כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,647 דיונים בפורום זה
-
אהלן רציתי לדעת אם ניתן לגשת לתיאוריה ביום שישי ? זה ממש חשוב לי לדעת
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פשוט לא מוצא את זה בהגדרות פרופיל
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כול פעם שאני בא להזמין מהאתר שלהם זה מה שאני רואה: [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 19:58:33 מישהו יודע
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי לזהות שיר מתוך מהיר ועצבני 2. אז ככה, בדיוק שרום והבחור הלבן הזה שכחתי את שמו נכנסים לדיסקוטק של המליין ההוא יש מנגינה ורציתי לדעת איך קוראים לטראק...? תודה רבה מראש, דודי הסטלן.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום, רק רציתי להציג את עצמי. קוראים לי שאול, גר בת"א, בן 27. עבדתי קצת בתור טכנאי מחשבים, ועכשיו אני עושה קורס תשתיות (MCSE). חשבתי שיהיה מועיל אם אני אגלוש בפורומים שבאתר הזה, סתם כדי לקבל פיסות מידע שלא הייתי מקבל בשום דרך אחרת... ידע כללי שכזה הוא מה שמבדיל בין טכנאי טוב לטכנאי מעולה אז בעצם מה שבאתי לשאול זה, אילו פורומים כאן הם היותר פעילים? יש מלא פורומים ואני לא יודע לאן להכנס כדי להיות "בעניינים"... מה שמעניין אותי זה מערכות הפעלה, חומרה, פתרון בעיות... ראיתי כמה פורומים שנופלים לקטגוריות האלה אבל בתור משתמש חדש אני לא יודע אילו הם הפעילים ובאילו יש הודעה חדשה כל שלושה ימים... גם, איפה הפורום ה"קהילתי" של המשתמשים הוותיקים? זה פה במקרה? זהו, אני מניח אז היי ל…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
"לחבר שלי יש בעיה...", "אבא שלי רוצה לקנות....", "אמא שלי היא מעצבת גרפית ורוצה לדעת..." אני לא מבין למה אנשים ששואלים את השאלות האלה חושבים שאכפת למישהו מה בדיוק הסיבה שהם שואלים את השאלה. לא יותר פשוט לשאול "האם מחשב G3 יותר טוב מP3 לתוכנות גרפיות" או משהו בסגנון. לא צריך להתבייש שאתם שואלים שאלות על הרכיבים הישנים שלכם. זה נשמע בערך כמו טורי ייעוץ לבריאות - "לחבר שלי יש בעיות זקפה והוא מתבייש להתייעץ עם רופא"
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדבר הזה אמיתי לחלוטין זה מתוך פרויקט כלשהו של גלי צה"ל מלפני כמה שנים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לשכור דירה לשבועיים בסנט פטרבורג, או לחלופין אכסנייה, התקציב שלי לא גדול ואני רוצה למצוא אתרים או כל אמצעי אחר כדי לשכור שם דירה, התקופה המדוברת היא אמצע יולי, אשמח לכל סוג של עזרה בנושא. בתודה מראש לכולם, אופיר ישראלי.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר. לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא. כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים. תתקנו אותי איפ…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש את המוזיקה מהטרילר של שובו של המלך כמו עוד כמה שמצאתי בגוגל, האתר כאן אומר שזה ביצוע חדש לשיר Epicalypse http://www.soundtrack.net/trailers/?cid=L&id=1368 יש למישהו מושג איך אני אוכל להשיג אותו? יש שמועות שהוא יהיה בגירסה המורכבת.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם משלמים כסף לאלו שבבית האח הגדול? אם כן כמה בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, עשיתי 3 יח' במדעי המחשב ויש לי סופי של 86 או 87 והשנה אני אמור להמשיך ל5 יח', אך השנה יש לי עוד לחץ של עוד מקצועות כמו פיזיקה,ביולוגיה ומתמטיקה ושמעתי שה2 יח' האחרונות במדעי המחשב יוסיפו ללחץ עוד יותר. השאלה שלי : עד כמה משמעותי ההבדל בין 3 יח' ל5 יח' שהולכים לצבא,לאוניברסיטה? האם כדאי לפרוש ולסיים עם 3 יח' ולהשקיע במקום ה2 יח' במדעי המחשב ,בפיזיקה ובמתמטיקה? אשמח לתשובה רצינית, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת Corsair מבצעת צעד תקדימי מפתיע - ותאפשר לכם לרכוש זכרונות דינאמיים מזוייפים לשיפור העיצוב במערכת שלכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא מערכות עם רמקולים, אלא רק decks למשל כמו מינידיסק.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מישהו ראה את הגיפורס FX של חברת ציינטאק? תמונה ראשונה תמונה שניה תמונה שלישית הקופסה כל החבילה ביחד! ועכשיו תגידו שהוא לא יופיוף ;D
-
למה פעמיים מPANDAS קיבלתי את המשלוח לכתובת הקבלה ועכשיו גם מPCH ?! זה ממש מעצבן וזה גרם לעיקוב של כמעט שבוע ! למישהו פה זה גם קרה?
-
בוטל החוק המטומטם של איסור יבואי ציוד ניווט BT וציוד שעובד בתקן של WIFI עכשיו אין יותר דרישה של משרד התקשורת לאישור הכנסה לארץ .! זה כבר התקדמות עכשיו אפםשר ליבא לפטופים ומכשירי ניווט במחירים מאוד תחרותיים לשימוש עצמי ! ;D
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היייייייייייייי אז ככה מהחלטות שלי אני הולך לקנות מכשיר שני ברשת פלאפון אני אבל יש לי בעיה נוראיתתתתתתתתתת עם המכשירים שלהם!! אין להם מכשיר אחד שקרוב למושלמות (סליחה אבל הפרסומת אבל יאללה נוקיה!!! ) והמכשיר שהכי קרוב למה שאני מחפש שיש להם הוא הmoto a 840 אבל גם לו חסר בלו טות' ואומרים שהקרינה שלו גבוהה ברמות אז רציתי לשאול אם מישהו פה יודע על משו הולך לצאת ברשת שיש לו מצלמה MP3 כרטיס הרחבה לזיכרון, בלו-טות' ו....אני חושב שזהו (אגב היום אני עם הנוקיה 6230 שאני מאוד מאוד מאוד אוהב ומרוצה ממנו אבל הוא הולך להיות המכשיר השני שלי ורוב הזמן להשאר בבית אז....)
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב את עזרתכם הנדיבה! אני צריך ברוב טובכם הזמנה לפתוח דואר בגימייל! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//597348 : לדעתי אם אסור לשחק כדורגל בתחתונים אני מניח שאין סיבה לתת לה לשחק בלבוש שהיא רוצה. יש חוקים בכדורסל, שחלק מהם זה הלבוש, אי אפשר לכופף את החוקים לכל אחד עם מקרה מיוחד הרי..
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אז יש לחברה שלי עוד מעט יומולדת ואני רוצה לקנות לה גיטרה קלאסית (היא חופרת לי שהיא רוצה גיטרה כבר מלא זמן) הקטע הוא שהיא לא יודעת לנגן והיא צריכה משהו טוב למתחילים אבל שיהיה איכותי ובגודל מלא כדי שהיא תחזיק גם אחרי שהיא תלמד לנגן. מיותר לציין שאני בעצמי לא מבין בזה כלום , אז אני צריך עזרה ממי שכן מבין ויכול להמליץ לי על חברה+דגם שיתאימו התקציב שלי הוא 500 ש"ח +\- , מקווה שתוכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לא מוצא בגוגל ובשאר אתרי חיפוש.ויש להם אתר. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-