עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

אני מעוניין לצאת כדי להרחיב את הידע שלי יותר בתוכנה שלאחרונה גיליתי עד כמה מדהיהמה היא... השאלה היא - מה הרמה של הקורס הזה בצה"ל אם מישהו היה? את כל הבסיס אני כבר יודע, אני מעוניין להתקדם להשתמש בקוד (SQL ו VB).. הקורס הזה יכול לתת לי משהו, חוץ מזה שאני יקבל בטח תעודה..

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by eyal,

אם כן אז מה הטעמים האהובים עליכם?? אני חולה על אפרסק יכול כל היום

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

למרות שאין לי ממש הרבה מטבעות באוסף, ורובם מרוסיה יש לי כמה עודפים של מטבעות שאין לי מה לעשות איתם. אני מדבר על מטבעות רוסיים קטנים הנקראים "קופייקה" ו רובלים משנות 70,80,90 וגם 1961 להחלפה חוץ מזה יש 5 סנטים של 91' להחלפה. מישהו שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.

4. Started by imac,

אני לקראת בגרות מחר, אני צריך עזרה... עשיתי לעצמי מן מבחן אבל אין מי שיבדוק... האם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי ? לעבור על המבחן ? לתקן מה שצריך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  5. אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. בתור Power user ותיק בTorrentleech אני רוצה להשיג גישה לעוד כמה טראקרטים טובים, למישהו יש מושג כיוון מאיפה מתחילים לחפש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by benor,

הייתי רוצה לנסות להתחיל עם זה. מה אתם אומרים על קורסים לגלישה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כפי שאתם יודעים, התערוכה תתקיים באותו מקום כמו תמיד, והיא תהייה בתאריכים: 25 לאפריל מתחיל ,וב 28 באפריל נסגרת. משעה 11 עד 10 בלילה. רציתי לדעת עם מישהו מפה הולך לתערוכה? כמו כן אני הייה שם, ואני יכין לכם איזה סיקור קצר על המקום, עם לא יקדימו אותי

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  10. ראיתי שאין שום תרד על ההופעה, ויש לי כרטיסים!!! אז רציתי לראות מה אתם חושבים על הלהקה וכמה אנשים הולכים...

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  11. אני יודע שאפשר להוציא רישום פלילי (הוצאתי ואין לי שום דבר) אבל ראיתי שיש גם טופס שנקרא "אישור בדבר היעדר מרשם פלילי/תיקים תלויים ועומדים" מישהו הוציא את זה פעם? אם קיים איזה שהוא תיק סגור זה מונע את הוצאת הטופס? שאלה שנייה: עולה חדש שעבר את גיל הצבא זכאי לדמי אבטלה ושאר ההטבות להם זכאי מי שסיים צבא או שירות לאומי? התחלמתי ללמוד קצת את הנושא והבנתי שתושב חוזר (אזרח שהיה שנתיים+ בחו"ל וחוזר) זכאי לדמי אבטלה רק שנה אחת או משהו כזה, האם זה פחות ממה שזכאים לו חיילים משוחררים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Xilver,

עברתי את המיונים והתקבלתי ל-19, אבל אני לא בטוח מה התפקיד ואם זה מה שאני באמת רוצה לעשות 3 שנים וחצי. מישהו פה יודע מעבר למה שרשום באתר של חיל האוויר? התפקיד הוא בעצם לנתח מפות ולהיות מול מחשבים כל היום?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רוצה לדעת איך התרשמתם מי שהיה ודבר נוסף : האם ה"דורבנים" טובים? תודה מראש חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אם כן,הייתם באולם מס' 7, ועדיין יש לכם את הכרטיס אז מגיעה לכם הקרנה נוספת חינם. עכשיו שמישהו ישאל "למה מגיעה עוד הקרנה חינם?".

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  15. שלום אני ביודק הצטרפתי ורציתי לשאול אותכם משהו KSP אומרים: הנרשם למועדון החברים יקבל: א. הנחה על מוצר\פריט אחד לפי בחירת החבר (לא כולל חבילות מחשב\ ניידים) בקניתו הראשונה. עכשיו מגיע לי פה הנחה בקנייה הראשונה מישהו אולי יודע כמה ההנחה???? אני חייב לדעת את זה בבקשה תעזרו לי פה תודה חברים

16. היי, אז ככה,אפשר להגיד שאני דיי מבין בחומרה,אך למרות הכול,אני מעוניין להרחיב את הידע עוד ועוד,ועוד. רציתי לדעת אם זה הספר המתאים?מישהו פה התנסה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Coca Cola,

אם הוא חובב אז איך הוא הגיע לזה? ספרים? סרטים? קראתם את הסילמריון? ------------- לכל חובבי טולקין ידיעה נחמדה: מבצע בצומת ספרים 2 ספרים של טולקין ב100 (בגלל זה אני קונה את טרילוגית שר הטבעות + סילמריון )

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by BDylan,

אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?

19. אני צריך להתייעץ בקשר להצעת מחיר כלשהי.

20. אוקי חבר'ה אני ממש זקוק לעזרה, היחידיה החמישית שלי בכימיה היא מחקר, עכשיו הכול זה עבודה שלנו, והמורה אמורה להנחות אותנו, מה שלא קרה בגלל העיצומים, עד עכשיו ההינו צריכים להגיש לה סקר מקורות מידע, ואת זה עשיתי, מעין ביבילוגרפיה עם סיכום קצר מכול מקור, עכשיו קיבלתי מייל מהמורה שהיא רוצה עוד לפני סוף החג "רקע עיוני למחקר", איך זה אמור להראות, מה אמור להיות בתוכו?

21. חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  22. אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  23. כאילו לאן אני הולך? מה אני צריך לעשות? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ola amigos, como estats ? למגזין NATURE יש ארכיון החל משנת 1869, אני מוגבל לגישה רק משנת 2000 והלאה. :'( מישהו יכול לעזור בגישה לארכיון המלא ? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.