כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש איזה חיבור שאני צריך לכתוב על הנושא הזה... אני מחפש וצריך את זה נורא דחוף. אם מישהו מוצא לינק אני אודה לו מאוד! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כנסו לאתר : http://home.cfl.rr.com/bjp/
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
-
למי שלא יודע היה היום בצהריים פיגוע בצומת אום אל פחם מחבל מתאבד התפוצצץ לייד שניח שוטרים אחד נהרג והשני נפצע זה שנהרג הוא בן דוד של חבר מאוד טוב שלי....והוא חזר עכשיו מהביית שלו..אני אישית דיברתי עם הבן אדם ביום שבת...ולהאמין שהוא כבר לא עימנו זה נורא...אני לא מעכל את זה! צריך למצוא פיתרון לכל המצב הזה זה לא יכול להיות שאימהות ימשיכו לקבור את הבנים שלהם! ראש הממשלה שלנו יודע רק לאכול כמו בהמה ולהשמין...שימצא פתרון למצב המחורבן הזה! יהי זכרו ברוך
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
ישנם קבצי סרטים שניתן לראות את הסרט הנבחר תוך כדי הורדה, שמתי לב שסרטים בפורמט AVI לא ניתן לקבל בצפיה מקדימה. שאלות: 1.האם בצפיה מקדימה התוכנה משתמשת בקובץ המקור (קרי מהמשתמש ממנו אני מוריד את הקובץ) או בחלק מהקובץ שהורד ונמצא אצלי בדיסק הקשיח? 2.אם כן והתוכנה משתמשת בחלק מהקובץ הנמצא אצלי בדיסק הקשיח (זמנית בסיומת DAT), איך ובאיזו תוכנה ניתן לצפות בו בצפיה מקדימה? 3.האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לצפות בכל סוגי הפורמטים (סרטים) כשהם עדיין (חלק מהקובץ) בדיסק הקשיח עם סיומת (זמנית) DAT? אם הבנתי לוקה בחסר, אשמח מאד לקבל הסבר (מפורט ככל האפשר) על איך השיטה עובדת (צפיה מקדימה בקאזה לייט). תודה * לאחראי הפורום: לא ידעתי תחת איזו פורום להכניס את ההודעה, נא העבר את הודעה לפורום ה…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחרי שעות של סידור כל הכבלים הכל מסודר... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מעניין אילו בטריות הוא מקבל סתם שלחו לי ל-email, חשבתי לשתף את השטות. קצת בוטה, אבל אנחנו ילדים גדולים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
משהו יודע על מוניות שירות לאיזור הצפון מת"א בלילה בין שישי לשבת בשעה 1-2 ככה? כי אוטובוסים אין...או שתחדשו שלי על כל דרך תחבורתית אפשרית ולא טרמפים, כי אני לא הולך להעביר ימים כלילות בטרמפיאדות
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תורת המספרים האלמנטרית, האוניברסיטה הפתוחה, 2003. . חיפשתי בגוגל,באתר של סטימצקי ללא תוצאות..עזרה!
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
ראיתה כתבה ברוסית על CEBIT 2007 ואני רוצה לתרגם אותה לעברית או אנגלית http://www.3dnews.ru/news/cebit07_1-192268/ אני רוצה לדעת מה הכרטיס הזה של הASUS ,נראה כרטיס קול ומה הלמבורגיני העצבנית הזאת עושה בדוכן של ASUS גם נראה לי שהלוח אם ששם יעניין אנשים
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המנהלים בTD החליטו לסגור לי את החשבון בלי התראה ובלי כלום רציתי להיכנס לראות את הרטיו שלי ואני רואה שחסמו לי את החשבון! נכנסתי לIRC שלהם ושאלתי מה קרה, הם ענו לי שרימיתי. אני בכלל לא יודע איך מרמים תוכנת ביטורנט!!! איך לעזעזל אתה מרמה כשאתה מוריד משהו? נגמר בסוף בבאן לIP שלי: "Unauthorized IP address". יש מצב שהם חוסמים ישראלים? כי שמתי בפרופיל שאני מישראל. יש מצב מישהו בודק אם גם אצלו חסמו את החשבון? למי שלא מכיר: TD - torrent damage (כמו TL שזה TorrentLeech)
