עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NadavAfuta,

היי, אני מתגייס בעוד כשבוע ואני רוצה לקנות מכונת גילוח לפני הגיוס... ראיתי בהרבה מקומות שממליצים על סדרה 7 של בראון. מישהו משתמש באחד המכשירים מסדרה זו? אני אשמח להמלצות לעוד מכונות גם...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. באיזה חנות יש את המחיר הכי זול? עשיתי חיפוש בזאפ, אבל שמעתי שיש אותה בפחות מ 500 שקל.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by mtnm,

קודם כל התנצלות לכל הבנות שהסקר לא מיועד להם (אלא אם כן את ממש שעירה ואז זה קצת עצוב). כל אלה שעברו את הגיל שמתחילים להתגלח תגיבו עם מה אתם מתגלחים. מאז שהתחלתי להתגלח אני משתמש במכונה ובחיים שלי לא השתמשתי בסכין. אני מרוצה מהמכונה ולא רואה סיבה לשנות הרגל. חוץ מזה נראה לי קצת מפחיד להעביר סכין על הפנים.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום, הייתה לי מכונת גילוח של אבא אבל היא ישנה והתקלקלה לאחרונה, אז אני צריך מכונת גילוח טובה ליום יום (חייל). חשוב שיעשה את העבודה ובזריזות ולא יהיה יקר, או במילים אחרות, יתן את התמורה לכסף. התקציב הוא 400 ש"ח, אם מומלץ להוסיף עוד קצת כסף למשהו טוב מאוד אז אני מוכן.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by redead,

אני לא אוהב את המראה החלק שאני מקבל אחרי גילוח בעזרת סכין וחשבתי לרכוש מכונת גילוח כדי לקבל מראה כזה של קצת זיפים אחרי כל גילוח. למישהו כאן יש ניסיון בנושא? כמה תעלה מכונת גילוח טובה ורצינית ?

• 20 תגובות
    • 9.2k צפיות
  6. Started by Or ei,

אני עוד שבועיים חוזר לצבא (דח"ש ) לגיוס שיריון ואני רוצה לקנות לי איזה מכונה שתחסוך לי קצת זמן וטירחה על הבוקר חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=126 מישהו מכיר אותה או שיכול להמליץ לי על איזה מכונה אחרת שעושה את העבודה וגילוח של מכונה זה מספיק טוב כדי שלא יגידו לי משהו?

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by Iko89,

אהלן כמובן שחיפשתי המלצות אבל מצאתי אחת מ2003 שתיים מ2008 ועוד כמה דברים לא עוזרים אז התקציב הוא פחות או יותר 500 רצוי פחות .. חשוב לי שתטען ורצוי לא יותר מכמה שעות חשוב לי שיהיה אפשר לשתוף לפחות את הראש או איך שזה עובד שם אחריות כמובן ו.. זהו.. תמליצו לי בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by Gohan,

צריך המלצה למכונת גילוח טובה עד 600שקל (עדיף כמה שפחות). צריך להתגלח מהר בצבא :-\. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני מעונין לקנות מכונת גילוח, ויש יותר מידי דגמים, ואני כבר לא יודע במה לבחור. בטווח עד 700 שקל אפשר לקנות משהו טוב שהיה תחליף לסכינים?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by coben,

או דגם/חברה אחרת עד סביבות 500 ש"ח ? חשוב במיוחד שהגילוח לא יגרום גירוי/אדמומיות משמעותית בעור (במיוחד בקיץ - כמו שה5841 שיש לי גורמת).

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני מחפש איזה פתרון פשוט להוריד ת'שפם בר-מיצווה שגדל לי אחת לחודש-חודש וחצי וסכין גילוח סתם מעצבן אותי, כל הקטע, לשים קצף, להוריד והכל.. הגעתי למסקנה שאני רוצה מכונה גם בעקבות זאת שפעם ניסיתי את של חבר שהיא הייתה ממש נחמדה ואמרתי שאני גם רוצה, בגלל שהמחירים של מכונות נורמאליות יקר קצת כל העסק ירד לטימיון והחלטתי לשים את זה בצד. היום פתאום ראיתי מכונה נחמדה בעיתון במבצעים של הום סנטר ויש מבצע על מכונה קומפקטית ניידת שפועלת על סוללות של פיליפס שנראת לי מאוד נחמדה וטובה בשבילי ובשביל מחיר של 100 שקל היא נראת לי תעשה את העבודה של גילוח זריז ופשוט של מעט שפם וזקן (מתחת לשפה- בשקע) פה ושם. רצוי לומר שבעתיד אם אני ארצה משהו יותר רציני אז אני אקנה משהו יותר רציני, כרגע עם כל כ…

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. מחפש מכונת גילוח טובה שנטענת לסבא שלי. אין לי מושג מה מציע השוק היום, כי המכונה האחרונה שסבא שלי בת לפחות 7 שנים... המחיר שהוא מוכן להוציא הוא בסביבות 250-400 (למרות שניתנת חריגה אם היא הכרחית). אין בעיה להזמין דרך האינטרנט ואפילו מומלץ. אז משהו יכול בבקשה להמליץ על משהו ? תודה רבה חבר'ה !!

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. במכשיר יש 2 סוללות ניקל קדמיום aa הערכה שלי שהסוללות ניקל קדמיום התבלו וכנראה גם המטען הפנימי מפני שחיברתי וולטמטר לקוטבי הסוללות בזמן שהמכונה מחוברת לחשמל הביתי ולא הצלחתי למדוד שום מתח. בכוונתי לנסות לעקוף את הבעיה באמצעות ניתוק הסוללות וחיבור טרנספורמטור שנותן 3וולט בדומה למה שנותנות הסוללות. יעבוד לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום. ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350 נטענת ולאחרונה יש איתה בעייה: מכונת הגילוח הזו מגיעה עם מטען שאמור לשמש גם כשנאי להפעלת המכונה ממנו במקום מהסוללה במקרה והיא מתרוקנת בזמן הגילוח (מהירות סיבוב המנוע יורדת באמצע הגילוח), היות והמכונה לא הגיעה עם כבל שנאי נפרד מהמטען שלה, אך כתוב שאפשר להשתמש בה עם שנאי. עד לאחרונה, כאשר הסוללה הייתה מתחילה להתרוקן בעת הגילוח והייתי מתגלח כאשר היא מחוברת עם המטען לחשמל, המנוע היה מסתובב במהירותו האופטימאלית (בהשוואה לכאשר היא לא הייתה מחוברת שאז הוא היה מסתובב לאט יותר, כיוון שהסוללה מתרוקנת). בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך שכאשר הסוללה מתרוקנת ומהירות המנוע יורדת, כאשר אני מנסה להתגלח כאשר המכונה מחוברת עם המטען לחשמל, אין שיפור ב…

15. בדיסני כבר מתכוננים לסוף השנה, וחושפים קדימון ראשון עבור סרט הספין-אוף הגדול הראשון ביקום של מלחמת הכוכבים, שינסה להמשיך את ההצלחה העצומה של פרק 7 מסוף 2015 רק לאחרונה הסתיים באופן רשמי סיבוב ההקרנות בבתי הקולנוע של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר', הפרק הראשון בסדרת הסרטים שהגיע לאחר ההשתלטות שבוצעה בידי אולפני דיסני וכנגד כל ההערכות והחששות זכה להצלחה גורפת אדירה עם הכנסות של יותר מ-2 מיליארד דולר בבתי הקולנוע ברחבי העולם. כל זה לא אומר שבהוליווד החליטו לנוח ולהנות מההפוגה – להיפך, הם מנצלים את המאורע בכדי להשיק את הטריילר הראשון ל-Rogue One, סרט 'מלחמת הכוכבים' שינסה להמשיך את המסורת ובגדול כבר בסוף השנה הנוכחית. Rogue One הוא סרט צד ראשון במסגרת התוכניות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by TeaTime,

מי שראה את האנימטריקס-לבלש בסיפור השלישי הייתה מכונת כתיבה שתיפקדה כמקלדת-למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג/להכין אחת כזו?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת כמה עולה כזאת מכונה , אני מדבר על מכונה עם כסה , דוושות - גז , ברקס ולא חובה אבל מאוד רצוי קלאט'ש. וכמובן הילוכים.. נגיד שיש לי את המכונה.. זה בעצם סתם מחשב רגיל נכון ? אני יכול להתקין כל מיני משחקים שאני בוחר ושתומכים בזה ? ואיפה בכלל קונים דברים כאלה. תודה.

