כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
-
מישהוא יודע איך ואיפה אני יכול להשיג? ולא אני לא יכול לראות את הסרט.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקי ראיתי mx500 ב115 שהיה בפנדה במבצע אז אמרתי ואללה נזמין נרשמתי מילאתי פרטים ביצעתי תהליך הזמנה הכול במעקב הזמנות כתוב לי שזה במצב:בירורים כמה זמן זה אהייה בבירורים? מבקש תגובות מאנשים שהזמינו משם שיודעים איך השירות שם פועל
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
W W תראו בעצמכם: ZAP דיי נחמד, אבל ייקח לי קצת זמן להתרגל
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
דרוש בסיסט ללהקת רוק-פרוג שמנגן על בס כמה שנים, ידע נוסף (סולמות וכו') - יתרון. עדיפות לאיזור ראשון והסביבה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מסתמך על Spymac אך הוא עושה לי בעיות עם המשתמש שלי, לכן אני מחפש חלופות. הכוונה באמין היא שהוא ידוע שהוא מחזיק מעמד ולא נופל כל כמה ימים ללא סיבה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי קצת בעיה עם תרגיל בפיזיקה.. http://img334.imageshack.us/img334/4113/pic8ae.jpg את סעיפים א וב פתרתי ואין לי מושג מה בקשר לסעיף ג.. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות X800GTO2 למחשב שלי ויש לי שתי אפשרויות לקנות את הרטייל ואת הגרסה המחודשת ב^0 דולר פחות מה לדעתכם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שמעתי מחבר על הסיפור והבנתי חלקי דברים. מישהו יכול להסביר בקצרה את כל אחת מן הסצנות והתרחישים בהן. בתודה, יניב.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש פה הרבה אנשים מבוגרים, בעליי רכב... אז רציתי לשאול, כמו שיש את HWZONE שזה פורום עם נושאי תחזוקה של מחשב וכל מיני כאלה.... האם יש משו דומה בהקשר לרכבים? תחזוקת רכבים וכאלה... הא? מישו מכיר פורום כזה? תנו לינק בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שלום רב ושבוע טוב לכל באי הפורום , שמי רון , ולא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הטופיק ,אז פתחתי אותו כאן ,ואם יש למנהלים צורך להעביר את הטופיק לפורום אחר ,אז אין בעיה . רציתי לקבל מידע ,שאני חושב שיעזור לי ולעוד הרבה אנשים לעשות סדר בראש . הרבה אנשים בעולם ה"טכנולוגי" זורקים או מכירים חצאי מושגים ,ולא יודעים איך לחבר אותם אחד לשני . (ESXI ,VSphere וכו...) . רציתי לדעת אם יש איזשהו מדריך מפורט (אפילו לא מפורט אלא רק על קצה המזלג) ,שמסביר את כל המבנה החדש שבו עובדים ארגונים היום ,לדוגמא מה זה בדיוק ESXI ,מה זה Vcenter ,איך מקשרים את כל העניין לStorage וכו ... ,ואני בטוח שלרובכם זה "פיס אוף קייק" ,אבל ישנם אנשים (כמוני) שהיו שמחים יותר להבין איך הכל מתחבר(לוגית) ויוצר את סביבת …
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.pobralem.pl/ - - - תגובה אוחדה: - - - למה העברתם לכללי? הסתכלתם על האתר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי חבר'ה. יש ברשותי ספר - Que MCSA MCSE 70-291 Exam Cram 2nd Edition. הספר באנגלית. לפי הספר עצמו הוא מיועד ל :Exam 70-291, "Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure.", והוא אמור להכין אותי למבחן הMCSE השאלה שלי היא - מה זאת הגרסה הזאת(70-291)? או בקיצור - האם מספיק לקרוא את הספר הזה ולגשת לבחינה? אני לא רוצה להשקיע כסף בקורס. אני פשוט מעדיף שתהיה לי תעודה ביד. עושה רושם שזה ספר די קצר. האם הגיוני שאפשר ללמוד את זה בכמה ימים ולגשת לבחינה?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
לא להאמין על מה אנשים לוחצים. http://www.eweek.com/article2/0%2C1895%2C2132447%2C00.asp
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאה You may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי... אני כרגע עורך את אוסף המוזיקה שלי במחשב, ובגלל שאני פנאט לפרטים אני חייב שעל כל שיר יהיו לי פרטים מלאים, כולל אלבום ושנת הוצאה... הבעייה שחסר לי מלא פרטים. עד עכשיו עבדתי עם אמזון אבל זה בלתי אפשרי כי כל שיר מופיע באלף אלבומים שונים וגם גוגל לא עוזר יותר מדי. השאלה שלי : יש לי שם של שיר, איך אני יודע באיזה אלבום הוא יצא לראשונה (ולא באיזה אוסף מאוחר יותר)? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם עכשיו אני בא עם דרכון רומני האם זה מאפשר לי לעבוד בצורה חוקית באנגליה ?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בגרות בתנך שבוע הבא ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה ספר מיקוד הכי טוב לתנך. תודה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לירושלמים שבנינו.. קיבלתי מכתב שעליי לחדש תרישיון (לשלם אגרה בסך 241 פלוס תצלום שלי) שאלתי כמה אנשים איפה אני מיצטלם ולמעשה איפה אני מחדש.. (למה ניגמר לי הנהג חדש) חלק ענו לי בקניון במלחה חלק אחר ענה לי בעיר ובבנין כלל.. בקיצור אפחד לא סגור על מקום.. עכשיו למעשה השאלה מופנת אליכם איפה אני סוף סוף יכול כבר לחדש תרישיון?? ולעלות על הכביש.. למה עבר לי התוקף לפני חודש.. אגב לא יעשו כלום או באתי עכשיו נכון? אז ירושלמים איפה אני יכול ללכת ולסיים תסיפור הזה? ולקבל תרישיון בחזרה.. תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ככה יש דיון בפורום קונסולות אבל אולי גם כאן יותר אנשים יוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות אקסבוקס,אבל הבעייה שהמסך שאליו אני יכול לחבר את הקונסולה הוא LCD 19 אינץ של מחשב כדאי לחבר את הקונסולה למסך כזה?או שאין טעם לקנות קונסולה למסך כזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקי,יש לי כרטיס אשראי,ואני מעונין לרכוש משהו שראיתי בEbay,בדקתי,והבחור כן שולח לארץ. מה אני צריך לעשות? מה התהליך? והאם Paypal עובדים עם כל חברות כרטיסי האשראי בארץ? אם לא,לאיזו חברה עלי לפנות כדי לתנפיק לי כרטיס אשראי חדש? אירוניה : אני עובד בחברה של Ebay ,ויש לי כרטיס עובד של Ebay ואין לי מושג איך רוכשים דברים מEbay ;D תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-