כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
תורת המספרים האלמנטרית, האוניברסיטה הפתוחה, 2003. . חיפשתי בגוגל,באתר של סטימצקי ללא תוצאות..עזרה!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אממ אז ככה, אני מחפש כיסא למחשב בתצורה של bucket-seat מישהו מכיר חנויות שמוכרות? או שיש לו רעיון איך אני בונה לי אחד? בתודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר הזה , אבל הוא לא ניכנס , יכול להיות שחסמו אותי מהאתר ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן לכם, אני מבקש הערכת מחיר למפרט של המחשב שלי (מה שמופיע בפרופיל בתור מםרט מחשב) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך הפנייה לאיזשהי קהילה שמתעסקת בפורומים שבנויים על PHP , רצויי בעיברית . תודה
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
חיפשתי אפשרות כזו שתאפשר לי לראות את כל הנושאים שפתחתי עד עכשיו ולא מצאתי. השאלה היא האם בכלל קיימת כזו אפשרות? ואם לא - לבעלי האתר - לא חשבתם על אופציה כזו?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אהלן וסהלן. שכל אחד ימליץ על סרט שהוא שנראה לו שזה סרט טוב.. טוב אני אתחיל. שניים אל הכסף שנה: 2005 אורך: 122 דקות ז'אנר: דרמה במאי: די.ג'יי קרוסו שחקנים: אל פאצ'ינו, מתיו מקונוגי, רנה רוסו, ארמנד אסנטה, ג'רמי פיבן לברנדון ליין (מת'יו מקונוהי) היו שני תחומי הצטיינות: כשחקן פוטבול על המגרש, וכנחשן תוצאות בעל יכולת דיוק מדהימה. לאחר הפרישה ממשחק פעיל, ליין מתרכז בכישרונו השני, והופך ליועצו הצמוד של המהמר הכבד, כלומר "יועץ הספורט" (אל פצ'ינו), המהווה חלק בלתי נפרד מעסקי הספורט באמריקה. השניים עושים הון משיתוף הפעולה המפוקפק, ויחסיהם דומים בכל ליחסי אב ובן. אלא שאז ליין מתחיל לאבד את כישרון הניחוש שלו, ובין השניים פורצת מלחמת חורמה. אני מבקש לא לרשום סתם שמות …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מישו עשה איזה אתר והוא רוצה שאני יזמין לו דומיין ושרת ואני יעביר לו הכל לשם שהכל יעבוד וזה.. הוא רוצה לשלם לי כמה כסף לקחת לו??
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
משהו קרה בגוגל, תעלומה, פשע. אין כמעט תמונות, מישהו יודע מה קרה?
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מקום העבודה שלי נשרף הייתי עובד בו שנה, חצי שנה ראשונה בלי תלוש משכורת וחצי שנה שניה עם תלוש . לא הייתי עובד כל יום כי הייתי תלמיד אבל הייתי עובד חמישי קבוע ומוצש גם כמעט וקבוע ובחופשים הייתי עובד גם . עכשיו המצב ככה שלא קיבלתי כלום חוץ מהמשכורת של אותו חודש שעבדתי, אפילו לא מכתב התפטרות. הבנתי שאני זכאי לקבל כסף, האם זה נכון ? איך אני יכול לקבל את מה שמגיע לי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הפרופיל המינימלי שבו עדיין מקבלים לתלפיות וחבצלות? בשניהם עושים טירונות קרבית אבל מהלך השירות הוא לא קרבי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיברתי עם הסוכן של בזק בינלאומי היום בבוקר. הוא הציע לי חבילת גלישה 4MB ב-99 שקלים לחודש כולל תשתית. לטענתו זה מבצע רק לעובדי באג ואף אחד אחר לא מקבל מחירים כל כך נמוכים. יש אמת בדבריו? כמה אתם משלמים על חבילת אינטרנט + תשתית?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
Yo mama's so big her belly button's got an echo. Yo mama's so fat her blood type is ragu Yo mama's so black when she puts lotion on her legs it looks like she has on leather pants Yo mama's so black when the police shot at her the bullets came back for flashlights Yo mama's so tall she did a push-up and burned her back on the sun Yo mama's so tall when she tripped over on 4th Ave, she landed on 12th Yo mama's so tall, if she did a back-flip she'd kick Jesus in the mouth. Yo mama's so tall, she did a back-flip and kicked Jesus in the mouth. Yo mama's so old and stupid she knew the Virgin Mary when she was 10 and said, "Li'l Mary will never amount to anything". Yo mama's so…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