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  18. אני מתלבט אם לרכוש אחת. השאלה האם אתם מרגישים הבדל ממשי בטעם בין קפסולות נספרסו לבין נס קפה מגורען רגיל שאפשר להכין בבית כמו ג'יקובס או טייסטרס צויס? ומעבר להבדל בטעם , איזה עוד יתרונות אם בכלל יש למכונה כזו?

• 62 תגובות
    • 18.1k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

יש לי חשק עז לקפה טוב בבוקר, טעמתי אצל חבר ומאוד אהבתי זה מה שיש לו: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740053 200 קפסולות מספיקות לי בערך לשלושה חודשים. האם זה בזבוז כל העניין הזה? יש לכם המלצות למכונה אחרת?

• 17 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אתמול כשמילאתי דלק ראיתי בתחנת yellow שמוכרים מכונת תספורת babyliss במחיר טוב, אבל לא התעניינתי. היום בבוקר נפלה ונשברה לי המכונת תספורת . מישהו יודע במקרה מה הדגם של המכונה שמוכרים ב-yellow? ואם זה קיים בכל הסניפים? תודה

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by roey1,

שלום , הלכה לי המכונת תספורת ונאס לי לקנות צעצועים , הבנתי שרק מכונה של MOSER באה בחשבון. הבעיה היא התקציב. בכל מקרה , ראיתי 2 מכונות שמעניינות לי את העין והייתי שמח לדעות , תגובות , ייעוץ או כל דבר. 2 המכונות הם : 1. Moser 1881 2. Moser 1873 מה שחשוב לי שיהיה ראשים עם מספר גבוה. עוד דבר לא ברור בכל המכונות - כתוב שהראש של המכונה הוא מגובהה 0.7 ויש ראשים של 3,6,9,12,18,25 מ"מ. שאלתי היא האם אפשר לשחק ביניהם? כלומר האם יכולת לכוון ל-7? ומ-0.7 עד 3 אין כלום? תודה , רועי.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by NAND,

שלום, אני מתלבט אם לרכוש את Wahl Detailer או את Andis Slimline Pro כמכונה נוספת (לצד ה Magic Clip שבה אני כרגע משתמש) לצורך המסגרת של השיער. האם מישהו מכיר או ניסה את אחת המכונות? ואשמח לדעת, מה הפעולה שמתבצעת בסרטון? תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  23. שניהם ביקורת די טובה .. אפילו הפיליפס יותר מפורסמת ביוטוב מסיקור קטן שעשיתי ולא מצאתי על Moser 1873 ..הפיליפס ניראת מכונה חזקה מאוד מנוע מאוד חזק מימה שניתן לראות ביוטוב השאלה מה עדיף מבחינת נתונים בפועל האורגינל ללא צער בקניה מישהו פה אולי ניסה אחת מהדגמים האלה? ויכול לתת חוות דעת..למרות שכולם אומרים שמכונות moser טובות מיוצרות בגרמניה וכו' השאלה דגמים במיוחד ה2 שהבנתי מה טובה יותר איפה ניתן לראות באמת נתונים של שני המכונות כדי להשוות? בגלל זה התייעץ איתכם פה..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

אני צריך מכונת תספורת ואין לי מושג מה טוב ומה לא. אני צריך את כל הרמות מ - 0 - 3 , אם זה משנה משהו בכלל. טווח - לא יודע אבל לא צריך להפריז..

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by TermiNal,

שלום החלטתי שאני מעוניין במכונת תספורת מכיוון שיש לי תספורת פשוטה ביותר (קצוץ) שדורשת רק עבודה של מכונה ותמיד לוקח לספר בדיוק 2 דקות לספר אותי, לכן אין טעם ללכת כל 3 שבועות לספר ואני מעדיף לספר את עצמי.. כרגע יש ברשותי 800 ש'ח + - שאני רוצה להשקיע במכונה.. אם יש פה מישהו שמבין בנושא אני אשמח לעזרה.. תודה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.