עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Xilver,

עברתי את המיונים והתקבלתי ל-19, אבל אני לא בטוח מה התפקיד ואם זה מה שאני באמת רוצה לעשות 3 שנים וחצי. מישהו פה יודע מעבר למה שרשום באתר של חיל האוויר? התפקיד הוא בעצם לנתח מפות ולהיות מול מחשבים כל היום?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני רוצה לדעת איך התרשמתם מי שהיה ודבר נוסף : האם ה"דורבנים" טובים? תודה מראש חבר'ס

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  3. אם כן,הייתם באולם מס' 7, ועדיין יש לכם את הכרטיס אז מגיעה לכם הקרנה נוספת חינם. עכשיו שמישהו ישאל "למה מגיעה עוד הקרנה חינם?".

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  4. שלום אני ביודק הצטרפתי ורציתי לשאול אותכם משהו KSP אומרים: הנרשם למועדון החברים יקבל: א. הנחה על מוצר\פריט אחד לפי בחירת החבר (לא כולל חבילות מחשב\ ניידים) בקניתו הראשונה. עכשיו מגיע לי פה הנחה בקנייה הראשונה מישהו אולי יודע כמה ההנחה???? אני חייב לדעת את זה בבקשה תעזרו לי פה תודה חברים

5. היי, אז ככה,אפשר להגיד שאני דיי מבין בחומרה,אך למרות הכול,אני מעוניין להרחיב את הידע עוד ועוד,ועוד. רציתי לדעת אם זה הספר המתאים?מישהו פה התנסה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Coca Cola,

אם הוא חובב אז איך הוא הגיע לזה? ספרים? סרטים? קראתם את הסילמריון? ------------- לכל חובבי טולקין ידיעה נחמדה: מבצע בצומת ספרים 2 ספרים של טולקין ב100 (בגלל זה אני קונה את טרילוגית שר הטבעות + סילמריון )

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by BDylan,

אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?

8. אני צריך להתייעץ בקשר להצעת מחיר כלשהי.

9. אוקי חבר'ה אני ממש זקוק לעזרה, היחידיה החמישית שלי בכימיה היא מחקר, עכשיו הכול זה עבודה שלנו, והמורה אמורה להנחות אותנו, מה שלא קרה בגלל העיצומים, עד עכשיו ההינו צריכים להגיש לה סקר מקורות מידע, ואת זה עשיתי, מעין ביבילוגרפיה עם סיכום קצר מכול מקור, עכשיו קיבלתי מייל מהמורה שהיא רוצה עוד לפני סוף החג "רקע עיוני למחקר", איך זה אמור להראות, מה אמור להיות בתוכו?

10. חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  11. אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. כאילו לאן אני הולך? מה אני צריך לעשות? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ola amigos, como estats ? למגזין NATURE יש ארכיון החל משנת 1869, אני מוגבל לגישה רק משנת 2000 והלאה. :'( מישהו יכול לעזור בגישה לארכיון המלא ? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ויכול לתפוס לי מקום בקורס ספורט? נ.ב. אם אתם כבר נדיבים אז לשחיה את ההרשמה שלי נפתחת ב21, ומתאים לי לדחוף שחיה עכשיו. אם מישהו יהיה נחמד שיצור קשר בפרטי עם דרכים ליצירת קשר, או שיקח הפלאפון שלי או משו תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by Googleness,

סביר להניח שזה נושא נדוש שנחקר רבות הדיוני הפורום אבל לכבוד השנה החדשה אני רוצה להתייעץ איתכם. עקרונית התחלתי לעבוד לאחרונה ואני בודק את האופציות שלי להתקדמות בעתיד, החלטתי שבמקום "הסמכות" למיניהן אני מעדיף להתאמץ וגם להשקיע יותר כדי לקבל תואר אקדמי. מתוך מגוון הקורסים שמוצעים להם בשוק שמתי את עיני על מסלול הנדסת מחשבים שמשלב תוכנה/אלקטרוניקה/רשתות בתואר אחד. (מצאתי הסבר די מפורט כאן למי שמתעניין: http://www.universities-colleges.org.il/הנדסת-מחשבים/ ) ממה שהבנתי מדובר במסלול שבסופו (לאחר 4 שנים) מקנה תואר B.sc בהנדסת מחשבים (מהנדס ולא הנדסאי אם אינני טועה). אבל, ... אין לי בגרות. למעשה אפילו לא השלמתי 12 שנות לימוד. אז כאן אני רוצה להתייעץ איתכם בתור בעלי ניסיון ממני …

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. או אולי רק מדעי המחשב ? תודה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. זה הנושא היחיד שמעניין אותי.. אבל אמרו לי שזה לא שווה כי אין עבודה בזה מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. השאלה זה כותרת...

