עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מצאתי אפילו בגוגל בנתיים :-\ מישהו יודע\ מכיר איזה אתרים שיש בהם את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום חברים . טוב אז כמו שכתוב בכותרת עבדו עליי במשכורת במשך 3 חודשים והבן זונה (הזה שמעסיק אותי) כל הזמן אמר לי שהוא יסדר לי את זה. עכשיו הוא בכלל לא עונה לי בטלפון והיגעתי למסקנה שצריך לתבוע את אמאמא של המניאק. אז ככה יש לי את כל ההוכחות ואין לי בעיה לנצח בזה, הבעיה היא שאין לי מושג לאן אני צריך לפנות. תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by חן מ,

מישהו רואה את הסידרה הזו?איך היא?מעניינת?משעממת הבנתי שזה סידרה חדשה ואני רוצה להתחיל לראות אבל אני לא יודע אם זה ביזבוז זמן לראות את זה וא שזה שווה את הזמן שיושבים מול הטלוויזיה ורואים מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. לא RAPIDSHARE תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. רק וותיקים יבינו

6. Started by amir85,

http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk גאוני, הם באמת התעלו על עצמם !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, אני מחפש איזו סדרה טובה שהיתה בערוץ AXN פעם, מדובר על סדרת הרפתקאות שדומה קצת לאדון החיות (BEASTMASTER) ולהרקולס שהיה שם פעם... משהו עם מכשפים וקוסמים, אני לא בטוח אבל אני חושב שהשחקן שגילם את ג'ימי בלויס וקלארק שיחק שם... יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by rtr,

שלום לכולם... שבועיים שהפורום הזה חסר לי כל כך... כן אני אחרי שבועים רצופים של טירונות גובים במחנה 80.. ואני יכול להגיד על זה רק דבר אחד, זה פשוט קיטנה ! אומם האוכל גרוע (אבל אני 5 דק' מהבית אז אני רוב הזמן מקבל שווארמה ופלאפל.. ), המפקדות עם האף בשמיים למרות שהן פחות חצי שנה בצבא.. אבל המגורים למשל הם כמו אחסניית טיולים זולה.. (אולי אפילו מאוד, אני בהילטונים למי שמכיר..). מה שבטוח גם על זה 80% מהגובניקים שם בוכים ... אנחנו בעיקר עומדים הרבה במיסדרים זה הדבר הכי קשה שם יום ראשון שעבר קלתנו נשקים ועברנו 12 שעות של אימון ביומיים שאחרי זה וזהו סיימנו עם האימוני נשק כל כך מבאס דווקה היה ממש כיף ואפילו גילתי שאני דיי טוב בזה .. :'( אולי שבוע הבא נתגבר את המישטרה ה…

• 37 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by Kurt,

At Duke University, there were four sophomores taking Chemistry and all of them had an A so far. These four friends were so confident that the weekend before finals, they decided to visit some friends and have a big party. They had a great time, but after all the hearty partying, they slept all day Sunday and didn't make it back to Duke until early Monday morning. Rather than taking the final then, they decided that after the final, they would explain to their professor why they missed it. They said that they visited friends but on the way back, had a flat tire. As a result, they missed the final. The professor agreed they could make up the final the next day. The guys …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Swimmer,

קטע חדש שיצרתי, גירסה שנייה: [שמתי לב שאין פורום מוזיקה, אז אפשר לפרסם את זה פה] Fucking Disaster: http://download.yousendit.com/DB69B04B46808DEB

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. פיתוח חדש של חברת Victorinox יוצג בקרוב בחנויות: אולר שוויצרי עם זיכרון פלאש בנפח 64MB ו-128MB. מה הפיתוח הבא? M-16 עם נגן DVD? http://www.maariv.co.il/channels/13/ART/665/906.html

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  12. שניהם בערך באותו מחיר (10 שקל לזה או לזה זה לא עקרוני) מה שמושך אותי לאלפא זה הצג הענק, המצלמה, הרדיו ועוד דברים מגניבים שיש בו לנוקיה מושך אותי בעיקר השם. לא יודע לא בא לי להיות קורבן של חברה מעפנה... למישהו יש ניסיון ויכול לתת לי המלצה? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kikkler,

סצינה שזכורה לי מסרט שחור/לבן שראיתי לפני הרבה שנים - מעין אמפיתיאטרון ובו מחכים הרבה אנשים לכניסה של איזה צבא (כנראה צבא כובש או משהו). כשהצבא מגיע, האנשים שמחים וזורקים על החיילים פרחים, אבל החיילים לא שמים לב ופשוט צועדים, כשהם דורסים כל אדם שנקרה בדרכם. האנשים מבינים ומנסים לברוח, והחיילים ממשיכים לצעוד עד שהם ממלאים את האמפיתיאטרון. יש למישהו מושג מאיזה סרט זה לקוח?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. בוקר אור לפני כמה חודשים החלפתי עם משתמש בפורום פוקט (Ishay) על 2 מכשירים השייכים לי בתמורה למוטורולה מיילסטון. אחרי כמה חודשים החלפתי עם משתמש אחר באותו הפורום ( Avvi1985 )את המוטורולה בתמורה למכשיר אחר (Samsung Wave). המוטורולה שהבאתי לבחור הוכרז כגנוב,והלקוח שהתחלפתי איתו דורש את המכשיר שלו בחזרה. מה עושים במצב כזה? איך אני יכול להוכיח שאני ולא הלקוח שהתחלפתי עימו (אבי) אשמים? אני ממש לא רוצה להתקע עם מכשיר גנוב וגם לא הבחור שעימו התחלפתי מה עושים במקרה הזה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by no_way,

מחפש המלצה לאתר אחסון לאתר וורדפרס קל, מניסיון שלכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Hellgrace,

אני לא מבין למה בכלל ממשיכים לשדר את הערוץ הזה. אפשר לתבוע אותם על מרמה ושקר (לקרוא למחשב עם פנטיום 4 + כרטיס מסך מובנה מחשב "תותח על עם ביצועים מדהימים לגיימרים כבדים" - שזה בערך מה שהם אמרו אתמול זה ועוד איך שקר) , מעניין אם מישהו כבר ניסה לעשות נגדם משהו משפטי

• 118 תגובות
    • 11.3k צפיות
  17. הנה סקר בשביל אוהדיי הכדורגל כאן. לאורך ההסטוריה קמו קבוצות פלא רבות. הנה רשימה של כמה מהן. בחרו את 5 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות בהסטוריה. השתדלו לבחור בדיוק 5. את דעתי אתן בשלב מאוחר יותר.

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  18. מישהו אמר לי שבאתר הזה אוהבים ארנבים ואני די שרוף על ארנבים בעצמי..... :-[ אז חשבתי לעצמי, מה יכול להיות יותר טוב מלהציג את עצמי עם כמה תמונות נחמדות? אבל אני פשוט לא מצליח להבין, למה כשאני עושה חיפוש על ארנב אני מקבל מלא תוצאות עם ערנב. מה זה ערנב? למישהו פה יש שגיאות דפוס חמורות......

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. קניתי משהו מאמזון ה manual הגיע בקובץ PDF הכל בסדר אבל בקובץ חסרים עמודים ויש כמה עמודים כפולים כל השאר בסדר גמור שאלתי את אמזון אם אני יכול איכשהו לקבל את ה Manual או איזה פתרון אז הם עכשיו שולחים לי מוצר חדש כזה בחינם,,,, ד"א נראה לי שזה בכלל בעית יצרן ולא שדווקא אני קיבלתי איזה עותק דפוק

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  20. איך מקבלים שיא גינס בישראל ?

21. איפה בעצם הרווח של הקזינו בשולחן פוקר?

• 24 תגובות
    • 11.8k צפיות
  22. Started by roadrunner,

אולי אתם מכירים אבל אני לא http://media.skoopy.com/vids/vid_00782.wmv

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי היום החלטתי להראות לכם תמונות מהתוכי שלי, אז היא נקבה, מסוג דררה, היא בצבע ירוק, היא בת 3, והיא ממש חמודה!!!! אהה, וקוראים לה שוקו! הינה תמונות: (בתמונה הראשונה, שוקו מנשקת את אחותי) (בתמונה השנייה, הירוק זה הקקי שלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר. אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש. איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים