כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי מכיסאות צעצוע ב-200 שקלים, אני בחיפושים אחרי כיסא מחשב חדש שמיועד לישיבה ממושכת של כמה שעות כל יום (גם סטודנט וגם משחק פה ושם במחשב). בכל זאת יש מגבלת תקציב, ויש לי בסביבות ה-1000 ש"ח לשים בעניין. אני מחפש כיסא נוח, כשהדבר שהכי חשוב לי שתהיה משענת לראש! כסאות של ד"ר גב לא באים בחשבון, בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, אני לא מעוניין במוצרים מהחברה הזו גם אם יעלו לי 100 ש"ח. כסאות של צרעה יש בשפע, איכותיים ומאוד נוחים, רק שכיסא עם משענת לראש מתחיל מ-2000 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה. האלטרנטיבה הכי הגיונית שמצאתי היא כיסא של איקאה מדגם Markus. חפרתי עליו בגוגל, ורוב התגובות משבחות אותו, גם בשימוש לתקופה ממושכת. מעטים מצאו אותו לא נוח, אבל תמיד יש יוצאי דופן ואני מסתכל על …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף , קצת הממשלה שלנו עושה בשכל וביטלה את המכס על נגנים קטנים (נגני MP3 וכו')... הנה הידיעה ב - YNET למי שמעוניין לקרוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1660768,FF.html האם סוף סוף אפשר יהיה להביא מכשירים מחול בלי לשלם למכס המון ? או האם סוף סוף המחירים בארץ ירדו ויהיו כמו בחול ?!?! אולי גם עכשיו אפשר להביא את ה - RIOVOLT.....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע שאני מקל תגובות לגבי הודעות ששלחתי זה לא מופיע לי בקוביה הצד ימין למעלה של המסך? כתוב לי כל הזמן "היי, pyosef, יש לך 0 הודעות, 0 מהן חדשות." גם לאחר שאני שולח הודעות ומקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אצלנו בבי"ס השנה החליטו שלפני בגרות התלמידים מקבלים יום חופש ואני כמעט בטוח שתמיד זה היה יומיים חופש לפני בגרות אז אני רוצה לדעת ימי חופש אנשים מקבלים פה בבי"ס שלהם לפני בגרות...
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1.http://www.youtube.com/watch?v=M_Pfbx3i-wQ 2. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/profile?user=cpotato2004 מגמה?טרנד?קריאה אחרונה לכל הנוסעים לאוסטרליה? לא ברור אני מציע שנארגן מחאה, חייבים להגיב על הכמות ה[מיינד בלוואניג] של השקרים וההכפשות שנאמרות שם. ישראלים יהודים ואנשי העולם החופשי עם מצלמות רשת - התאחדו!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
Coca Cola Lemon Oh yes it's good I think I should I know I would... בפרסומת רואים בחורה שנוסעת במכונית ספורט ונכנסת לתוך מתקן רחיצת רכבים אוטומטי, ואחריה נכנס איזה בחור והם שותים קולה או משהו.. לא ממש הבנתי. משהו בסגנון הזה, בקיצור, למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם יש פה חבר'ה שמתעסקים בטורנטים? רציתי לפתוח פורטל רציני של טורנט ישראל ובעצם יהיה שם רק הורדת משחקים, רציתי לדעת אם יש פה חבר'ה שגם יודעים לעלות טורנטים בעצמם לאתרים... שבוע מצוין וחופשה מהנה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מתי הפרק הבא של פריסון ברייק זה לא אמור להיות היום!!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, נגן שהבטריה שלו ניטענת דרך המחשב בעזרת ה USB, האם הוא ממשיך להיטען גם כאשר המחשב במצב שינה?? בברכה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בקיצור החלטתי לשאול כמה שאלות כי כנראה שהמורה שלי לא טורח להודיע לי על חוקים מסויימים ואני מגלה אותם רק במקרה (כמו זה שאסור להוריד את רגל ימין לעולם - מכשילים על זה) על מה מכשילים בד"כ?? יש מצבים מסויימים (צמתים וכאלה).. שאני צריך להצמד לצד מסוים בתוך הנתיב??? כל מידע יעזור
