עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעוניין להעביר את האתר שלי מהשרת חינם -זבל ולהפעיל אותו דרך המחשב שלי כיצד אני עושה שהמחשב יעבוד גם כן כשרת ? תודה דן

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by Iv0ry,

3. Started by Danix60,

תגידו, איך הדרך הכי יעילה לנקות אבק במחשב, נמאס לי כל שבועיים לצאת איתו לקומפרסור. ועוד משהו, בחדר שלי יש מלא אבק מדי יום, אפשר לעשות עם זה משהו ?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by D-M-X,

מה התוכניות שלכם לחופש?

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  5. אני פשוט לא ידוע איפה לחפש , כמה וכמה פעמים אני שומע שירים שנאמרים בהם כול מני דברים בלטינית (כמו תפילות). כמו למשל (זה מAssassins Creed): http://www.youtube.com/watch?v=VjW0-PMHAXU מתחיל ב1:20

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  6. בתור חובב HD אני מנסה לאסוף כל מיני תכנים איכותיים שמבטאים את האיכות שבHD הבעיה היא שאין לי הרבה מקומות להשיג חוץ מכמה תוכנות שיתוף והאתרים כמו של מיקרושיט שמביא כמה דוגמאות אין הרבה מקורות טובים (יש את usenet אבל בנתיים נשאיר את זה בצד) מישהו מכיר אתרים\מקורות נוספים שניתן להוריד בהם תכני HD ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by ronenur,

שיר ממש יפה:

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by ImFondOfComputers,

היי, אני תלמיד תיכון ושמעתי על האוניברסיטה הפתוחה שמקבלת אנשים ללא בגרות\פסיכומטרי. ורציתי לקבל את הצעותכם בנוגע לאם שווה לקחת קורס במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה או לא? אנשים שכבר היו.. מה המסקנות שלכם ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by Meir787,

שלום חברים, אני צריך את המלצתכם על חוף ים מומלץ בתל אביב או אשקלון. עדיף שלא יהיה בתשלום (למרות שתשלום סמלי לא כל כך מפריע), לא מפוצץ, ועדיף שיהיו גם שולחנות במקום.. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by Iv0ry,

סליחה אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  11. Started by דודי הסטלן,

להפועל אין גביע!!!!!!!!!! ולמכבי חיפה יש אליפות! אז לכל המתלהבים... זוכרים מה שאמרתי... מה לעשות, זהו גורלם של שחצנים. אבל אני מבין אותם, לנצח את מכבי חיפה, ועוד הפועל ת"א, כנראה שאנחנו באמת גדולים עליהם וכל ניצחון שלהם פעם ב-7 שנים עלינו ועוד בפנדלים משמח אותם לפחות כמו תואר אליפות או גביע. אז הנה, אני חגגתי עד אור הבוקר אליפות ביום ראשון, אוהדי הפועל לכו לים אין לכם מה לבוא יותר למשחקים חכו עד העונה הבאה. ובפעם הבאה שתבואו לעצבן אוהדים אחרים סתם ככה בשביל הכיף, תיזכרו מה קרה השנה. תרשו לי בהזדמנות זו לברך את הקבוצה שלי, מכבי חיפה, על זכייתה ה-8 באליפות המדינה, מספר 3 ב-4 שנים. ורק שנמשיך ככה...! תודה לכם ושבוע טוב !!!

12. Started by OR007,

בלי יותר מידי מילים, הנה הלינק - http://145.7.35.33/peugeot/peugeot205gti.wmv And the credit goes to ==> Frenzy !

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by MiniMizer,

התוצאה: 28 הרוגים, 14 פצועים. 1 אריה שבע. http://www.newturfers.com/mwf/attach/38/355838/BBCNEWSWorldLionMutilates42MidgetsinCambodianRing-Fight.htm

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. IBM THINKPED T-40 (אחד הדגמים הכי מתקדמים שיש) מעבד: פנטיום M 1500MHZ, מגה קאש (סנטרינו...) זיכרון: 512MB כונן DVD כ. מסך: R7500 מובייל, 32MB לא משותף (הזיכרון של הכרטיס בא בניפרד מהזיכרון הכללי...) 2 יציאות USB HD: 40GB חיבור למדפסת, למסך חיצוני ולTV מקום לכרטיסי הרחבה אינפרה אדום יציאת LAN כולל המטען והתיק המקורי, במצב מעולה הוא אצלי פחות מחתי שנה מחיר בארה"ב: 2000$ בארץ: בסיבות ה14000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  15. אני שוקל להרשם אליו, למישהו יש חוות דעות עליו?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by kfirlion,

וגם כמה ימים הוא?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. שלום רב היום התגלתה בעיה מוזרה בפייסבוק בפלאפון שלי (samsung s8300 או משהו כזה) כל פעם שלוחצים על הכפתורון הקטן של הפייסבוק, זה פותח את הדף פתיחה [איפה שצריך לשים שם משתמש וסיסמא] - אבל עם מייל של מישהו אחר! אנשים שאני לא מכיר ופעם בכמה פעמים זה פשוט נכנס לפייסבוק של בנאדם אחר לגמרי, שאני לא מכיר, ומראה לי את כל הסטאטוסים שלהם אם לוחצים על פרופיל זה נכנס לפרופיל שלי. אני ברשת פלאפון, התקשרתי לחבר בסלקום עם פלאפון של סאמסונג גם [כמו שלי אבל טיפה שונה, עגול כזה] ואצלו בעייה זהה! מישהו נתקל?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  18. http://forums.fark.com/cgi/fark/comments.pl?IDLink=1066684

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html#

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  20. דיברתי עם הסוכן של בזק בינלאומי היום בבוקר. הוא הציע לי חבילת גלישה 4MB ב-99 שקלים לחודש כולל תשתית. לטענתו זה מבצע רק לעובדי באג ואף אחד אחר לא מקבל מחירים כל כך נמוכים. יש אמת בדבריו? כמה אתם משלמים על חבילת אינטרנט + תשתית?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  21. לפתוח בIE http://www.o-i.co.il/ ללחוץ על הדבר היחידי שתאו על המסך האדום תגידו לי שזה לא גאוני?? פשוט גאוני!@

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by BeNzZy-BoY,

ראיתי פעם סרט אם אני לא טועה קאו לו נקודם פריצה, בכללי זה סרט על חבורת גולשים ששודדים בנק עם מסכות עליהם ועוד כל מיני בלאגנים.. קיצר אני מחפש להוריד אולו מאיפהזהו אבל אני לא סגור על איך קוראים לו באנגלית, אני כמעט בטוח שקוראים לו POINT BREAK אבל לא לגמרי.. אם מישו יודע אז בבקשה שיאמר לי אה אגב אני גם מחפש תירגום אז אם יש לכם אתר טוב לתירגומים באנגלית או בעברית לא חשוב אז תירשמו פה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by Holography,

אחת לכמה חודשים הם מפרסמים בעלונים שמצורפים לעיתונים הגדולים את מוצריהם, אפשר למצוא את זה באינטרנט? האתר שלהם די עלוב ובכלל לא כולל מוצרי אלקטרוניקה שאותם אני מחפש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. תיראו אני רוצה ליקנות מחשב חדש בקרוב שמתי את העין שלי על חנות בראשון בשם סקי פי סי ואבא שלי עובד בראשון אבל הבעיה שנגיד יש בעיה ואני צריך לתת את המחשב לתיקון החנות נסגרת ב 6 וחצי והוא לא יכול להספיק להגיע... עכשיו השאלות שלי הם ככה מה דעתכם על החנות? מישהו קנה מהם וממליץ , ועד עכשיו לא היו לא תקלות? מה קרה אם כן היו לו? ושוב יש להם אחלה מחירים זולים האם הם אמינים או עושים צרות? אני גר ברעננה ... ואבא שלי די בטוח שאייבורי הם טובים וכולם לא ממליצים עליהם ואין להם את החלקים שאני רוצה למחשב אבל בכללי אתם ממליצים עליהם יותר לעומת סקי פי סי ? תנמקו בבקשה מה דעתכם... האם יש עוד חנויות מרכז שאתם ממליצים ולא עשו צרות? נ.ב האם אתם מכירים חנות בשם SMART PC ????

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  25. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.