עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני וחבר שלי רוצים לנסוע לפני הגיוס להופעה של בלינק באנגליה. אנחנו חושבים כבר חודש לפחות איך להשיג כרטיסים, מצאנו כרטיסים להופעה המדוברת באיביי אבל אנחנו לא סומכים על החרטא הזה. מישהו מכיר אתר שמוכר כרטיסים להופעות ברשת? : ( מישהו יכול לחשוב על דרך אחרת להשיג כרטיסים?

2. אני מדבר על אתרים מקצועים קצת יותר מ"ואללה".... תודה מראש.... ;D

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  3. אהלן בשעה טובה יצאתי מהשו אממ אממ סליחה כלא קציעות עכשיו כנראה שאני יתחיל לעשות יומיות בתפקיד מש"ק חדר מחשב בבסיס בשם פלוגות אני יודע רק שהבסיס הוא צמוד לקרית גת... מישהו יודע יותר על הבסיס ואיך להגיע אליו מכיוון תל אביב (אני מיבנה) תודה מראש,עידן.

• 2 תגובות
    • 31.5k צפיות
  4. האם יש באמת אתרים שעושים את זה אבל מהימנים? אני לא מדבר על אתרים של ללחוץ על כפתור ולקבל סנט, אלא אתרים שכן צריך להשקיע ולעבוד. יש למישהו ניסיון? ועוד משהו, אני רוצה לקנות גיטרה וחשבתי אולי לקנות מאיביי, חוץ מהמחיר והמשלוח, אני צריך לשלם עוד משהו?? תודה רבה לעוזרים D:

5. שמעתי שמשחת שניים עוזרת. יש עוד עיצות?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  6. שלום אני מחפש דרך לפתוח מס' גדול (300) של "תיקיות חדשות" האם יש דרך לעשות את זה מהר יחסית ולא כרגיל (מקש ימני- חדש- תקייה חדשה- שם) בטח יש גם איזה מקש קיצור כמו F2 לשינוי שם תיקייה. השמות שלהם בעיקרון יהיו מס' 1-300 אשמח אם מישהו מכיר פתרון תודה מראש והמשך יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי רשימה ארוכה של קישורים לסרטוני יוטיוב והייתי רוצה לראות אותם ברצף, אונליין, ללא הורדה, עם אפשרות לקפוץ לקליפ הבא. יש את האתרים שמוצאים את הקישור הישיר של הסרטון כמו KEEPVID אבל הוא נותן קישור אחד כל פעם. האם מישהו מכיר תוכנה שניתן להזין לתוכה רשימת קישורים ולקבל את הכתובות הישירות לכולם? עם רשימה כזו ניתן כבר יהיה ניתן להשתמש בכל נגן מדיה. תודה לכל מי שיוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. חשבתי לקנות את המארז אבל זה 200 שקל ואחרי שרואים אין מה לעשות עם זה ממש בכל מקום אחר שאני מכיר אין את כל הפרקים :s05:

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. לוקח לי יותר משעה להירדם בלילה, ועכשיו כשסמסטר חדש מתחיל זה פשוט לא בסדר, איך אני אמור ללמוד עם 6 שעות שינה בלילה? מה אני יכול לעשות שיעזור לי להירדם מהר יותר? יש למישהו רעיונות? (אני בטוח שאני לא היחיד עם בעיות שינה פה...) (חוץ מכדורי שינה, הרבה ספורט או לישון בשעה קבועה כל לילה)

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. למחשבים של SONY או של DELL שבארץ לא מוכנים לבטח אותם באחריות הבינלאומית. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. אני מחפש חברה שיכולה לתת לי הצעה לביטוח חובה ומקיף לשבוע או שבועיים תלוי במחיר... מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  12. מישהו יכול להמליץ לי על תרמוס טוב? מה החברות שנחשבות טובות? שמעתי על חברת THERMOS, היא טובה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by FresH-MeaT,

מישהו מכיר איזה חברות שמירה טובות שמשלמות יפה? ניסיתי אצל מיקוד רציתי לעבוד בעוטף ירושלים ב33 שקל לשעה.. אבל עכשיו יש שם מלא בעיות... מישהו מכיר עוד משהו?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מארז שאין בארץ ואני לא יודע אילו חנויות שולחות דברים לארץ.. ניסיתי בe-bay אבל גם שם זה רק לus תודה על העזרה מראש....

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. מישהו מכיר חנויות אירופאיות ששולחות חומרה לכל אירופה? במיוחד לליטא. לא ממש ידעתי איפה לפרסם את זה אז.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. קיבלתי מי דוד בחו"ל כמה מאות דולרים עכשיו הכסף הוא בחשבון הפיי פאל שלי אני רוצה ליקנות כמה דברים למחשב ולבית אבל לא מוצא לעזעזל חנות :'( מישהו מכיר אולי איזה חנות און-ליין כלשהי שתומכת באמצעי תשלום פיי פאל? ??? נ.ב חוץ מי frozenCpu :s07: :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  18. אני מתכנן לטוס לרוסיה בקיץ, אתרים כמו NEWEGG\AMAZON אבל ברוסיה חנויות שיספקו דברים לנגנים\מחשב או כל חנות טכנולוגית, אני רוצה לחזור משם עם דבר נחמד - גאדג'טי בעיר אומסק, ואולי גם לנינגרד

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by yoncih,

מישהו מכיר חנויות באירופה לקניית ציוד מודינג וקירור ? משהוא כמו jab tech אבל באירופה P=

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by משיקומי,

אני מחפש חנות אמינה עם סחורה מגוונת שנמצאת בגוש דן (עדיפות לראשון לציון) לקנות ממנה את המחשב החדש. שמתי לב שהרבה חניות נמצאות מצפון לגוש דן. בבקשה (אם זה לא נוגד את חוקי הפורום) אל תתנו לי שמות של חניות לא אמינות כמו אייבורי (ימח שמם)

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות שם archos av420. תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. אני מחפש את הIRIVER IMP350

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Zak,

אני מתכנן לקנות מחשב בבאר שבע אשמח לשמוע הצעות על חנויות באזור

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  25. תשמעו זה ממש דחוף..... אין את המעבד שאני רוצה בארץ בינתיים (AXP 2100+) ואמא שלי מגיע לארץ ביום שבת... מישהו מכיר חנויות באזור ברוקלין\מנהטן??? בבקשה זה חשוב....

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.