עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו שרשום בכותרת. אני צריך משהו קרוב לאשדוד למרות שזה לא הכי חובה. מה אומרים על אייבורי בתור יבואנים? את ההרכבה פיזית אני עושה לבד כי אני פחות סומך על אנשים שינגעו לי במחשב. אני צריך שירות, מחירים סבירים (כמובן שאם זול יותר יותר נחמד אבל הכיוון לאמינות), ושלא יסגרו בזמן הקרוב (אחריות) ושלא "דוחפים" לאנשים רכיבים מחודשים כמו ***. תודה יבגני

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by gkman,

שלום. אני באתי לידי צורך לתרגם כמה משפטים וביטויים לערבית. הבעיה שכל המילונים שמצאתי מתרגמים לטקסט ערבי- וזה לא עוזר כי אני לא יודע לקרוא ערבית. מה שכן מצאתי הוא את המילון של גוגל שמקריא את התרגום. אבל אני לא כלכך סומך עליו שהוא מתרגם נכון (מספיק-די זה חלאס אבל הוא מתרגם למשהו אחר...) אז אם בבקשה מישהו יכול לכתוב תרגום שאני יוכל לקרוא וללמוד לומר. (אם אין לכם איך לנקד תכתבו באנגלית..) "אני לא מדבר ערבית" - "לך מפה\מכאן" ..."או שאני קורא לאבטחה" - זה בגדול מה שאני צריך תרגום. (כן נשמע קצת לא נחמד- אבל יש לי כבר את מה שאמור להיות ההתחלה של השיחה הזאת וזה מה שנשאר לי ללמוד..) אני אישית לא מבין איך נער בן 14 גר בארץ ולא מבין את השפה הרשמית!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אז ככה קיבלתי תלוש ואני לא כל כך מבין מה כמה סעיפים אומרים, ובגוגל לא מצאתי תשובה הולמת. בסעיפים של קופ"ג רשום ככה: הסעיף הראשון אומר חודשי, האם זה אומר שזה הסכום שמופרש לאותו חודש לקופת הגמל ע"י המעסיק? את הסעיף השני לא הבנתי בכלל, האם זה הסכום שיש לי כרגע בקופ"ג? (שני הסעיפים אנותרים אני מבין שזה קרן השתלמות?) תודה

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  4. Started by נעמה_כהן,

היי חברים, שמי נעמה, אני בת 23 (וחצי), ורוצה ללמוד אנימציה (לתואר) בשנת הלימודים שתתחיל בספטמבר. אני אשמח לשמוע מכל מי שלומד אנימציה לתואר, דעות חוויות ועצות. בנוסף, הייתי במכון 'האקר יו', (שקראתי עליהם תגובות לכאן ולכאן, אבל כמעט אף תגובה בנושא אנימציה) "hacker U" הציעו לי מסלול שבסופו אוכל לקבל תעודת תואר לכל דבר ועניין.(מסלול שבו אעשה קורס באנימציה 620 שעות אקדמאיות, בנוסף לקורס עיצוב גרפי וקופירייטינג 550 שעות- שיקנו לי 123 "נקודות" אקדמאיות) ובסופו של הקורס, אעשה השלמה "עבודת מחקר" דרך "מרסי קולג'- mery college" בניו יורק, ואקבל תואר BA לכל דבר. (הם הציעו לי עוד שלוש אופציות לקבלת תואר- אוניברסיטת YORK בהוואי או אלבאמה... לא ברור... אוני…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Oztriker,

היי, אני רוצה לקנות את הקינדל ויש לי כמה שאלות. קודם כל לפי מה שהבנתי, אמזון לא עושים משלוחים לארץ, אז יש לי את האפשרות שידידה תשלח לי את המוצר מארה"ב. 1.נכנסתי לאתר שלהם והזנתי את המוצר,מן הסתם אני צריך להזין כרטיס אשראי. יש לי אמריקן אקספרס, האם זה אפשרי? ואם כן אז איך עושים את ההמרה לדולרים? הבנק? או שאני צריך לעשות את זה לבד? 2.שאךה נוספת בקשר למכס, אני לא כל כך יודע איך זה עובד... אני חייב לשלם על כל מוצר ששולחים לי או שיש הגבלות? אם יש למישהו המצלות איך עושים את ההזמנה בדרך הנוחה ביותר, אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by eegg,

אני קונה כמה דברים ורציתי את דעתכם: Scythe "KAMA READER" 18-in-1 Media Reader/Writer for External USB 2.0 & 3.5" Internal 80 COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 150 OCZ 4GB VBOOST USB 2.0 Vista ReadyBoost 255

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. איך אני מבקש לקבל עידכונים במייל לאחר פירסום הודעה? אני לא מוצא את ההגדרות בעת שליחת הודעה, אני רוצה לקבל מייל על תגובה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. צריך סירטון דוגמא באיכות 1080P להורדה תודה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האם הפונקציה f(x)=x*0.5 חד חד ערכית ? כלומר מהשיוויון f(x)=f(y נובע x=y לי זה נראה ברור שכן , אבל משום בספר כתוב שהיא לא חד חד ערכית

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by תינוק22,

;D מישהו רואה את הסרטונים הדפוקים שלו ? חח , האמת שהם די מצחיקים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ran B,

רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה פשוטה להפעלה שאני יכול לחתוך קטעים מסרט/סרטון.., כמו כאלה שאנשים מכינים קליפים של כל מיני דברים או משהו כזה, אם אתם מבינים אותי.. : תודה, רן. באותו שאלה, רציתי גם לדעת איזה תוכנה יש שהופכת מפורמט כלשהו של סרט לפורמט AVI.. תודה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by RayZ,

רציתי להבין איך הולך כל הקטע של הזיכוי כיום בחנויות מחשבים בסיטואציות כאלו- נניח שיש את המוצר X שלאחר כמה חודשים מחירו יורד ומתברר כתקול ובעייתי- החנות אוספת אותו ובמקום להחליף לחדש מוכנה לתת זיכוי. האם הזיכוי הוא בסך המחיר המקורי שקניתי את המוצר בו, הוא זיכוי בשווי המוצר בימים אלו?

13. לנער מעל גיל 16. תודה מראש (תוצאה ראשונה בגוגל אומרת שלא, חברים מספרים אחרת)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by li0r,

אנשים מי יודע איך אפשר לבנות שרת לרדיו כדי שתיהיה לו כתובת יחידה צריך את זה דחוף אנשים פליז תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by adlanm,

כתובת מדויקת 8)

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by evy,

מחפש אתר הממליץ על סרטים מהשנים האחרונות ועד היום. רצוי שלאתר תהיה אפשרות בחירה של קטגוריות לסרטים והצגת טריילרים . תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by J0HNiE,

ישלי שיעור כזה בארה"ב Web Page Development ואנחנו עובדים עם פוטושופ 6.0ו MS FRONTPAGE 2000 עכשיו קיבלנו משימה שיקח לנו בערך חודש והמשימה זה לבנות אתר לחברה שאתה ממציא עכשיו חשבתי על חברה שתתמקד בעיקר באחזקת ווינדוס (Windows maintenance) משהו כמו Tune up וכל התוכנות האלה ובאתר אני יצין מספר תוכנות ומדריכים וכל השטויות האלה האם יש לכם עוד רעיונות לחברות או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by Dj_Infernal,

יש כזאת חברה בשרון שניקראת SPIRITUS . אבל מה לעזאזל הפירוש ? זה בטוח לא מילה באנגלית. חשוב לי הפירוש כי בתור ניק SPIRITUS מוצא חן בעניי ורציתי לדעת את הפירוש . תודה מראש .

20. מטען נקודתי Q נמצא במרכזה של קוביה בעלת מקצוע A מהו השתף החשמלי העובר דרך אחת הפיאות של הקוביה. פסיכומטרי בספטמבר+השביתה לא עשו טוב לידע שלי בפיזיקה, אני מבין שצריך להשתמש בחוק גאוס, אז אשמח לכיוונון מהיר עריכה: בערך הסתדרתי השטף העובר דרך כל המרחב מהנקודה Q הוא 4*pi*q בגלל שאני צריך צריך רק שישית מהמרחב (צלע אחת של קוביה) אז זה יוצא 4*pi*q חלק 6 כווננתי את זה לפי התשובה בספר שהיא שישית Q חלקי E0 כשE0 (יוונית) זה אחד חלקי 4פאיK (ופה נוצר הבלבול שלי כי את זה ראיתי רק אחר כך בדף נסחאות). השאלה העמוקה היא איפה מתחבר האורך A ומיקום הקוביה... משהו מסריח פה... HELP :'(

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

שמעתי על זה אך אני לא מוצא איפה אפשר לעשות כזה. הבנתי שגם המדינה נותנת שירות כזה שעלותו כ140 ש"ח. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by intel suck,

יש לי שאלה: מהירותו של מטוס נוסעים ושל מזל"ט הן זהות 360 קמ"ש מסת המזל"ט היא 20 ק"ג ומסת מטוס הנוסעים היא 20,000 ק"ג צריך לחשב את ארגיית התנועה של המטוס ושל המזל"ט אז על פי הנוסחה והחישובים יצא לי שאנרגיית התנועה של המטוס היא 100,000,000 ג'ול ואנרגיית התנועה של המזל"ט 100,000 ג'ול זה נכון?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by nirrabi,

חייב עזרה דחוף בשינוי אייפי ... יש לי ראוטר של בזק 014 ואני מחובר לאיידיאסאל אני חייב לשנות ת'אייפי שלי כי אני בטורנטליץ' וקיבלתי באן אייפי ועשיתי משתמש חדש וכשאני לוחץ על משו כדי שזה יפנה אותי לקישור אחר זה רושם ארור 403 לא הותרה גישה לדף זה וכותב 403 FORBIDDEN YOUR IP IS BANNED! חייב עזרה דחוףףףףףף

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  24. כיצד נקרא הסרט across the universe שיצא שנה שעברה, בעברית? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שמתי לב שישנם מספר חנויות שנותנים אחריות אצל היבואן אך אינני יודע היכן הוא. מצאתי משהו TAG אבל לא הבנתי אם הם היבואנים או חברת בת של היבואנים. בקיצור, אם מישהו יודע אני אשמח לדעת. תודה.

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.