כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין שני המסוקים הללו יותר טוב יותר יקר יותר חדש? SUPER COBRA OR HEPATCHI?
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.icq.com/specials/etto/index.html אני לא מבין איך הוא יענה אם בכלל
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה אני וחברים שלי עשינו סרט לשיעור אנגלית (פרסומת לדיאטה חדשנית-הרעב את עצמך במשך 3 ימים :asthanos:) בכל מקרה אני צריך שירים לרקע- כמו בתוכניות ספורט המוזיקה הקופצנית אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. אני צריך רק את שמות השירים המון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה גורם לסרטן? כולנו נגדשלא כדי לעשן כי ה גורם לסרטן (ואני מסכים) לאחרונה קראתי מאמר שאומר שהסיכויי הוא 50% בתנאי מעשנים 2 חפיסות במשך כמה שנים.. בקשר לקניהסלולרית או כל מיני נושאים אחרים שאומרים שבאוכלוסייה X יש פי 2.5 אנשים שקיבלו סרטן. שבודקים את הנתוני מגלים לדוגמא שמקום לכל 10,000 אנשים 3 מקבלים סרטן, 8 קיבלו.. לא משהוא שיגרום לי להתרחק מאותו גום מסרטן/חשוד כמסרטן במאמר. אז איזה גורמי סיכון/חשיפה לחומרים תגרום לי ברוב הסיכויים לסרטן? קרינה מפצצת אטום? השאר רק מאיות אחוז? אין משהו יותר "בטוח" גם בשימוש מוגזם??
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ראיתי על זה כמה כתבות ב YNET ממש מזמן. אבל הפסיקו לעדכן... מישהו יודע משהו בקשר לזה, לדוגמא יש לי טלפון ל HOT, אפשר כבר להיתחבר ל ADSL או שהחוק הזה עדיין לא תקף? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום! מהו המטען המומלץ כיום של GP? (ראיתי כ15 סוגי בעלי זמני טעינה שונים) האם מטען מהיר "גומר" את זמן החיים של הבטריה הנטענת / מטעין את הבטריה פחות טוב לעומת מטען של יממה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
W W תראו בעצמכם: ZAP דיי נחמד, אבל ייקח לי קצת זמן להתרגל
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עובד בפני בחירה האם להמשיך את הקו המקצועי שלי בתור מתכנת , DBA או איש SYSTEM(ERP, SAP וכו') כאשר אני באמת לא מבין מה זה SYSTEM אחרי כל מה שהסבירו לי, רק הבנתי שזה מאוד מאוד מעניין ואתה לא נוגע בקוד... אה וגם מרווחים ברמת DBA
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שמעתי לאחרונה מכל מיני אנשים שאין בכביש 1 מצלמות מהירות מאחר וחברי כנסת רבים עוברים בכביש לעיתים קרובות.. נראה לכם הסיפור הזה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מדובר על המוטות האלו: שמחממים אותם הם מתרככים ואפשר לעצב אותם.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך סיבה ספציפית מיוחדת לדחיית הגיוס? איפה אני מבקש לדחות את ת. הגיוס, ואיך הכי אפקטיבי להשיג את הדחייה? כאמור הגיוס שלי הוקדם ביותר מ3 חודשים תוך יום אחד, כאשר קיבלתי צו גיוס ל11 לנובמבר ויום למוחורת קיבלתי 11 לאוגוסט... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אם יש מישהו שהיה בזמן האחרון בארה"ב, (nyc) או שמישהו מהמשפחה שלו היה שם, או יודע אולי מחירים של פלאפונים שם בבקשה שיגיד לי מישהו מהמשפחה טס השבוע ואני רוה לבקש איזה פאלפון שיביא איתו או אולי מישהו מכיר אתר אמריקאי שמוכר פלאפונים ויש מחירים ממוצעים שם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אין לי מושג איך פותרים שאלות מהסוג הזה. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בחנות מחשבים לפי מפרט ושלמתי מקדמה 10% . לאחר שבוע וחצי התקשר נציג מהחנות והודיע לי שהמחשב הורכב והוא מוכן למשלוח . שלמתי לו דרך הטלפון בויזה על המחשב ובזה הסתיימה השיחה . למחרת נכנסתי במקרה לאתר האינטרנט של החנות וראיתי שבשני פריטים מהמפרט שהזמנתי היתה ירידת מחיר .עכשיו במידה והירידה היתה בשבוע וחצי שבין ההזמנה לתשלום האם החנות הייתה צריכה להוריד לי את זה מהמחיר הסופי ואם התשובה היא חיובית האם זה גם במקרה ולחנות אזלו שני פריטים אלו בתוך השבוע וחצי והם הביאו מלאי חדש ובעקבות זה היתה ירידת המחיר .
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי חבר'ה. יש ברשותי ספר - Que MCSA MCSE 70-291 Exam Cram 2nd Edition. הספר באנגלית. לפי הספר עצמו הוא מיועד ל :Exam 70-291, "Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure.", והוא אמור להכין אותי למבחן הMCSE השאלה שלי היא - מה זאת הגרסה הזאת(70-291)? או בקיצור - האם מספיק לקרוא את הספר הזה ולגשת לבחינה? אני לא רוצה להשקיע כסף בקורס. אני פשוט מעדיף שתהיה לי תעודה ביד. עושה רושם שזה ספר די קצר. האם הגיוני שאפשר ללמוד את זה בכמה ימים ולגשת לבחינה?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הנושא קשור לפה, אם לא תעבירו האם המחשב הנייד הבא: http://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1192&p=9 יריץ לי warcroft 3 ו-gta vice city אני חייב לדעת כי אני הולך לקנות כנראה את המחשב הזה הערב!!! תודה למי שיעזור
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכרוך ניירות של עבודה לבית ספר עם כמו פלסטיק כזה כמו שיש על תעודת זהות. מאיפה קונים את זה ואיך מחברים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא אתרים של מוצרי יוקרה? או טכנולוגיות High-End במוצרי בית בסיסיים? לדוגמא, מקלחת עם מסך מגע ששולט במים וכל מיני שטויות כאלה מקרר שמראה לך מה יש בפנים על מסך בדלת וכל מיני מוצרי בית "משופרים" תודה!
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אז עוד 6 יום בדיוק והסרט האחרון בסאגה מגיע לקולנוע ומסיים סופית את סדרת מלחמת הכוכבים. אני זוכר בסרט השלישי של שר הטבעות היה הקרנה של שני הסרטים הקודמים בקולנוע (באותו יום נדמה לי) ובערב בהקרנת בכורה שידרו את הסרט השלישי. לצערי, לא יצא לי לראות את כל סרטי מלחמת הכוכבים בקולנוע וקיוותי שיעשו כפי שעשו בשר הטבעות, הקרנה של הסרטים הקודמים בדיוק לפני הקרנת הבכורה של הסרט האחרון. מישהו יודע אם יש בית קולנוע שמתכוון לעשות את זה ?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מועדון הנחות לחיילים אשר מרכז בתוכו מוצרים בהנחה לחיילים. המועדון קם בשיתוף עם עשרות ספקים מרחבי הארץ אשר חפצים בהוקרת תודה לחיילי צה"ל המשרתים את מדינת ישראל ומגנים עליה יום ולילה. המועדון מציע לחיילים מוצרים ממגוון רחב של תחומים, החל מחופשות באילת, צימרים ועד למוצרי חשמל לבית. דוגמאות למוצרים: אוזניות BOSE בפחות מ300 ש"ח - http://hoger.co.il/%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Bose-In-Ear-1167 לדרמן leathrman wave ב400 ש"ח - http://hoger.co.il/%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91-%D7%9C%D7%93%D7%A8%D7%9E%D7%9F-Leatherman-Wave-901 שעוני דופק במחירים מעולים - http://hoger.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%95%D7%A4%D7%A7 ה…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לקבל המלצות לחנויות טובות וזולות לרכישת מחשב חדש. אם אפשר לקבל איזשהו דירוג מהטובות ביותר לגרועות ביותר אודה לכם מאוד. אם אפשר לציין חנויות שהיו בעיות אספקה למשל או בעיות שירות. תודה
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-