפתיחה לכל החידושים שצפויים בחודשים הקרובים ובכלל מגמות בעתיד, בכל התחומים האלטרונים. כמובן שכל האתרים המרכזיים בתחומים השונים מסקרים את התערוכה (ואף באתר פה התפרסמה הכתבה על ה BLU-RAY): http://www.cnet.com/4520-11405_1-6398208-1.html?tag=cnetfd.ld1 http://dapreview.net/news.php (וכל אתר אחר שמכבד את עצמו) אתם מוזמנים לרשום כל מני דברים מגניבים וחדשים ו/או סתם מעניינים אותכם מהתערוכה. אותי למשל, מעניין הדגם המשך שהיה ידוע בשם RIO AVALON וכעת ש SIGMATEL קנו את הטכנולוגיה של RIO שהפסיקה את הפעילות, נראה מבטיח.. כמו ה RIO CARBON שלי רק עם 8 גיגה הארד דיסק, מסך צבע, וכל התכונות של ה RIO KARMA האגדי

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by o07,

מה יש לעשות שמשעמם... אין לי תמחשב שלי אין לי חיים. יש לי איזה פנטיום 2 מעפאן שבקושי פותח תאינטרנט... שלא לדבר על משחקים. יש איזה רעיונות איך אני מעסיק את עצמי ???

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by Yossi1981,

לא הביטחו משהו לגבי סוף החודש הזה? או שרק הזיתי את מה שכתוב באתר הבית שלהם?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by ohadico,

יש לי צורב תקול שאדיין חלה עליו אחריות . מי מוצא לי בבקשה את האתר של LG שאני יוכל ליצור איתם קשר כי אני לא יודע איפה המשרדים שלהם בארץ כדי שיחליפו לי את הצורב שלא מצליח להידלק.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור לפתיחת הכונן זה לא עובד ובדקתי והבעיה בצורב עצמו ולא בחיבור...

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  24. מחפש אתר שסיקר את עסקת החטופים האחרונה באנגלית מישהו מכיר אתר כזה?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  25. מאיפה אני יכול להוריד קליפים לאייפוד בפורמט MP4 ? והאם אפשרי להפוך AVI ל MP4 ? [תודה ]

• 11 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים