כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מהו הפלאפל שאתם הכי אוהבים! אני מת על פלאפל המרכז!! חחחחחח אני הולך למות מצחוק עכשיו כל אחד יבוא "פלאפל משה" "פלאפל החתול המסטול" "פלאפל לופו שבבי" חחח..
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חוץ מהאוגדן המפורסם של המרכז הארצי. יש אוסף כזה?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
השרשור המקורי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399340.0;topicseen הלכתי לפי ההמלצה של yz101.. והתוצאה בתמונה המצורפת. (המערכת : Arch 64, LVM. ext4, KDE4.2) ושוב, תודה על הייעוץ בן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המקום, אם יש לחץ או שלא צריך לחכות בתור ועד איזה משקל הדמבלים שם. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 18.08.2010 בשעה 15:10:28 ZING
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי לכולם. למרות ההצהרות של אדובי, הגירסה החדשה של התוכנה המדוברת מלאה בבאגים שונים ומשונים ולכן מומלץ מאוד לא להתקין אותה אצלכם. בברכה נאפו
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שמעו, זה היה שעון חורף, אז היה חשוך... המצלמה שלי לא משהו בחושך, הפלאש על הפנים... אז ערכתי בפוטושופ עריכות כבדות, מקווה שתהנו בכל זאת... יש לי גם סרטונים מאז אבל אין לי מושג איך לערוך ולחבר בצורה של קומפילציה יפה, אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ערב טוב, כרגע שמתי לב שקיבלתי הודעה ממשהי שבמקרה ראתה פרופיל כלשהו שלי ומאוד התעניינה בו. כאשר באתי לשלוח לה הודעה הסתבר שהמייל הזה בכלל לא קיים. איך ניתן לעלות על השולח? האם יש דרך להסבות מייל למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הורים של חבר טוב נוסעים לחו"ל והם יכולים להביא לי משהו עד 100$, מה כדאי לבקש?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה החוק אומר? ברגע שהזמנתי הם מחוייבים לספק לי את המוצר או שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה? תודה לכל העוזרים. עריכה: מצאתי בתקנון שלהם: החנות תהא רשאית לבטל עסקה או מכירה כולה או חלקה במקרים הבאים: 12.6.1 נפלה טעות קולמוס , בין אם במחיר המוצר ובין אם בתיאור המוצר . באסה. אני אזמין בכל זאת ונראה מה יקרה. מקסימום יבטלו.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MlkoWnEfVRo
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חנון או בשמו המלא angry video game nerd הוא דמות שיצר במאי\מפיק עצמאי בשם ג'ימס רולף. החנון מעביר ביקורת על משחקים גורעים במיוחד שיוצאים לקולנסולות ובעיקר לקונסולות של נינטנדו - אותה הוא הכי אוהב אתר הרשמי - http://cinemassacre.com/AVGN/Nes_Nerd.html הפרקים האהובים עלי THE POWER GLOVE - Chronologically Confused about Movie and Video Game Sequels - NIGHTMARE ON ELM ST - "The Anger Begins" - הרשימה המלאה מהישן לחדש CASTLEVANIA 2: SIMON's QUEST - DR. JEKYLL AND MR. HYDE - THE KARATE KID - ROGER RABBIT - TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES - BACK TO THE FUTURE - McKids - http://www.youtube.com/watch?v=qVBerX6Dzmc%20 WALLY BEAR AND THE NO…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
לפני כמה חודשים החלפתי פלאפון כי נדפק לי הישן החלפתי לTELIT X170 במסגרת "מבצע" חיילים ESC 2006 עכשיו החבילה היא ככה: 30 שקל לחודש ל3 שנים + 150 דקות ב58.5 שקל (ומעבר ל150 דקות גם 39 אג' לדקה אני חושב - לכל הרשתות) הפלאפון עצמו בסדר אבל ממש לא מצדיק את המחיר בזמנו לא הייתי מודע לזה, היום אני יודע קצת מה הולך יש איזה מבצע של אורנג' שיתנו לי החזר על הפלאפון (אם אני אוכל לעבור אליהם)? וכמה קנס לדעתכם אני אצטרך לשלם על לעזוב את העסקה (אני כמעט בטוח שהתחייבתי ל3 שנים)