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  19. אם לפני שנה זה היה איזה יום שמטוס עובר פעם בשעה, זה היה נסבל. אני גר ברובע יא באשדוד. וכיום זה פשוט בלתי נסבל. אני סטודנט שלומד ועובד בשעות לא קבועות, ויוצא לי להיות בבית בשעות הבוקר ואחר הצהריים. במשך כל השבוע, כולל היום, רעש המטוסים פשוט לא מפסיק. זה מגיע לכך שכל כמה דקות עובר לו מטוס מעל הבית. וככה כל היום. במשך כל השבוע. הראש שלי מתפוצץ כבר. זה פשוט בלתי נסבל. וחמור ביותר, למי תתלונן? אני לא יודע עד כמה הדיון הזה יעזור, אם בכלל, אבל פשוט הייתי חייב לשתף את התסכול שלי ואולי יש פה עוד אנשים מהאיזור שמודעים לבעיה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי טלפון 1.8GHZ בבית והוא לא קולט מי יודע מה ... של UNIDEN APX 7000 החדר שלי כזה די אטום.... אז בגלל זה נראה לי שאני מביא אותו לחדר יש מדי פעם רעשים בשיחה וזה מאוד מעצבן עכשיו התלבטתי אח שלי עכשיו בלונדון מה אתם אומרים להביא אחד כזה??

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. ויכול לתרגם לי מספר משפטים ברמה ממש קשה?. אפנה אליו בפרטי!. תודה.

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Oranili,

התקנתי ווינדוס 7 עכשיו התחימה של הOUTLOOK לא עובדת .... יש למישהו מושג למה?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by אישי555,

אני משתמש בכתבן שלהם ויש לי מספר שאלות: 1. הקובץ המדובר משתנה 3 פעמים בשבוע ובכל פעם מתווספים לו כשלושה עמודים. האם אפשר לשתף אותו (להורדה בלבד) בקישור אחד או שבכל שינוי צריך לפרסם קישור חדש? כלומר האם הקובץ שבקישור מתעדכן גם כן כשהקובץ משתנה? 2. לפעמים יש משפטים קצרים ואין טעם שכולם יהיו אחד מתחת לשני. האם אפשר לחלק דפים בודדים לשני טורים, או שהאופציה מחייבת שכל המסמך יהיה מחולק לשני טורים? 3. איך עושים תוכן עניינים שאפשר ללחוץ על שם פרק ולהגיע ישירות לעמוד מבלי לגלול את כל המסמך?

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by Dimka,

שלום, השתחררתי ביוני השנה וזו פעם שניה שאני מקבל צו חריג... בפעם הראשונה הסכמתי כי זה הסתדר לי. איך שחזרתי ממנו הבייתה כולי אבק וללא מקלחת כמה ימים, רואה בתיבה שלי עוד מעטפה עם צו חריג! זה עיצבן אותי מאוד כי לא דיברו איתי על זה, דיברתי עם הקצינת קישור ואמרתי לה שאני לא יכול לעשות והיא הפנתה אותי למפקד במילואים שלי. דיברתי איתו והוא אמר לי שזה טעות וזה צו רגיל כי זה אימון בלה בלה בלה והוא לא "משחרר" אותי. הפעם לא יכול לעשות כי זה לא מתאים לי והמנהל שלי גם בפעם הראשונה לא היה מרוצה שהסכמתי לצו החריג... הקצינת קישור עושה ראש קטן והמפקד משקר... מה לעשות? אני יכול סתם לא להגיע לצו הזה? איך זה עובד? (הרי הודעתי לשניהם שאני לא יכול לבצע את המילואים)

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.