עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by the_saint,

סמסונג לפי וואלה! תחל בינואר תהליך של מיתוג זיכרונות המחשב שלה כמוצר צרכני ותייצב אותו מול קינגסטון (מובילת השוק?!). תהליך המיתוג הינו נסיון, פעם ראשונה בעולם, ולפי הצלחותו יבחן ההמשך בשאר העולם. הכתבה במלואה מופיע בוואלה!

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by Mr.wiz,

כמה פעמים ביום אתם הולכים לשרותים?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לשאול איך קוראים לשיר החדש של החבר של בריטני שבו הוא שר כאילו שהיא בוגדת בו

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by imac,

צעירה בת 23 הקימה אתר בו היא מבקשת "תירמו לי עבור ניתוח הגדלת חזה"; למרות המאמצים הגולשים עדיין לא שלפו את הארנקים תנו יד לשד ! http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=333315 אני תורם, מי איתי?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראיתי פרק של התוכנית הנ"ל - תוכנית בעיקר של נושא המחשבים למתקדמים (הנושא שלנו) שאלתי אם משהו יודע למה היא לא משודרת בערוץ שלנו או מתי תשודר. אני מתחיל בזאת עצומה להבאת התוכנית כל מי שראה או לא ראה ורוצה להתרשם שיגש לאתר שלה ב TECHTV ויבין שזו תוכנית מצויינת

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by Dadude,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול את זה אבל אני בבעיה גדולה , יש לי סכם 88 (למי שיודע מזה,בקבלה לטכניון) , הסף למדעי המחשב הוא 87 עד 89 השאלה היא האם אני אתקבל לעתודה של זה. עדיין יש לי סיכוי לשפר פסיכומטרי באפריל ולהבטיח את הקבלה , אבל אני ממש לא רוצה לעשות פסיכומטרי עוד פעם . אני יודע שיש פה אנשים שמבינים בזה (מנושא קודם שפעם שאלתי) אז תעזרו לי בבקשה כי אני חייב להחליט בימים הקרובים.תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Vega,

הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  8. זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  9. יש לי מחר מבחן בפיזיקה ואני לא מבין דברים מסוימים כמו:חוק הוק(עם אפשר גם משמעות פיזיקלית)מה זה יחס הישר עם איזה מכשיר מודדים כוח ומה עיקרון הפעולה שלו. תודה לכל העונים מור רוזס ;D

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by VooDoo3,

היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  11. שלום לכולם, נתקלתי במקרה בו בחיבור הספק ללוח (חיבור ה-ATX) נוצרה חריכה משמעותית ונראית לעין. ספק הכח פישל ולקח איתו את לוח האם בכך שהתיך את חיבור החשמל של לוח האם. שני המוצרים באחריות. אז מי אשם? מה לעשות כשהיבואן של לוח האם רואה את החריכה ואומר זה לא בעיה של הלוח. כביכול הוא צודק, אבל מה אמור לעשות הלקוח? דעתכם ועצותיכם בבקשה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by ccc,

יש בפזמון Every single day every time i pray ill be missing you.. המנגינה שלו היא של כזאת גיטרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by t d,

ממליץ לכולכם לצפות באנימציה המצחיקה הזאת שנמצאת בדף הבית של אתר זה : http://corky.net/~dorimani/main.html (סליחה שכחתי איך להשתמש בadd url , צריך לחכות קצת שהאנימציה תטען, קוראים לה "בן גיי")...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by motaboy,

הממיר הדיגיטלי מחובר ישירות לשקע בקיר. מכשיר הוידאו מחובר לממיר כך שהוא מקליט את הערוץ שהממיר מכוון אליו. לוידאו יש היפר בנד, וכשהוא מחובר לשקע קיר הוא קולט את שידורי הכבלים האנלוגים. ניסית את הדבר הבא: שמתי מפצל בשקע בקיר כך שהממיר והווידאו מחוברים לשקע. הכל טוב ויפה, הוידאו מקליט איזה ערוץ אנלוגי שבא לו - אבל יש מספר ערוצים (רובם ישרלים כמו 22 ו11 וכל אלה, מוזר מאוד!) שלא קולטים. אני מקבל הודעה שהקליטה לא טובה. האם יש מפצל מיוחד שיאפשר לי לחבר את הווידאו והממיר כך לא תהייה הפרעה?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Coca Cola Lemon Oh yes it's good I think I should I know I would... בפרסומת רואים בחורה שנוסעת במכונית ספורט ונכנסת לתוך מתקן רחיצת רכבים אוטומטי, ואחריה נכנס איזה בחור והם שותים קולה או משהו.. לא ממש הבנתי. משהו בסגנון הזה, בקיצור, למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by SuB,

שלום! מהו המטען המומלץ כיום של GP? (ראיתי כ15 סוגי בעלי זמני טעינה שונים) האם מטען מהיר "גומר" את זמן החיים של הבטריה הנטענת / מטעין את הבטריה פחות טוב לעומת מטען של יממה? תודה!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. קנינו שם את המחשב כי זה החנות הכי זולה באילת ואבא שלי קנה לי את המחשב ליום הולדת והוא גר באילת. רק מאוחר יותר למדתי על חומרה ועל חנויות כמו זיגזג, הדובים, ו PCH לינק לסיפור כפי שכתבתי בפורום של הקלאן שלי: http://forums.ueoclan.com/viewtopic.php?t=1877

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  18. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא חנות שכזו. בברכה COBRADRAGON לא צריך משלוח לארץ אלא רק שהחנות תקבל את כרטיס האשראי

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. איך זה שאני לא מוצא שום תרגום (אפילו לא בגרמנית/אנגלית) לסרט "Thirteen"?? נ.ב לא לקשר דיון זה בווארז!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז עוד שנה מסתיימת לנו עכשיו ורציתי לדעת מהו הדבר האלקטרוני שבאמת עשה וכבש את שנת 2003? תנו (אם יש לכם..) את שלושת המקומות הראשונים שלכם (ואם אפשר אז תסבירו למה דוקא בחרתם את המקום הראשון)

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

כמה פרסומות שנויות במחלוקת http://www.adage.com/news.cms?newsId=39422

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני הלכתי לחברים ישבנו עשינו אל האש אחרי זה סתם ישבנו ראינו טלויזיה... ולפני זה הם היו בנאפיס אז יצא לאחד מהם קטע דפוק...אחד החברים היה שם לבד בלי חברה אז לא היה לא מה לעשות בשעה 12 אז הוא תפס אחת ונישק אותה בלי קשר והוא לא ראה אותה בחיים!! חחחחח אחרי שישבתי אצל החברים פה הלכתי לחברים אחרים... שמהכבר שתינו 5 ליטר וודקה בערך ישבנו כמו איזה מסוממים אחרי זה הלכנו לשחק ביליארד וחזרנו לשתות עוד ליטר חחח קודם זה היה קיגלויצ ואחרי זה סמירנוף או משהו כזה לא זוכר כבר... וחזרתי הביתה בשעה 3 בצהריים... מה איתכם מה עשיתם?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  23. מחר אני צריך להגיש את הטיוטא של עבודת הביוטופ, ונתקעתי עם הגרפים. אני צריך לעשות גרף לטבלה הבאה: החודש פריחה פרי עלווה לחות הקרקע ב% אפריל 6 5 3 6.89 מאי 6 5 3 7 יוני 6 5 3 1.86 יולי 6 5 3 2.76 ספטמבר 6 5 3 1.93 אוקטובר 6 5 5 1.73 נובמבר 6 7 2 12 דצמבר 6 7 3 22.3 אני צריך שלחות הקרקע תהיה ציר והשאר עמודות, כלומר שהציר של לחות הקרקע יעבור בין העמודות. ניסיתי לעשות התאמה אישית אבל האופיס (2003) עושה לי גם את העלווה בתור ציר, וגם את לחות הקרקע!! ניסיתי כבר 3 שעות ולא הולך לי, בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. איפה נרשמים בחינם להגרלה ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by redti,

די ג'י אבי קזס עולה עכשיו לשידור ברדיו ביג כדאי לשמוע כי תהיה אחלה של מוזיקה וניתן יהיה למסור דשים לכניסה --------------- http://radio-big.no-ip.com:8000/listen.pls מספר הפלאפון לדשים שלכם 053-883794 או באי סי קיו 256035184 לא לשכוח לפרסם !!!!! זה מן תחנת רדיו רשת מאוד מוכרת אתה שולחים למנהל התחנה ד"שים והוא אומר את הדשים שלכם כל 10 דקות בערך הוא מוסר דש"ים מה זה יפה.........

• 3 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.