עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רואים ילדה עולה במדרגות ואז זה משתנה לזוית שרואים שהיא מושיטה את היד לארון ופותחת אותו חרשתי על החיפוש ועל ה10 דפים אחרונים ואני לא מצילח למצוא-מישהו?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by lol_minbet,

איש הכרטיסי מסך מי חטף אותו?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by HaVoC_850,

הנושא די ממצא את השאלה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  4. אני שוקל להרשם אליו, למישהו יש חוות דעות עליו?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  5. יש דרך לעשות שאקבל התרעה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  6. למארז 3480 אני רוצה לאטום אותו כליל מכל הכיוונים שלא יצייץ! דגש על דבר אחד, שאוכל להזמין אותו לבית ככה שאם אפשר לא להמליץ על מקומות שלצריך לסוע אליהם או שבעיה להביא אותם לארץ. תודה. אגב התקציב נע בין 200-400 שח

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום הזמנתי מוצר ב ebay ב 12/19/10 . כפי שאתם רואים הפריט לא הגיע, ופתחתי OPEN CASE באיביי עכשיו המוכר אמר שהוא ישלח פריט זהה לאחר פנייה אליו ה OPEN CASE יהיה בתוקף עד 2 למרץ אחרי זה הוא יסגר כפי שכתוב באיביי אם הפריט לא יגיע אליי עד לתאריך הנ"ל, אני יכול לעשות Escalate this case ולקבל את כספי במלואו האם אני צודק?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by wooper,

שלום אני משוחרר מהצבא ורוצה ללמוד קורס במחשבים אבל לא יודע מה לפי מה שקראתי טכנאי pc אני לא רוצה כיום גם הרבה מסתדרים לבד וגם צריך להיות מעודכן כל הזמן בקשר לחומרה איזה קורסים כדאי לקחת שהם מבוקשים?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  9. תנו לי אתר פשוט לעלות אליו תמונות מהמחשב שלי ושיצא לי לינק.תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. Started by rjjb7,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג AMD Athlon . ברצוני לנסות ולשנות את ההגדרה המובנית של מצב המתנה אוטומטי כאשר אני סוגר את המחשב נייד. בפירוט, כאשר אני סוגר את המחשב, העיינית מזהה זאת אוטומטית, והמחשב נכנס למצב המתנה מיד ובכך תוכניות כמו ווינאמפ אייסיקיו ועוד הופכות להיות גם כן במצב המתנה. אולם, אני רוצה שגם כאשר המחשב סגור (פיזית), כל התוכניות ימשיכו להיות פועלות והמחשב יישאר כפי שהיה כאשר ה"פומית" של הנייד סגורה! כל מי שיודע איך לשנות את ההגדרה הזו, או בכלל יודע לאן יש לגשת בכדי לשחק בהגדרות של הנייד, אשמח לקבל עזרה. רועי.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by avi2014,

שולחים לארץ משחקים?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  12. Started by yoav9,

הגיעה לידי שמועה שהולכים לסגור את התר'ד ממילא כי פשוט אי אפשרת לעמוד בעומס... אז בבקשה כל מי שרוצה שהתר'ד ישאר (גם אם לא כל העמודים אלא רק ישאר) שיחתום, (או לפחות ישים הודעה תומכת) מי שלא, בבקשה שלא יגיב, או לחילופים יפתח תר'ד: עצומה-סוגיות-סגרו את התר'ד!! בהצלחה!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by yair_gobani,

תודה. יאיר

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  14. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

חבר שלי טוען שבשעור נהיגה ראשון, המורה נתן לו לעשות חניה... עכשיו, אם הוא נהג בכביש ועשה דברים נוספים אני בספק... הכל רץ תחת הטענה "כזה תלמיד עוד לא היה לי". הייתם מאמינים?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  15. ליצירת תפריטים ל-DVD.

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  16. http://www.redvsblue.com תורידו את הפרקים, זה טוב פי כמה וכמה מרוב הקומדיות שמשודרות בTV.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  17. מיש הו יכוללהמליץ לי על אחד שכזה? משהו שיתרגם לי אנגלית לעברית דרך האינטרנט(אפשר גם תכנה) ויהיה חינמי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by EagleX2,

מישהו יודע אם יש לשני הפארקים האלה אתרים? www.portaventura.es שולט חחח

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

אני צריך אתר או תונכה שתרשום אתר בהרבה מנועי חיפוש בו זמנית ולא אחד אחד

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. תוך כמה זמן מהרגע שהם אישרו שהם קבלו את הכסף עד שהמוצר מגיע לבית שלך כמה זמן זה לוקח בימים....

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by dbx22,

תגידו, משהו לא נראה לכם שם מסריח??? בהרשמה לחבר מועדון משלמים 100 שקל לשנה ואפשר לקנות דברים מאוד בזול... לדוגמא דיוידי של ברד'ר ב 50 שח וכאלה.... תציצו באתר, ותגידו, לא נראה לכם משהו מסריח? והשאלה הכי חשובה היא האם לא מסוכן לתת שם את מספר כרטיס האשראי בהרשמה? www.parsi.co.il תודה!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by MDK,

רציתי לשאול מספר דברים: 1. האם להזמין מוצר מחו"ל שעולה מתחת ל200 דולר, משמעות צעד זה היא שהוא לא יעבור במכס? 2. בכמה לדעתכם אני אוכל למכור את הרמקולים שלי הדגם הוא Logitech Z-560 4.1, יש לי אותם שנה וחצי בערך, הם במצב טוב..

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by דודי הסטלן,

להפועל אין גביע!!!!!!!!!! ולמכבי חיפה יש אליפות! אז לכל המתלהבים... זוכרים מה שאמרתי... מה לעשות, זהו גורלם של שחצנים. אבל אני מבין אותם, לנצח את מכבי חיפה, ועוד הפועל ת"א, כנראה שאנחנו באמת גדולים עליהם וכל ניצחון שלהם פעם ב-7 שנים עלינו ועוד בפנדלים משמח אותם לפחות כמו תואר אליפות או גביע. אז הנה, אני חגגתי עד אור הבוקר אליפות ביום ראשון, אוהדי הפועל לכו לים אין לכם מה לבוא יותר למשחקים חכו עד העונה הבאה. ובפעם הבאה שתבואו לעצבן אוהדים אחרים סתם ככה בשביל הכיף, תיזכרו מה קרה השנה. תרשו לי בהזדמנות זו לברך את הקבוצה שלי, מכבי חיפה, על זכייתה ה-8 באליפות המדינה, מספר 3 ב-4 שנים. ורק שנמשיך ככה...! תודה לכם ושבוע טוב !!!

24. Started by waizman,

החדש זה MaSTeR NarGiLa (מסטר נרגילה) והישן היה R.E.M. PhReaK מה עדיף, ואיך החדש?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.