עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by McMerc,

ביום רביעי יש זימון לפרויקט תלפיות (לפחות באזור ירושלים), אז מי הולך? ודרך אגב, אומרים שהמיבחנים האילו 8 שעות, זה נכון? במה ניבחנים?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by ForresT,

לא יודע מה הפורום המתאים,אז אשאל כאן: למישהו יש דרך להעביר למחשב שיחות טלפון online או בעיכוב של עד 5 דקות (במהלך שיחה)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by TheReaper,

ראיתי הרבה אנשים עם וולפייפרים של ניוידיה (של הג'יפורס החדש בעיקר) ורציתי לדעת מאיפה כולם משיגים אותם חיפשתי באתר של NVIDIA וגם בגוגל ולא מצאתי משהו נורמלי (בעיקר מחפש כאלה של ה8)

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  4. אין מה לעשות בשעות כאלה... משהו מכיר? בתודה מראש! <imac>

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by Jack_g,

תכנסו פשוט סוף הדרך: http://www.romp.com

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  6. IBM THINKPED T-40 (אחד הדגמים הכי מתקדמים שיש) מעבד: פנטיום M 1500MHZ, מגה קאש (סנטרינו...) זיכרון: 512MB כונן DVD כ. מסך: R7500 מובייל, 32MB לא משותף (הזיכרון של הכרטיס בא בניפרד מהזיכרון הכללי...) 2 יציאות USB HD: 40GB חיבור למדפסת, למסך חיצוני ולTV מקום לכרטיסי הרחבה אינפרה אדום יציאת LAN כולל המטען והתיק המקורי, במצב מעולה הוא אצלי פחות מחתי שנה מחיר בארה"ב: 2000$ בארץ: בסיבות ה14000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by White Raven,

נכנסתי לזיגזג חיפשתי ערכה לחלון נכנבתי לפרטים שלזה ושיחקתי עם העכבר כמו שנראה לי הרבה מכם עושים פשוט סתם בוחרים הכל איתו (מסמנים את הכל בכחול) וראיתי את הדבר הבא: כשמה שנמצא בין שני בקווים היה כאילו בצבבע לבן ולא רואם את זה עד שמדגישים את זה איזה יופי!!! תבדקו בכתובת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 הערה : הודעה זו לא באה לפירסום האתר בהחלט

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by huber,

מחר תתבצע אצלי מסיבת רשת - יש כבר מוזמנים אך יש מקום לעוד כמהונשמח לארח את חברי הפורום. ה"אירוע" יהיה בעכו (תהיה אבטחה צמודה כמובן ) מחר בערב ולתוך שעות הבוקר המוקדמות ועוד דלא ידע. מי שמעוניין שירשום פה או שיפנה אליי בפרטי.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by BarBee,

אם מישהו יכול לחוות דעה מניסיון, זה יעזור מאוד מאוד.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. שלום, שמי רומן מליך ואני סטודנט לתואר ראשון במחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. במסגרת לימודיי אני עורך מחקר שמטרתו לבחון קשר בין שינה, הערכה עצמית ולחץ. אודה לך אם תסכים/י להשתתף במחקר שלי. המחקר כולל מילוי שלושה שאלונים שניתן להגיע אליהם דרך הקישור. מילוי השאלון ייקח כעשר דקות. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים, ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. כלומר, כל תשובותיך יישמרו באופן אנונימי לגמרי ולא תהיה לנו דרך לדעת מה ענית, כמו כן, הנתונים שמילאת לא יישמרו כל עוד לא לחצת "שלח". אם תרגיש/י אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון את/ה רשאי/ת להפסיק למלאו בכל שלב. בתודה מראש! =) https://docs.google.com/forms/d/1szxBfDAJVgA9kuUtQ0iaT64U6GhcrpVQPvXJaRjYkls/viewfo…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by Pika007,

עד לא מזמן בויקיפדיה הופיעו רשימות של כל חיל, איזה כלים יש לו, וכמות מוערכת. משום מה, עכשיו שחיפשתי- גיליתי שזה נעלם. למישהו יש איזשהו אתר או רשימה עם הערכה מסוימת? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by Vidati,

