כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ואני מחפש חנויות אינטרנטיות מחו"ל . יש המלצות על חנויות מוכרות ושמספקות את הסחורה תקינה ובמהירות ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
"זקני" האתר בוודאי זוכרים מה קרה לפני כשנה וחצי כאשר דודי גולדמן ניסה להכין מפרטי מחשב לכל תקציב והכתבה פורסמה בידיעות אחרונות והynet. הכתבה היתה מלאה בטעויות, אי דיוקים ושטויות גמורות שאפשר עדיין למצוא את הביקורת על הכתבה במנטור (היה גם משהו עם מעבדים עתיקים לפני כמה חודשים). שלשום, ה26.8 אני פותח בשיעמום את עיתון הכלכלה של ידיעות אחרונות בשביל לראות עוד השוואת חיתולםי ומול עייני אני רואה מדריך לקניית מחשב! אחרי השוק הראשוני אני בודק מי כתב את הכתבה ורואה שזה ידידנו הוותיק. לאחר קריאת הכתבה אני יכול להגיד שהבחור למד קצת מאז הפעם הקודמת ומכיר במעבדי AMD ובחלק מהאפשרויות המודרניות כיום אך הפליא אותי שעם כל ההמלצות והדילמות אפשרות בחירת הכרטיס מסך לא הוזכרה, כלומר GF4 MX א…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עד כיתה סוף י"א למדתי בארץ ועשיתי קצת בגרויות, לא זוכר כמה אבל משהו כמו 2 היסטוריה, 1 מתמטיקה, 1 אנגלית וזהו בערך.. עכשיו לפני שהתחלתי י"ב עברתי לארה"ב והייתי שם Senior אז השיטה בארה"ב היא שונה זה לפני קרדיט ובשביל לסיים את הבית ספר היה לי מספיק קרדיט ומבחינת ארה"ב סיימתי תיכון עכשיו השאלה שלי היא האם זה תופס בארץ, לעבודות, לימודים באוניברסיטה לעשות פסיכומטרי ? עוד שאלה לגבי הפסיכומטרי בארץ, איזה מוסדות נחשבות להכי מצליחות בתחום הפסיכומטרי? אני שמעתי על יואל גבע ו high q. גם הבנתי מבחינת הצבא אני מקבל 25% הנחה בפסיכומטרי (זה לא הואוצ'ר). האם זה תופס בכל המקומות ללימוד פסיכומטרי או רק בכמה מסויימים?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הלהקה האמריקאית הודיעה היום על פירוקה בהודעה רשמית באתר הלהקה: http://remhq.com/news_story.php?id=1446 הלהקה פעילה מ1980 ובין להיטיה היו: Everybody Hurts , Losing My Religion, Imitation Of Life ועוד. הלהקה אף הופיעה בארץ ב1995 וזכתה להצלחה רבה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
שלום לכם אנשים נכבדים ומבינים. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא הבאת חומרה לארץ מחו"ל: 1) האם יש מכס על חלקי מחשב נפרדים? 2) האם צריך למגן את הרכיב באיזושהי צורה (מדובר בלוח אם)? 3) איפה עדיף לאכסן את הלוח בזמן הטיסה: בתיק הנישא או בתיק מטען? תודה רבה על עזרתכם (בעתיד).
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אני רוצה לטוס לחול לתקופה ארוכה האם זה אפשרי לשהות שם ואיפה יש תנאי מחייה זולים?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקשר למספר בארהב שזהו המספר +1-402-935-2050 איך אני מתקשר מהארץ? אגב זה המספר של PAYPAL
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מכין עבודה ואני צריך להכניס נוסחאות... חשבתי להכניס עם תמונה אבל אולי ישנה דרך להכניס את הנוסחאות בשיטה יותר קלה?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני עובר בקרוב דירה מהרצליה לכפ"ס ורציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון כמה בערך יעלה הסיפור של הובלה אם אני לוקח משאית כזאת שיש לה מנוף.. בערך טווח מחירים יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל לעשות טלפונים ומשתגע.. תודה
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בבקשה למי שיש הזמנה ל TorrentLeech או ל Torrentbytes בבקשה שישלח לי הזמנה מתחנן... ההזמנה בבקשה ל avi5991@bezeqint.net
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
למה אין את ארה"ב בהרשמה באתר של ויקטור צ'נדלר ?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קודם כל, אם זה מנוגד לכללי הפורום (פרסום אתרים פרטיים) אני מתנצל מראש. וכעת לעניין, נפתח פורום חומרה/תוכנה פרטי חדש תחת הנהלתי בכתובת הזו: http://ynt.israserver.net/forum אקווה לראותכם שם במהרה! בברכה, NerdX
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות משלוח צנוע מארה"ב בדואר אוויר. המחיר כולל משלוח להערכתי יהיה בסביבות 150-170 דולר, לא מעבר לזה. הייתי רוצה לדעת מאיזה מחיר יש מכס עמלה ושאר הדברים בסגנון, ועל כמה אחוז הם עומדים. תודה (:
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני וחבר מהצבא מתכננים את הטיול הגדול שלנו לדרום אמריקה והגיע הזמן לקנות כרטיס טיסה. אנחנו מתכוונים לטוס בתחילת דצמבר השנה לתקופה של כחצי שנה בערך (חזרה משוארת באיזור יוני). בדקתי מספר סוכנויות וזאת הייתה ההצעה הכי טובה: הלוך - טיסת אל-על ישירה לסאו פאולו ומשם קונקשיין לבואנוס איירס. חזרה - טיסת אל-על ישירה מסאו פאולו (לשם נגיע בטיסת קונקשיין מבואנוס). שינוי יעד ותאריך ראשון חינם (אך במידה טנרצה לחזור ממקום שהטיסה יקרה יותר נצטרך להוסיף את ההפרש). תאריך טיסה 3/12/11. מחיר - 1551$. ממה שהבנתי זה דיי יקר.. וזה הכי זול שמצאתי בינתיים.. יש לכם סוכנויות או המלצות מה לעשות? (לחכות עוד או לקנות כמה שיותר מהר) ובכלל, האם זה באמת יקר? צריך להתחשב בעובדה שהדולר בקרשים כ…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
אני רואה הרבה חברות שמכורות מחשבים מפרסמים את זה, מזה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כאמור יש לי תוכנת פורום ואני רוצה לההעלות אותה לרשת . כן שכחתי לציין שהשרת צריך להיות ללא תשלום...
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיונים של קד"צ טכני של חיל האוויר.. מישהו יודע מה זה אומר חוץ מלהיות מכונאי מטוסים?! מישהו משרת שם או יודע משהו בנושא?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
ראלי מקסיקו מחר! (28/2-2/3) "שמש, אבק וכובעי סומבררו על הראש , קקטוסים מסביב ומכוניות ראלי טסות על השבילים , כן הגענו לסיבוב השלישי באליפות העולם בראלי, אנחנו במקסיקו . הראלי מתחיל אמנם ביום שישי אבל לנו יש הרבה על מה לדסקס פה לפני ראלי העפר הראשון של השנה . פירלי מציגים, זו הפעם השלישית השנה, צמיג חדש לחלוטין אבל עליו נדבר בהמשך. תחשבו על זה ככה - צמד הפורד פוקוסים של הירבונן ולאטבלה יזנקו ראשונים וינקו עבור סבסטיאן לואב את השביל, יטאטאו לו את האבק והלכלוך, פשוט בכדי שיהיה יותר קל לנצח... כמה עובדות מעניינות - - ראלי מקסיקו הינו הראלי הגבוה ביותר באליפות.רוב הקטעים נמצאים מעל גובה 2000מ' מעל פני הים. - ראלי מקסיקו הינו הראשון מבין שלושה מרוצי ראלי רצופים שיהיו מח…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי אתר שמרכז אכסניות, מלונים די זולים (מקום לישון וארוחת בוקר) בוויניפג (קנדה)? גוגל לא ממש עוזר לי בעניין. מוצא לי תוצאות יקרות מדי לטעמי, 90$ וכאלה ללילה. אם יש למישהו המלצה זה יהיה אחלה. D:
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי את התשובות לשאלות עליהן צריך לענות כדי להשתתף בהגרלה?(רק אם זה חוקח כמובן....) פשוט ראיתי את זה רק ביום שישי ואני כבר לא אספיק לקרוא את הביקורות כדי לדעת את התשובות... תודה לעוזרים.(אני אבין אם לא תרצו לומר רת התשובות... )
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
www.movie-list.net/mlst2k2/matrix-revolutions.mpg
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקי,יש לי כרטיס אשראי,ואני מעונין לרכוש משהו שראיתי בEbay,בדקתי,והבחור כן שולח לארץ. מה אני צריך לעשות? מה התהליך? והאם Paypal עובדים עם כל חברות כרטיסי האשראי בארץ? אם לא,לאיזו חברה עלי לפנות כדי לתנפיק לי כרטיס אשראי חדש? אירוניה : אני עובד בחברה של Ebay ,ויש לי כרטיס עובד של Ebay ואין לי מושג איך רוכשים דברים מEbay ;D תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-