עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CyberBot,

אני רוצה להמיר דיסק DVD של החתונה(לא שלי...) לקובץ חשוב שתהיה חינמית וקלה לתפעול... לא ידעתי איפה להשים את הפוסט הזה

2. אני מעוניין לדעת מה מחירו של הפלייסטישיין 2 בדיוטי פרי שבארצנו. תודה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  3. אני מעוניין לברר אילו חופים בכנרת פתוחים (חינם), אז אם מישהו יודע...

4. Started by x-dude,

חברים תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות,זכיתי מחשב במכרז ב P1000 מחשב של אקסלנט,קיבלתי לוח אם לא נכון,מארז בצבע אחר וללא מאוורר נוסף. היתקשרתי לשרות לקוחות ביום ראשון,היא אמרה לי שבמשך השבוע ייצרו איתי קשר מהתמיכה,היום יום חמישי (יום שישי הם לא עובדים),על הבוקר היתקשרתי ובחורה שם השאירה הודעה דחופה שיתקשרו שלי.....כלום. אז אכשיו ה שעה 5 היתקשרתי והייתי עצבני שאלתי אותם מי אחראי שם,אמרה לי תתקשר לשרות לקוחות,היתקשרתי ואין אף אחד,אותו טריק עשו לי גם אתמול בשעה הזאת, אמרו שיחזרו אלי תוך 10 דקות ולא חזרו. מה לעשות? אני כל השבוע עצבני רצח האם כדיי לעצור את יתר התשלומים בויזה?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by pssheba,

שלום, כ 5 שנים אני עושה ימים כלילות לקבלת מענק הכנסה אך בקשותי החוזרות ונשנות נדחות בתואנת: "נכס מזכה". ביליתי ימים רבים בתור המשתרך במשרדי מס הכנסה כל זאת כדי לקבל תשובה מפקיד המס שברשותי 2 דירות. ברשותי דירה אחת בלבד ! מה עושים ?! אני ניגש כל שנה למס רכוש\מקרקעין, משליש לידם סכום הגון כדי שישלחו אותי לסניף הדואר הקרוב ולהמתין שם שעה ארוכה לתשלום מס בולים ולחזור למס רכוש, מקרקעין עם בול שעלה לי כסף. מס רכוש מפיק טופס שעלה לי ממון רב ושעות המתנה ממושכות וכשאני מציג בפני פקיד המס את הטופס אני נענה שזה לא הטופס הנכון. אני שב למס רכוש, ממתין שעות ארוכות בתור, משליש לידיו של פקיד המס סכום הגון ונשלח לסניף הדואר הקרוב לשלם כסף לבול. אחר המתנה ממושכת בסניף הדואר…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  6. http://pricer.nana.co.il/publicarea/default.aspx סוף סוף מתחרה לwww.zap.co.il

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  7. קבלו מה צלמתי בעת התקנת WIN 98, שלשום:

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לפתוח את הפרופיל שלי בפייס לכולם גם למי שלא חבר וגם מי שלא חבר של חבר שלי... ולחצתי בprivacy על הכל everyone וזה נשאר חסום רק לחברים.... מה עושים? אם זה לא שייך לפורום הזה תעבירו כי לא ידעתי לאן.תודה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by imac,

אני אמור לטוס עוד חודש וחצי בערך לחו"ל עם אבא שלי לטיול קצר באירופה על מנת להתרענן קצת מהצבא (עברו עליי חודשים קשים... עומס עבודה) עדיין לא החלטנו לאן אנחנו רוצים לטוס. אני חשבתי על סקנדינביה בעיקר על דנמרק, כי אני רוצה לסגור מעגל. עבדתי שם כחודש לפני הגיוס ולא כל כך הלך לי אבל מאוד נהנתי... פשוט אני לא יודע אם יש שם מקומות לטייל בהם עם אבא (לכריסטינאניה למי שמכיר, אי אפשר ללכת עם אבא ) אולי יש לך איזו שהיא המלצה למדינה שבאמת שווה לבקר בה ומקומות שכדאי לראות.. אני חייב את הרענון הזה לפני שאני משתגע.. אבל חשוב שזה יהיה מקום טוב שאני ירגע וינוח.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by yot,

http://www.bbspot.com/News/2003/06/camper.html lllllllllllllloooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by RayZ,

ט"ו בשבט שמח לכל HWzone הפורום האהוב עלי ביותר אפשר לדבר פה על ט"ו בשבט, על כל דבר.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חברה יש למישהו מושג מה עכשיו מצב הים? אפשר להתרחץ?

13. Started by יורם ישראלי,

בהדלקת המחשב נשמעים חמישה צפצופים והמחשב לא עולה מעבד amd 8*3.4 מה יכולה להיות הסיבה?

