עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by duk4u,

תוכנת מולטימדיה חדשה - ZOOM בחינם! מותאמת לגולש הישראלי שרוצה לשמוע מוזיקה , לראות טלוויזיה , ולראות את המונדיאל באיכות טובה. 300 - תחנות רדיו בנושאים שונים. מתוכם 20 תחנות מישראל. 1000 - ערוצי טלוויזיה מכל העולם ומישראל בכל הז'אנרים ובנוסף המונדיאל באיכות מעולה! מכל התחנות המשדרות ברשת! עידכוני חדשות בנושאים שונים , 24 שעות מ 100 אתרים שונים! המלצות ועוד. ניתן למזער התוכנה ללוכד האייקונים ולהמשיך לשמוע רדיו כל הזמן. קובץ פיצפון ללא התקנה - 80K בלבד. http://zoom.yansuf.com/zoom.exe

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by 47,

בזמן שאני מעיין להנאתי בwww.hofesh.org.il אני נתקל בכתבה על דילוגים בתנ"ך ומשהו על משמעות נסתרת או משהו כזה. קבלו: http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html הבעיה היא שלא הבנתי איך הוא הגיע בדיוק לכל מה שכתוב שם ומה הקשר בין הדילוגים לגמטריה. בקיצור, מישהו יכול להסביר לי את זה? :-\

4. Started by Knopix,

אני משתמש ב VPN אבל עדיין רשום לי בגוגל פלי שזה לא זמין... תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Eranl99,

שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון כדי לגבות מידע חשוב במחשב. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן אני טס לגרמניה בחמישי, איהיה מספר ימים בברלין. יש המלצות לקניות שכדאי לעשות שם? אני לא מדבר רק על גאדג'טים..... נ.ב. חסכו ממני את ה"בירה" - את זה אני יודע בעצמי

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. אם משהו מכיר אתר כזה אשמח אם תתנו לי לינק...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by ben060,

שלום, לאחרונה אני מתעניין במושג "כאריזמה", הרבה אנשים אומרים : "הוא בעל כאריזמה" או " הכאריזמה נוטפת מכל מקום" , משפטים כאלה ודומים (לאו דווקא אלי). יש הרבה דמויות מוכרות שידועים בזכות הכאריזמה שלהם לדוגמא: משפחת קנדי, המנהיג "הדגול" היטלר וכו'. מה שאני רוצה לעלות בדיון הזה זה מספר שאלות: איך מזהים בן אדם כאריזמטי? תכונה מולדת או לא? כיצד מסגלים את התכונה? והאם בכלל אתם מגדירים את עצמכם ככאריזמטים? אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא וללמוד מכך. לא חייבים לענות על השאלות אלא פשוט לכתוב את דעותיכם.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. מגיע עם טאקן מקורי. מגיע עם צ'יפ לצרובים. עם כל הכבלים שהגיעו באריזה. כרטיס זיכרון. שלט מקורי רוטט. ועוד שלט לא מקורי.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. לפי דעתי אומים שאיבורי חא למה? אין לי מושג אנשים פנדה לפי דעתי טובים קאספי לא מכיר ישמח לראות מה אתם חושבים בהצלחה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=mHa6jMHAKAA

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  12. שלום! אני מעוניין להזמין מחשב מארה"ב. אני רוצה להרכיב מפרט ולראות כמה זה יצא לי.. אבל לא מצאתי אתר שמאפשר לבנות מפרט... מישהו יכול לתת איזשהו אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט או דרך אחרת לדעת את המחיר הסופי עבור המפרט שלי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו , הסרת שיער בליזר באזור הפנים זה אפשרי ?? או שלא מומלץ ?? מה הסיכונים ?? והאם יש מישהו פה שניסה ... תודה לעונים

14. אי אפשר לראות נורמלי.. כנראה מאז ששינו את העיצוב זה קרה.. רוב הסרטונים עובדים חלק אבל חלק מהם פשוט נתקעים...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז ככה אני מתגייס עוד מעט לצבא...ואני עובד מעל לשנה...אני רוצה לדעת האם מגיע לי פיצויים על התפטרות לצורך שירות צבאי...ואם אפשר אז איפה זה כתוב בחוק?.. איך אני יכול לחשב את גובהה הפיצויי?.. והאם עובד שמתגייס והוא עובד מעל 11 חודשים ועדיים לא שנה זכאי גם הוא לפיצויים.... תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by Tomerico,

יש לי שאלה כמה משתמשים יש באתר?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by -LosNir-,

היי, אני לומד כרגע בתיכון רביבים כיתה י', אני במגמת תעשיה וניהול רציתי לדעת אם אפשרי בכללי וניתן "על פי חוק" (?) להגיש אותי לבגרות 5 יחידות במחשבים. ניסיתי לדבר עם הממונת על הבגרות והיא לא רצתה להקשיב לי בכלל ואמרה לי שאי אפשר להגיש אותי לבגרות מהסיבה שהמערכת שלי לא מתאימה מבחינת השעות לבגרות במחשבים. מה שניסיתי להסביר לה (לפני שהיא ניפנפה אותי ואחרי שדיברה איתי בטון מזלזל) הוא שאני כבר מוכן ממזמן לבגרות ואין לי צורך ללמוד את החומר, רק לגשת בסוף השנה ולעשות את הבגרות, זהו. רוב הסיכוים שאני יודע יותר ממנה ואני יכול לעשות את הבגרות של י' ו יא' (ואם יש גם יב') ברגע זה בלי שום בעיה. להמשיך ולנסות להתעקש שיגישו אותי לבגרות? ואם כן, מה להגיד להם אם הם טוענים שזה לא אפשרי? (בנתי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

CS 4REAL

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by LOL,

נגיד ויש לי ממיר של הוט בבית שבו מחוברים לכבלים אם אני לוקח את הממיר לבית אחר (באותה עיר) ומחבר אותו, האם זה יעבוד? בבית האחר יש תשתית של הוט אפילו אינטרנט של הוט

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ואיך אני יכול לחשב כמה יוצא בשקלים להדליק את כל מחשב 24 שעות בחודש אחד ? (נגיד של ה24 שעות מאמץ מלא..אבל בטוח שזה לא..זה אולי משהו כמו 1-2 שעות ביום מתוך 24) (לפי המפרט של פ-4 שלי אני רוצה לחשב..)

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  22. זה באמת מטרה חשובה תיכנסו לאתר הבא, אומרי ילד ישראלי בן 3 צריך תרומה למלחמה בסרטן. 10 שניות לוקח לך לשליחת אס אמ אס מכל מכשיר פלאפון ותרמת לאומרי 5 שקלים לפחות. תקישו את גודל התרומה במספר בתוכן ההודעה, מ 5 ועד כמה שתרצו ותשלחו למספר 4242. http://www.omri.org.il/ * תעשו מצווה לעצמכם ותשלחו אס אם אס. * אחרי שאתם שולחים אס אם אס אתם תקבלו אישור שתרמתם. * אם אתם יכולים תעבירו ברשימת איי סי קיו.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by massinvallus,

אני מתלבט - כדאי לי לשלם 650 שקל ולקבל צ'יפ לXBOX כולל התקנה ואז לקנות ממישהו פרטי בנתניה משחקים ב50/60/80 ש"ח למשחק (תלוי באיכות הדיסק כי לפעמים יש פאק אחרי כמה הפעלות)?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. שלום לכולם שאני אומר שיטת המכירה אני מתכוון לזה שהם מציגים "מחיר מחירון" שהוא בערך פי חמש מהמחיר האמיתי בשוק ואז מוסיפים שלל הנחות ובסוף מציגים מחיר "זול" והם אומרים שהוא הכי זול בארץ השאלה היא אם המחיר הנ"ל לא הכי זול בארץ אפשר לעשות משהו...? תביעה אולי... יש איזה חוק שאוסר עליהם להטעות ככה את הציבור? כי לפי מה שאני ראיתי הם פשוט רמאים!!!!!!!! אולי יש איזה סעיף בחוק להגנת הצרכן שאוסר את זה..? תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  25. אהלן חבר'ה בקרוב אני עושה קניה עצבנית ברצות הברית, בעיקר של ציוד אודיו, בגלל ההפרש ה-ע-צ-ו-ם של המחיר בציוד אולפני, החלטתי שאני קונה בחול, מדובר על הבדלים של פי 3 עד פי 4 במחיר בארץ מול ארה"ב! להלן הקניה שלי: ממשק FW של PRESONUS שני קונדנסרים SHURE SM81 סט טריגרים לתופים של DDRUM ומודול של ALESIS שני פיקאפים לגיטרה EMG 81 שני מיקרופונים SHURE SM58 ואחד SM57 אוזניות סנהייזר 280HD (עדיין בהתלבטות, פתחתי ת'רד נפרד) בקיצר מדובר פה על חיסכון בקנה מידה אסטרונומי לעומת קניה בארץ אז האם שחכתי משהו שממש זול בסטייט'ס לעומתנו? חשבתי על לפטופ אבל יש לי T42, אז הוא מספק בנתיים חשבתי גם על אייפון, שעולה פאקינג 200$!!! אז למי שיש רעיונות, אשמח מאוד אם תשתפו אותי תודה !

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.