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
לא מזמן נאבד לי הפלאפון וחשבתי לעצמי שמכיוון שאני משלם עליו (ואני בעצמי קצר בכסף) אולי כדי לקנות מארה"ב. חנויות טובות אני לא מכיר אז הלכתי לE-BAY הבעיה היא שאני מחפש עם משלוח לארץ (למרות שבתכלס אני יכול לתחמן ולשלוח לחבר שלי בקולורדו שישלח לי משם את החבילה אבל זה כבר נראה לי מסובך מדי) ולפי מה שהבנתי אתם - כול אלה שעושים קניות בE-BAY - לוקחים מוצרים ששולחים לישראל, נכון? הבעיה היא שלמצוא כאלה זה לא הכי פשוט ואני אישית לא מצליח למצוא. מישהו מוכן לעזור ולהסביר לי מה לעשות במקרה הזה? חוץ מהאפשרות להשתמש בחבר. ואם אני משתמש בחבר אז איך הוא ישלח לי? זאת אומרת בעזרת איזו חברה.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני עכשיו צריך ללמוד תאוריה מישהו יכול לרכז לי את כל מה שאני צריך ללמוד בשביל רישיון לקטנוע 125 סמ"ק? סיימתי ללמוד את התמרורים, מה עכשיו אני צריך ללמוד? ואם אפשר תנו לי אתרים או משהו שיעזור לי ללמוד .
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=YpGEFLdroGs משעשע ביותר.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שבוע שעבר באו אלינו אנשים ואמרו שהם מתנועת "נוער מחשבים", הם אמרו שזו תנועת נוער חדשה. הם אמרו שנלמד maya, קורס DJ, קורס c++, visual basic ועוד... הם אמרו שנלמד גם לבנות משחקים בתלת מימד עם מנועים גרפיים וכל מיני שטויות כאלה... שווה ללכת? גם אליכם התנועה הגיעה?
-
שלום לכולם, אני עדיין "תקוע" עם חבילה של 750 קסל"ש וחשבתי לעבור לחבילה של מגה וחצי או משהו. ומסקרן אותי לדעת כמה אנשים משלמים על האינטרנט שלהם. קיבלתי הצעה של כ90 ש"ח עבור התשתית + הספק וזה ניראה לי קצת יקר... עכשיו ממש קשה לעשות סקר שוק כי רוב, אם לא כל, ספקי האינטרנט כבר לא מציגים את החבילות שלהם באתר אלא רק דרך הטלפון. אז כמה אתם משלמים עבור האינטרנט שלכם, אם זה לא סוד גדול ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ראיתי היום (יום שני) בחדשות של ערוץ 1 אם אני לא טועה. אתר שיש בו קישורים למצלמות ברחבי הכבישים בארץ בחדשות הם הראו מצלמה של נתיבי איילון ניסיתי לחפש ולא מצאתי יש למישהו את הכתובת ?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איפה מוכרים ג'ינסים רחבים באילת? או אפילו ג'ינסים נורמאליים בגרסה רחבה. (לא כמו x boy אלא בגדים לראפרים או חנויות נורמאליות לא כמו diesel)
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש סמיילים טובים אחרי שראיתי שמה שיש בפורום הזה ובאחרים, לא מספיק לי ובעידכון האחרון של הסמיילים לא נוספו דברים טובים ועכשיו לעיקר אחרי שביקשתי עזרה בפורום בחו"ל קיבלתי את הקוד הבא javascript:(function() { var textToAdd = %22[img=***]%22; var ta = document.getElementsByTagName(%22textarea%22)[0]; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; ta.selectionStart = newIP; ta.selectionEnd = newIP; })(); אחלה של קוד פשוט שימו את המיקום של הסמיילי במקום ה***. הפכו את זה לBOOKMARK וזהו כשאתם רוצים להכניס את הסמיילי לת'ראד שאתם כותבים, לחצו על הBOOKMARK …
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ביום שבת עושים לאחותי בת ה11 יום הולדת והיא ביקשה ממני להוריד סרט לכל המשפחה שתבוא.. למישהו יש המלצות?? זה דחוף וחשוב לה מאוד...
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת בנייד שיש לו חיבור כזה, חנויות שהתקשרתי אליהם לא ייודעים על מה אני מדבר אולי אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המתאם הזה? עוד תמונה:
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-