עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rammler1983,

הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by דיוגנס,

מחפש בנרות את השיר מהפתיחה של האקדח מת מצחוק 1 ו 2 וחצי ( חיחיח). http://www.youtube.com/watch?v=xgsQbVg-i9w&feature=related הנה המנגינה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  4. האם יכול להיגרם נזק לראוטר או מודם כתוצא מכך שיוצבו ליד רמקולים של מערכת סטריאו? השאלה מתייחסת למצב שבו אגביר את העוצמה לגבוהה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  5. לא שאני שיחקתי במשחק הזה בחיים שלי ....אבל לא משנה לאן אני גולש(אפילו אתרי זימה לרוב זה תעות באקלדה או המחשבה שלי הישתגע) אני רואה את שער הפתיחה של מלחמת העולמות... קודם כל מה זה ... שנים מה הם רוצים... שלישית מה עשיתי .... רבעית משהו באמת משחק במשחק הרשת הזה....

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. ראיתי את הפרי סקרינר וזה גדול מי כבר ראה? ובאסה שיש עכשיו איזושהי תקופה באמריקה שאפילו את הישרדות מפסיקים לכמה זמן.. :-\

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by tom123,

http://www.mantis.co.il/pesach2006/ פארודיה על כל הסירטונים של הסינים... כמו איך לקלף תפוחי אדמה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  8. If you are gonna kill a cutie - Always pick the right tool for the job ! http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=3622

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  9. ראיתי באתר של נענע קישורים לתוצאות בחינות הבגרות בהכל: תנ"ך, היסטוריה, אנגלית, מתמטיקה.. כל השאלונים על הכל... השאלה עד כמה זה אמין ואם זה לא משוחד במקצת בכל זאת זה של "יואל גבע" עד כמה זה יכול לשמש אינדיקציה טובה?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by overload,

מישהו יודע מתי מגיעה לארץ ההונדה אקורד קופה? או שכבר יש אותה פה?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by .AloN,

בוקר טוב לכולם, אז עוד 6 יום בדיוק והסרט האחרון בסאגה מגיע לקולנוע ומסיים סופית את סדרת מלחמת הכוכבים. אני זוכר בסרט השלישי של שר הטבעות היה הקרנה של שני הסרטים הקודמים בקולנוע (באותו יום נדמה לי) ובערב בהקרנת בכורה שידרו את הסרט השלישי. לצערי, לא יצא לי לראות את כל סרטי מלחמת הכוכבים בקולנוע וקיוותי שיעשו כפי שעשו בשר הטבעות, הקרנה של הסרטים הקודמים בדיוק לפני הקרנת הבכורה של הסרט האחרון. מישהו יודע אם יש בית קולנוע שמתכוון לעשות את זה ?

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  12. שלום ניסיתי לעלות את הקובץ לשרת ולהיכנס דרך הפלאפון ולא היצלחתי. אז בניתי דף HTML פשוט אם כפתור הורדה לקובץ אבל גם זה ללא הצלחה איך לעזעזל אני יכול לישלוח את קובץ הMIDI שלי לפלאפון? יש לי נוקיה 2650 ברשת אורנג. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  13. Started by IRIVERMAN,

לפרטים: www.mymusic.co.il מישהו מכאן הולך? אם כן אז לאיזה ימים\הופעות? אני אישית חושב שהשילובים השנה לא הכי מוצלחים אבל את זה עוד נראה.. מה גם שיולי זה לא כזה חודש טוב (עדיין יש לי בגרויות חוזרות כנראה ) אבל...בכל זאת...כפר מוזיקה..שנה שעברה היה פשוט טוב!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by ruler,

