כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
ישראל קליין נעדר מ 28 לחודש הוא פרסם באותו יום סדרת מכתבי "אני מאשים" על עמוד הפייסבוק שלו. נגד רשמת הוצאה לפועל, גרושתו, ועוד. לפני כ 10 שעות, יש פרסום בקיר שלו של איזה משחק. משחקים יכולים לפרסם לבד או שחייב להיות שהוא פרסם ? גם ברוטר
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב ומסך מקולקלים שאני רוצה לזרוק לפח אז רציתי לדעת אולי מישהו מכיר נקודת מחזור לאשפה אלקטרונית באזור ב"ש?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי טלוויזיה של סמסונג היא מעבירה בין AV לTV לHDMI לבד ויש לי ממיר של HOT. אך אני יכול לפתור את בעיה? והוצאתי סוללות משלטים כבר עדין לא עזר זה תקלה בטלוויזיה או משהו אך? בקצר אך אני יכול לפתור את זה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, קניתי נעליים ביום שבת,לא נעלתי אותן בכלל. היום ניגשתי לחנות וביקשתי לבטל את העסקה ולקבל זיכוי בכרטיס האשראי. הם סרבו בטענה שנעליים ניתן להחזיר ולקבל זיכוי רק עד 72 שעות. האם הם צודקים ? אפשר לקבל קישור כלשהו שמצדיק את טענתם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שבוע שעבר עשיתי טעום ובמקום ללכת למסע בין כוכבים הלכתי לפרש הבודד. (סתם סרט. חבל על הכסף) היום בבוקר בדקתי וראיתי הסירו את מסע בין כוכבים מיס פלאנט וסינימה סיטי. איפה עדיין אפשר לראות את הסרט?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אבא שלי אגרן והוא צבר במחסן כמות גדולה של בגדים , כולם משומשים במצב טוב , חלקם ממותגים . הוא רוצה למכור את הכל , אפשרי בכמה פעמים או בפעם אחת . איך ניתן למכור את הבגדים? אני רציתי שיתרום אותם , אבל כיאה לאגרן הוא סירב בתוקף , גם אופצייה של מכירה לפי משקל בגרושים הוא לא מוכן .
-
- 3 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
הבנתי שבכדי שחבילה שאני שולח תהיה מבוטחת כנגד אובדן (במקרה של אובדן אוכל לתבוע פיצויים, עד 700 ומשהו ש"ח) אני חייב לשלוח אותה בדואר רשום. האם אני חייב גם "אישור מסירה"?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן מישהו פה הלך ל4DX? האם ישנה תוספת במחיר והאם זה משתלם בכלל? ובנוגע לYESPLANET אני לא יודע אם ידעתם אבל זה חברה עולמית שמפעילה קומפלקסים של בתי קולנוע בכל אירופה. הקטע הוא שבאירופה היא פועלת תחת השם CINEMA CITY ובישראל תחת השם רב חן וYES PLANET. לא ברור לי כל כך איך יכול להיות אז שיש CINEMA CITY אחר בארץ... זה לא שימוש בשם מוגן? אשמח אם מישהו יאיר קצת את העניין... http://en.wikipedia.org/wiki/Cinema_City_International
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נמאס לי מכיסאות צעצוע ב-200 שקלים, אני בחיפושים אחרי כיסא מחשב חדש שמיועד לישיבה ממושכת של כמה שעות כל יום (גם סטודנט וגם משחק פה ושם במחשב). בכל זאת יש מגבלת תקציב, ויש לי בסביבות ה-1000 ש"ח לשים בעניין. אני מחפש כיסא נוח, כשהדבר שהכי חשוב לי שתהיה משענת לראש! כסאות של ד"ר גב לא באים בחשבון, בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, אני לא מעוניין במוצרים מהחברה הזו גם אם יעלו לי 100 ש"ח. כסאות של צרעה יש בשפע, איכותיים ומאוד נוחים, רק שכיסא עם משענת לראש מתחיל מ-2000 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה. האלטרנטיבה הכי הגיונית שמצאתי היא כיסא של איקאה מדגם Markus. חפרתי עליו בגוגל, ורוב התגובות משבחות אותו, גם בשימוש לתקופה ממושכת. מעטים מצאו אותו לא נוח, אבל תמיד יש יוצאי דופן ואני מסתכל על …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר את ההתכתבות בפייסבוק אחרי שמחקו אותה?
