כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שלום , רציתי לשאול מאיפה ניתן לרכוש סרטים ? ראיתי שיש באמזון אבל הכל נמכר על דיסקים רגילים ולא מדיה דגיטלית .. האם ניתן לרכוש סרטים ללא דיסק ופשוט להוריד את הקובץ של הסרט ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים ! מישהו אולי נבחן בבחינת הטכנאים, יג', ולא של מה"ט, הנקראת אלקטרוניקה ומחשבים ט' ???? הכוונה היא לנבחני ה- 6/3/2007, מישהו מכם קיבל את הציון שלו ? זה דחוף לי מאוד זה עניין של ה-24 שעות הבאות בשבילי כי אז אני יכול לדחות את בחינת הפסיכו שלי אם קיבלתי מעל ציון מסויים... אני ממש ממש חייב עזרה ! תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך אפשר להוריד צלצולים לפלאפון (nokia 3100) ומאיפה אפשר להוריד בחינם? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בד"כ עדיף לקנות מוצרים בארץ בגלל האחריות למרות שהמחיר יותר יקר, אבל לפעמים קשה למצוא בארץ מוצר מסויים או שהמחיר שלו ממש מופקע, כך שעדיף להזמין מחו"ל. לא יצא לי עדיין להזמין מוצרים מחו"ל דרך האינטרנט, כך שאני אשמח לקבל עזרה בנושא. קודם כל, לגבי המכס, כמה מס אני צריך לשלם על חומרת מחשב, ואיך הפרוצדורה מתבצעת? אני צריך לנסוע לנתב"ג? לאן אני צריך לגשת? מה צריך לעשות? יש אולי אפשרות שחברת השליחויות תשחרר את המוצר מהמכס ותביא לי אותו עד הבית? אני מדבר כרגע על מארז מיוחד עבור HTPC וכרטיס PVR שמאוד קשה להשיג בארץ. האם צריך לשלם מס על מוצרים אלה? ייתכן ואני אזמין את המוצרים ישירות מהחנות של היצרן, אבל Newegg הוא אתר מומלץ (יכול להיות שמשלוח אחד מאתר אחד יהיה עדיף), נכון? בעיקרון, …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהה למישהו יש מושג איפה ללכת לעשות תאוריה באזור הקריות... אין לי שמץ וכאילו לוחצים עליי לעשות כבר... תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי, אבל ממש אין לי מושג מה טווח המחירים של מחשבי יד שנייה. זה המפרט העיקרי: athlon xp 1800+ gigabyte 7vrxp 256mb ddr px2100 geforce 3 ti200 tv out קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, השקעתי 4000 שקל ללא מסך. מה המחיר הממומלץ למכור אותו יד שנייה ?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם במאמר התייחסו לחיבור component והציגו אותו כחיבור RGB. זו טעות מבלבלת. אמנם הצבעים של חיבור component הם אדום/ירוק/כחול, אבל חיבור RGB הוא חיבור אחר, האותות בנויים אחרת ואין קשר לחיבור component. אנא תקנו את המאמר, לכרטיס יש חיבור component, כל איזכור של "RGB" מטעה ומיותר. אגב, חיפשתי לינק בסוף המאמר לתגובות ישירות על המאמר אבל לא מצאתי. אם זה לא הפורום הנכון להודעה הזו אני מתנצל.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אוקיי אז ממש בשניות שאני כותב את ההודעה (אחת מהמרגשות שכתבתי בחיי), אני אוחז ב 400$ (4 * 100) חדשים ירקרקים ורחיינים להפליא, שבעוד כ- 6 שעות (נכון לזמן כתיבת ההודעה) יטוסו ביחד עם חבר שלי (orrm מהפורום..) לארה"ב! עכשיו אתם שואלים מה הם יעשו שם? אוקיי אז בעזרת 400 הדולרים הנחשקים האלה, אור הולך לקנות לי את האיי פוד 15 ג'יגה מהדגמים החדשים!!! אתם לא יודעים כמה אני מאושר, פשוט לא יודעים! כי בתור אחד שלא היה לואף פעם דיסקמן (חחח באמת!) והולך לקבל בעוד כשבוע וחצי את האיי פוד, ובנוסף חסכתי לבד את ה 1795 שקלים האלה!!! (זה 400$ לשער היציג של היום + עמלה לבנק 40 ש"ח). אז לכל אלה שמקנאים, זה בסדר גם אני קיניתי פעם, אבל פשוט חסכתי כסף במשך זמן של חצי שנה- שנה + תמיכה קטנה מההורים …
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר דיי הרבה זמן ב dropbox, ולאחרונה שמעתי על google drive והייתי שמח אם תוכלו להבהיר לי מספר נקודות (רובן בהשוואה למספר נושאים מעצבנים ב dropbox) 1. האם כשאני משתף מישהו בקובץ יורד מקום לשנינו מקיבולת הכונן? 2. אם שיתפתי מישהו בקובץ, (ראיתי שקיימות כמה הרשאות) ונתתי לו הרשאת עריכה, האם הוא יכול למחוק את הקובץ? ואם כן, האם הקובץ נמחק לכל מי שמשותף בקובץ.? האם יש עוד יתרונות על פני DROPBOX? (פרט לנפח)..המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, שאלתי כאן בעבר על הויזות אבל אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי נוחה לברר את היתרה שנותרה בכרטיס, האם זה אפשרי באנטרנט לבדוק את זה או שחייבים להתקשר לאיזה חברת אשראי?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שבת שלום קודם כל.. ככה החופש הגדול היגע ובא לי לעבוד כצת לעשות כסף.. אבא שלי הציע לי לפרסם מודעה (עיתון מקומי/פליירים) על חשבונו.. ולהיות טכנאי שבא הביתה לתקן מחשבים. עבדתי כבר במכה בתים בעבר אבל זה חברים של ההורים או חברים של הורים של חבר שלי לא משהו רציני. ועכשיו בא לי להפוך את זה לרציני. אני יודע לזהות תקלות.. קצר בזיכרונות,פירמוט,התקנת WINDOWS ,התקנת OFFICE וכדומה 1)אתם אומרים ילך כזה דבר? 2)נגיד המחשב צריך פירמוט, אני צריך דיסק WINDOWS מקורי חדש לכל מחשב? או אחד מקורי לכל המחשבים? 3}יעשו לי בעיות על צרוב? 4)השאלות 2,3 לגבי OFFICE תודה על העזרה מאור.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו מכיר את "פרוייקט עדן" בחיל התקשוב? או בשמו הקודם "אבן חושן"? הייתי רוצה לדעת מה פחות או יותר עושים אלה שמתגייסים לחיל התקשוב דרך פרוייקט זה. לא מצאתי איזכור של פרוייקטים אלה באינטרנט אם למישהו יש קישור למשהו שקשור לפרוייקט אשמח לעיין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה מסך. ואמור להגיע כעיקרון השבוע. הבנתי שאני אחרכך עובד מול UPS, היבואן הרישמי. קראתי אפשהו, שיש לי אפשרות למסור את המסך לתחנת שירות UPS והם יעבירו למעבדה בחינם. איפה זה התחנות האלה? ללט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ראיון עם קווין מיטניק, ועוד כמה שטויות - מומלץ ! אפשר עכשיו להוריד אותו גם דרך Bittorrent וגם בHTTP. למי שלא מכיר, זה כמה חברה מTECHTV עושים סרטונים כאלו עם כלמיני דברים שהם קצת shady כמו פריצות לכל מיני דברים ומיני social engineering זה דיי נחמד, הנה לינק www.thebroken.org
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מוצר באתר באנגלייה שאני רוצה מאד לקנות, ולא מצאתי אותו בארץ אחרת כלשהי. האתר עושה shipping רק בתוך אנגלייה. יש שירותים כאלה שנותנים לך כתובת בתוך מדינה, מקבלים עבורך את החבילה שם, ואז שולחים לך אותה לארץ. (תמורת תשלום סימלי כמובן חח) מישהו מכיר משהו כזה שמתאים באנגלייה? (מאנגלייה לישראל) תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
זה גוגל בשחור http://www.blackle.com/ לבן צורך יותר חשמל במסכים אז החליטו לעבור לשחור. זה חוסך ממש ממש טיפה של חשמל אבל יותר ממיליארד חיפושים ביום יכולים לחסוך המון!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלחתי משהו בדואר שליחים למישהו הוא טוען שמה ששלחתי הגיע ביום X ואני אומר ביום Y יש דרך לבדוק מתי זה הגיע? בכל זאת היה שם בן אדם שמסר את החבילה, זה רשום איפה שהוא? (לא ביקשתי שזה יהיה רשום ולא זוכר איפה שמתי את הקבלה מהדואר על זה ששלחתי את הדואר)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבריי HWzone ברצוני ליידע אתכם על פתיחת אתר מחשבים חדש - OnTopic.co.il. האתר מצטרף לחברה טובה של מספר קהילות מחשבים בתקווה שנוכל לתרום לתחום המחשבים בארץ, לפחות כמו האתרים הקיימים. האתר כרגע בשלבי פיתוח, ופועל במתכונת מצומצמת של מערכת פורומים, וחדשות. כמובן שהתוכניות לעתיד גדולות בהרבה. אנו מקווים ליצור אתר שוקק חיים וגדוש מידע, ובעל קהילה גדולה ומגובשת. בינתיים אנחנו מחפשים משתמשים שמעוניינים להיות חלק מהקהילה, לעזור ולהיעזר, ואולי אף להשתלב בצוות האתר. נשמח אם תבקרו באתר ותקחו בו חלק, אם כמבקרים מזדמנים ואם כחברי קהילה קבועים, כמובן שנשמח לקבל כל פידבק, חיובי או שלילי. שיהיה לכולם ערב טוב, jogogold צוות OnTopic
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא נכנסתי לאתר כמעט 3 חודשים, ועכשו כשחזרתי היו לי 19 עמודים ב"תגובות חדשות להודעות שלי". מכיוון שאין סיכוי שאני אעבור על כל ההודעות, החלטתי לא לקרוא אף אחת מהן. אם אתם רוצים שאני אתיחס לנושא מסויים, או לשאול אותי משהו, תפנו לפרטי שנת לימודים טובה לכל האקדמאים אגב, אם קרה משהו מעניין שאני צריך לדעת עליו, תכתבו אותו בבקשה בת'ראד הזה...
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אז הדיון הזה הוא לא על נושא כללי אלא על מיקרה ספציפי שקרה לי בבית הספר שעליו אני רוצה לקבל את דעתכם, עקב חוסר כח אני יכתוב כמה שיותר מפורט אבל גם בקיצור כללי של האירוע. טוב אז ככה יש לי ילד בשכבה שנכווה קשה שהוא היה תינוק וכתוצאה מכך כל הגוף שלו כויות יחסית קשות עכשיו הילד מאז ועד היום ניראה בן אדם מאושר, חי טוב ואפילו מרגיש טוב עם עצמו מספיק כדי להתנשאות קצת על אחרים.... אבל זאת רק דעתי האישית אז נעמיד שניה פנים לצורך הדיון שלא אמרתי את זה. בכל מיקרה לפני שבוע-שבועיים ככה נפתח מבצע בבית הספר שאומר "בואו נעזור לו! הוא משלנו" מה שאמר בתכלס שיש לו אפשרות לניתוחים פלסטיים בארה"ב שלא יעלימו את כל הצלקות אבל מאוד ישפרו את מצבן ולמשפחה יש רק חצי מהסכום …
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בבית שעון רולקס לפי מה אני יכול לדעת שהשעון הוא זיוף או אמיתי ? ROLEX DAYTONA
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
רדיו מחתרתי שידר בעירק פארודיה על Gangsta's Paradise, כאילו סדאם שר. יש החושבים כי הCIA ניסה לשדר את זה. הנה זה: http://www.turbanhead.com/saddamrap_01.mp3 אני אהבתי ;D
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-