כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתחיל ללמוד את הקורס הזה ואני לא יודע איפה כדי לי להתחיל ללמוד אם אפשר מישהו אם נסיון שימלי לי על מקום טוב ללמוד אני מחיפה ככה שרק בצפון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות את ערכת הספרים שנקראת Windows Server 2003 Resource Kit. לפני שבוע נכנסתי לאתר אמאזון וראיתי שהערכה נמכרת ב-250$ ע"י אמאזון עצמה. השבוע נכנסתי וראיתי שהערכה כבר לא נמכרת ע"י אמאזון, אבל כן אפשר לקנות אותה מספקים אחרים שמופיעים ברשימה. מצאתי ספק אמין שמוכר את הערכה בפחות מ-100$, אבל כשאישרתי את הרכישה הוצגה הודעת שגיאה שהערכה לא יכולה להישלח לכתובת שלי. אחרי שקראתי כל מיני תקנונים הגעתי לדף שמסביר שכל הספקים באמזון (חוץ ממנו עצמו) נכללים בקטגוריה Amazon Marketplace ויכולים לשלוח ספרים רק לכמות מוגבלת של מדינות, כשישראל כמובן לא כלולה בהן. הערכה: http://www.amazon.com/Microsoft%C2%AE-Windows-Server-2003-Resource/dp/0735622329/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מותר לארוז חלקים של מחשב בשקית פצפצים? שקית שקופה הזו שאורזים איתה מוצרי חשמל אני רוצה לקחת את המחשב איתי במזוודה תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.pobralem.pl/ - - - תגובה אוחדה: - - - למה העברתם לכללי? הסתכלתם על האתר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום סתם משו שמאוד מעניין אותי לדעת
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום, מישהו יכול לספר לי מהן הבדיקות שם? אני יודע סוד ביטחוני בלה בלה בלה, אבל בכל זאת - בייחוד מה כוללות הבדיקות הרפואיות(בודקים סיבולת לב ריאה שם?מה ??? :nixweiss:)
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מציעים לי לשעתק ראיון בין שני אנשים הראיון הוא על קלטות רגילות 3*45דקות כמה לדעתכם צריך לקחת על זה?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלשום מצאתי שטר של שקל משנת 78 עכשיו אני רוצה לדעת בכמה אני יוכל למכור אותו תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני מתחיל קורס פסיכומטרי באפריל ואני רוצה לקחת כמה שיעורים פרטיים לפני זה כי יש לי כמה נקודות חלשות שאני רוצה לעבוד עליהם כדי שאני לא אהיה בפיגור אחרי הכיתה בקורס........... כעקרון אני מחפש מורה פרטי שיהיה מעודכן בחומר של הבחינות האחרונות ושיהיה בן אדם נחמד שאפשר להסתדר ולהבין אותו ועדיפות אם הוא סטודנט למדעי המחשב או מתעסק במחשבים כי יש לי נטייה להבין אנשים כאלה יותר בקלות. תודה למסייעים אגב המורה צריך להיות מירושלים או אחד הישובים הסמוכים.....
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מחר אני מתכנן לצאת לטיול באזור... הגבולות שלי זה מתל אביב בדרום עד לקיסריה אולי קצת אחרי בצפון ומה שאני מחפש בעקרון זה ים מעניין ואם מעניין אז בננות ואבובים. כמו באילת רק קרוב יותר. משהו מכיר מקום כזה בסביבה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?manufacturers_id=53&sort=5a&&page=2 שימו לב: WindowsME ביותר מ-500 ש"ח. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אנחנו נמצאים כרגע בתקופה שמי שרוכש מחשב הוא בעצם לוקח מין "סיכון", מצד אחד סוף עידן ה- XP תחילת עידן ה- VISTA, מצד שני בקרוב גם יתחילו לתמוך ב- DIRECTX 10. המטרה שאני כותב כרגע היא לדעת מה דעתכם? אני מעוניין לקנות מחשב עכשיו השאלה שלי אם לדעתכם עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמצב "יתברר" יותר, או מה אתם הייתם עושים? קונים עכשיו או מחכים כמה חודשים?... מדובר במחשב בסביבות ה10 אלף שקל ככה שחבל סתם להשקיע! תודה שי
