כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
יש לי משפחה בניו יורק , אם אגיד להם שיקנו לי את המכשיר וישלחו לי זה יהווה בעיה כלשהי ? צריך לעבור מס הכנסה ? מיסים ? כל דבר אחר שצריך לשלם עליו ? איך כל זה עובד? ואיך אוכל לשלוח לבן דודי את הכסף? מצטער , אני לא מבין בעניין דבר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי טלויזיה רגילה (הכוונה לא פלזמה או lcd) שכתוב עליה hd 1080i ready מה הכוונה איך יכול להיות 1080I זה לא FULL HD? יש טלויזיות שהם HD READY וכתוב עליהם תומך באיכות 1080p מה הכוונה?? מה עדיף טלויזיה של חברה טוב הכוונה ל lcd שהיא hd ready או חברה בינונית לדוגמא konka שהיא full hd?? אם זה תלוי בגודל של המסך אז תסבירו...
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
מחקר מגלה: לפיגועים אין משמעות צבאית והם אינם מסכנים כלל את ישראל- האפקט היחיד שלהם הוא הפגיעה הקשה במוראל העם מכון ירושלים לחקר ישראל ספר את הפיגועים ותוצאותיהם מאז מלחמת ששת הימים: ב-37 שנה נהרגו "רק" 1919 ישראלים ב-2136 פיגועים: באותה תקופה נהרגו בתאונות דרכים בישראל לפחות 500 אחוזים יותר מחקר שערכו עמי פדהצור וגדי פארן ממכון ירושלים לחקר ישראל על טרור בירושלים בשנים 1967 עד 2003 כולל הסיכוי לההרג במרצדס גדול מהחשש למות מפצצה בקניון נתונים מאלפים הנותנים תמונה מלאה על המאבק הפלשתיני המזויין באמצעות הטרור. הנתונים מצביעים על כך שאחרי הכל מלבד האפקט הקשה על המוראל הלאומי ותחושת אי הביטחון האישי, הטרור עצמו מניב תוצאות עלובות בקנה מידה של פגיעה צבאית. מאז 1967 ועד…
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
זה שיר יישן שהיה פעם בארוויזיון ויש אותו עכשיו בפרסומות בקיצור אני רוצה להוריד אותו ואני לא יודע מי הזמרת או איך כותבים "לנסוע" בצרפתית תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חשוב שחברת המישלוחים תסדיר את כל הבעיות עם המכס והמיסים בארץ כי לי אין כוח לזה . שמעתי על החברות האלו רציתי לדעת איזה מהן הכי טובה ? TNT Express ushops mustop אם יש למשהו ניסיון איתן שישתף בחווית הקניה מהן.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום... יש לי (יותר נכון לאבא שלי ואני מתחזק ובודק בשבילו) חנות בנושא ציוד לגני ילדים ובתי ספר. האתר הנוכחי שלו הוא www.gan-li.co.il האתר בנויי בצורה הזויה ללא דף ייחודי לכל מוצר, ללא התאמה לפיירפוקס ובכלל-עלה המון כסף ונותן כלום תועלת. באמת שלא ראיתי עבודה כזו לא מקצועית הרבה זמן (לא להתקרב לYBAY) בכל מקרה אני לא רוצה להשאר עם המצב הקיים ופניתי לכמה חברות שונות בשביל לקבל הצעת מחיר לאתר שיכבד אותי.(אני מוחק את האתר הקודם) החלטתי ללכת על אתר מוכר הפעם.סיננתי את הרשימה שלי ל-2 חברות ופה אני צריך אתכם שתעזו לי להתייעץ מה לבחור=חשוב מאוד המחיר אבל לא פחות מזה גם האיכות.חשובה מאוד גם האיכות לא רוצה להדפק שוב. אז ככה החברות נקראות B-SHOP ו-LIVESHOP (שלLIVENDS) ההצעות שקיבלתי ב…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את האתר שלי מהשרת חינם -זבל ולהפעיל אותו דרך המחשב שלי כיצד אני עושה שהמחשב יעבוד גם כן כשרת ? תודה דן
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
רצויי שהכניסה תהייה ללא תשלום.... הייתי רוצה לבוא לקניון המרוקאים באשדוד אך אני לא יודע אם מתקיים שם השנה. אני מת לחגוג! להתפרק על האוכל המתוק!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני בן 26 כיום ואני שונא מוות את הפייסבוק הזה,זה דבר ראשון. דבר שני אני עושה כיום תואר ראשון בהנדסת חשמל ודי אין חיים חברתיים מרוב הלחץ שיש לי מן האוניברסיטה וגם מן הבית(בעיות כלכליות,אבא שלא יכול לעבוד ואני נאלץ לכלכל את המשפחה). עכשיו יש לי מספר חברים שאני יכול לספור על האצבעות משהו כמו 5 או 6 שאני מחשיב כחברים טובים ושותפים מן האוניברסיטה שמכירים אותי שנה שנתיים ככה. עם בנות לא הולך לי,כי אין לי זמן כרגע להשקיע בעצמי. עכשיו שמתי לב לתופעה די משונה ב-3 שנים האחרונות,כול שנה שיש לי יום הולדת : אף אחד לא מברך אותי במזל טוב(היית לי אחת שבירכה אותי וזה נפסק לאחר שנתיים).עכשיו כול אותם 5 עד 6 חברים אפילו לא טורח לרשום לי יום הולדת שמח כבר 3 שנים,למרות שהייתי בקשר …
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש פורום שעוסק בעיצוב גרפי במחשב (PS,FLASH....) בארץ. אבל שהוא לא תפוז (שום דבר נגד הפורומים שלהם, פשוט לא יכל...גם לא באן או משהו ) על איזה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
עוד איזה שבוע יש לי מבחן שיקסע כמה יחידות אני יעשה במתמטיקה 4 או 5... בכל מקרה אני צריך עזרה בפתירת התרגיל הזה: ישבתי עליו ולא הצלחתי לפתור! תודה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אף פעם לא יצאתי למסיבות של שלושה ימים רצופים, והבנתי שביום רביעי הבא ועד שישי, יש את המסיבה של סלקום "ווליום כנרת". אני מקשיב אולי לאמן אחד או שניים שמופיעים שם, אבל חשבתי שיהיה נחמד ללכת מבחינת אנשים וכו'. מישהו היה שנה שעברה, ויכול להגיד אם זה שווה את הנסיעה? אני הולך לבזבז על זה שלושה ימי עבודה, ומקווה שלא יהיה חרא של מסיבה, רק עם ערסים ופרחות. דרך אגב, אני בן 20, הגיל שלי מתאים, או שכולם שם קטנים בהרבה? אני הולך לבד, אבל לא חושב שתהיה לי בעיה להכיר אנשים, אם יהיו חברה נורמליים... אם יש עצות בנוגע למסיבות האלה אגב, יתקבלו בברכה .
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש אתר שמאפשר ייבוא של כל דבר, משלמים מהארץ ונותנים את המשלוח לשם, אבל שחכתי את כתובתו... PLZ מישהו?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
להפועל אין גביע!!!!!!!!!! ולמכבי חיפה יש אליפות! אז לכל המתלהבים... זוכרים מה שאמרתי... מה לעשות, זהו גורלם של שחצנים. אבל אני מבין אותם, לנצח את מכבי חיפה, ועוד הפועל ת"א, כנראה שאנחנו באמת גדולים עליהם וכל ניצחון שלהם פעם ב-7 שנים עלינו ועוד בפנדלים משמח אותם לפחות כמו תואר אליפות או גביע. אז הנה, אני חגגתי עד אור הבוקר אליפות ביום ראשון, אוהדי הפועל לכו לים אין לכם מה לבוא יותר למשחקים חכו עד העונה הבאה. ובפעם הבאה שתבואו לעצבן אוהדים אחרים סתם ככה בשביל הכיף, תיזכרו מה קרה השנה. תרשו לי בהזדמנות זו לברך את הקבוצה שלי, מכבי חיפה, על זכייתה ה-8 באליפות המדינה, מספר 3 ב-4 שנים. ורק שנמשיך ככה...! תודה לכם ושבוע טוב !!!
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אחרי שעות של סידור כל הכבלים הכל מסודר... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
משפחת ה-Titan Ridge מתוכננת להתאים ליום בו נתחיל לראות כמות גדולה במיוחד של מוצרים תומכי Thunderbolt 3 בשוק, בעידן בו השימוש בתקן אינו דורש תשלום תמלוגים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
IBM THINKPED T-40 (אחד הדגמים הכי מתקדמים שיש) מעבד: פנטיום M 1500MHZ, מגה קאש (סנטרינו...) זיכרון: 512MB כונן DVD כ. מסך: R7500 מובייל, 32MB לא משותף (הזיכרון של הכרטיס בא בניפרד מהזיכרון הכללי...) 2 יציאות USB HD: 40GB חיבור למדפסת, למסך חיצוני ולTV מקום לכרטיסי הרחבה אינפרה אדום יציאת LAN כולל המטען והתיק המקורי, במצב מעולה הוא אצלי פחות מחתי שנה מחיר בארה"ב: 2000$ בארץ: בסיבות ה14000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
-
קריאטיב INSPIRE 2400 ? די זול ראיתי בהצעת מחיר כאן http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no אבל לא יודע מאיפה החנות הזאת שמוכרת ב - 310 ש"ח. אני מעדיף חנויות בחיפה. תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני משתתף בתחרות exit2010 תחרות רעיונות לסטארטאפים. לפרויקט שלי קוראים "”Let my baby grow הרעיון הזה יוכל לעניין חלק ממכם, והייתי שמח שייכתבו הצעות שיוכלו לקדם ולשווק את הרעיון לפרויקט ולגבש אותו בכללי. אני רוצה להציג מצגת וידאו שתתווסף לפרוייקט ומתלבט איך להציג אותה ומה הכי כדאי להבליט. מחקתי את המצגת הקודמת ואת כול הטקסט הנלווה אליה כי אנשים פשוט לא הבינו מה הסיפור מאחורי הרעיון ומין הסתם זה לא "קנה אותם". הרעיון בגדול הוא על אפליקצייה שתשתמש במאגר מיוחד ומעניין שייכתב על ידי המשתמשים עצמם ולגרום למשתמשים להרוויח כסף מהם. הנקודות החשובות הם: 1.המאגר יכיל ערכים קצרצרים שהחלק הראשון יהיה טקסט כתוב כמו סלוגנים, ביטויים, מחשבות רעיונות וכו.. עד לשני משפטים וח…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מניח שיש סיבה טובה, אבל יהיה נחמד לדעת. כי דיונים על חנויות לפי עניות דעתי, וכן לבדוק מתי חנות מביאה את ההזמנות שלה, היא הזדמנות לתת לאנשים ולהתבטא, ולתת את דעתם על חנות זו או אחרת עם נסיון טוב או רע עם חנות זו או אחרת. מה שכן צריך לציין שכל הדברים האלה הם מאוד סובייקטיביים, בגלל זה צריך לתת לאנשים להגיב.
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני חדש... באתי כי שמעתי שזה פורום טוב... אז מה בדיוק הולך פה??
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-