כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אתם בטח מכירים את השירים האלה... ששומעים אותם, ואומרים "וואלה, זה שיר טוב" אני צריך שירים כאלה... לא כמו גלגלצ שחוזרים על השירים שלהם 100000 פעם ביום בערך.... אם כבר גלגלצ אז עוד בלילה יש להם שירים יפים... סתם דוגמא שעולה לי עכשיו לראש... ROXETTE, ו PINK FLOYD... דברים כאלה... יש מלא שירים כאלה שאיאפשר לא לאהוב אותם! תודה רבה רבה!!! גם לינק לרשימה יהיה טוב... או COPY מהרשימת WINAMP שלכם גם אחלה! תודה רבה יניב
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פלטפורמת המציאות המדומה החדשנית מתחילה להגיע לצרכנים ראשונים ברחבי ארצות הברית, עם רף התעניינות גבוה מאוד על אף המחיר הבלתי מבוטל יכול להיות שיעבור עוד לא מעט זמן עד שנראה את הגשמת הפוטנציאל הגדול שמבטיחים לנו, אך כבר עכשיו יש תחושה של תחילת עידן חדש בסביבה בכל הנוגע לטכנולוגיית המציאות המדומה – עם תחילת השיווק הרשמי של משקפי ה-Oculus Rift מחברת הבת של פייסבוק, אשר הצליחו להקדים במעט את הגעתם לשוק של המתחרים מבית HTC ומבית סוני. אלו שבחרו לשלם 600 דולר לפני כל השאר ולבצע הזמנה מוקדמת של משקפי ה-Rift אי שם בתחילת חודש ינואר אמורים לקבל את קופסת ההפתעות הלבנה שלהם בימים הקרובים – כאשר היחידה הראשונה כבר נמסרה רשמית וחגיגית לתושב מדינת אלסקה לפני כיומיים, על ידי לא…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המכשיר הוא מחברת Normande, דגם ND-550 כתוב לי פה שהוא תומך ב: DVD/CD/HDCD/Mp3/CD-R/CD-RW "מחיר צרכן בחנויות: 890 ש"ח" : המכשיר לא לצורך קנייה, אלא מתנה מקרנות השוטרים. אני צריך לדעת אם הוא שווה משהו או אם לקחת איזה מתנה אחרת. אגב הוא בא גם עם איזה שעון יד...
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יוצר חדש, מוזיקה אקוסטית ישראלית מומלץ לשמוע! העמוד שלו בפייסבוק, תמיר בן נעים: http://www.facebook.com/pages/Tamir-Ben-Naim/119464304737737
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
את השיר שרה זמרת שאת שמה אין לי מושג, הוא שיר סולו, מנגינה שקטה ועצובה מדברת על אהבה, השיר מסוגל לגרום לכם להזיל דמעה ובפזמון אני זוכר שהיא שרה "Over and over..." שיר ממש מרגש, אני מת לדעת את שמו, תודה לעוזרים :-)
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני אניח שאתם יודעים מה זה הדואר של גוגל Gmail, הדואר שנותן לכם 1000MB של אחסון (1GB) עם היעילות של גוגל. אני מתשתמש בזה, וזה כדאי! מי שרוצה, שירשום כאן את הדוא"ל שלו, או שישר ישלח לי הודעה שהוא רוצה אל koosalagoopagoop@gmail.com זה חוקי לגמרי - לא לדאוג. גוגל מאפשרים למשתמשי Gmail השונים להזמין אנשים שונים לנסות את GmailBeta. כרגע יש ארבעה חשבונות שאוכל לחלק.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
היי. לפני שבוע וחצי (רביעי) הזמנתי ארנק מאיביי, המוכר אמר שהוא ישלח לי את זה עוד היום ולא אמר לי כמה זמן יקח לזה להגיע, עד היום עוד לא קיבלתי את זה, כמה זמן זה כבר יכול לקחת? אני מפחד שזה הגיע לכתובת אחרת או שהוא בכלל לא שלח שישי בבוקר שלחתי לו מכתב ואני חושב שזאת חנות אז בטח רק ביום שני הוא יראה את זה, שזה אומר כבר יום שלישי :\ הזמנתם פעם מוצר קטן מUS? כמה זמן לקח לזה להגיע? (משלוח אוויר רגיל)
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנעליים הבאות: http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3958280 הייתי אתמול בקניון ארנה בחנות POLO JEANS, שאגב השם שלהם שקרי מאוד, בטלפון הם לא ענו והייתי בטוח שזאת חנות דגל של החברה. בכל מקרה, את הנעליים האלה לא מצאתי שם. א) מישהו יודע על חנות נעליים שמוכרת נעליים של RALPH LAUREN (עם עדיפות לפתח תקוה והשרון)? ואם לא: ב) איך אני יכול להגיע ליבואן כלשהו או משהו ולעשות הזמנה אישית? (אני יודע איזו מידה אני צריך) אולי יותר מתאים לפורומים של אופנה אבל ניסיתי ולא ענו, ננסה את מזלי פה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שבוע שעבר באו אלינו אנשים ואמרו שהם מתנועת "נוער מחשבים", הם אמרו שזו תנועת נוער חדשה. הם אמרו שנלמד maya, קורס DJ, קורס c++, visual basic ועוד... הם אמרו שנלמד גם לבנות משחקים בתלת מימד עם מנועים גרפיים וכל מיני שטויות כאלה... שווה ללכת? גם אליכם התנועה הגיעה?