אני מחפש את השם של השיר שהיה בסוף הסרט השני נראה לי... כאשר היה את המלך האכזרי הזה ששלח את הבן שלו פארמיר שהוא אף פעם לא אהב לקרב כי הוא חשב שהוא אף פעם לא ישתווה לאח הגדול שלו בורימיר ואז יש את הקטע שבזמן המלחמה המלך יושב ואוכל לו ארוחה והוא כולו בגועל כזה אוכל ופיפין שר לו שיר עצוב כזה... אני מחפש את השיר הזה אבל עם הביצוע של פיפין.. ולא של מישהו אחר. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל תנסו בבקשה. תודה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by Or ei,

סוף חודש הבא אני טס לדרום אמריקה (מתחיל בארגנטינה) יש לי כרטיס מסטרקרד השאלה אם עדיף שבחשבון הכסף יהיה בדולרים במקום בשקלים כדי לחסוך עמלות המרה בדרא"מ (דרום אמריקה) לפי מה שהבנתי עם החשבון שלך בשקלים אז כל פעם שאתה מושך שם בבנקט הוא ממיר את השקל לדולר ואת הדולר למטבע מקומי ככה שאתה משלם על 2 המרות + עמלות משיכה אם אני אמיר את זה עוד בארץ אז זה יהיה עמלה רק על משיכה והמרה למטבע מקומי השאלה מה עדיף? כי גם להמיר את כל הסכום בחשבון לדולרים יעלה לא מעט

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by Moty_p,

קודם אקדים ואומר שאני אוהב מאוד את האתר הזה ואת המערכת הפרומים והאנשים שבו כמתכנת מצאתי פריצה חמורה מאוד באתר מסוג SQL INJECTION כאן: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=19490 לא אפרט והסביר, מי שיודע ומכיר פריצות מסוג זה יראה את הבעיה בעמוד הנ"ל חייבים לחסום SQL INJECTION כי אם לא אפשר לשנות את כל האתר דוגמאות: לשנות את הסיסמה של מנהל הכללי לערוך את ההודעות של משתמשים אחרים למחוק את כל ההודעות בפורומים לשנות את חדשות האתר ועוד ועוד בקיצור כל דבר שעובד עם מערכת בסיס הנתונים

15. שלום אני מעוניין בהרשמה מול המוסד האקדמי עבור העתודה האקדמית בצבא ואני לא בטוח אם עבר התאריך האחרון לזה =\ אני מנסה להשיג אותם בטלפון לפניות בנושא קד"צ ולא עונים אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה ונושא שני זה המלצה למוסד..כעקרון לא התקבלתי בסף של הצבא להנדסת תוכנה לכן אם אני הולך לעתודה זה למדעי המחשב וחשבתי על אונ' בר אילן או אונ' תל אביב..כאשר טכניון זו אופציה שלישית אבל פחות עדיפה עקב מרחק גדול מי שטיפה מתמצא בנושא שוב אני אשמח לתשובה תודה מראש, לירן

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. Started by hedva,

מישהו יודע מה מחיר מקובל להנחת כבל חשמל וצנרת גז למזגן (כשעדיין אין ריצוף)?

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  17. שלום ברשותי מכשיר סלולרי שתמשתנש ברשת TDMA קיבלתי הודעה מרשת סלקום כי היא מפסיקה את התמיכה ברשת זו, מה שאומר שאי אפשר להשתמש בו יותר. לכן ברצוני לעבור לחברה אחרת אשר תומכת בתקן זה, אולם לא ידוע לי על חברה שתומכת ברשת תקשורת זו.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by LOL,

