עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, יש דרך לרדת ממעקב על נושא בלי לשלוח הודעה נוספת ולבטל בה את המעקב תחת "אפשרויות נוספות" ? לא רוצה להספים.

2. אני לא רגיל לפרסם דברים כאלו כאן אבל בכל זאת GTA4, סרט חובבני שלא כולם שמעו עליו ואולי כדי שתישמעו. את הסרט יצרו בצרפת, סרט חובבני אפשר להגיד שגרם לי אישית אינטרס גדול מאוד, כן יכול מאוד להיות שאי אפשר לקרוא לו יצירת אומנות אבל בכל זאת הוא דיי מעניין ומותח. בסגנון - מתח,פעולה,אנימציה. אינה הטריילר של הסרט אין לי מה להגיד ניראה מעולה, במיוחד שהוא עשוי על המנוע של GTA4, שווה צפייה. וכאן יש לנו את הסרט המלא, לא ניראה לי שהוא מוגן תחת זכויות יוצרים בגלל שזה סרט חובבני. מציע לראות קודם את הטריילר ורק אז את הסרט עצמו. Gta Iv The Trashmaster.mp4 צפייה נהימה מנהלים יקרים, עם זה משהו אסור שאני לא יודע עליו בבקשה להודיע, או למחוק את הפוסט.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by Gorge25,

שלום, רציתי לשאול האם ישנו תשלום חודשי על כרטיס אשראי (מסוג כלשהו) בתנאים מסוימים ? - למשל מס' חיובים מינימלי בחודש או סכום הורדה מינימלי שאם אני לא מגיע אליו אני צריך לשלם סכום לחברת האשראי (עשרות שקלים בודדים נניח). האם ישנם גם דמי הנפקה כלשהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  4. Started by Mesatla,

מוזיקאי שאני חושב שכדאי שיקבל תשומת לב Haendel rock bach fugue toccata fugue metal Brahms mission impossible benny hill theme

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. זה רק אני או שאף אחד לא יכול להכנס לטורנט-ליצ'??? http://torrentleech.org/

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  6. יש לי עבודה מטופשת בביולוגיה שצריך לקחת שיר/סיפור או כל דבר אחר ולקשר אותו למערכת העיכול. חשבתי על השיר pizza pie של System of a Down הבנתי שהשיר מעביר ביקורת לגבי הג'אנק פוד בארצות הברית ושטיפות המוח לצרכן, מישהו מכיר מקור שאוכל להסתמך עליו? אם לא, מישהו מכיר איזה שיר מטאל יפה שקשור לאוכל? לא עולה לי שום דבר לראש... אבל משהו לגבי עיכול/תזונה? אולי איזה שיר רגאיי שקשור לאכילת פטריות? משהו? תודה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  7. היום ניתקלתי בקליפ הזה 25 סצינות הרצח הטובות של כל הזמנים עכשיו רציתי ליראות את חלק מן הסרטים שם שכניראה לא יצא לי ליראות בכל קטע מהקליפ רשום מספר בצד שמאל לכל מי שמזהה סרט שהוא ראה ויודע את שמו ויוכל לירשום סצינה מספר :לדוגמה 15 זה מהסרט בלה בלה בלה...תודה לעוזרים http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=24000 [br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 01:58:04 22 זה מבית השעווה ניראה לי

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  8. לא יודע בדיוק באיזה פורום לפרסם אני צריך טכנאי רשתות שיכול לטפל ברשת יש 3 מחשבים רגילים + נייד הרשת קיימת אבל פתאום מחשב אחד לא רואה את השני משלם כמו שצריך אבל מחפש תותח במחשבים בנוסף מחשב הראשי צריך לעבור שדרוג קל מפרסקוט 3.6 GHZ ל -Q6600 והחלפת קירור למעבד -לטוניק שזה המלצה של רוב החברה מהפורום אם יש טכנאי רציני ישיצור איתי קשר בפרטי ביקשתי טכנאי מכמה חנויות אבל אמרו לי שאין להם שרות כזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  9. טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בו ואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה. בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשים אני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקוד אז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  10. ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן. אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור. אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך. תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  11. אני רוצה להביא למישהו ליום הולדת 7 דיסקים עם תוכן כלשהוא. אני רוצה לסדר את זה בצורה יפה, יש לכם רעיונות? חשבתי לקנות 7 קופסאות כמו של משחקי מחשב, או 4 כפולים, ולהדפיס עליהם, אבל זה לא יצא ממש יפה (זה יראה כמו הדיסקים שמוכרים בתחנה מרכזית) יש אפשרות לקנות קייס או משהו ל7/8 דיסקים בדיוק?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. שלום לכולם . ביולי אני עומד להתגייס עדיין לא יודע לאן , כרגע אני ממויין לגאמא עברתי בנתיים את המבחנים הראשוניים . וחוץ מגאמא קיבלתי גם משהו מהיחידה המבצעית של מודיעין , אבל אני לא ממש מעוניין בזה . זהו חוץ משני הזימונים האלה לא קיבלתי כלום, שלחתי פקס ללשכת גיוס כדי לקבל זימון גם לממר"ם אבל עדיין לא ענו לי ולא קיבלתי כלום .חוץ מגאמא וממר"ם איזה עוד יחידות יש של מחשבים ? ואיך אני יכול לקבל מהם זימון ? יש עוד פרויקטים כמו גאמא בחיל המודיעין ? כי הייתי רוצה מאוד להיות בחיל המודיעין שמעתי על שחקים יש אפשרות להתמיין לשם ? והאם שני הזימונים ממודיעין אומרים משהו על הקב"א ? אני יכול לדעת מה היא בערך ? . לשאלה אחרת . האם כדי להמשיך שנה הבאה לכיתה יג' , כדי לעשות 15 יחידות מ…

13. Started by orninyo,

שלום יש לי אתר שאני עובד עליו כרגע , הוא עדיין לא באויר ואני בונה אותו על לוקלהוסט. לפי מה שהבנתי ניתן לשים מודעות אדסנס על אתר שעדיין לא באויר. הבעיה היא שכשאני נרשם לשרות, אני מתבקש להכניס את שם הדומיין של האתר (שרשום על שמי אך עדיין לא בשימוש) ואז אני מקבל הודעה שההצטרפות לא אושרה מכוון שהאתר בבניה. מה אני צריך לעשות על מנת להצליח להרשם ולשים אדסנס באתר שעדיין לא באויר? (המטרה היא לשים אותם טרם העלאת האתר לאויר כדי לדעת איך לעמד אותו ביחס אליהן) תודה.

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  14. מישהו מכיר? תודה

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by Component,

http://aspamaday.blogspot.com/

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. Started by SheZiF,

אממ אז ככה אני מתכננן מחר בבוקר לנסוע לירושלים... מה הצפי מבחינת שלג? מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

אמרו לי משהו...יש?

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

יש שיר בסגנון שמזכיר מאוד את השיר הזה [שמים אותו בד"כ בסרטוני אסונות טרור כמוזיקת רקע] מישהו יודע מה השיר? עריכה : הכוונה היא לקטע שמתחיל אחרי 1:23 שניות

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  19. פשוט יש כל כך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לקנות (שמעתי שיש גם סוגים שלוקח שנים להוריד אותם מהיד והשיער) משו שיעמיד את השער טוב ויתן לו קצת מראה רטוב (כמו ג'ל) ושיהיה במחיר סביר..משו כמו 50 שקל בערך.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  20. האלן..חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו למצוא מזוודה (קשיחה) משוכללת כזאת עם קודים ופיצרים.. נו כמו בסרטים (: חיפשתי בכמה אתרים ואני לא ממש מוצא קייס כזה.. מכל האנשים הרבי אשכולות פה יש בטוח מי שמתצא בתחום הזה! תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by mihFir,

רוצה לקנות מזגן לחדר, שיוציא אותי מהחום הנוראי הזה, ואת המחשב שלי. אני רציתי ללכת על נייד, בלי יותר מדי התקנות וחורים בקיר, אשמח לשמוע המלצות שלכם ? תודה מראש.

22. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש תוכנת bluetooth טובה ונוחה לiphone4. אני לא ממש משתמש במכשיר הזה, אלא הורים שלי ביקשו ממני למצוא את התוכנה, לכן אני שואל פה אם מישהו יודע במקרה מה התוכנה הכי מומלצת. הרצתי חיפוש בapp store וגוגל, ולא מצאתי תשובות ברורות.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by aerocool,

http://www.iiiiiiii.com/ http://uploads.ungrounded.net/221000/221483_Play.swf http://madbeka.com/ דן

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by overload,

marilyn manson - this is the new shit אני חיב חיב חיב חיב את המנגינה של השיר הזה (מנגינה ברקע בלי המילים), היא מושלמת יש למישהו מושג איפה מוצאים דברים כאלה? גיגלתי את זה כבר, לא יצא לי כלום. HELP

• 7 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.