כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start זה לוח של כל הקווים...הקטע שב FF הוא לא עובד ובIE האנטי פופ אפ חוסם אותו ואי אפשר להשתמש כבר ניסית הכל!!! מישהו יכול לעזור?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את הכתוביות לסרט "טיפשים בלי הפסקה 2"
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השארתי את המחשב דולק..יש לי אנטיוירוס פיירוול ומה לא.... שחזרתי כל המחשב מלא קישורים ,לא משנה מה הרצתי,סרקתי ב Norton 2005 ו Ad-aware ומה לא...לא עוזר,המחשב לא זז...כל אתר שאני נכנס אליו אני מופנה ל http://www.quicknavigate.com/ מה עושים??? :'(
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. יש שלט של לוג'יטק באמזון שאני רוצה לרכוש. HARMONY ONE . מחירו באמזון רשום כ 219 דולר. רכשתי ובפירוט רשום שזה 249 דולר. מישהו יכול להסביר? בעיה שנייה , את ההזמנה עשיתי אתמול (ה23 באפריל ) לביתה של מישהי שאני מכיר בארה"ב. עשיתי משלוח STANDARD , שלפי האתר רשום שלוקח בין 3 ימים ל5 ימים. קיבלתי מייל שרשום בו : Shipping estimate:April 24, 2008 - April 25, 2008 Delivery estimate:April 29, 2008 - May 2, 2008 בין ה29 לאפריל לבין ה2 למאי? זה יותר מ3-5 ימים. מה קורה פה? מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי! יצא ומיכל האיסוף של שואב האבק שיש ברשותינו ניזרק לזבל, חרשתי את גוגל ואת EBAY ולא מצאתי שום חנות שמוכרת חלקי חילוף לשואב האבק הנ"ל. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז בגלל שאני בדחיית שירות עד יולי החלטתי לטוס לארה"ב ועד כמהדקות אני יוצא לשדה תעופה וב8 בבוקר הטיסה. אז ביום ראשון לפנות בוקר אני אמור לנחות במישיגן ואז נשלח הודעה שהכל בסדר.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות" יענו היא דמה או אמיתית בקיצור היום שם תמונות לכאלו תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש שיר לטיני כזה משהו בשם obsession. נשמע כמו שיר אהבה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.gamefreaks.co.nz/2010/09/03/u-s-army-bans-sale-of-medal-of-honor/ "מכה" לEA הצבא מחרים את המשחק,לא יודע מה זה אומר לגבינו(הצרכנים) אני די מבין אותם,גמאני לא הייתי קונה משחק שמראה חיילים שלנו מתים
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אחרי המהלך הגדול של מעוז הטורנטים The Pirate Bay, גם המתחרה הפתוח הגדול ביותר שלו מיישר קו ומציע תמיכה בהזרמה של וידאו היישר מהדפדפן שלכם התמיכה בתוסף הדפדפן השנוי במחלוקת Torrents Time, וביכולת להזרים וידאו בתוך הדפדפן בהתבסס על קבצי טורנט באופן כללי, ממשיכה להתרחב – הפעם עם האתר Kickass Torrents, אשר מתחרה כבר זמן מה עם The Pirate Bay על תואר מאגר קבצי ההורדה הפיראטיים הגדול ברשת. מעט אחרי ההחלטה המפתיעה של The Pirate Bay לשלב את היכולת של תוסף ה-Torrents Time באתר שלהם, ולמעשה לאפשר הזרמה ישירה בדפדפן של כמות עצומה של סרטים וסדרות (רובם באופן לא ממש חוקי), גם Kickass Torrents שילב אפשרות להזרמת תכנים ישירה – שתיים כאלה, ליתר דיוק. כפתור ה'נגן' השחו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים; אני בכיתה י"א, וב-7 לחודש (דהיינו יום חמישי) יש לי צו התייצבות. עכשיו אני יודע שעוד מוקדם להחלטות, במיוחד כשאני לא יודע מה הפרופיל,קב"א שלי יהיה, אבל בכל זאת אני מתלבט: אני רוצה קרבי (חי"ר, או לפחות שריון), אבל הבחירה היא בין כ"כ הרבה פלוגות ותת מחלקות שאי אפשר להחליט! אין לי ראיה 6\6 (לעזאזל עם המשקפיים המחורבנות האלה!!!!) אז שייטת\מטכ"ל\טייס יצאו מהמשוואה; חשבתי על חובלים, אגוז, שלד"ג ו669 מה שכן, אין לי שום עניין ברפואה,הנדסה,תומכי לחימה לא קרביים, רק קרבי פרופר 8) אם יש לכם עצות\הערות,הארות אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואיבורי הביאו לי מפרט מחשב מצויין במחיר פצצה אבל עכשיו למזלי ראיתי אצליכם בפורומים שאיבורי הם גנבים ושקרנים. עכשיו אני גר באיזור חיפה ורציתי לדעת איזה מאיזה חנות כדי לי לקנות את המחשב..אני חושב או פאנדה מחשבים או נועה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
עכשיו אני יספר את הסיפור שקרה לי לפני כמה ימים, סיפור מזוויע ומפחיד!!! כפי שאתם רואים במפרט קניתי מחשב חדש וקיבלתי את המעבד לפני שקיבלתי את הלוח אם אז כשהלוח סוף סוף הגיע הייתי מאוד נרגש!!! פה אני רוצה לציין שהדבר שאני הכי מפחד ממנו בעולם זה עכבישים!אין משהו אפילו לא מוות שאני מפחד ממנו יותר!!!!! ואני לא צוחק! בדיוק הייתי בטלפון עם חבר שלי שהוא עכשיו באוסטרליה כבר 3 חודשים וזאת הייתה הפעם הראשונה שאני דיברתי איתו מאז שהוא נסע... כששליח של FEDEX צילצל לי בדלת:חבילה למתן. פתחתי והלכתי לקבל אותה....(עדיין בטלפון)לקחתי אותה לחדר שלי נרגש מאוד וישר ניגש לפתוח אותה... זה לא היה החבילה של הלוח אלא חבילת קרטון גדולה שפתחתי אותה ובתוכה היה הלוח.... הסתכלתי והתקרבתי לחבילה כדי להס…
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
על אף שהוא חווה את אחת מהירידות התלולות ביותר בהכנסות שנראו בהוליווד עבור שובר קופות, ההצלחה של סרט גיבורי העל הטרי מביאה ליצירת פרוייקטים חדשים ביקום העלילתי של DC Comics Batman v Superman ייכנס כנראה לספרי ההיסטוריה של הוליווד בתור עוף מוזר במיוחד. אחרי שרשם הצלחה שוברת שיאים בסוף השבוע הראשון שלו בבתי הקולנוע, על אף "קטילה" מרוב המבקרים והמלצות מפה לאוזן של רק מעט יותר מחצי מאלו שצפו בו (לפי סקרים שבוצעו בידי מספר חברות העוסקות בתחום) – נתוני הפתיחה הבעייתיים החלו לתת את אותותיהם עם צניחה בהכנסות, מכ-425 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון ברחבי העולם, לכ-25 מיליון דולר בלבד בסוף השבוע הבינלאומי הרביעי. למרות המצב הלא ממש מזהיר הזה, ההכנסות הכוללות של סרט גי…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה 3-4 חודשיים...הוט החליפו את הממשק שלהם לצבע אדום... וביחד עם זה הלכה לי הסיסמה של החסימת הורים... עכשיו...אני לא יודע איזה סיסמה עשו לי?? אז מה הדיפולט (ברירת מחדל) שלהם??
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לא ממש חדש למשתמשי DA, אבל התמול החליפו לעיצוב החדש. כנסו ותהנו: http://www.deviantart.com/v5castle/ *האתר מאוד מאוד עמוס עכשיו, אז אל תתפלאו אם מדי פעם אתם רואים דף שגיאה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי. השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
משהו עיוור צבעים פה? ^^ http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה כמו נמלטים רק באי, משהו כזה בערך מתי מתחילה העונה השלישית?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מן ניו יורק דאנס שאנטי יפה כזה שחייב לשמוע באוטו פתוח (לא רק)..אבל חובה אצכלם.. Ferry Corsten vs the thrillse - sublime תהנו
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כמובן שיש לנו אחלא אתרים כמו LALA LIONETWORK וכו' אבל בכל זאת אם אתם משתמשים או מכירים אתרים בינלאומיים כאלה שיש להם "סיקורים" אמינים ומעודכנים (בעיקר לתוכנות) אנא ספרו לי עליהם תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש סיכוי שבבגרות יהיו 2 שאלות סדרות, ו3 הסתברות ו1 גאומטריה? אני לא יודע סדרות והסתברות, ותמיד עשיתי חקר משוואות וגאומטריה, ועכשיו המורה שלנו אומרת שיש מצב שישימו שני תרגילי סדרות, או 3 הסתברות ואחד גאומטריה. מה הסיכויים לזה? מישהו פגש את זה בשאלונים קודמים?
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה דעתכם עליה? http://www.medportal.co.il/PageDisplay.asp?Artnum=529 בחיים לא שמעתי על זה.. הבנתי שגילוי סרטן הוא נושא סבוך בטירוף
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-