כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
(זה רשום באתר הדואר) גם אתם נתקלתם במשלוחים מתעכבים עם KSP?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היום,אני סתם משוטט לי בyoutube ,פתאום אני רואה בוידאו,watch in hd ואני נדהם הייתי בטוח שאו שעובדים עליי,או שגם אם זה יעבוד זה יהיה איטי רצח,אז לא!!!(לפחות לא לי יש כאלה שזה יעבוד להם לאט בגלל מהירות האינטרנט) האיכות פשוט מדהימה 720p פשוט תאווה לעיניים כיף לראות כל וידאו לא משנה מה תוכנו ;D וידאו לדוגמא : #2 : http://il.youtube.com/watch?v=LyVGSGynYpg למטה כתוב watch in hd פשוט תלחצו,או שבURL תקלידו &fmt=22 תהנו ולא לשכוח תגובות!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני בנארוטו בפרק 177 וכבר הרבה פרקים הסידרה לא חוזרת לעלילה הראשית מישהו יודע מתי לעזזל הסידרה תחזור לעלילה הראשית? וכמה פרקים יצאו בינתים? דרך אגב יש סידרה בשם One Piece איך הסידרה הזות? וכמה פרקים יצאו לה ?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
I am using Minoclin 50 and the doctor recommands not to suntan, and i dont know if it really matters.. cause i am going to Eilat at the end of the month. What do you think ? does anybody have any idea how dangerous it is ?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, יש לי השבוע ראיון לפרויקט שותפות 2000 של הסוכנות היהודית. מישהו היה בכזה דבר ויודע מה בדיוק שואלים שם? תודה,
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ערב טוב אנשיםםםםםםם!!! אם יש לכם בבית דוריטוס???? ואם בא לכם אז תרשמו פה בבקה את הברקוד שלהשקיות... בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://cars.walla.co.il/?w=/21/1835891 זה עדיין בשלבי ניסוי וזוהי לדעתי האלטרנטיבה השפויה לרעיון של בטר פלייס בתקווה רק שלא ימכרו גם במקרה זה "חשמל אגסי" (תעריף מיוחד ל-KW לשם טעינת מצברי המכונית - שזה לדעתי חוצפה שאין שני לה - מחיר KW צריך להיות זהה לאורך ולרוחב כל השימושים שלו - ושאף אחד לא ימכור לי את הלוקש שמערכת החשמל של המדינה אינה מסוגלת להתמודד עם עומס כזה (גם כי זה לא נכון וגם אם כן אז אולי הגיע הזמן לבנות עוד תחנות כח)). הרעיון הוא פשוט - מכונית חשמלית נטענת - מנוע בנזין לשם טעינת הסוללות כאשר ריקות והן שקע טעינה בסביבה - היתרון - לא מצריך שינוי תשתיתי רחב היקף \ לא מצריך שינוי בהרגלי נהיגה. אחלה רעיון - הלוואי ויצליח ושיהיה במחיר שפוי (למרות שכרגע זה נראה כמח…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
נשבר לי המתאם של העכבר ,ויש לי סלולרי משני עם bluethooth ,האם באיזו שהיא דרך אפשר להישתמש בו לתאום (אני יודע שזה לא הגיוני ,אבל אולי מישהו בכל זות מכיר את השטות הזו ). תודה .
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שמעתי שמתי שעושים דיאטה חזקה קצב חילוף החומרים של הגוף יורד כלומר צריך לצרוך פחות קלוריות.. ועכשיו לשאלה האם יש דרך להעלות את קצב חילוף החומרים?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש פה מישהו עם ניסיון מכירה בebay ? אני לא מתכוון למוצר אחד או שניים, אלא משהו ממש בצורה רצינית... אני אשמח לקבל המלצות לספרים/מקורות מידע טובים אחרים תודה!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. משתמש אחד פה בפורום הביא הזמנות לתוכנה SpikkoPhone . עכשיו רק נרשמתי . מישהו כבר השתמש בתוכנה הזאת ? ויש איזשהי דרך שיכולים לקחת ממני כסף על זה ? תו7דה מראש
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.filecabi.net/video/OwnedCollection1.html
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני לא מבין דרך איזה אתר מורידים קבצים ברפיד שייר דרך האתר הזה רק מעלים http://www.rapidshare.com/ אז דרך איפה מורידים ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
please guys i need to order a comp ,now i guess prices are much much better abroad cause well israel sux... i need a comp store no matter where that does shipments to israel,please guys i need it ASAP. TNX ALOT
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום,יש לי מפרט והכל אבל אני לא קונה מחנות שמוכרת מחשבים אלה אני מעוניין לקנות את החלקים ולהרכיב את המחשב בעצמי למישהו יש חנות שמוכרת חלקי מחשב חדשים לא משומשים ? אם כן אני אשמח על המלצה שתוכל לעזור לי בבניית המחשב שלי . תודה,דור.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרסומת החדשה של ישרכרד?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת פורמים של vBulletin ורציתי לדעת אם אני קונה רשיון אז הוא תקף רק לפורום אחד או שאני יכול לפתוח כמה פורמים על אותו רשיון? תודה לעוזרים,ובבקשה רק מי שמבין שיענה! נ.ב: מנהלים חשבתי שזה המקום הכי מתאים אם לא אנא תעבירו את הנושא תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
החוש השישי שלי אומר שלליברמן יהיו מעל 20 מנדטים עלה ירוק יעברו את אחוז החסימה וקדימה יפלו חזק
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע מהי מדיניות המל"ג על חזרה על קורסים שהושג בהם ציון עובר? לא הצלחתי למצוא משהו באתר שלהם, אז אם למישהו יש מושג + מקור, אני אשמח. תודה! נקודה ששחכתי - הקורס "השמין" בנק"ז אחד מאז שעשיתי אותו.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
my mail. hotmail. nomail. email. מה נכון מבין התשובות למעלה? תודה...
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
-
הנה כמה מקבוצות/נבחרות הספורט הטובות בהסטוריה,מהכדורגל והכדורסל.בחרו את 10 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות ביותר.נסו לבחור בדיוק 10.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך ליסוע מחר לתל-אביב, יש לי כמה סידורים שהחשוב שבהם זה להיכנס לכמה חנויות אלקטרוניקה. אני צריך לקנות כל מניי דברים. אני מדבר על חנויות לרכיבי אלקטרוניקה כמו נגדים, קבלים, בידוד מתכווץ, חיבורים של אודיו-וידאו וכו'. איפה יש חנויות כאלה? המליצו לי על שמסי בגבעתיים, ולבקר בשדרות הר ציון שאין לי מושג איפה זה בדיוק, ואני לא יודע איזה חנויות יש שם. אם מישהו יכול להגיד לי איפה זה שדרות הר ציון, ואם באמת יש שם חנויות שוות. ואיפה יש חנויות כאלה עוד, אני אודה לו מאוד. Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-