עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי NOKIA 6730 תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53289 **למנהלים: אין עירום** מישהו היה פעם באזור? יכול לספר קצת...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by SKYPE VOIP,

נכנסתי לאתר של SKYPE היה שיחות ללא הגבלה לטלפונים קווים בהתחייבות חודש , 3 חודשים , 12 חודשים אני בחרתי בחודש שלחו לי קבלה לאימל אבל היה משהו מוזר היה רשום 27.4 חיוב וחיוב הבא 27.5 ? אמרתי איך ? אבל חייבו אותי לחודש בלבד ? חשבתי שזה סתם רק שאני אדע מתי מסתיים החודש ונחשו מה ? ב 27.5 חייבו אותי על עוד 4 יורו למרות שזה התחייבות רק לחודש למה הם חייבו את הכרטיס שלי על דעת עצמם ? זאת חוצפה הכול באנגלית שם ואני לא יודע איך לבטל את זה בלי קנס ! אני לא אמור לשלם קנס זה היה רק לחודש ! מה עושים ?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. בהמשך למה שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181564.msg1574352#msg1574352 (ואני מצטט) אתמול התקשרתי לכבלים לראות מה הקטע, הרי הם אמרו שביום שני הם יחברו אותי. אחרי כמה דקות של בירורים קיבלתי תשובה ש"לפחות בשבועיים הקרובים מחברים רק לקוחות של 012 למבצע הזה" ואז החוצפנית הוסיפה "תתקשר בעוד שבועיים שלושה ותראה אם נחבר אותך" מישהו שמחובר לברק 013 הצליח לעבור לחיבור של 1.5/256 או 1.5/512 ?? אם כן, אנא רשמו זאת פה. זה פשוט פאקינג בזיון. הם אמרו לי במפורש (פעמיים) כאשר התקשרתי אליהם לפני שבוע שתוך 4 שעות הם מחברים אותי במהירות החדשה. הם עוד לא מחייבים אותי על המהירות החדשה, אבל נשבר לי! אם אתם מנויים של חברה אחרת - לא 012 - ועברתם לחיבור הזה, א…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. שלום כולם, יש לי משקפי תלת מימד כמו שיש ב-IMAX, יכול להיות שקוראים להם POLORIZED, ואני יודע שכל עין מראה תמונה שמוצגת באופקיות ובאנכיות... בקיצור, אני לא מצליח לראות איתם ב-3D. השאלה היא האם יש אפשרות לראות בתלת מימד במסך LCD שלי (שמעתי שחייבים כמה מסכים/מקרנים או משהו כזה, אני מקווה שזה לא נכון...)? תודה על התשובות! נ.ב: יש לי גם משקפי ANAGLYPH עם הכחול ואדום ואיתם אני מצליח לראות, אבל הצבעים מגעילים...

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  6. איך אני יכול לברר מי בדיוק היצרן אם כתוב שזה מיוצר ע"י יצרן מספר כלשהו?

7. Started by UltraWaveMUSA,

אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד. אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\ אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי! תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  8. למשל "גלידת מונקו". עדיף להביא גם תמונות (אם יש).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by the red dragon,

שאלה מעצבנת שאין לי מושג איך לענות עליה החוק קובע כי אסור לקיים תעמולת בחירות באזור הקלפי. מדוע?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

האם החנות חזרה? http://www.skypc.co.il/default.asp האתר עדכני לגמרי,בדקתי זאת על פי החומרה המוצעת שם. קמבק?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TeaTime,

אני מחפש אתר שנותן טמפלטים של מבחני "איזה X אתה", ושאחר כך אפשר לארח בו אותם מישהו מכיר כזה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הושא היה : "יום טיול לפנדה" זה היה לפני 4-5 חודש בערך מאז שפתחתי את הנושא הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותו. תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by דובי770,

אני מחפש דירה להשקעה, היום הולך עם מתווך לכמה דירות (באיזור הדר). האם יש לכם רעיונות/טיפים? אני יחסית חדש לתחום, אמנם סטודנט למשפטים שמכיר את הצ'קליסט מה לבדוק בדירה, אך מה מעבר לעיקולים/טאבו מיסים? על מה צריך להסתכל? אשמח לתגובות ולהגיב.

14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.killsometime.com/Video/video.asp?video=Iraq-News

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by אמיר יצחקי,

שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by alexta-z,

הורדתי את CONKER'S BAD FUR DAY והוא בא בסיומת של V64. אם מה אני פותח אותו ?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות domain מהאתר godaddy.com (מישהו שמה דברים רעים אל החברה?) ויש לי פורום בשרת של tripod http://www.tripod.spray.se/ (אין בנארים) האם אני בעיה לעשות domain forwarding לכתובת כזאת?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by penny_hardaway,

אני מחפש קוד טכנאי למכשיר סמסונג 522 בסלקום אם יש למישהו מושג בבקשה שיעזור. בתודה מראש: Penny Hardaway

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by vinipyx,

מישה אמור לינסוע דרך גלילות לכיוון דרום בשעה הקרובה אז שידעו יש שם משטרה שאורת רכבים על ימין ושמאל אך אני יודע-ראיתי דרך המצלמה של מעצ

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. היי, מחר (עוד 8 שעות) יש לי זמן ליסוע למרכז העיר בייג'ין. אני רוצה לקנות פה כרטיס מסך חדש, ואולי איזו מצלמה דיגיטלית. מישהו יודע\מכיר חנויות טובות? לא מעוניין בציוד משומש (שמעתי שיש שוק כזה). גוגל הפנה אותי לרחוב Zhongguancun, אבל זה נראה לי רחוב ענק ואני מחפש משהו יותר ספציפי. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. מי שיש לו לינק שירשום פה..

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

ל Armageddon יש עוד יומיים יומולדת, אז בגלל שאני משועמם קשות פתחתי לו דיון עכשיו :funn::funn::funn: מזל"ט

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by ^GunX^,

• 188 תגובות
    • 9.2k צפיות
  24. ארבעה שבועות בלבד הספיקו לפרק השביעי של מלחמת הכוכבים בכדי לשבור את כל השיאים שיצר עולם היורה מוקדם יותר השנה, וכעת כבר השלישי המכניס ביותר בהיסטוריה כולה ציפינו מראש ש'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' יהיה להיט גדול, אך ספק גדול אם גם האופטימיים שבמעריצים ציפו להצלחה בהיקף גדול כל כך. הפרק הקולנועי החדש סיים שבוע רביעי בבתי הקולנוע (בארה"ב, וכמה ימים יותר מזה במדינות מערביות אחרות) עם הכנסות בינלאומיות כוללות עצומות של 1.73 מיליארד דולר, שהדיחו מהמקום השלישי בטבלת כל הזמנים את 'עולם היורה', אשר צבר "רק" 1.67 מיליארד דולר לפני כמה חודשים. הכוח מתעורר כבר הפך לסרט המכניס ביותר בהיסטוריה של הקולנוע בארצות הברית, וכעת סוף השבוע הראשון שלו בשוק סיני סייע לו לשבור גם את ש…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by MicroChip,

היי אני חדש מקווה להשתלב...המשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים