עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Os.Master,

מנהלי רשתות מישהו למד כאן? איך הקורס? במה מדובר בדיוק נרשמתי היום אבל היתה שם רק מזכירה של רישום אז היא לא ממש הספיקה להסביר לי בטח תגידו למה אתה הולך לקורס שאתה לא יודע מזה קודם כל זה תעודה מטעם מייקרוסופט וכל דבר מטעמם זה טוב.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

שלום גולשים יקרים מי כמוכם (במיוחד הגולשים בפורום הזה..) לא נתקל או לא מעורה בכל הנושא המעניין והשנוי במחלוקת של המוזיקה הפיראטית באינטרנט! תהיתי לעצמי מה קרה איתה השנה? לא באתי שוב להתווכח כמו שחלק מכאן מאוד אוהבים לעשות (או יותר נכון "להצדיק" את עצמם או לא יודע מה..), באתי רק לקבל מידע ממי שיודע מה קורה בנושא הזה בשנה האחרונה שעכשיו מסתיימת... מה עושים כדי לעצור את התופעה? עושים משהו בכלל? האם משהו השתנה בשנה הזאת בנושא הזה? לטובה או לרעה? ובכלל כל פיסת מידע על הנושא הזה בשנה האחרונה אני אשמח! (ד"א - נא לא לפרסם כאן שום הורדות חוקיות זה לא במקום להזכירכם והת'ארד הזה לא בא לעסוק בזה אלא רק במה שקורה עם הנושא של המוזיקה הפיראטית)

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by somsom9,

בסרטים TS או CAM

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

לכל חובבי המכוניות למיניהם (במיוחד מכוניות מירוץ/ספורט) http://www.metacafe.co.il/watch/553055/gumball_3000_2007_start_from_the_perfect_spot/ WoOoOoOoOoOoW!!! תהנו!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. קניתי אצלם לפני כמה שנים והייתי מרוצה. האם חל שינוי כלשהו באמינותם בשנים האחרונות? אשמח לשמוע דעות של מי שקנה אצלם מחשב/חלקים בשנה שנתיים אחרונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  6. Started by shalomelbe,

מחפש תמונה מכתבה או כל מקור אחר שבו מראים את גואל רצון בבית משפט או מובא לבית משפט (בביניין בית המשפט) תודה!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. של מריה קארי

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. בא לי לדבר איתו

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by emil57,

כמו הכותרת רק יותר הסבר.. אנשים אני חייב רעיון למתנת יום הולדת למישהיי שאני אוהב.. (ויש לה חבר, ככה שאני דיי מוגבל באפשרויות..) תנו בקשה רעיונות למתנה מקורית.. לא בושם.. או ערכת איפור.. או דובי.. משו שהיא תראה תגיד וואוו.. חשבתי למשל לקחת תמונה שלה ולתת לאיזה צייר שיצייר אותה.. אבל זה לא מספיק אני צריך עוד משו.. משו סוף.. כדי שהיא תקבל מתנה מיוחדת..!! אגב אין בעיה של מזומנים.. שחררו רעיונות.. תודה רבה..!

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  11. שלום אני מחפש שיר לעבודה יצירתית ל-Project באנגלית הנושא הוא Nu Metal ואיך הוא משלב בין היפ-הופ ורוק בקיצור אני מחפש שיר שמשלב יפה בין קטעי ליריקה שניתן לזהות שזה היפ-הופ לבין גיטרות ותופים ואפילו Screams שניתן יהיה להרגיש את הצד של הרוק בשיר עדיפות לשירים שהיו אי פעם ב-Live ויש ב-Youtube או כל אתר Streaming אחר עריכה: טוב נראה לי מצאתי..Linkin Park בשילוב עם Jay-Z שרים את Lying from you...שמעתי את Numb/encore והיה לי קצת חסר גיטרות ותופים, זה נראה לי מתאים בול..אם בכל זאת יש הצעות אתם מוזמנים להגיב תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by orninyo,

שלום יש לי אתר שאני עובד עליו כרגע , הוא עדיין לא באויר ואני בונה אותו על לוקלהוסט. לפי מה שהבנתי ניתן לשים מודעות אדסנס על אתר שעדיין לא באויר. הבעיה היא שכשאני נרשם לשרות, אני מתבקש להכניס את שם הדומיין של האתר (שרשום על שמי אך עדיין לא בשימוש) ואז אני מקבל הודעה שההצטרפות לא אושרה מכוון שהאתר בבניה. מה אני צריך לעשות על מנת להצליח להרשם ולשים אדסנס באתר שעדיין לא באויר? (המטרה היא לשים אותם טרם העלאת האתר לאויר כדי לדעת איך לעמד אותו ביחס אליהן) תודה.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by G-F-Y,

כול מי שמעוניין להוסיץ מדריך בכול נושא שהוא מוזמן לפנות לצוות האתר ואנחנו נפרסם את המדריך שלו כולל קרדיט של בעל הרושם ... נא להכנס לאתר [צונזר. פירסום חינם אסור.] בתודה מנהל האתר אבי

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by פרז,

מעניין [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by rosesr,

ושיהיה כתוב איזה מקשים ללחוץ במלחין צלילים תודה מור רוזס ;D

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  16. תודה.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by google18,

שלום. מישהו מכיר מקום באיזור חיפה והקריות שניתן למצוא בו את המוצר המדובר? אני מדבר על משהו כזה כמובן: http://www.lineshop.co.il/pl_product~444434434~26~112.htm תודה. נ.ב אם מישהו רוצה להתנגד שיעשה את זה עכשיו. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by iem,

שלום אנשים ! מישהו אולי נבחן בבחינת הטכנאים, יג', ולא של מה"ט, הנקראת אלקטרוניקה ומחשבים ט' ???? הכוונה היא לנבחני ה- 6/3/2007, מישהו מכם קיבל את הציון שלו ? זה דחוף לי מאוד זה עניין של ה-24 שעות הבאות בשבילי כי אז אני יכול לדחות את בחינת הפסיכו שלי אם קיבלתי מעל ציון מסויים... אני ממש ממש חייב עזרה ! תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by Syrex,

מישהו יכול לאשר את העניין? טנקס אין אדבנס.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by overload,

מישהו יודע על כמה דיסקים מגיע המשחקrainbow six: Raven Shield החדש ? מישהו בכיתה שלי טוען שיש לו אותו והוא אמר לי שזה דיסק אחד, האם זה הגיוני?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. היי, אני בן 24 וכיום אני מועסק במשרה מלאה בתור מתכנת WEB בחברה קטנה "משפחתית" ופחות או יותר מרוצה. אבל אני תקוע. תקוע בתפקיד, בקידום. היה לי ראיון עבודה למשרה בחו"ל ולהפתעתי הגדולה, נפלתי לא על קטע טכני, אלה על חסרון באישיות שלי. אני אדם ביישן (לא מדבר הרבה) וזה הפיל אותי, אני לא באמת עצמאי (מקבל עבודה מהבוס שלי ועושה אותה בלי שאלות) וזה הפיל אותי. מאוד הופתעתי והתאכזבתי, כי פיספסתי הזדמנות נפלאה בגלל האישיות המעפנה שלי. על רקע זה, אני שוקל לעבור מקום עבודה. אבל אני מתלבט לאיפה? אפשר לנסות ללכת לחברה גדולה, שיש לה היררכית ניהול ברורה, צוותים, עבודה מסודרת וכללים אירגוניים. אפשר ללכת לחברה יותר קטנה, שיש בה אולי צוות אחד-שתיים. ואפשר סטארטאפ. אבל מה יפתח אותי באופן האישי? …

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by yoav9,

:'( :'( :'( אבל לא מוצדק!! נתתם לנו עמוד וחצי ועמוד שלם היה בסדר!! :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ !!!!!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. :'( שוב פיגוע קשה וכואב בארצינו שוב קורבנות בואו ונתייחד עם משפחות ההרוגים ונאחל החלמה מהירה לפצועים.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  24. עבדתי ממש קשה כדי לממן את הטיסה הזאת ואין החזר אם יש שביתה!!! יש לי טיסה לקוס ביום שישי שיוצאת ב19:45!!!!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים