כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
הושא היה : "יום טיול לפנדה" זה היה לפני 4-5 חודש בערך מאז שפתחתי את הנושא הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותו. תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש דירה להשקעה, היום הולך עם מתווך לכמה דירות (באיזור הדר). האם יש לכם רעיונות/טיפים? אני יחסית חדש לתחום, אמנם סטודנט למשפטים שמכיר את הצ'קליסט מה לבדוק בדירה, אך מה מעבר לעיקולים/טאבו מיסים? על מה צריך להסתכל? אשמח לתגובות ולהגיב.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.killsometime.com/Video/video.asp?video=Iraq-News
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את CONKER'S BAD FUR DAY והוא בא בסיומת של V64. אם מה אני פותח אותו ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות domain מהאתר godaddy.com (מישהו שמה דברים רעים אל החברה?) ויש לי פורום בשרת של tripod http://www.tripod.spray.se/ (אין בנארים) האם אני בעיה לעשות domain forwarding לכתובת כזאת?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש קוד טכנאי למכשיר סמסונג 522 בסלקום אם יש למישהו מושג בבקשה שיעזור. בתודה מראש: Penny Hardaway
-
מישה אמור לינסוע דרך גלילות לכיוון דרום בשעה הקרובה אז שידעו יש שם משטרה שאורת רכבים על ימין ושמאל אך אני יודע-ראיתי דרך המצלמה של מעצ
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, מחר (עוד 8 שעות) יש לי זמן ליסוע למרכז העיר בייג'ין. אני רוצה לקנות פה כרטיס מסך חדש, ואולי איזו מצלמה דיגיטלית. מישהו יודע\מכיר חנויות טובות? לא מעוניין בציוד משומש (שמעתי שיש שוק כזה). גוגל הפנה אותי לרחוב Zhongguancun, אבל זה נראה לי רחוב ענק ואני מחפש משהו יותר ספציפי. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מי שיש לו לינק שירשום פה..
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ל Armageddon יש עוד יומיים יומולדת, אז בגלל שאני משועמם קשות פתחתי לו דיון עכשיו :funn::funn::funn: מזל"ט
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
ארבעה שבועות בלבד הספיקו לפרק השביעי של מלחמת הכוכבים בכדי לשבור את כל השיאים שיצר עולם היורה מוקדם יותר השנה, וכעת כבר השלישי המכניס ביותר בהיסטוריה כולה ציפינו מראש ש'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' יהיה להיט גדול, אך ספק גדול אם גם האופטימיים שבמעריצים ציפו להצלחה בהיקף גדול כל כך. הפרק הקולנועי החדש סיים שבוע רביעי בבתי הקולנוע (בארה"ב, וכמה ימים יותר מזה במדינות מערביות אחרות) עם הכנסות בינלאומיות כוללות עצומות של 1.73 מיליארד דולר, שהדיחו מהמקום השלישי בטבלת כל הזמנים את 'עולם היורה', אשר צבר "רק" 1.67 מיליארד דולר לפני כמה חודשים. הכוח מתעורר כבר הפך לסרט המכניס ביותר בהיסטוריה של הקולנוע בארצות הברית, וכעת סוף השבוע הראשון שלו בשוק סיני סייע לו לשבור גם את ש…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
-
אוקיי אז קניתי תדרמל באינטרנט 271 שקל כולל משלוח (אבל אני הלכתי לקחת לבד ) עבדתי איתו כבר על סידי והוא אחלה של דבר צריך לעבוד איתו מאד ישר. כי אם לא במהירות גבוהה הראשים נשברים לכל עבר 8) היום או מחר אני אשתדל לעדכן בתמונות שלו כי חבר צריך לבוא עם המצלמה. http://photos.walla.co.il/carter2 מה שכן אני מבקש אם מישהו יכול להגיד לי איפה לקנות ראשים במחיר הכי זול בארץ. נ.ב יש לציין כי היבואן הראשי של דרמל המקורי "לדיקו" שנמצא באזור התעשייה הישן בחולון פשוט מעולים עובדים כל כך מהר ומסודרים שתוך יומיים מקנית הדרמל היה לי אותו עדכון הקופסא שמקבלים כל כך מגרה תכולת הקופסא דרמל ראשים הרבה חוברות והסברים מעמד לדרמל ולראשים הדרמל והראשים בעירום מלא הדרמל בפע…
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המפתחים של נגן המדיה הפופולרי לא אוהבים, בלשון המעטה, את הקישור הנרחב שנעשה בין התוכנה שלהם להזרמה של תכנים פיראטיים, ומבטיחים להילחם בתופעה ביתר שאת אם אתם מכירים את תוכנת ואפליקציית ה-Kodi, יש סיכוי לא רע בכלל שאתם גם מודעים ליכולתה להזרים מגוון גדול מאוד של תכני וידאו פיראטיים, בעזרת תוספים שונים בהן היא תומכת – דוגמת זה של Popcorn Time ורבים אחרים. עם זאת, אנשי התוכנה ממש לא מרוצים מהמצב בו שמה הפך לשם נרדף לצפיה בתוכן בלתי חוקי – ומתכננים להילחם במגמה בהקדם. בפוסט עדכני באתר הרשמי של התוכנה, מסבירים אנשיה כי השמות Kodi ו-XBMC (שמו של הארגון ושמה הקודם של התוכנה) מתנוססים בגאון ברחבי הרשת על מוצרים שכל מהותם היא להציע תוכן פיראטי, וגורמים לקישור אוטומטי בין …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הבית של פיסטוק 1.מי השכיר לאינפנטיל הזה בית? 2.איך הוא משלם שכירות? 3.פיסטוק זה שם פרטי או שם משפחה? 4.למה הוא לא מחליף בגדים? 5.חיטוט מהיר בתיקי המשטרה מגלה את האמת העצובה: 5.א. הבית של פיסטוק הוא לא מעבר לשום כביש, ולא ליד שום ענן, הבית של פיסטוק נמצא בלוד. וזה לא בית. זו תחנת סמים. רגע עם דודלי 1.רגע היא הדראג-קווין הראשון בטלויזיה. (עוד הרבה לפני בנות פסיה). 2.דודלי נהג להלביש אותה במחוך צמוד ובגדי נער והתייחס אליה כמו אל שפחת מין. פרפר נחמד 1.תוכנית פמיניסטית לכאורה. 2.הזכרים הם זוחלים (צב וחילזון) 3.הנקבות בעלות מעוף (אווזה ופרגית). 4.עם זאת, התוכנית לוותה במסרים מיניים נסתרים שהצביעו על שוביניזם: נולי היא בלנודינית טפשה, אוזה אמנם חכמה , אך שחצנית ושנואה. בתו…
-
- 111 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש איזשהו פורמט לספר מחזור.. חוץ מהתמונה כמובן.. איזה דברים אפשר להכניס שם על כל בן אדם? אני די אבוד.. מה שחשבתי בינתיים זה איזשהו ציטוט שלו למישהו יש עוד רעיונות? מקוריים יותר או מקוריים פחות, הכל יתקבל בברכה..! תודה ענקית מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את רמת האבטחה במחשב שלי אפשר אתרים שבודקים את האבטחה שלי כי אני לא משתמש בFIREWALL עכשיו שמתי את המובנה שלXP (כמו סינמטיק וכד')
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם תעדכנו את המדריכים ו\או תוסיפו דברים רלוונטיים? ואם יהיו מדריכים חדשים?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
זה אפשרי? בתור התחלה אני אסביר שאני מדבר על הרמקולים הפשוטים של מחשבים. רציתי לשאול אם אפשר לחבר להם במקום את הספק חשמל הרגיל: לחבר להם לכניסה את היציאה המתכתית העגולה הרגילה ובמקום לחבר לחשמל לשים (במקום המתאים לפי התמונה) בטריית מלבן (9V): זה יעבוד? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי לדעתי מגיעה לנו לראות פיינל פור בחינם ולא בערוצי התשלום קראתי איפה שהוא באינטרנט שמשדרים את זה אונלין באיזה תוכנה אם מישו יש לו משוג איזו תוכנה או אתר שמשדר היום תמשחקים של ברצלונה נגד מסוקבה או פנא נגד אולימפיקוס אני מודה לו מאוד!!!!
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. חברה שלי ואני בני 15 שנינו חברים כבר שנתיים.. ויש לה יומולדת עוד מעט.. עכשיו אין אני מת על הילדה הזאתתת אנחנו כל-כך אוהביםם וחושבים כבר על חתונה אז יש לה עוד מעט יומולדת ואני רוצה לארגן לה יום שהיא לא תשכח בחיים... אז ככה.. בבוקר אני בא אליה - ממלא את כל החדר בפרחים ובנרות כותב: (השם שלה) מזל טוב אני אוהב אותך ובזמן שהיא ישנה אני מתחיל לנגן לה בגיטרה איזה שיר רומנטי (צריך עזרה למישהו יש המלצות לשיר טוב בעברית??) ואז היא תתעורר ככה ביחד עם הגיטרה ויהיה לה תהפתעה.. אחרי זה קמים והכל ואז אין לי מושג מה לעשות לה ואני צריך תוכנית עד הערב.. קיצור פה אני צריך את עזרתכם.. משו לעשות בתקציב של עד 1000 שקל!! כולל מתנות למרות שאני די סגור כבר על מתנות אבל בכל זאת תציעו…
-
- 72 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
הבנתי שהמוצרים שם אמורים להיות הכי זולים, חוץ מלנסוע לשם, יש דרך אמינה לקנות משם במחיר מוזל? כמה לדוגמא יעלה HTC HD7?[br]פורסם בתאריך: 17.10.2010 בשעה 07:08:55 מצאתי לדוגמא את האתר הזהhttp://www.chinabuye.com/computer-accessories/netbook הוא מוכר שם מחשבים חדשים ב-400 ש"ח השאלה מה אפשר בכלל לעשות עם מחשב של 300 מגה הרץ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-