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=printer&id=208990
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הכדור הוא הכול..... יש את השיר ברקע! איך קוראים לו?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות ת'נגן הנ"ל אבל החיסרון היחידי הוא התמיכה בעברית. ראיתי בחור בפורומים של תפוז שכתב שלאחר העדכון העברית נתמכת לו באופן מלא. (יש לציין שזאתי גירסת ביטא). מישהו יכול לאשר את זה? טנקס. אגב,אפשר להעתיק מוזיקה לנגן בעזרת כמו שמעתיקים לDOK?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום. התחלתי קורס טכנאי פי סי ורשתות במכללת מדיאטק השלוחה הצפונית (צומת קריית אתא). סה"כ הרמה נראית גבוהה מקום רציני וכדומה. רציתי לשאול אותכם, מי שיודע כמובן, עד כמה מדיאטק מציעה חלופה למקומות נוספים ( טכניות לא בר השוואה), והאם הרמה אכן מאוד גבוהה והאם התעודות (MCDST, אכן נותנות משהו בשוק העבודה. אשמח לתשובות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, אבא של חבר שלי (איש בן קרוב ל-65 אבל חכם ואינטלגנט) רוכש מחשב למשרד שלו והוא מחפש מישהו שידריך אותו על נושאים שונים. הוא יודע כבר להפעיל מעט את המחשב, לגלוש באינטרנט (אתרים כמו nana וכו') ואני חושב שגם מעט אופיס. בין הנושאים שהוא רוצה ללמוד: - שליחת מייל - הפעלת סורק - שליחה של חומר סרוק לכתובות מייל שונות - הדפסה - צריבה של קבצים לדיסק הכל לשם העבודה המשרדית שלו. הוא גר בפתח-תקוה ופנוי בד"כ בשעות הערב. אם מישהו מהאיזור ויכול להדריך בצורה יפה, ברורה וסבלנית - אשמח אם תפנו אלי בהודעה פרטית ואני אקשר ביניכם. אני מניח שהתשלום יהיה לפי שעות הדרכה. תודה, מוטי
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון באי ביי ויכול בבקשה להסביר לי בשלבים פשוטים איך נרשמים ואיך עושים פיי פל ואיך זה עובד זה יעזור לי מאוד. כמו כן האם נלקח מס על קניות?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בשבוע הבא אני טס לחברה שלי בליטא , היא ביקשה שאני יביא איתי גולדסטאר , אתם חושבים שיש עם זה איזה בעיה? אני רוצה להביא שני חצאים.. זה הכל..
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למה בעצם מהירות ההעלאה כל כך נמוכה? מהירות גבוהה גם בהעלאה הייתה מאפשרת להעלות קבצים לענן בקצב הרבה יותר נורמלי. הרי יש לזה ביקוש אז למה הספקים לא מציעים חבילות סימטריות? אני לא מבין את זה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי בשעה טובה הגיע זמני לעשות רישיון עכשיו אין לי מושג איך זה הולך כאילו איך אני מתחיל, הבנתי שאני צריך להוציא טפסים או משהו כזה אבל מאיפה? ומה אחר כך? אני ממש לא מבין בכל הבירוקרטיה שלפני התחלת הלמידה המעשית אז אם מישהו יכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
אוברקלוקינג וקירור לא קשורים אחד לשני! (תקנו אותי אם אני טועה) קירור זה קירור, ואוברקלוקינג קשור להאצת תדר המעבד. אני הייתי שם את נושא האוברקלוקינג בפורום מודינג, מכיוון שמדובר בשיפור של המחשב.....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אמא שלי מאוד אוהבת מחזור, אבל אני זה שצריך לזרוק את הנייר והבקבוקים למקומות המיועדים...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
כרגע חיפשתי משהו בגוגל ופתאום ראיתי מסך שונה. ראיתי תמונות דומות באתרי חדשות גדולים אבל חשבתי שאלו זיופים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-