כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב . עוד חודש וחצי בן דוד שלי טס לסין , חשבתי להביא משם כמה חלקים למחשב ... מישהו מכיר אתר של חנות מחשבים בסין ? או אולי אתר שאפשר לראות מחירים ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר חנויות מחשבים בארגנטינה? והרכיבים שם יותר זולים מהארץ? דוד שלי טס לשם עוד שבועיים ואני רוצה אם זול שם שיביא לי כרטיס מסך...מישהו מכיר שם חנות? ואם זה זול? הם יהיו באיזור באויינוס איירס... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני טס לפילדלפיה בעוד שבועיים, מישהו מכיר שם חנויות לחלקי מחשב? בעיקרון אני רוצה לקנות את msi 9800 pro, ועדיף לקנות כבר שם, אני מעדיף שלחנות יהיה אתר שאני יוכל לראות את המחירים לעשות השוואה...
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני אולי נוסע לשם בקיץ ורציתי לדעת.... מישהו מכיר/יודע? במיוחד ברחוב הראשי- נדמה לי קוראים לו הרמבלה... תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע אם המחירים טובים בדיוטי פרי של האוניות שמפליגות מישראל (מנו, כספי ואחרים) גם בהקשר למחשבים....
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף, גיסי יהיה שם עוד יומיים בערך, ואני רוצה שיקנה לי כמה דברים משם מישהו מכיר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לשם במסגרת עסקים ואני מתכנן לבקש ממנו לקנות יל מחשב חדש משם (a64 אולי אני יהיה בר מזל ל939 (-: ) מישהו מכיר חנויות ? מה המחירםי שם ? הם זולים מפה בהרבה נכון ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ולא חנויות שמזמינים דרך אינטרנט אלא שבאים לחנות וקונים....אם מישהו מכיר שיגיד בבקשה תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתרים בארהב של חומרה ששולחים הזמנות לארץ??? האם מישהו התנסה עם אתרים כאילה??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צ'יפ שיאפשר ל-PS2 לקורא משחקים צרובים + סרטי DIVX ו-XVID. אני מחפש חנות אמינה, מומלץ מאזור המרכז, שתעשה את ההתקנה בצורה מקצועית ולא תיעלם עם פרטי כרטיס האשראי שלי.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
-
חג שמח לכולם . אני מחפש תיק גב לנייד לא משהו גדול וזועק אלא ו קטן ואיכותי . יש איזה חנות טובה באיזור המרכז שמישהו יכול להמליץ עליה? אני מחפש משהו באיזור 200 ש"ח . אשמח לעזרה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש פה את KSP אבל היא לא מומלצת אז אני מנסה להימנע ממפגש איתם. יש גם את איבורי אבל גם היא לא משהו. אני מתכנן לקנות מחשב (כבר תקופה די ארוכה) ויש התלבטויות בין החנויות. KSP זה 5 דקות מהבית ועם מחירים זולים לעומת זאת עוד חנות שעומדת על הפרק היא IQPC אבל בשל המרחק שלה מהבית זה קצת בעיה. הבעיה תהיה כשמוצר כלשהו יתקלקל ואז במסגרת האחריות אני אצטרך לשלוח להם את המחשב, הם יבדקו אותו ויחזירו לאחר מכן - תהליך שיקח הרבה זמן ואני לא רוצה את זה. יש המלצות למישהו?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות למודינג מחו"ל שעושה משלוחים לארץ ואפשר לשלם ב paypal?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני שובר את הראש מאיפה לקנות. לא מצאתי חנויות נורמליות באינטרנט, מישהו מכיר?
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כזו שיש לה במלאי דברים כמו ספקי כוח שווים, הלך לי הספק ואני טס מחר לשבועיים וצריך שהמחשב יעבוד למשפחה תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע מאיזה חנות לקנות... (לא חנות וירטואלית)..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות טובה באיביי לחלקי מחשב - שיהיה בה מבחר גדול ושתשלח לארץ. אפשרי גם חנות של מוצרים שהחזירו, במחירים נמוכים.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני מחפש חנות מחשבים טובה בלונדון למטרת קניית לוח אם, זיכרונות ומעבד.. תודה לעוזרים (סליחה אם זה לא המקום פשוט לא הייתי בטוח איפה לשים את השאלה ) והשאלה החשובה: האם זה יצא יותר זול מהארץ??? כי נורא יקר שם...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד היום, מישהו יכול להפנות אותי לאיזו חנות שפתוחה עכשיו? בברכה, זיקו
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
זה לא שאין חנויות יש מלא אבל הכל יקר ... יש חנויות יחסית זולות ?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-