עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avihai007,

כל יבואן לא משנה איזה, שיש לו מארזים מעניינים. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש שרת NNTP עלמנת לקבל חדשות בעברית. תודה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by LazyBoy,

לפני כמה שנים שמעתי שיר שלהם ועד אתמול לא ידעתי איך קוראים לשיר או ללהקה. (אתמול גיליתי במקרה) השיר ששמעתי הוא מתוך האלבום Proud Like A God ונקרא Open Your Eyes. מישהו מכיר אותם ויכול לספר לי על הסגנון שלהם ועד כמה שאר השירים שלהם דומים לשיר הזה? (שדווקא מצא חן בעיני)

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  4. ואני לא מתכוון אלטע זאכן,ולא יד שנייה, ולא הומלס,ולא המכרז הישיר! תודה!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  5. יש לי כמה אלפי דולרים שאני רוצה לוודא שאין בהם כמה שטרות מזוייפים. מישהו מכיר מסמך רשמי שמתאר את כל סימני הזיהוי על שטרות של 100, 50 ו 20 דולר? חוץ מאתרים שמוכרים ציוד לזיהוי שטרות מזוייפים ואתרים שמסבירים איך לייצר שטרות מזוייפים לא מצאתי כלום. אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לקראת ארבע הדקות האחרונות של סמולוויל (פרק 15) רץ ברקע שיר שנשמע מאוד נחמד, אבל אני לא מצליח למצוא מה השם שלו! חלק מהליריקה שלו: some people living in this world and don't know why ....... לא הצלחתי למצוא בגוגל.. מישהו ראה את הסדרה ומכיר מה שם השיר?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  7. אני צריך להשלים את שאלון 002 לפני שאני מתגייס..מישהו מכיר מורה טוב (מבחינת הרמה והמחיר)? תודה מראש

8. אני מעוניין לקנות אחת של שתייה קרה ואחת של שתייה חמה (קטנה ככל האפשר) וכמובן שאספקת חומרים דרך מי שמוכר

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by dandiG,

אני מחפש מכונת קפה לא יקרה הביתה, אבל שתהיה באיכות טובה, ומצאתי מכונת קפה של חברת diameda במבצע של 299 ש"ח באתר הזה https://www.vero-cafe.co.il/category/מכונות-קפה - מישהו מכיר את החברה הזאת? המכונות שלה נחשבות לטובות יחסית? והמחיר הזה נראה טוב למכונה כזאת פשוטה, לא? ומה זה אומר שכתוב שם "מכונת קפסולות אספרסו קלאב"? זה אומר שאני חייב להשתמש בקפסולות האלה או שגם אחרות מתאימות? ועוד שאלה לגבי המים ששמים במכונה - קראתי פה https://www.htcafe.co.il/vp999525 שאנשים משתמשים בבריטה או במים מינרליים או במים מורתחים - למה בעצם? ומה הכי טוב?

10. שלום לכולם אני צריך מכשיר להקלטת שטח כדי להקליט מרצים בהרצאות בלימודים ולשמוע את זה בבית במחשב עם אוזניות חזק ובאיכות טובה כדי להקשיב בכתה בלי לכתוב כי אני לא יכול לעשות 2 דברים ביחד להגיע הביתה אחרי הרצאה ולכתוב תוך כדי שמיעה יש איזה בחור אצלנו שעושה את זה עם MP3 אבל הוא אומר שההקלטה שם גרועה אז הלכתי לאופיס דיפו היום לראות מכשירים ראיתי אחד של OLYMPUS שיכול להקליט עד 35 שעות רצוף ומתחבר למחשב בUSB נראה טוב ואמין אבל עולה 360 שקל מישהו מכיר מכשיר דומה שמקליט באיכות טובה אבל עולה פחות??? אשמח להצעות תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. היי... אני מחפש מנוע חיפוש כמו www.nzbsrus.com , מישהו מכיר עוד בסגנון ? תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by UNDERDOG,

אני רוצה לקנות מעבד מזון אבל לא יודע איזה ושל איזה חברה צריך המלצות

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by waizman,

יש לי אייפוד תקול והבעיה היא שהוא מאיזה סדרה של HP, אז APPLE לא מוכנים לגעת בו ו HP ישראל לא מכירים בו גם כן כי הוא מחו"ל. אני מחפש מעבדה פרטית שתוכל לתקן ת'דבר הזה כי חבל עליו. עדיף באיזור ירושלים אבל אני גמיש אם אין ברירה. תודה!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  14. בהנחה שזה לא מצונזר או משהו... אני מחפש אתר שמציג את המלל המדוייק מהפתקים שאורי אילן השאיר לפני שהתאבד האם מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. מישהו מכיר מקום שניתן להוריד או לצפות ב IDC9 IDC10 וDSM-IV ??

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. בזמן האחרון אני מאוד מתעניין בנושא, ואפילו נרשמתי לקורס בסיסי. אני מחפש מקומות יפים במרכז הארץ שאפשר לצלם בהם. יאללה שתפו 10x

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by Snufkin,

אבל שיהיה על רמה!!! אפילו אם זה בתשלום

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. כל מה שאני קונה רק עושה אור אבל לא ריח. הפעם שמתי לב ליצרן ומדובר בזה: http://www.mosco.co.il/pl_product~7274~21~0.htm הנרות ריחניים רק כשהם לא דולקים. ברגע שמדליקים אין שום ריח. אתם מכירים חנות או יצרן טוב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מכל הסנוקרים בחיפה הייתי רק ברד בול אבל בזמן האחרון כבר מאס לי מהמקום הזהבגלל שמעשנים שם עד כדי כך שאי אפשר לנשום ואתה בא הביתה כולך מסריח כאילו עישנת 3 חפיסות ברצף. כמו כן השולחנות שם חלק עקומים קצת חלק עקומים מאוד כך שלפעמים זה ממש מבאס לפספס רק בגלל זה. ראיתי פרסומות של קינג סנוקר בעיתון והמקום נראה סבבה, מה אתם אומרים ? אם מישהו יכול להוסיף ולספר על מקום זה ומקומות אחרים על אווירה ואיכות הציוד אודה מאוד.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. מישהו מכיר ספר טוב שמלמד על מחשבים וכל זה?????

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  21. תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by J0n1,

אני מחפש קליפים נחמדים כמו מה שציינתי.. בעיקר בנושא מחשבים. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. אני רוצה ליראות קצת אקשן לילמוד וליראות אז אם אתם מכירים סרטים/סירטונים של מרוצי רחוב או מכוניות משופרות אז תביאו לינקים או שמות ואני יסתדר כבר!!!! אני מיסתכל תסדרות האלו: pimp my ride top gear מכירים תוכניות דומות? אז תביאו... ואל תישכחו להביא לינקים לסרטים או סירטונים. תנקס.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום לכל הגולשים, אני שמעתי שהרבה ישראלים יוצאים לעבוד ב"עגלות" בחו"ל אבל הבנתי שזה לא חוקי הקטע הוא - למה כל הזמן מדברים על עגלות? אין עבודה שהיא חוקית ופשוטה בחו"ל??? אין אפשרות באופן מוחלט לעבוד מחוץ לארץ (בעבודה פשוטה, לא משהו עם השכלה או תואר) או שאתם מכירים משהו איפשהו? אתר שמכווין לעבודות חוקיות בלבד? מסקרן אותי לדעת כי אני כל הזמן שומע על העגלות תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.