עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שניהם בערך באותו מחיר (10 שקל לזה או לזה זה לא עקרוני) מה שמושך אותי לאלפא זה הצג הענק, המצלמה, הרדיו ועוד דברים מגניבים שיש בו לנוקיה מושך אותי בעיקר השם. לא יודע לא בא לי להיות קורבן של חברה מעפנה... למישהו יש ניסיון ויכול לתת לי המלצה? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kikkler,

סצינה שזכורה לי מסרט שחור/לבן שראיתי לפני הרבה שנים - מעין אמפיתיאטרון ובו מחכים הרבה אנשים לכניסה של איזה צבא (כנראה צבא כובש או משהו). כשהצבא מגיע, האנשים שמחים וזורקים על החיילים פרחים, אבל החיילים לא שמים לב ופשוט צועדים, כשהם דורסים כל אדם שנקרה בדרכם. האנשים מבינים ומנסים לברוח, והחיילים ממשיכים לצעוד עד שהם ממלאים את האמפיתיאטרון. יש למישהו מושג מאיזה סרט זה לקוח?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  3. בוקר אור לפני כמה חודשים החלפתי עם משתמש בפורום פוקט (Ishay) על 2 מכשירים השייכים לי בתמורה למוטורולה מיילסטון. אחרי כמה חודשים החלפתי עם משתמש אחר באותו הפורום ( Avvi1985 )את המוטורולה בתמורה למכשיר אחר (Samsung Wave). המוטורולה שהבאתי לבחור הוכרז כגנוב,והלקוח שהתחלפתי איתו דורש את המכשיר שלו בחזרה. מה עושים במצב כזה? איך אני יכול להוכיח שאני ולא הלקוח שהתחלפתי עימו (אבי) אשמים? אני ממש לא רוצה להתקע עם מכשיר גנוב וגם לא הבחור שעימו התחלפתי מה עושים במקרה הזה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by no_way,

מחפש המלצה לאתר אחסון לאתר וורדפרס קל, מניסיון שלכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Hellgrace,

אני לא מבין למה בכלל ממשיכים לשדר את הערוץ הזה. אפשר לתבוע אותם על מרמה ושקר (לקרוא למחשב עם פנטיום 4 + כרטיס מסך מובנה מחשב "תותח על עם ביצועים מדהימים לגיימרים כבדים" - שזה בערך מה שהם אמרו אתמול זה ועוד איך שקר) , מעניין אם מישהו כבר ניסה לעשות נגדם משהו משפטי

• 118 תגובות
    • 11.1k צפיות
  6. הנה סקר בשביל אוהדיי הכדורגל כאן. לאורך ההסטוריה קמו קבוצות פלא רבות. הנה רשימה של כמה מהן. בחרו את 5 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות בהסטוריה. השתדלו לבחור בדיוק 5. את דעתי אתן בשלב מאוחר יותר.

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  7. מישהו אמר לי שבאתר הזה אוהבים ארנבים ואני די שרוף על ארנבים בעצמי..... :-[ אז חשבתי לעצמי, מה יכול להיות יותר טוב מלהציג את עצמי עם כמה תמונות נחמדות? אבל אני פשוט לא מצליח להבין, למה כשאני עושה חיפוש על ארנב אני מקבל מלא תוצאות עם ערנב. מה זה ערנב? למישהו פה יש שגיאות דפוס חמורות......

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. קניתי משהו מאמזון ה manual הגיע בקובץ PDF הכל בסדר אבל בקובץ חסרים עמודים ויש כמה עמודים כפולים כל השאר בסדר גמור שאלתי את אמזון אם אני יכול איכשהו לקבל את ה Manual או איזה פתרון אז הם עכשיו שולחים לי מוצר חדש כזה בחינם,,,, ד"א נראה לי שזה בכלל בעית יצרן ולא שדווקא אני קיבלתי איזה עותק דפוק

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  9. איך מקבלים שיא גינס בישראל ?

10. איפה בעצם הרווח של הקזינו בשולחן פוקר?

• 24 תגובות
    • 11.6k צפיות
  11. Started by roadrunner,

אולי אתם מכירים אבל אני לא http://media.skoopy.com/vids/vid_00782.wmv

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by 1nstall,

היי היום החלטתי להראות לכם תמונות מהתוכי שלי, אז היא נקבה, מסוג דררה, היא בצבע ירוק, היא בת 3, והיא ממש חמודה!!!! אהה, וקוראים לה שוקו! הינה תמונות: (בתמונה הראשונה, שוקו מנשקת את אחותי) (בתמונה השנייה, הירוק זה הקקי שלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר. אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש. איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

עוד כמה ימים יום הולדת לאקסית - צריך לעשות משהו ... אנחנו עדיין מאוהבים, מדברים ונפגשים המון. ההתלבטות היא אם אני אעשה משהו יותר מידי רציני היא תפתח תקוות שאני רוצה לחזור אליה. מצד שני, אני עדיין אוהב אותה ויום הולדת זה דבר שחשוב לה מאוד - לא מעוניין לאכזב אותה. אופציות כמו טיסה בשמי ישראל, איזה צימר וכד' לא קורצים לי [זה משהו שהייתי עושה עם חברה לא עם אקסית... בכל אופן, שבוע אחרי שנפרדנו היה לי יום הולדת והיא לא עשתה לי כלום.. למרות שביקשתי ממנה לא לעשות כלום אבל בכל זאת..]. מסעדה גם נשמע לי מעפן. חשבתי לקנות לה משהו ולקחת אותה לאיזה איזור עם נוף נחמד לפיקניק [לאפות לה לחמים ולקנות גבינות, איזה מוסקט נחמד ושמפניה] אני גר בחולון ואין לי זין עכשיו לנסוע במשך שעה וחצי לפיקנ…

• 57 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. חברה של רבע מיליון משתמשים ועדיין לא יודעת לחשב תרגיל פשוט. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  17. הינני אוהד מכבי ת"א בכדורגל אשר מעוניין לצפות במשחקה של מכבי נגד הפועל כפר סבא היום ב20:30. לצערי הרב המשחק משודר רק ב"ספורט 1"... האם ישנו מקום באוטוסטרדת המידע הענקית המתקרת אינטרנט שבו אוכל לצפות במשחק על מנת לראות את קבוצתי מושפלת למען סיפוקי האישי(מזוכיסט כבר אמרנו)?

18. אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  19. פשוט לא יאמן רוקי בלבואה ! Is back in business to kick some asses old school style http://vod.walla.co.il/?w=//1009317 אז מה אתם אומרים יצליח ? .... לי זה דווקא נראה דיי מעניין, יותר מסופרמן לפחות ושאר החרא הממוחזר שיוצא בזמן האחרון כדי לסחוט עוד כמה טיפות דולרים אחרונות

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by lev-27,

ישבתי בפיג'ו 107 ובספארק. פסלתי את ספארק מהסיבות הבאות: א. תא נוסעים קודר ולא נעים ב. מושבים לא נוחים ג. דייהו ד. מנוע שנראה הכי הרבה על הנייר, אבל הכי מעט על הכביש ה. דייהו ו. עיצוב מזעזע ומאולץ ז. אין מדרס להנחת הרגל השמאלית! איזה מין רכב ידני זה? ח. דייהו ט. הרבה גימיקים זולים שלא יאריכו ימים מה אהבתי בפיג'ו? א. מושבים יותר נוחים בהשוואה לספארק ב. תא נוסעים ספרטני, אבל צעיר ונעים לעין. חלקי הפח החשופים מוסיפים הרבה ליופי בצבע המתאים. ג. לוח שעונים נוח לקריאה ד. עיצוב צעיר ומגניב ה. עיצוב אירופאי ותכנון יפני ו. מנוע מאוד חסכוני זמן אספקה משוער: אמצע יולי. :'( אין 107 בארץ. הכל נמכר. נשאר רק להכריע לגבי הצבע. בהתחלה רציתי צבע שחור, אבל הסוכן אמר שהצבע אומנ…

• 62 תגובות
    • 9.4k צפיות
  21. סגן נשיא באפליקציית המסרים המיידיים מבית פייסבוק מאשר כי פרסומים מסחריים יחלו להופיע בה, שנים אחרי שקיבלנו אזהרות ממנה בעניין לכתבה

22. Started by rap_tr,

אהלן, עברתי להשתמש בעדשות מגע(מספר נמוך - עד 2 וצילינדר נמוך בעין אחת) רציתי לשמוע מכם על חברות מומלצות כי ההבדלי מחירים עצומים ואני לא יודע אם ניתן לסמוך על המותגים הזולים יותר.. (מדובר בעדשות חודשיות) תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by mega1234,

באיזה שירות אתם משתמשים ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. Started by ALÞHA,

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. Started by ybe,

באתר יש "תערובת" של גולשים החל ממקצועני המחשב וכלה בגולשים שמעידים על עצמם כחסרי ידע בתחום המחשבים.להיכן אתם חושבים שאתם משתייכים: [poll] [opt]אני תותח בתחום המחשבים, מקפיד להתעדכן באופן שוטף בכל החידושים בתחום ,ומסוגל לפרק ולהרכיב את המחשב שלי בעיניים עצומות. [/opt] [opt] יש לי ידע נרחב בתחום המחשבים ולעיתים אני עושה דברים בעצמי במחשב שלי.[/opt] [opt]אני מתמצא בתחום המחשבים באופן כללי ביותר .[/opt] [opt] לא מבין כלום במחשבים !!.[/opt] [/poll]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים