עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חג שמח לכולם . אני מחפש תיק גב לנייד לא משהו גדול וזועק אלא ו קטן ואיכותי . יש איזה חנות טובה באיזור המרכז שמישהו יכול להמליץ עליה? אני מחפש משהו באיזור 200 ש"ח . אשמח לעזרה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. יש פה את KSP אבל היא לא מומלצת אז אני מנסה להימנע ממפגש איתם. יש גם את איבורי אבל גם היא לא משהו. אני מתכנן לקנות מחשב (כבר תקופה די ארוכה) ויש התלבטויות בין החנויות. KSP זה 5 דקות מהבית ועם מחירים זולים לעומת זאת עוד חנות שעומדת על הפרק היא IQPC אבל בשל המרחק שלה מהבית זה קצת בעיה. הבעיה תהיה כשמוצר כלשהו יתקלקל ואז במסגרת האחריות אני אצטרך לשלוח להם את המחשב, הם יבדקו אותו ויחזירו לאחר מכן - תהליך שיקח הרבה זמן ואני לא רוצה את זה. יש המלצות למישהו?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. מישהו מכיר חנות למודינג מחו"ל שעושה משלוחים לארץ ואפשר לשלם ב paypal?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. אני שובר את הראש מאיפה לקנות. לא מצאתי חנויות נורמליות באינטרנט, מישהו מכיר?

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. כזו שיש לה במלאי דברים כמו ספקי כוח שווים, הלך לי הספק ואני טס מחר לשבועיים וצריך שהמחשב יעבוד למשפחה תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by RGod,

חנות מחשבים אמינה באילת מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע מאיזה חנות לקנות... (לא חנות וירטואלית)..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. ?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  9. אני מחפש חנות טובה באיביי לחלקי מחשב - שיהיה בה מבחר גדול ושתשלח לארץ. אפשרי גם חנות של מוצרים שהחזירו, במחירים נמוכים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. השאלה בכותרת... אני מחפש חנות מחשבים טובה בלונדון למטרת קניית לוח אם, זיכרונות ומעבד.. תודה לעוזרים (סליחה אם זה לא המקום פשוט לא הייתי בטוח איפה לשים את השאלה ) והשאלה החשובה: האם זה יצא יותר זול מהארץ??? כי נורא יקר שם...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך לקנות מעבד היום, מישהו יכול להפנות אותי לאיזו חנות שפתוחה עכשיו? בברכה, זיקו

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. זה לא שאין חנויות יש מלא אבל הכל יקר ... יש חנויות יחסית זולות ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  13. אני רוצה לקנות תנעליים האלו http://www.pickyourshoes.com/athletic/nike_shox_bomber_wht_nvy_maize.htm אל תסתכלו על המחיר המחיר הוא 140 דולר הרשמי של NIKE וכבר מצאתי ברוב האתרים בארצות הברית מוכרים אותם ב 100 דולר אבל אני לא רוצה לקנות אותם מבלי שאני ימדוד ולא מצאתי באף חנות שהייתי כמו NIKE מגה ספורט ספורט וורטהיימר וכדומה תנעליים האלה האם יש איזה חנות של פריקים של נעליים שמחזיקים כאלה סוגים של נעלי כדורסל שלא מביאים לארץ בדרך כלל או שמישהו מכיר חנות שכן מחזיקה תנעליים האלה תודה על העזרה...

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. היי לכם,ביקרתי בכמה אתרים שמוכרים נרגילות,אבל בכולם אין תסמל הזה של הPP. מישהו יודע אם יש חנות שכן מקבלת PP והם דיי טובים? ניסיתי גם לבדוק בEBAY יש הרבה ישראלים שמוכרים,אבל אני רואה שמשלוחים עולים יקר מאוד,בסביבות ה20-30 דולר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tom123,

לא משנה של איזה חברה.. מישהו מכיר בבקשה ?!

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. שלום. אני מחפש מעיל עור או PVC או כדומה בסגנון הזה: http://leatherandskulls.com/popup_image.php?pID=1049 מישהו מכיר חנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מישהו מכיר חנות שמוכרת פאזלים של דרקונים? הכוונה בדרקונים היא לFANTASY ART

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. יש לי זיכרונות של HYNIX :'( 2*256 כן כן צחקו בקיצר אני רוצה לקנות תזכירונות האלה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4044 עם מישהו מכיר חנות שתעשה לי TRADE IN עם הזיכרונות שלי או שבכלל לא כדי לי למכור אותם תודה.

19. כמו שכתוב בטופיק אני מחפש (ולא מוצא) חנות שיש לה במלאי רמקולים של לוג'יטק Z-640 ושעושה משלוחים באותו היום או מקסימום למחרת מישהו מכיר???

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. אמאזון לא שולחים את רובם לארץ, אני מחפש חנות אחת עם מבחר גדול של כל מני סוגי מפרטים ולעשות את הכל בקניה אחת

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. אני מעוניין לתקן או להחליף את המצלמה ב N95 היא קצת נדפקה... אני מחפש מקום שיכול לעשות את זה(למכור חדשה או לתקן) מישהו מכיר אולי באזור הצפון חנות כזאת?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  22. אני אחראי מחשוב בחברה מאיזור ר"ג ומחפש טכנאי קבוע לתיקונים ושדרוגים בלפטופים שלנו. בתור התחלה יש לי משהו פשוט: יש לי לפטופ י.ב.מ (Think pad - R52) ויצאו לי 2 מקשים מהמקלדת. אני מחפש מישהו (מאיזור המרכז בלבד) שיודע להרכיב את המקשים האלו בחזרה. ziv770@gmail.com

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  23. ויוכל לעזור לי בבעיה עם מחשב חדש? אני מאזור רחובות... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.