כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אשמח לדעת אם יש כאן כאלו. יום טוב :smoke:
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש כאן אנשים שניסו בעבר? ממולץ. איזה חנויות ממולצות יש בארץ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רציתי לדעת .... האם לתת שיעורים פרטים באזשהו מקצוע כמו פיזיקה או מתמטיקה ולקחת כסף זה נגד החוק? ואפשר לקבל כנס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מתכננן מחר בבוקר לנסוע לירושלים... מה הצפי מבחינת שלג? מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כרגע אני בכיתה י"א הרחבות פיזיקה וטכ"מ (טכ"מ אני לומד מי') בפיזיקה הגישו אותי השנה על 60 (מכניקה) ואני לא בטוח אם כדאי לי לגשת או לא. למען האמת היינו עם מורה שעושה מבחנים מאוד קשים יחסית ובגרויות אני פותר דיי טוב ויש לי סיכוי לטוב להוציא ציון גבוה מחר ולפסול את הציון הגשה. מעבר לזה עד כמה זה באמת יתרום לי אם אני אלמד את המקצוע הזה?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך אתר שאני אוכל לעלות אליו תמונות ואח"כ חברי משפחה יוכלו להכנס אל האתר ולראות את התמונות , מאוד חשוב שסיסמא תגן על האתר . אם יש צורך בתשלום סמלי ( יענו , כמה שפחות כסף ), אז גם אפשר . מקום - כמה שיותר , אבל לא על חשבון איכות האתר . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טובי,המון מזל"ט!! :yelclap: :birthday: :funn: :ylsuper: :elkgrin: :jump1: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חברה לומדת למבן ותקלה בתרגיל שהיא לא מצליחה לפתור , אוליי מישהו יכול לעזור . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון מישו קנה את ג'יגבייט, לא?! יכול להיות WD? או שאני בכלל המצאתי את הכל?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה לחופש וחשבתי אולי להעביר שיעורים פרטיים במטמתיקה אני עולה לי' (ציונים טובים - מגמה מדעית 90 במתמטיקה) כמה כדאי לבקש על כל שיעור פרטי ולאיזה גילאים בערך?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אחרי חודשיים של צבא וכבר התנסתי בחוסר סדר ואירגון... טוב הסיפור קצת ארוך אבל נקצר כעקרון לפני חודשיים +- התגייסתי ובבקום הצגתי טפסים שיש לי בעיות בגב ... לא התייחסו אליהם השאירו לי את הפרופיל על 72 ושלחו אותי לפיקוד העורף (פלחה"ץ) בקיצור קבעו לי הפניה לפני משהו כמו חצי חודש בחיפה (בערך חצי יום נסיעה) הגעתי לחיפה שמה ומסתבר שאין לי תור... אז קבעו לי אחד אחר השבוע הייתי בהפניה והאורטופד קבע שאני לא כשיר לשרת ביחידה קרבית.. נתן פטורים וכו'... בכל מקרה כרגע אני בב' של 30 יום (או עד הוועדה הרפואית) שלפי החובש שם יורידו לי את הפרופיל עכשיו לשאלות... למישהו זה קרה ? לאן אני ישובץ ? איזה תפקידים שווה לבקש ? אם אני יסופח לפיקוד העורף איזה תפקיד לבקש ? אמור להיות לי קבא טוב.. 52+…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לפני כחודשיים נתתי כרטיס Inno 9600GT ישן שנרכש לפני כשנה וחצי באייבורי (סניף ת"א) לחבר. הכרטיס התקלקל לפני מס' ימים והצעתי לחבר ללכת לממש אחריות באייבורי. החבר הגיע לסניף, מסר את הכרטיס (לא עשו לו בכלל בעיות עם זה שלא הוא רכש את הכרטיס) ומכיוון שלא היה את ה INNO הספציפי הזה במלאי, הוצע לו לקבל על המקום zotac 9600GT . לאחר התייעצות איתי החלטנו לסרב להצעה כיוון שה Inno המדובר הגיע עם קירור מיוחד של AC והמהרה מהמפעל. מכיוון שהחבר היה זקוק לכרטיס בדחיפות עבור העבודה, סופק לו כרטיס חלופי ובינתיים הוזמן הדגם המדוייק של הכרטיס. לאחר יומיים הודיעו לו שה inno הגיע, הוא חזר לסניף, החזיר את הכרטיס החלופי וקיבל את הכרטיס החדש. אז נכון שיהיו כאלה שיאמרו שהחנות בסך הכל עשתה את מה שמצו…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
-
היום שיחקתי פוקר - 6 שחקנים. היה פלופ 3 מלכות, ולי הייתה מלכה ביד - משמע, רביעייה על הפלופ מה בערך ההסתברות שזה יקרה? משהו כמו 13 בחזקת 4?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
אני יודע שאפשר להעלות תמונות מהמחשב לפלאפון דרך האתר של החברה, פלאפון במקרה שלי, כשניסיתי להעלות אנימציה בפורמט GIF (רשום הפורמט נתמך) הוא לא נתן לי. מישהו יודע על דרך להעלות אנימציות GIF למכשיר הפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת איזה קו/אוטובוס צריך לקחת מתחנת רכבת שלום בתל אביב,ולהגיע לדיזינגוף סנטר? או להיפך, איזה קו לקחת מדיזינגוף סנטר ולהגיע לתחנת רכבת השלום? תודה חבר'ה,שבת שלום :]
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. חשבתי להתחיל לגלוש על גלשן גלים. אני מקווה שיש פה גולשים מנוסים שיעזרו בהתחלה: 1. אני מחפש גלשן יד שניה מינימליסטי. מה אני צריך לבדוק בגלשן? מה מומלץ זול? 2. האם העונה טובה?מה בערך התקופה המומלצת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
השרשור המקורי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399340.0;topicseen הלכתי לפי ההמלצה של yz101.. והתוצאה בתמונה המצורפת. (המערכת : Arch 64, LVM. ext4, KDE4.2) ושוב, תודה על הייעוץ בן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על שתי החברות באלה KSP או ivory איו משתי החברות אני יקבל מחיר טוב ושירות טוב וגם שיש להם מבחר גדול של חלקים למחשב תודה לכול העונים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר שאני עובד עליו כרגע , הוא עדיין לא באויר ואני בונה אותו על לוקלהוסט. לפי מה שהבנתי ניתן לשים מודעות אדסנס על אתר שעדיין לא באויר. הבעיה היא שכשאני נרשם לשרות, אני מתבקש להכניס את שם הדומיין של האתר (שרשום על שמי אך עדיין לא בשימוש) ואז אני מקבל הודעה שההצטרפות לא אושרה מכוון שהאתר בבניה. מה אני צריך לעשות על מנת להצליח להרשם ולשים אדסנס באתר שעדיין לא באויר? (המטרה היא לשים אותם טרם העלאת האתר לאויר כדי לדעת איך לעמד אותו ביחס אליהן) תודה.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כול מי שמעוניין להוסיץ מדריך בכול נושא שהוא מוזמן לפנות לצוות האתר ואנחנו נפרסם את המדריך שלו כולל קרדיט של בעל הרושם ... נא להכנס לאתר [צונזר. פירסום חינם אסור.] בתודה מנהל האתר אבי
-
http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=&keyword=%D7%90%D7%A6%D7%98%D7%99%D7%9C+%D7%A7%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%99%D7%9F http://www.zuckermanpharmacy.com/product.cfm/hurl/781898.html תיראו איזה הפרש מחירים פשוט קסטרופה מה שקורה בארצ הזאת למישהו יש פיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-