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קודם כל, אם זה מנוגד לכללי הפורום (פרסום אתרים פרטיים) אני מתנצל מראש. וכעת לעניין, נפתח פורום חומרה/תוכנה פרטי חדש תחת הנהלתי בכתובת הזו: http://ynt.israserver.net/forum אקווה לראותכם שם במהרה! בברכה, NerdX
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=149138 אחד המדהימים. :lol:
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי יש לי פייפל שמחובר עם הכרטיס אשראי שלי ושמתי לב שעשו לי משיכה מהפייפל של כסף (עשו את המשיכה לפני בערך חודש וחצי) אני לא עוקב כל כך אחרי החשבונות בכל מקרה יצרתי קשר עם פייפל ודיווחתי שזה לא אני.. הם ייצרו קשר עם הבן אדם והבן אדם הזה אמר להם שמישו אחר שלח לו את הכסף כנראה מהמחשבון שלי. הוא שלח לו כסף כי הוא עשה לו איזה שהיא עבודה ובמקום לשלם לו הוא נכנס לפייפל שלי ושילם לו מהכסף שלי.. הכסף כבר עבר לחשבון אחר.. החזרתי תשובה לפייפל מה עושים עכשיו אבל הם כבר לא ענו לי יומיים רציתי לדעת אם יש אפשרות לפנות למשטרה ולהוציא אי פי של הבן אדם ששלח את הכסף?? זה שקיבל זה בתכלס לא באשמתו אני לא מאשים אותו כי בן אדם אחר פרץ לי ושלח אליו.. גם דיברתי איתו והוא הראה לי את העבודה שהוא עש…
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. ב13.4 היה לי גיבוש דובדבן\צנחנים אבל נפסלתי על בריאות (היה לי חום גבוהה) אמרו לי לקבוע גיבוש נוסף.. למחרת שחזרתי הביתה התקשרתי ואמרו לי להתקשר אחרי החג, סבבה התקשרתי חכיתי רבע שעה על הקוו ולא ענו לי אז ניתקתי למחרת שוב התקשרתי ולא ענו.. היום התקשרתי וענתה לי בחורה ואמרה שהיום זה הגיבוש האחרון, שאלתי אותה מה אני יכול לעשות? היא אמרה שאני יכול לדחות את הגיוס שלי למרץ ולנסות לעבור את הגיבוש.. עכשיו אני בן19 כמעט (ביוני) כדאי לי לדחות את הגיוס שלי? אני פשוט לא רוצה לדחות כל כך... אני מעדיף להכנס מוקדם ולצאת מוקדם. דרך אגב יש לי מנילה קרבית. עצה תעזור.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני וחבר מהצבא מתכננים את הטיול הגדול שלנו לדרום אמריקה והגיע הזמן לקנות כרטיס טיסה. אנחנו מתכוונים לטוס בתחילת דצמבר השנה לתקופה של כחצי שנה בערך (חזרה משוארת באיזור יוני). בדקתי מספר סוכנויות וזאת הייתה ההצעה הכי טובה: הלוך - טיסת אל-על ישירה לסאו פאולו ומשם קונקשיין לבואנוס איירס. חזרה - טיסת אל-על ישירה מסאו פאולו (לשם נגיע בטיסת קונקשיין מבואנוס). שינוי יעד ותאריך ראשון חינם (אך במידה טנרצה לחזור ממקום שהטיסה יקרה יותר נצטרך להוסיף את ההפרש). תאריך טיסה 3/12/11. מחיר - 1551$. ממה שהבנתי זה דיי יקר.. וזה הכי זול שמצאתי בינתיים.. יש לכם סוכנויות או המלצות מה לעשות? (לחכות עוד או לקנות כמה שיותר מהר) ובכלל, האם זה באמת יקר? צריך להתחשב בעובדה שהדולר בקרשים כ…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני בדיוק מעביר חוטים לחיבור רמקולים חדשים בחדר, ונתקלתי בבעיה לא צפויה- מסתבר שלאף מקום ברדיוס 50 ק"מ מפה אין כבלי RCA ומתאמי RCA-RCA (נקבה/נקבה) למישהו יש שמץ איפה אפשר לקנות כבלי PL 3.5 ל 2XRCA, מתאמי RCA נקבה/נקבה וכבלי RCA ארוכים (2 מטר+) במחיר שפוי? על פקקטה כבל PL3.5 ל 2XRCA הכי פשוט שיש רוצים ברוב המקומות באיזור 75 שקל (על כבל no-name) ועל המתאם הנ"ל מעל 35 שקלים (2 דולר באיביי) יש סיכוי למצוא במדינה הזו את הציוד הנ"ל במחיר שפוי? -רצוי באיזור חיפה, למרות שגם ת"א טוב. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם בכוונתי לרכוש בחדשים הקרובים מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. (או ברשת) האם חנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. שוב, מבלי להיכנס לשמות של חנויות - שזה אסור בפורום האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה, אפילו לדוא"ל שלי ניר חיפה nirsul@actcom.co.il
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-