עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aldema,

ביום שבת עושים לאחותי בת ה11 יום הולדת והיא ביקשה ממני להוריד סרט לכל המשפחה שתבוא.. למישהו יש המלצות?? זה דחוף וחשוב לה מאוד...

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  2. היי, יש דרך לרדת ממעקב על נושא בלי לשלוח הודעה נוספת ולבטל בה את המעקב תחת "אפשרויות נוספות" ? לא רוצה להספים.

3. Started by lol_minbet,

איש הכרטיסי מסך מי חטף אותו?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  4. אני לא רגיל לפרסם דברים כאלו כאן אבל בכל זאת GTA4, סרט חובבני שלא כולם שמעו עליו ואולי כדי שתישמעו. את הסרט יצרו בצרפת, סרט חובבני אפשר להגיד שגרם לי אישית אינטרס גדול מאוד, כן יכול מאוד להיות שאי אפשר לקרוא לו יצירת אומנות אבל בכל זאת הוא דיי מעניין ומותח. בסגנון - מתח,פעולה,אנימציה. אינה הטריילר של הסרט אין לי מה להגיד ניראה מעולה, במיוחד שהוא עשוי על המנוע של GTA4, שווה צפייה. וכאן יש לנו את הסרט המלא, לא ניראה לי שהוא מוגן תחת זכויות יוצרים בגלל שזה סרט חובבני. מציע לראות קודם את הטריילר ורק אז את הסרט עצמו. Gta Iv The Trashmaster.mp4 צפייה נהימה מנהלים יקרים, עם זה משהו אסור שאני לא יודע עליו בבקשה להודיע, או למחוק את הפוסט.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Internal,

היי, השאלה היא האם כדי ללמוד קידום אתרים seo? הבנתי שהמקצוע די מבוקש כיום. כמו כן בדקתי בכמה מוסדות והמחירים מאוד משתנים הכי יקר זה גון ברייס האם המחיר שווה את זה והם מלמדים דברים שאחרים לא ילמדו? אשמח ליעוץ מכם.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by night-fire,

אני וכמה חברים יורדים לאילת ובאמת רציתי לדעת אם יש לכם הצעות מעניינות לאטרקציות ודברים נחמדים .. בעיקרון מה שאני יודע שאנחנו פשוט הולכים לשם ונמצא שם דברים לעשות כמו ים וכו .. אבל בפועל,אין לי מושג נגיד איפה למצוא אבובים\בננות וכל מיני כאלו כיפיים.. מישהו יודע איפה יש כאלו? חשבתי אוליי ללכת גם לשחיה עם דולפינים..יכול להיות נחמד ..מישהו יודע כמה עולה? ואם מישהו היה ב-Nightmare אשמח לשמוע חוויות .. זה נשמע ממש כיף חח אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  7. שימו לב לכתבה הבאה: לפי הכתבה ביורו יצפו יותר אנשים מאשר אוכלוסיית כדור הארץ. האם הכתב מאמין בחיים תבונתיים אחרים ביקום שלנו המעוניינים לצפות במשחק כדורגל ? תודה ליונתן על הכתבה.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אני רוצה להביא למישהו ליום הולדת 7 דיסקים עם תוכן כלשהוא. אני רוצה לסדר את זה בצורה יפה, יש לכם רעיונות? חשבתי לקנות 7 קופסאות כמו של משחקי מחשב, או 4 כפולים, ולהדפיס עליהם, אבל זה לא יצא ממש יפה (זה יראה כמו הדיסקים שמוכרים בתחנה מרכזית) יש אפשרות לקנות קייס או משהו ל7/8 דיסקים בדיוק?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by Evyatar,

שלום לכולם. מישהו מצליח להירשם לאתר www.EliteTorrents.org? לא הצלחתי... למישהו יש משתמש שם או יכול לפתוח בשבילי? תודה!

10. Started by unknown,

http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=194707

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. http://www.wwe.com/inside/news/bambampasses :'( :'( :'( אהבתי תדמות זכרונו לברכה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  12. האלן..חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו למצוא מזוודה (קשיחה) משוכללת כזאת עם קודים ופיצרים.. נו כמו בסרטים (: חיפשתי בכמה אתרים ואני לא ממש מוצא קייס כזה.. מכל האנשים הרבי אשכולות פה יש בטוח מי שמתצא בתחום הזה! תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by Joli,

תקחו טיפ ותפעילו אותו (תלחצו PLAY) בלי קלטת ותשימו את הרמקול של הפלאפון שלכם כשהוא משמיע שירים או כל דבר אחר שמשמיע שירים על הקוביה הכסופה שנמצאת למעלה זה ישמיע לכם את השיר ברמקול של הרדיו... לפעמים זה שימושי

14. לא לנסות את זה בבית.. http://gprime.net/video/dremelcd.php

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by Alina,

? תודה

16. Started by Green,

היי מישהו אולי מכיר אתר על מוסיקה ישראלית אבל שכולו יהיה באנגלית זתומרת מה שאני צריך זה אומנים אלבומים ושמות שירים ישראלים אבל באנגלית היחיד שמצאתי זה על אביב גפן אבל חוץ ממנו לא מצאתי כלום תודה לכולם....

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by HeaT-SinK,

במה קבלן בניין מתחמה ? אותה שאלה לגבי צלם אופנה.

18. היי חברים, רציתי לדעת איזה קו/אוטובוס צריך לקחת מתחנת רכבת שלום בתל אביב,ולהגיע לדיזינגוף סנטר? או להיפך, איזה קו לקחת מדיזינגוף סנטר ולהגיע לתחנת רכבת השלום? תודה חבר'ה,שבת שלום :]

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  19. האתר נראה דיי צולע, אבל המחירים יחסית נמוכים, אני רק רוצה להיות בטוח שזה לא על חשבון השירות שלהם.. אם מישהו שמע עליהם או קנה מהם, או אפילו היה צריך להשתמש באחריות תכתבו כאן. תודה .

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Heroes ??? תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by friedman3010,

הי, אני מחפש שרת חינם שתומך ב- ASP.NET (עדיף ישראלי, אבל ממש לא חייב) מישהו יכול להמליץ?? (בשלב זה אין משמעות לנפח האכסון או למהירות התעבורה) תודה! דרור

22. Started by MDK,

רציתי לשאול מספר דברים: 1. האם להזמין מוצר מחו"ל שעולה מתחת ל200 דולר, משמעות צעד זה היא שהוא לא יעבור במכס? 2. בכמה לדעתכם אני אוכל למכור את הרמקולים שלי הדגם הוא Logitech Z-560 4.1, יש לי אותם שנה וחצי בערך, הם במצב טוב..

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by G-F-Y,

כול מי שמעוניין להוסיץ מדריך בכול נושא שהוא מוזמן לפנות לצוות האתר ואנחנו נפרסם את המדריך שלו כולל קרדיט של בעל הרושם ... נא להכנס לאתר [צונזר. פירסום חינם אסור.] בתודה מנהל האתר אבי

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. טוב אני אספר בקצרה את מהלך הדברים: יש לי פרופיל 97 קבא 56, עשיתי גיבוש טיס באוקטובר האחרון- סיימתי ולא עברתי, לאחריו ויתרתי על גיבוש חובלים. בכל הסיפור הזה התאריך גיוס שלי היה 16.3.08 עכשיו אני לא רוצה להתגייס כ"כ מאוחר, ביקשתי הקדמה ל2 בדצמבר לתותחנים(רוצה להגיע למורן), לפני 3 ימים התקשרו להודיע לי שהקדימו לי את הגיוס ל27.11 (כלומר מחרתיים), כשבגיוס הזה אני אראה קצין מיון ביום הגיוס. הופעלו כמה קשרים וכנראה בזכותם (כנראה, לא יודעים בדיוק) התקשרו אליי היום והודיעו לי שאני אתגייס ב2 בדצמבר. עכשיו הבעיה היא שגם היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לתפקידים מסווגים ל10.12 (כאמור, 8 ימים אחרי הגיוס שלי). לפי מה שהבנתי מהבחורה שבישרה לי על דחיית הגיוס שלי בעוד 5 ימים, ברגע שאני חייל…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. סדרת הפנטזיה המצליחה של HBO ממשיכה להיות זו שנצפית הכי הרבה פעמים באופן בלתי חוקי, בפעם הרביעית ברציפות כמיטב המסורת, באתר torrentfreak המתמקד בחדשות מעולם שיתוף תכני ה-P2P הכריזו על עשרת סדרות הטלוויזיה שהורדו ונצפו הכי הרבה באופן פיראטי ובלתי חוקי במהלך שנת 2015 – ובמקום הראשון, עם הפרש ניכר לטובתה, ניצבת לה שוב 'משחקי הכס' הנהדרת, בפעם הרביעית ברציפות. פרט למשחקי הכס, אשר כבר נכנסה לספרי השיאים של גינס בתור המלכה הבלתי מעורערת של אתרי הטורנט לסוגיהם, ניתן למצוא ברשימה את 'המתים המהלכים' חזק במקום השני, את 'המפץ הגדול' הפופולרית מאוד גם בקרב הצופים החוקיים במקום השלישי – וכמו כן את סדרות הקומיקס 'החץ', 'הברק' ו'סופרגירל', את סדרת הפעולה 'ויקינגים' וגם את אהובת…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.