מבקש לשמוע חוות דעת מאנשים שקנו בחנות הזו http://wellcom.co.il תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות חלקים כמו זכרון וכרטיס מסך מארה"ב ולכן אני מבקש מכם שתמליצו לי על אתרים זולים ואמינים שבהם מוכרים חלקים. נ.ב: לא חייב שהם יעשו משלוחים לארץ (אני מקבל את החלקים מ-Mustop שמייבאים את זה לארץ). תודה לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עד היום הכיסאות דהיו לי ב200-300 ש"ח קרעו לי את התחת אחרי חצי שעה ואיבדתי סבלנות לשבת מול המחשב. אני קצת שמן ואני רוצה כיסא שיאפשר לי לשבת שלוש שעות באופן נורמאלי. אשמח לקבל איזה הצעה מעניינת.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היום התעוררתי בבוקר מהרדיו בבית, השיר ברדיו הזכיר לי איזה שיר מתוכנית בני נוער כזאת מצויירת שהייתה פעם משהו מלפני 8 שנים ככה, היה שם מן גיבור על כזה שהיה לו אם אני לא טועה מכנסיים וחולדה אדומים ומכנסיים שחורים, אני לא זוכר במדוייק,יכול ליהות שהתבלבלתי בצבעים אבל מה שאני זוכר זה שהיה לו שיער שחור עם קוצים כאלה, וזה היה מן פרודיה על גיבורי על ,אם אני לא טועה, אפילו אם אתם חושבים שאתם יודעים על מי אני מדבר תרשמו תשם, אפילו אם הוא לא עונה על כל הדברים שרשמתי למעלה...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב קטן, חסכוני ובמידת האפשר אמין בתקציב של עד 6,500 ש"ח, בסגנון פיאט פונטו, פורד פיאסטה וכד'. חשוב לי שיהיה גיר ידני וקילומטראז' סביר, ללא תאונות וכמה שפחות ידיים. האם למישהו יש משהו להציע? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קטע מ TechTV השמדת מידע מכונן קשיח והפתעה מעניינת שהם לא ציפו לה: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/HDSmash.avi סרטון שהכנתי על מחשב שפנטיום 1 שלי המראה את יכולותו להריץ ולעבוד עם חלונות 2000 ואקס פי. http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/Pentium.wmv סרטון שעשיתי לפני נחיתת מעבורת החלל קולומביה ונציגינו אילן רמון: http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/STS107.wmv צפו לדברים נוספים בעתיד.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי מדבקה שאני רוצה להדביק על הלפטופ, אבל הדבק שעליה גמור כי היא היתה מודבקת על המחשב הישן. יש איזושהיא דרך לחדש את הדבק (כמובן ששימוש בדבק 3 שניות וכו לא רלוונטי כי אני מדביק אותה על המחשב).
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
תגידו, משהו לא נראה לכם שם מסריח??? בהרשמה לחבר מועדון משלמים 100 שקל לשנה ואפשר לקנות דברים מאוד בזול... לדוגמא דיוידי של ברד'ר ב 50 שח וכאלה.... תציצו באתר, ותגידו, לא נראה לכם משהו מסריח? והשאלה הכי חשובה היא האם לא מסוכן לתת שם את מספר כרטיס האשראי בהרשמה? www.parsi.co.il תודה!
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היום התחברתי לחבילה של הוט החדשה .קצב הUPSTREAM מדהים פשוט משנה את כל הרגלי השמוש באינטרנט פתאום הכל זורם במהירות שיא.הקטע המצחיק והחשוב הוא שהתקשרתי ל 013 הספק שלי ואמרתי לו לשדרג לי את החבילה בהתאם הוא דרש ממני 139 ש"ח נוספים ישר ביטלתי לשלם 300 ש"ח על החבילה החדשה נראה לי מוגזם .לאחר שהגעתי הביתה הפעלתי את המחשב ובדקתי את קצב העולה והוא היה על 60K מסקנה אין צורך לשדר אצל ספק האינטרנט הם סתם מנסים לסחוט כסף נוסף .
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-