כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
תשמעו, מתחשק לי לקשט קצת את הקירות, ואני לא ממש מכיר חנויות שמוכרות תמונות (ציורים או צילומים - לא פוסטרים), בכל אופן לא כאלה עם מבחר גדול שקולע לטעם שלי. אשמח לקבל המלצות לחנויות של תמונות באיזור תל אביב שמחזיקות מבחר גדול. קשה לי להגדיר את הטעם שלי, זה יותר עניין של לראות משהו שנראה לך יפה ולאהוב אותו. הכיוון הכללי הוא נופים, קשקושים יפים ותלת-מימד. איפה אפשר למצוא תמונות תלת-מימד יפות ומוארות? התקציב הוא עד 100 ש"ח לתמונה, או אולי כמה מאות שקלים בודדים לתמונה גדולה ויפה. אני לא מחפש תמונות מקוריות אלא רפרודוקציות של יצירות. חשבתי גם על אפשרות של להוריד תמונה יפה מהאינטרנט, להדפיס בגדול בחנות צילום ולמסגר, אבל לא מצאתי בגוגל. מישהו מכיר אולי אתרים שאפשר להוריד מהם תמונו…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה החוק אומר? ברגע שהזמנתי הם מחוייבים לספק לי את המוצר או שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה? תודה לכל העוזרים. עריכה: מצאתי בתקנון שלהם: החנות תהא רשאית לבטל עסקה או מכירה כולה או חלקה במקרים הבאים: 12.6.1 נפלה טעות קולמוס , בין אם במחיר המוצר ובין אם בתיאור המוצר . באסה. אני אזמין בכל זאת ונראה מה יקרה. מקסימום יבטלו.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש אמת\היגיון בדבר? פיפסתי את הקטע הזה, ראיתי את המשחק של ארגנטינה-רוסיה, אבל בתחילת התוכנית כאשר הציגו את הנושאים שהתוכנית תעסוק, אז אחד מהם היה כך שהטכניון ישנה את השפה הרשמית הנוכחית [עברית] לאנגלית. למה, מתי והאם זה בכלל אמיתי? חיפשתי באינטרנט מידע על כך אבל לא מצאתי דבר :-X
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שימו לב זה http://yeti3.yetisports.org/downloads/yetisports4.zip משחק חמוד אבל שימו לב מה קורה שלוחצים על האות B בזמן המשחק מה זה?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://theteatime.free.fr/talc/rocky.html LOL! מצחיק לאללה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
ראיתי שיום אחרי פרק 20 יצא "lost - the answers" שווה לראות? זה לא סתם הורס? מה זה בכלל? של מי זה? זה מהיוצרים של הסדרה? זה שודר בכלל בחו"ל? מה זה זה זה מה מה מה זה זה מה זה מה, הא? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איפה אני רואה מתי יש איזה משחק? איך הולך התשלומים? איך אני יודע באיזה הצטדיון? בחיים לא הייתי והתחלתי להתעניין בנושא
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לכל מי שקנה כרטיסים - איך אתם מגיעים?? כי אני גר באשדוד והרכבת היא עד הרצליה, משם צרך אוטובוס ומחליפים מלא קווים וכנ"ל גם בחזור... וההורים לא יכולים לנסוע שעה וחצי להסיע אותנו ועוד שעה וחצי חזור... איך אתם מגיעים?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג את שמות השירים המופיעים באסקימו לימון?? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ציטוט מהאתר שלהם: היו שפירשו את הפוסט המקורי כניסיון לפרסומת סמויה, אז למען הסר כל ספק - אין ולא היה לי קשר מעולם עם "פנדה" מכל סוג שהוא... אפילו לא קניתי אצלם מעולם . מדובר בסה"כ בצרכנות נבונה. בתור "דרומי" אני יודע כמה זה מעצבן שכמעט ואין חנויות שמאפשרות איסוף עצמי דרומית לראשון (גג אשדוד) ולכן פרסמתי את הפוסט - באמת כשירות לכלל ה"דרומיים" פה באתר. אין ולא היתה כל כוונת פרסום, גלוי או סמוי ותודה ל-Milford Cubicle שהסב את תשומת ליבי לעניין (http://tinyurl.com/3xvd5z) ד"א - את בעית המרחק לקבלת שירות זה לא פותר עדיין... TMP
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
נראית לי כוסית.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום! אז ככה המורה הביא לנו לפתור את האי שיוויון הבא 2 < |x+5| < 3|1-x| עד עכשיו היה לנו רק ערך מוחלט בצד אחד של המשוואה ואז השתמשתי בנוסחאות הבסיסיות של האי שיוויונים עם ערך מוחלט אבל פה יש יותר מאחד ואין לי מושג מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש משהו שלא מובן לי לגבי מדידת רמות הקרינה , למשל לגלקסי אס 3 0.55 W/kg (head) 1.49 W/kg (body) מה זה HEAD ומה זה BODY ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או בפורום תוכנה. אני רוצה תוסף שיתלבש על הפיירפוקס, ויתפקד בדיוק כמו הסרגל של ה- Bookmarks המקורי. אם אפשרות ללינקים מהירים. ניסיתי כמה וכמה תוספות כגון: X-MARKS אבל לא מצאתי משהו מספיק נוח. מישהו מכיר תוסף נוח?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה ZONE'ים הDVD שיש לי בסלון יכול לקרוא? והאם יש דרך לפתוח אותו לכל הזונים? נ.ב יש לי סתם איזה מכשיר DVD של MUSTEK או משהו... לא איזה משהו ידוע בכל מקרה תודה מראש
-
הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מצאתי את הלינק הזה: http://adriana.shituf.info/?id=DcqExK ותהיתי לעצמי אם באמת מדובר בנקמה או שפשוט עושים עלינו קומבינה? :
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית אבל אני רוצה לוודא משהו.. אני ניגש מחר למועד ב' באנגלית וקראתי באתר של משרד החינוך את המיקוד לבחינה מחר ורשום שם בצורה מפורשת איזה סוג ESSAY נצטרך לרשום .. DESCRIPTION וOPINION לפי המיקוד לא יהיה שום דבר שקשור לFORMAL LETTER האם זאת הכוונה של המיקוד ? בקיצור מה ללמוד ? רק DESCRIPTION וOPINION ? ( אני מדבר על שאלונים E F G ) זה הקישור למיקוד http://meyda.education.gov.il/mikudim/62012/ENTERNY/HEB/ENGLISH.pdf
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כעת אני מתמודד עם בעיה מסובכת ברשימת Python ויכול להיעזר בעצות של משתמשי Python מנוסים יותר. התסריט מספק תוצאות בלתי צפויות, הדורש מחקר מפורט כדי לזהות ולפתור את הסיבה הבסיסית. def list_dilemma(): # List operations are presenting unforeseen challenges # Commencing the investigation list_dilemma() זה חורג מחיפוש אחר תרופה מהירה; אני רוצה היכרות מעמיקה עם המורכבות שבמשחק. אילו סכנות אפשריות עלולות לגרום לתוצאות בלתי צפויות בפעולות רשימת Python כמו ז? איך הייתם פותרים באופן שיטתי קשיים הקשורים לרשימה ב-Python? התצפיות הנרחבות שלך, כמו גם ניתוח קוד מלא, יעזרו באמת להאיר את הנושא המורכב הזה. תן לנו להתמודד עם המורכבות של רשימות Python בצורה רצינית והגיונ…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
Enjoy חשוב לציין שהסרט אמיתי והניסוי הזה התרחש במציאות באיזור שנות ה40.
-
אני מחפש אתר שמרכז את כול השאלות ומאגר מידע לגבי תאוריה,עשיתי "גוגל" אבל מצאתי מלא אתרים שפשוט מפציצים אותך עם מידע ושום דבר לא מרוכז בשיט.. אני מחפש אתר שמחולק,ומסביר לך את המידע שלב אחרי שלב. נ.ב- אני יודע שכול שנה מוצאים ספר תאוריה עם שאלות שרובן יהיו במבחן,אמרו לי שניתן להשיג את הספר ברשת,מישהו יודע איפה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
איזה מבין שני המסוקים הללו יותר טוב יותר יקר יותר חדש? SUPER COBRA OR HEPATCHI?
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-