את הראשון לא הצלחתי בשום דרך שניסיתי של אינטגרציה בחלקים את השני פשוט לא הצלחתי

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by Jonnyboy,

נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. שלום לכולם, אני חייל משוחרר וכבר חצי שנה משפר בגרויות על מנת להעלות את הממוצע שלי בבגרות..אוטוטו אני מתחיל פסיכומטרי כשהמטרה הסופית היא להתקבל ללימודים בהנדסת מחשבים\תוכנה\מדעי המחשב. לפני שאני מחליט למה בדיוק אני הולך אשמח אם אנשים שמבינים בתחום או סטודנטים שלמדו\לומדים את אחד המקצועות סוף סוף יוכלו להסביר לי מה ההבדל בין השלושה. אני מבולבל מאוד ולא יודע להבחין בין השלושה,מה יש בכל אחד שאין באחר? ניסיתי לחפש באינטנרנט שעות ולא הגעתי לתשובה חד משמעית..הכול נורא מבלבל,לא כתוב מסודר ומלא קונספירציות. השאלה שלי בגדול היא כזו: אני מעוניין לעשות תואר בתחומי המחשב,האם עומדים לרשותי אפשרויות לתואר נוספות בתחום מעבר לשלושה שציינתי? אם כן מהם? ,ומה ההבדל ביניהם? מאוד מבולבול …

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by kfirbep,

באשכול הזה אני דיי פונה לאחראים של האתר. ביקשתי להיות כתב באתר ואמרו לי לשלוח כתבה שלחתי את הכתבה לפני שבוע אם לא יותר ועדיין לא קיבלתי תשובה. השאלה שלי היא אם זה אמור להיות ככה?כמה זמן אני אמור לחכות עד שצוות האתר יחליט? נ.ב את הכתבה שלחתי לדן אם אני לא טועה.

22. Started by elvisalive,

אני מגיש תביעה לביטוח לאומי לקבלת דמי פגיעה לאחר תאונת עבודה לתביעה אני צריך לצרף 3 תלושי משכורת של רבע השנה האחרונה שלפני יום הפגיעה זה היה היום השלישי שלי בעבודה החדשה שנפצעתי ועד היום אני לא כשיר לעבודה הבעיה פה שלא עבדתי רבע שנה קודם לפגיעה אלא עבדתי רק חדש אחד בעבודה אחרת לפני הפגיעה( יש תלוש) אני לא יודע מה לעשות, האם להגיש להם תלוש אחד של חודש לפני או לא להגיש להם את התלוש שכן הם מבקשים 3 תלושי משכורת. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by koko0,

עשינו בישיבה ערב מושקע של הכתרה וצילמנו את הכל והחלטנו להוציא דיסק. דבר ראשון איפה אפשר לעשות צריבת דיסקים עם הדפסה וכמה זה עולה? איך אני עושה את ההדפס? [כאילו איזה גודל הדף איזה גודל החור ואיך אני מעביר להם [jpg מרובע רגיל?]] ובנוגע לדיסק עצמו, יש את האפשרות לעשות תפריט של DVD אבל איך הוא יעבוד על מחשב? לפי מה שהבנתי תוכנות כמו BsPlayer לא ידעו בכלל איך להפעיל את הדיסק. חשבתי על הרעיון לצרף תוכנה שיודעת להפעיל את זה עם הדיסק...זה לא יעשה בעיה אם יפעילו את זה בDVD? יש למישהו הצעה אחרת? פשוט בערב עצמו היו סרטים של כל כיתה ואח"כ תגובות שלנו על הסרט...אז אני רוצה את האפשרות להפעיל את כל הערב רצוף או כיתה כיתה. וד"א איזה תוכנות עושות את זה טוב? אני יודע שיש אפשרות בפינאקל סט…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. במחירים סבירים אם יש פה אנשים שהתנסו בחנויות או טכנאים כאלה אשמח לקבל המלצות...

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  25. היא מוצאת קונדומים בחדר שלי, היא לוקחת את זה ושואלת אותי מה אני עושה עם זה שהיתי קטן יותר היא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תסביר לי מה עושים אצל נערת ליווי היא כל הזמן מדברת על סקס, והיא לא מבינה שזה לא נעים לדבר איתה על הנושא, זה מביך ומעצבן ואני אומר לה במפורש בדר"כ לסתום, והיא לא מבינה את הרמז איזה מכה אלוהים ישמור

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.