שלום אני בכיתה י' ולפני 2 שיעורים התחלנו תנועה מעגלית . המורה שלנו אמר שמי שיפתור ויסביר את הבעיה הבאה , יקבל 100 וזה ייחשב כבוחן . הוא לא הסביר לנו יותר מדי בנושא כך שלמי שמבין בזה הבעיה אמורה להיות קלה יחסית (הבעיה היא שאני לא כל כך מבין...). נתון: גלגל של אופניים המסתובב בכיוון השעון במהירות קבועה ו2 וקטורים המצוירים בשרטוט (הוקטור העבה הוא השקול של שני הוקטורים הדקים) . השאלה : מצא את המיקום הגיאומטרי של הנקודות בעלות אותו גודל של מהירות כמו לנקודה C . אחרי שחשבתי קצת על הבעיה הזאת , דעתי היא שאם נמשיך את " V אופניים" ונעשה ממנו קוטר ואז נעשה משיק , יצא לנו שהוקטור השקול של בנייית העזר יהיה שווה בגודלו לוקטור השקול שנתון אך מנוגד לו בכיוונו . האם מישהו יכול לאמ…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  15. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

עשיתי עוד מוזיקה, קוראים לזה Vocalsoundsbarak זאת רק ההתחלה... יכנסו גם מילים לשיר. המלצות לשיפור יתקבלו בברכה. http://planet.nana.co.il/barakdahan/Vocalsoundsbarak.SWF עריכה: אני חושב שזאת פרצה בפורום, שאפשר לשים מוזיקת רקע...

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

"זקני" האתר בוודאי זוכרים מה קרה לפני כשנה וחצי כאשר דודי גולדמן ניסה להכין מפרטי מחשב לכל תקציב והכתבה פורסמה בידיעות אחרונות והynet. הכתבה היתה מלאה בטעויות, אי דיוקים ושטויות גמורות שאפשר עדיין למצוא את הביקורת על הכתבה במנטור (היה גם משהו עם מעבדים עתיקים לפני כמה חודשים). שלשום, ה26.8 אני פותח בשיעמום את עיתון הכלכלה של ידיעות אחרונות בשביל לראות עוד השוואת חיתולםי ומול עייני אני רואה מדריך לקניית מחשב! אחרי השוק הראשוני אני בודק מי כתב את הכתבה ורואה שזה ידידנו הוותיק. לאחר קריאת הכתבה אני יכול להגיד שהבחור למד קצת מאז הפעם הקודמת ומכיר במעבדי AMD ובחלק מהאפשרויות המודרניות כיום אך הפליא אותי שעם כל ההמלצות והדילמות אפשרות בחירת הכרטיס מסך לא הוזכרה, כלומר GF4 MX א…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  17. אני צריך לדעת כדי לתזמן שארועים חשובים לא יפלו לי על אותו ימים של הבגרויות... זה יכול להיות מאוד לא נעים אני מתכוון למועדים של בגרויות במועדי קיץ

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by GunBlade,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד. האם כדאי לקנות ב-Yamsan? מה היתרונות והחסרונות הבולטים?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  19. ב-Ynet כתוב שנטוויזיון מציע שיחות חינם לחו"ל מהיום (שישי) בשעה 16:00 עד מוצ"ש. באחת התגובות רשום שזה לא נכון ושזה רק ליעדים מסוימים - דבר שממש לא נכון (על פי הכתבה כמובן). רציתי לדעת אם ראיתם כתבות נוספות שעוסקות בזה או אם יש לכם אינפורמציה כלשהי בנוגע לשירות ה"חינם" הזה. דרך אגב, החיוג לחו"ל דרך נטוויזיון הוא באמצעות הקידומת 017. Vega *השירות ניתן בחינם כיוון שהוא חלק מ"בדיקת מערכות" של NetVision (ותרגיל שיווקי - אם תשאלו אותי).

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. אני ראיתי פעם ב MSN אתר עם פרסום הפתרונות והטפסים המלאים אבל פיספסתי אותו לפני ששמרתי, מישהוא מכיר איפה אפשר למצוא את זה?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. מישהו יכול להמליץ לי על דיסקים טובים? thx

• 14 תגובות
    • 768 צפיות
  22. בלי להכביר במילים - נסו את הדבר הזה. הוראות בתוך הקובץ עצמו. מדהים !!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

הנה סרטון פלאש נחמד והנה עוד אחד

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by none,

יש פירסומת באתר אבל היא לא מפנה לשום מקום

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

push the skully red butten and somthing c00l happens http://www.friendsoffoamy.com/index.php?id=168 :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.