14. Started by ThaPhoeniX,

מחפש קבצי תמונות של קלפים (של חפיסת קלפים רגילה) יש למישהו איזה משחק משהו שהוא יכול להביא או איזה אתר שיש בו תמונות כאלו?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  15. שלום. בזמן האחרון אני נתקל בהרבה אתרים שמציעים שירותים חינמיים כגון האמורים לעיל. חשבתי שאולי כדאי שנעשה תר'ד שבו כל אחד יכתוב לינקים לאהובים עליו, וגם האלה שלא. בכל מקרה הנה שלי: 1. האתר stickdeath.com תכנסו לANIMATIONS ובפינה כנסו להשרדות, יש סה"כ 7 פרקים, אני מבטיח לכם שתקרעו מצחוק. *באתר יש עוד הרבה דברים, אבל אישית הכי אהבתי את השרדות. 2.האתר http://www.plastelina.net יש שם הרבה משחקי לוגיקה מאוד מעניינים (ויש גם קשים). 3.פה יש דברים מעניינים http://www.hagigim.com/flash/flash.htm. 4.מאגר משחקי הONLINE של YNET http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1398,00.html , אישית אני לא ממש משתמש בו בגלל שרוב המשחקים שם הם SHOCKWAVE ואין פלוגין של SHOCKWAVE ללינוקס משום מה, אבל…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  16. Started by Stanly,

זהו משחק שאתה מגלם כאזרח שחי במדינה שלך, אתה עובד משרת בצבא וכו.. למעשה אנחנו האזרחים חיים בישראל וכל פעם יש מדינות שמנסות לכבוש אותנו ורוצות לקחת לנו שטחים לפני כשבוע הייתה מלחמה שקראנו לה "מלחמת שלושת הימים" מלחמה שבה טורקיה רצתה לכבוש לנו את חיפה תל אביב ואת נצרת!!! למזלנו יוון פולין ועוד מספר מדינות עזרו לנו במלחמה ובעזרתם הצלחנו למנוע מטורקיה לכבוש לנו את השטחים!! אבל עכשיו עשו מלא מדינות בלאגן והתקיפו את פולין סין ועוד מדינות שהן חברות שלנו, ובנתיים טורקיה כובשת לנו שוב את חיפה!! הדרך היחידה של המדינה שלנו לשמור על הכבוד זה בעזרת שאתם תרשמו למשחק!! אנחנו כבר מונים למעלה מ400 ישראלים שמשתתפים במשחק. בחיי היום יום עובדים (בשביל לעשות כסף) קונים נשקים מתאמני…

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by JHONLEV,

תראו ותגיבו... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by NoamS,

שלום אומרים שב25 למאי תהיה עוד התקפה ברשת. השאלה שלי היא - זה לא אמור להיות ארגון שלא מזוהה עם אף מדינה וגורם פוליטי כזה או אחר? כי בפועל הם דיי פרו פלשתינאים תכלס... אז הם כן מייצגים צד פוליטי/מדיני כלשהו.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by anatoli,

שלום חברים, אני צריך להעביר סכום של כמה עשרות יורו לגרמניה. PAYPAL לצערי לא מתאים הפעם, ולכן אני חייב להשתמש בדרך אחר. בבנק רוצים עמלה של כמעט 150 שקלים, שזה כמעט חצי מהסכום שאני שולח. בווסטרן יוניון שולחים את זה דרך הדואר ולא ישירות אל הנמען הביתה/לחשבון הבנק שלו (כך לפחות הבנתי). הפיתרון היחיד שאני רואה עכשיו הוא לשים את הכסף במזומן במעטפה ולשלוח להם אותו בדואר רשום. מישהו שלח כספים בצורה הזו? ניתקלתם בבעיות כלשהן? כמו כן, האם יש לכם רעיונות כלשהם לדרך אחרת לשלוח את הכסף? תודה, Anatoli.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by cobmetal,

שלום !!! כרגע אני נמצא בתאילנד , ברצוני לקנות רכיבים כמו מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות , ואת השאר כבר בארץ ולהרכיב לבד , האם אני אצטרך לשלם מכס וכו' כאשר אחזור לארץ ? תודה ....

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by x^fighter^x,

שיר חדש שלי אשמח לביקורת

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by פילון153,

כולם שואלים אותי למה אני מתחפש ואפילו מתפלאים שאני אומר להם שאני לא מתחפש. אם הייתה תחפושת, ניחא, אבל להתחיל להתארגן על תחפושת, אין לי עצבים לזה..ואני יודע שבכל מקום מרחפות להם תחרויות התחפושות..שדווקא מגניב להשתתף בהם ובייחוד באלה של העבודה מה איתכם? מתחפשים? לכל המתלבטים, קיבצתי מהרשת תחפשות נועזות ביותר, אפילו די קל להכין את חלקם, אבל הייתם מוכנים להתחפש נניח לעמוד חשפנות?? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2493895

23. Started by cleric,

http://nz.youtube.com/watch?v=339ixMtHrVk סתם משהו משעשע שנתקלתי בו

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by AliceInChains,

נגיד אני נתלה על מוט מתח - אני מפעיל על המוט "כמות" כוח מסויימת. נגיד עכשיו טיפסטי מעליו ואני עומד על המוט עם רגליי עם כל כובד משקלי (70), אז אני מפעיל עליו יותר כוח? כי טכנית גם כשאני רק נתלה, כל משקל הגוף פועל על המוט (תקנו אותי אם לא...)

25. Started by pringles,

היום אני בן 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים