כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
מנהלי רשתות מישהו למד כאן? איך הקורס? במה מדובר בדיוק נרשמתי היום אבל היתה שם רק מזכירה של רישום אז היא לא ממש הספיקה להסביר לי בטח תגידו למה אתה הולך לקורס שאתה לא יודע מזה קודם כל זה תעודה מטעם מייקרוסופט וכל דבר מטעמם זה טוב.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אם כן ספרו לי מה כמה ומתי
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כותרת ;D הכוונה היא ל- logicpc.co.il
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, זכיתי במכרז באיביי על מטען מקורי של סאמסונג (המטען מיועד למוטו G שבדרך), אבל עכשיו שבאתי לשלם אני שם לב שה-INPUT יכול להיות בעייתי: Primär: 100-300V, 50-60 Hz, 015A Sekundär: 5V, 1000mA בארץ אנחנו עובדים על 240V לא? האם יהיה בסדר כי מדובר פה סה"כ על טווחים אפשריים או שהמטען ישרוף לי את הבית והטלפון? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בקטע ב 1:18 כלומר שעה ו18 דקות בסרט איפה שאחת מהרוצחות השכירות יוצאות מהמעלית והשותפה שלה מחפה עליה עם רובה צלפים-מה הסוג של רובה הצלפים-דגם חברה משהו? בסרט מוזכר שזה קליבר 50
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
-
שלום, התחלתי לראות את הסדרה נארוטו, בינתיים זאת סדרה ממש טובה. את הפרקים אני מוריד מקאזה אבל אולי יש אתר כלשהו שאפשר להוריד ממנו?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=w-aw9HgDFro
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כתוצאה משעמום לילי ושתיית סינגל מאלט עלתה במוחי המחשבה שמעולם, לפחות ככול הזכור לי, לא נפתח תרד בנושא. אז יש פה חובבי סינגל מאלטס?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנעליים של לברון מישהו פעם הזמין מהאתר ויכול להגיד לי מה וכמה ועם שילם מכס או משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה פרץ לי למחשב האקר גרמני תושב העיר שלי לא הלכתי למשטרה אבל שמרתי לעצמי את ההוכחות והתייעצתי עם מבין עיניין בתחום (דוקטור בוגר טכניון) גיליתי שמישהו במשפחה שלו בכיתה שלי ואני לא רוציתי ריבים אבל עכשיו אני מסיים בית ספר ואחותו בכל מקרה הפיצה עליי שמועות אז אני רוצה ללכת למשטרה ולתבוע בבית משפט השאלה כמה כסף בערך אפשר להוציא מהם? ואיך אפשר לדפוק אותם כמה שיותר? נ.ב ככה אם זה היה יהודי או לא גרמני לא היתי עושה שום דבר וגם ככה אני לא בכוונה לעשות משהו רק בגלל השמעות שהפיצו עליי זה מרגיז אתם מבינים? אני רק רוצה לסדר את השם לי זה בעצם כל המטרה
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
^^? ואם כן, איך ראו?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד באחת החברות [לא משנה השם] היום קרה לי מקרה ממש לא נעים שהיה כזה: לקוח הזמין ארוחה... נתתי לו. והוא טען שהצ'יפס שהוא קיבל לא מספיק לו ולא מלאתי לו את זה עד הסוף... אז הוא שאל זה הצ'יפס? [בקול גבוה ועם מלא עצבים] [לקוח שמהתחלה לא היה נחמד וכל דבר אמר בעצבים] אמרתי לו כן אדוני זה הצ'יפס הוא ענה לי סליחה?? אתה מתחצף אלי? הוא אמר לי תקרא למנהל עכשיו... המנהל מגיע. הוא התחיל לצעוק על המנהל ואמר למנהל שירשום לו את כל הפרטים שלי ושל המנהל כי הוא רוצה להתלונן ותוך כדי זה איים עלי ואמר אתה לא תעבוד פה יותר תזכור את זה וכו' וכו'... המנהל לא הסכים לתת לו את הפרטים ונתן לו מספר של הרשת או משהו כזה. זה היה נורא לא נעים, הוא ממש צעק וצרח והשתגע ואיים. השאלה היא כזאת: האם הת…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.camera-eilat.co.il מחירים טובים מישהו פעם קנה שמה?איך השירות מימוש אחריות וכו?..
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
http://www.netactive.co.il איך השירות מימוש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
פעם ראשונה ראיתי אותה בביפ לפני איזה שנה\שנה וחצי ואהבתי, מאז השגתי את כל העונות ו(כמעט) כל פרק מצחיק בטירוף! עכשיו בדיוק באמצע העונה השישית (פרק 5 מתוך 10) ובינתיים ממש מצחיק, יותר מעונות קודמות. אני אוהב את הקטע שהוא מנסה לגלות אם מישהו שעומד מולו אומר את האמת אז הוא מסתכל עליו כזה וגם את ה- Pretty good, pretty, pretty, pretty, pretty good! עוד מישהו רואה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני קורא אדוק של סדרת הספרים של לי צ'יילד, ומאוד שמחתי לשמוע שעובדים על סרט. אבל מאוד התעצבנתי לגלות מי השחקן שישחק את ג'ק: לא אחר מטום קרוז הגמד! דבר תמוה לכל מי שמכיר את הדמות, שמתוארת בכל הספרים כענק ציני ושרירי. רק אותי זה מרגיז ?! לינק לטריילר:
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחר עיון באחד מהם מצאתי מכתב (לינק לצילום של המכתב) מהמטה לאיתור וליווי תלמידים לסביבות עתירות טכנולוגיה (תלמידים מצטיינים וכו' וכו') לפני כחצי שנה קיבלתי גם מכתב, ובנוסף למכתב קיבלתי דוגמא למבחן פסיכוטכני של צו ראשון שיכין אותי מראש למבחן בכדי להוציא ציון גבוה. אני לא ממש מבין מהו המטה הנ"ל ושל מי זה? של משרד החינוך או של הצבא? האם עוד מישהו קיבל משהו?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הם נותנים במתנה DISK ON KEY. מישהו קיבל?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שבוע טוב אני עם כאבי עקב כבר תקופה ארוכה,הלכתי לאורתופד ונשלחתי לצילום רנטגן לא נמצא כלום,לאחר מכן צילום אולטרסאונד לא נמצא כלום. השלב הבא מבחינתו זה לעשות לי זריקת סטרואידים שאם יש דלקת היא תעלם. קצת מלחיץ אותי הקפיצה לטיפול בלי מציאת הבעיה באמת ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שקיבל טיפול כזה בעבר לאו דווקא בעקב אם יש תופעות לוואי,ואם זה מומלץ בכלל... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-