-
אנשים אני רוצה ללמוד רוסית וכאילו יש לי ידידות רוסיות שיכולות לעזור לי אבל אני מעדיף שלא אתם מכירים איזה אתר שאפשר ללמוד בו??
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פשוט יש כל כך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לקנות (שמעתי שיש גם סוגים שלוקח שנים להוריד אותם מהיד והשיער) משו שיעמיד את השער טוב ויתן לו קצת מראה רטוב (כמו ג'ל) ושיהיה במחיר סביר..משו כמו 50 שקל בערך.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
סוף חודש הבא אני טס לדרום אמריקה (מתחיל בארגנטינה) יש לי כרטיס מסטרקרד השאלה אם עדיף שבחשבון הכסף יהיה בדולרים במקום בשקלים כדי לחסוך עמלות המרה בדרא"מ (דרום אמריקה) לפי מה שהבנתי עם החשבון שלך בשקלים אז כל פעם שאתה מושך שם בבנקט הוא ממיר את השקל לדולר ואת הדולר למטבע מקומי ככה שאתה משלם על 2 המרות + עמלות משיכה אם אני אמיר את זה עוד בארץ אז זה יהיה עמלה רק על משיכה והמרה למטבע מקומי השאלה מה עדיף? כי גם להמיר את כל הסכום בחשבון לדולרים יעלה לא מעט
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפונקציה: y=2/X-b (כאשר ידוע כי 0<b ) העבירו משיק דרך נק' החיתוך של הפונק' עם ציר ה-X. שיפוע המשיק הוא 2-. נדרש למצוא את b ואת משוואת המשיק. אשמח לפיתרון מלא כולל הצגת הדרך.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא להעלות תמונות מעל 3 מגה רוב התמונות במצלמה החדשה בסביבות ה 4 מגהבייט לתמונה. PICASA לא מאפשר PHOITOBUCKET גם כן IMAGESHACK ממש לא. אם זה אתר עדיף שיהיה בסגנון פיקאסה(מאפשר להעלות אלבומים) המצלמה זה SX100
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני וכמה חברים יורדים לאילת ובאמת רציתי לדעת אם יש לכם הצעות מעניינות לאטרקציות ודברים נחמדים .. בעיקרון מה שאני יודע שאנחנו פשוט הולכים לשם ונמצא שם דברים לעשות כמו ים וכו .. אבל בפועל,אין לי מושג נגיד איפה למצוא אבובים\בננות וכל מיני כאלו כיפיים.. מישהו יודע איפה יש כאלו? חשבתי אוליי ללכת גם לשחיה עם דולפינים..יכול להיות נחמד ..מישהו יודע כמה עולה? ואם מישהו היה ב-Nightmare אשמח לשמוע חוויות .. זה נשמע ממש כיף חח אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שימו לב לכתבה הבאה: לפי הכתבה ביורו יצפו יותר אנשים מאשר אוכלוסיית כדור הארץ. האם הכתב מאמין בחיים תבונתיים אחרים ביקום שלנו המעוניינים לצפות במשחק כדורגל ? תודה ליונתן על הכתבה.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת לאיזה שטח בתחום המחשבים נחשב מעניין!מבחינת עבודה כמובן... רשתות,תוכנה וכדומה משהו שיכניס קצת עניין ולא תחום שטנץ(שזה נדיר בתחום המחשבים) מההו דינמי שלא צריך גם תואר בשבילו! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני חייב לשלוח פקס דחוף ואין לי כאן באזור (אני בעבודה) ואין לי אפשרות גם במחשב. מישהו אולי יכול לשלוח לי את הקובץ דרך המחשב שלו ?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי מפרט מוכן שאני כבר סגור עליו, ב SKYPC יש את כל החלקים שאני צריך. אני רק צריך חוות דעת לגבי החנות ממי שכבר קנה מהמקום, לגבי השירות, האחריות שלהם, ומאיזה סניף קנה את המחשב/המוצר וכדומה.... זה האתר שלהם:http://www.skypc.co.il כמו שאמרתי חוות דעת ממי שכבר קנה מהמקום ויצא לו להתנסות במוצרים שלהם/בשירות שלהם. אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לפתוח את הנושא הזה, זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לנושא. תודה רבה 3>
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אללה ... יוסטור !!
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תראו איזה קטעים קורעים: http://www.youtube.com/results?search_query=the+onion&page=1 קיבצתי כאן את הקטעים הכי טובים: The Onion: China Celebrates Status As Number One Polluter The Onion: Diebold Accidentally Leaks Results Of 08 Election The Onion: How Can We Make The War In Iraq More Eco-Friendly The Onion: Multiple Stab Wounds May Be Harmful To Monkeys The Onion:Is The Government Spying On Schizophrenics Enough? The Onion: Many U.S. Parents Outsourcing Child Care Overseas e Onion: 'Gays Too Precious To Risk In Combat' The Onion: Device Prevents Nick Nolte From Driving The Onion: US Schools Trail World In Child Soldier Apt…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רמז: אתם בטוח ראיתם את התמונה כבר, אך לפני העריכה הקטנה שעשיתי לה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לחוות דעה מניסיון, זה יעזור מאוד מאוד.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-