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנות אמינה ולא יקרה לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול אתכם על כמה חנויות. קודם כל KSP, שמעתי מכל מני מקורות שהם לא הכי אמינים בחלקים שלהם, מה אתם חושבים עליהם? אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון ישיר או עקיף איתם. ואייבורי הבנתי שגם לא ממש אמינים... אם אתם חושבים שלא כדאי לקנות באף אחת מהן, אתם מכירים אולי חנויות אמינות ולא יקרות בירושלים?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום מחר אני צריך לקבל את המשכורת שלי ורציתי להיות בטוח שאני מחשב נכון... אני בן 18(כבר 19) אז המינימום המעודכן בשבילי הוא 20.70 נכון? עוד שני דברים תוספת לשעות נוספות המעסיק חייב לשלם? ואחרון שמעתי מחבר שלי שצריך לקבל החזרי נסיעות גם אם לא נסעתה(200 שקל בחודש משהו כזה) זה נכון? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה חינם לגמריי ? או שהפסקית יכולה פתאום לחייב על זה? כלומר מי משלם על הדף שאנחנו שולחים ? איך זה חינם ? האתר הזה http://www.freefax.co.il/ חינמי לגמריי ?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, אני שואל את זה בשביל חבר. יש לו עסק קטן, והוא צריך שירות אשר מאפשר סנכרון קבצים מסוימים בין כל המחשבים אשר מריצים את התוכנה ובמקביל גם גיבוי של אותם קבצים בענן. (בעצם כל קובץ חדש שנוצר יעבור מייד לענן ומשם ירד בכל המחשבים האחרים). הם כרגע משתמשים בתוכנה שנקראת sugarsync, אבל היא איטית ומלאה באגים. לכן הם רוצים תוכנה אחרת. נפח האחסון הדרוש הוא בסביבות ה 20GB. תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
העתיד אולי עשוי להביא עימו הפוגה קלה במגמה זו - אך בינתיים ערך הרכישה הממוצע עבור רכיבי ה-DRAM מגיעה לגבהים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני פותח קבוצה שרק אני אוכל לשלוח בה הודעות?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני שואל כי אני נטלתי אלספה וחשוב לי לדעת אם מישהו חווה תופעות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לרגל שבוע האינטרנט הבטוח, בגוגל מציעים תוספת של 2GB לנפח האחסון החינמי בענן לכל מי שיבצעו את בדיקת האבטחה בחשבון האישי שלהם חסר לכם מקום בענן של גוגל, או שאתם מרגישים קצת פרנואידים אחרי שקראתם את המדריך שלנו לאבטחה וזהירות ברשת? אם תזדרזו, תוכלו לזכות בתוספת של נפח אחסון חינם לגמרי, במסגרת ביצוע בדיקת אבטחה פשוטה וזריזה. בענקית הטכנולוגיה החליטו להצטרף באופן פעיל אל 'שבוע האינטרנט הבטוח' שחל בימים אלו ממש, ומטרתו להעלות את המודעות לפרטיות של משתמשי האינטרנט באשר הם, ומעניקים תוספת תמידית של 2GB לנפח האחסון בענן (המשותף לשירותי ה-Gmail, ה-Google Drive וה-Google Photos) לכל מי שיבצעו בדיקת אבטחה – אשר מוודאת כי בחשבונכם מופעלת מערכת אימות דו שלבית באמצעות המכשיר ה…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
בשבוע האחרון נראה היה כי הפרק הבא בסדרת מלחמת הכוכבים ייאבק ראש בראש בפרק ההמשך של הסרט המכניס ביותר בכל הזמנים, אך כעת מסתמן כי התחרות הזאת תגיע רק אי שם בשנת 2018 כמו בהרבה תחומים בחיים, גם בהוליווד יודעים שטיימינג הוא הכל, וקליעה לתאריך השקה אפקטיבי, נוח ופופולרי תוכל להוות את ההבדל בין הצלחה גדולה לכשלון צורם עבור סרט. זו ללא ספק אחת הסיבות המרכזיות שבגללן באולפני דיסני הודיעו לאחרונה כי פרק 8 של מלחמת הכוכבים, השני בטרילוגיה שהחל 'הכוח מתעורר' השנה – לא יגיע במהלך חודש מאי 2017 כמתוכנן, אלא באמצע חודש דצמבר 2017, בנסיון לשחזר את התזמון הנהדר שסיפק לפרק 7 הצלחה פנומנלית השנה. עצם ההכרזה העציבה חלק מהמעריצים האדוקים, שללא ספק כבר הכינו טבלאות ייאוש לשנה וחצי …
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-