-
- 3 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
מחפש אתר הממליץ על סרטים מהשנים האחרונות ועד היום. רצוי שלאתר תהיה אפשרות בחירה של קטגוריות לסרטים והצגת טריילרים . תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי להתאפק - תמונה מתוך סרט דל תקציב בו נפגשת חבורת טרוריסטים בכפר ושמו...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני טס בדצמבר לתקופה לא מוגבלת בזמן לארה"ב והתחלתי לחפש כרטיסים... בגלל שאני צריך להגיע ל-Dulles Airport הנמצא בוושינגטון לא ממש מצאתי טיסות ישירות (זה גם ככה יקר) אלא בעיקר כל מיני קונקשינים חלקם נוחים יותר וחלקם פחות. מצאתי טיסה של טורקיש אירליינס במחיר טוב לדעתי (950USD) שעושה עצירה של שעה באיסטנבול, אז שאלתי הראשונה היא האם מישהו טס איתם מסלול דומה או זהה ויודע להגיד איך ההרגשה לטוס עם חברת תעופה טורקית והאם יש בעיה כלשהי בהמתנה של שעה בשדה התעופה באיסטנבול? ודבר שני, עד עכשיו חיפשתי ב-skyscanner וב-kayak שמראים פחות או יותר את אותן טיסות, מעולם לא השתמשתי באתרים האלו ורציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום האם זה בטוח לחלוטין להזמין דרכם כרטיס והאם לדע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350 נטענת ולאחרונה יש איתה בעייה: מכונת הגילוח הזו מגיעה עם מטען שאמור לשמש גם כשנאי להפעלת המכונה ממנו במקום מהסוללה במקרה והיא מתרוקנת בזמן הגילוח (מהירות סיבוב המנוע יורדת באמצע הגילוח), היות והמכונה לא הגיעה עם כבל שנאי נפרד מהמטען שלה, אך כתוב שאפשר להשתמש בה עם שנאי. עד לאחרונה, כאשר הסוללה הייתה מתחילה להתרוקן בעת הגילוח והייתי מתגלח כאשר היא מחוברת עם המטען לחשמל, המנוע היה מסתובב במהירותו האופטימאלית (בהשוואה לכאשר היא לא הייתה מחוברת שאז הוא היה מסתובב לאט יותר, כיוון שהסוללה מתרוקנת). בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך שכאשר הסוללה מתרוקנת ומהירות המנוע יורדת, כאשר אני מנסה להתגלח כאשר המכונה מחוברת עם המטען לחשמל, אין שיפור ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לחפש משהו בגוגל (זה קורה לי על פי רוב בעת ביצוע חיפושים שמטרתם למצוא מידע שמטרתו להוכיח את את טענותי כלפי מיתוסים שאני טוען שהם שגויים), אני כמעט תמיד מקבל חומר פרסומי (שרובו או כולו מטעה, שקרי או Greenwashing) במקום זאת בתוצאות. לדוגמא חיפוש "האם דשא סינטטי אקולוגי?", כדי לאשש את טענתי שמדובר מוצר מסוכן לסביבה ובלתי אקולוגי (ואני עדיין עומד מאחורי טענה זו), מוביל אותי למבול של Greenwashing וחומרי פרסומי מטעה מטעם יצרניות של דשא סינטטי ופרסומות סמויות באתרי חדשות שונים, שטוענות שלדשא סינטטי יתרונות רבים על פני דשא אמיתי. כנ"ל לגבי ניסיונותי לאמת את טענתי כי הטענה שלפיה נורות חסכניות שמכילות אמלגם ידידותיות יותר לסביבה ואינן מכילות כספית נוזלית איננה נכונה…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייח בחדר העבודה וטלוויזיה גדולה בסלון. אני רוצה להיות מסוגל לשחק במחשב על גבי הטלוויזיה שבסלון. להערכתי המרחק ביניהם הוא בערך 7 מטר, בקו די ישר (יותר מאוחר אני אמדוד). בהתחלה חיפשתי מתאם hdmi אלחוטי, אבל נראה שהם לא ממש טובים וגם די יקרים. אז אני מניח שאזמין כבל hdmi ארוך (10 מטר) מ-dealextreme. גם ככה הכבל יהיה מחובר רק כשאני ארצה לשחק, ולא כל הזמן. חוץ מזה כמובן צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לי כרגע סט של לוג'יטק (EX 110), אבל אני לא בטוח שהוא יעמוד במרחק הזה. אם לא, האם יש סטים שכן יתאימו? דבר אחרון הוא (אולי) אוזניות אלחוטיות, כדי שאני אוכל לשחק בלי להפריע לחברה שלי הן לא חייבות להיות איכותיות במיוחד, פשוט שיעבדו במרחק הזה (בעצם, בהנחה שה-hdm…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כולנו מכירים את טיפות ה-HCG שנמכרות החל מ-400 ש"ח לבקבוקון ומלוות בדיאטת כאסח של 500 קל' ליום. לאחר מחקר מעמיק נמצא מדריך ליצירת הטיפות הללו באמצעים ביתיים בזיל הזול! מה שאתם זקוקים לו: 1. 100 מ"ל (1/2 כוס) מים 2. כף חומץ תפוחים 5% (חובה שיהיה תפוחים ו-5%) 3. לשים בסיר עד שמבעבע ולשפוך לקערה 4. להוסיף תמצית תה, אפשר לקחת תיון ולשים בפנים עד שמתקבל גוון חום כהה (2-3 דקות) 5. לשים במקרר לשעתיים 6. (הצעד הכי חשוב) להוסיף חצי כפית סודה לשתיה (גם סודה לאפיה זה בסדר למרות שיהיה אפקט פחות ניכר) ולערבב והנה! רואים את התסיסה? זה תוסס, זה מגניב, זה חייב לעבוד! אז זהו..שלא. במידה ורצתם להכין את המתכון, יצא לכם לא יותר ממים עם תה וקצת מלח שנוצר בתסיסה של החומץ עם הסודה, וכמו שאתם בוו…
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי להכנס לפורומים של hosts.co.il אבל נראה שהאתר נעלם. מישהו מכיר את האתר ואולי יודע מה הסיבה? ואם האתר נסגר - האם יש איזשהו תחליף? העניין הוא שאני רוצה לחפש חברת אכסון ונהגתי להיכנס לפורומים שלהם על מנת לקבל ביקורות על חברות בארץ.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל משוחרר בן 20 (השתחררתי מוקדם בגלל בעיית בריאות) אני מעוניין בבחירת כיוון להגירה (אילו מדינות יכולות לקבל אותי, מה התנאים וכו'.) הכיוון הוא גרמניה, בריטנה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב אני לא מעוניין להגר בשנים הקרובות (מכיוון שעדיין לא צברתי הון על מנת להגר) אבל אני רוצה לתכנן את השנים הקרובות על מנת שיתאפשר לי להגר בעתיד הבנתי שניתן לקבל ויזת עבודה וויזת לימודים. הבעיה היא ששני הדברים האלה לא כל כך רלוונטיים משום שאני יזם, ואני עושה את כספי מעסקאות והשקעות. וגם אינני מעוניין בתואר בשנים הקרובות, השאלה היא אילו אפשרויות הגירה לקנדה יש ליזם או איש עסקים תודה רבה לעונים ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בנוב' 2012 קיבלתי SMS ממספר שאני לא מכיר והוא היה פרסומי ומסחרי לחלוטין. בסוף הSMS היה כתוב "להסרה השב עצור". שלחתי להם "עצור". חודשיים אחרי קיבלתי עוד SMS מאותו מספר (ינואר השנה). חודש שעבר קיבלתי אחד והיום גם קיבלתי עוד אחד. הבנתי שיש את האופציה של לתבוע אותם. איך ניגשים לעניין? צריך עו"ד או שמספיק בית משפט לתביעות קטנות? תודה, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם חברים..היתה כתבה בעיתון של השבת "בממון" מי יהיה האקזיט הבא של-waze.היו שם מס' שמות של אפליקציות.למי שיש את העיתון עדיין תוכלו לכתוב לי את כל שמות האפליקציות.תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-