עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעו, זה היה שעון חורף, אז היה חשוך... המצלמה שלי לא משהו בחושך, הפלאש על הפנים... אז ערכתי בפוטושופ עריכות כבדות, מקווה שתהנו בכל זאת... יש לי גם סרטונים מאז אבל אין לי מושג איך לערוך ולחבר בצורה של קומפילציה יפה, אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by iem,

האם מקובל לשלם שם ביורו או שיש מצב שאני אפילו אעלה על האוטובוס הציבורי ויורידו אותי אם אין לי לירה קפריסאית באמתחתי ? ;D והאם הם ממירים (בהנחה שהרוב שם נקוב בלירות) בשער הוגן וקרוב לפחות ליציג ליורו כאשר אתה קונה ביורו בחנות ? תודה !!

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by mihFir,

רוצה לקנות מזגן לחדר, שיוציא אותי מהחום הנוראי הזה, ואת המחשב שלי. אני רציתי ללכת על נייד, בלי יותר מדי התקנות וחורים בקיר, אשמח לשמוע המלצות שלכם ? תודה מראש.

4. Started by Lost Spirit,

NOT ;D תראו את מי מצאתי מדבר לעצמו על AMD http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=348086 :lol:

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Mesatla,

מוזיקאי שאני חושב שכדאי שיקבל תשומת לב Haendel rock bach fugue toccata fugue metal Brahms mission impossible benny hill theme

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by din377,

מישהו יודע איפה יש מסיבות עם שירי רוקנרול משנות ה-50 וה-60 ? עדיפות לתל אביב אבל גם אם יש בחיפה אלך במיוחד , תודות רבות !

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. תודה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. יוצר חדש, מוזיקה אקוסטית ישראלית מומלץ לשמוע! העמוד שלו בפייסבוק, תמיר בן נעים: http://www.facebook.com/pages/Tamir-Ben-Naim/119464304737737

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. שווי הספר 15$. תודה!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. שלום לכולם במאמר התייחסו לחיבור component והציגו אותו כחיבור RGB. זו טעות מבלבלת. אמנם הצבעים של חיבור component הם אדום/ירוק/כחול, אבל חיבור RGB הוא חיבור אחר, האותות בנויים אחרת ואין קשר לחיבור component. אנא תקנו את המאמר, לכרטיס יש חיבור component, כל איזכור של "RGB" מטעה ומיותר. אגב, חיפשתי לינק בסוף המאמר לתגובות ישירות על המאמר אבל לא מצאתי. אם זה לא הפורום הנכון להודעה הזו אני מתנצל.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Internal,

קראתי באיזה ספר והגיבורים שם לבשו כזה מגן נוזלי נותן מקסימום תזוזה וכשה משו קשה פוגע בו החומר מתקשה ולא חדיר ובסוף הספר היה כתוב שזה אמיתי וסוכנים אמירקאים משתמשים בזה מישהו שמע על זה?? ואם זה כל כך טוב למה אנחנו לובשים קרמי מגעיל ולא נוח???

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש תוכנת bluetooth טובה ונוחה לiphone4. אני לא ממש משתמש במכשיר הזה, אלא הורים שלי ביקשו ממני למצוא את התוכנה, לכן אני שואל פה אם מישהו יודע במקרה מה התוכנה הכי מומלצת. הרצתי חיפוש בapp store וגוגל, ולא מצאתי תשובות ברורות.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  13. Started by 1,

את השיר שרה זמרת שאת שמה אין לי מושג, הוא שיר סולו, מנגינה שקטה ועצובה מדברת על אהבה, השיר מסוגל לגרום לכם להזיל דמעה ובפזמון אני זוכר שהיא שרה "Over and over..." שיר ממש מרגש, אני מת לדעת את שמו, תודה לעוזרים :-)

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=mHa6jMHAKAA

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by e.s,

אני לא יודע הרבה על השירות בחיל הים חלק אומרים לי ללכת וחלק לא מה אתם חושבים? אם תוסיפו קצת מידע זה יועיל

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by omrij,

מישהו מכיר אתרי WAP טובים? כאלו שאפשר להוריד מהם טפטים,צלצולים ומשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  17. שלום, יש איזה חיבור שאני צריך לכתוב על הנושא הזה... אני מחפש וצריך את זה נורא דחוף. אם מישהו מוצא לינק אני אודה לו מאוד! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by 104952,

שלום לכולם , אני מתכנן לנסוע בסוף החופש לפסטיבל הג'אז באילת , ואני זקוק להמלצה שלכם לאכסניות נוער טובות באילת . ( אני מתחלק חצי חצי עם חבר , אז צריך שיהיה גם מחיר טוב ). חשוב שיהיה ארוחת בוקר. דרך אגב, מישהו יודע מה המחיר הממוצע ללילה באכסניית נוער ...או בבית ספר שדה באילת? תודה.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  19. קיבלתי אישור מהעתודה האקדמית להרשם לסמסטר חורף במדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב. הבעיה היא שבטופס ההרשמה לאוניברסיטה אני נדרש לבחור בין סמסטר א', סמסטר ב' וסמסטר קיץ, ותהיהי אם אחד מכם יודע מה המקבילה של אוניברסיטת תל אביב לסמסטר חורף.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by EagleX2,

מישהו יודע אם יש לשני הפארקים האלה אתרים? www.portaventura.es שולט חחח

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by Cranchh,

אנחנו משתתפים בתחרות תמונות והמתנה היא טיסה לאמסטרדם!! אם אתם רוצים לעזור תוכלו: 1. לעשות לייק לקבוצה: http://www.facebook.com/AgudaHUJI 2. לעשות לייק לתמונה http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150092149583987&set=o.164797410205209 תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by sagi_10,

שלום לפני שבוע נשרמתי לPP והיום אישרתי את כרטיס האשראי . עכשיו אני לא מצליח / לא יודע איך להוסיף כסף לחשבון ! יש לי רק אופציה אחת - Transfer Funds From a Bank Account in the United States אין לי אפשרות כרטיס אשראי . בבקשה עזרה...יש משהו דיי דחוף שאני צריך לקנות :

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  23. פשוט יש כל כך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לקנות (שמעתי שיש גם סוגים שלוקח שנים להוריד אותם מהיד והשיער) משו שיעמיד את השער טוב ויתן לו קצת מראה רטוב (כמו ג'ל) ושיהיה במחיר סביר..משו כמו 50 שקל בערך.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  24. לוותר על המחשב זאת אומרת לוותר לכל החיים , בלי להיות במגע עם מחשבים. חחחחחחח

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by goodspeed,

ראיתי דיל נחמד באתר, באתי להרשם וכמו שלימדו אותי, הייתי ילד טוב ובדקתי את האישור אבטחה של האתר. מצד אחד כתוב אבטחת ssl. מצד שני באישור אבטחה אין ssl, אלא thawte. מה הולך פה???? האתר הזה נחשב אמין? מומלץ לקנות בו?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.