עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יכול להמליץ לי על תרמוס טוב? מה החברות שנחשבות טובות? שמעתי על חברת THERMOS, היא טובה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

מישהו מכיר איזה חברות שמירה טובות שמשלמות יפה? ניסיתי אצל מיקוד רציתי לעבוד בעוטף ירושלים ב33 שקל לשעה.. אבל עכשיו יש שם מלא בעיות... מישהו מכיר עוד משהו?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. זולות.... תודה... אני מקווה שקשור לפה.. כי זה חנוות לחלקי מחשב.. =]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מארז שאין בארץ ואני לא יודע אילו חנויות שולחות דברים לארץ.. ניסיתי בe-bay אבל גם שם זה רק לus תודה על העזרה מראש....

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. מישהו מכיר חנויות אירופאיות ששולחות חומרה לכל אירופה? במיוחד לליטא. לא ממש ידעתי איפה לפרסם את זה אז.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. קיבלתי מי דוד בחו"ל כמה מאות דולרים עכשיו הכסף הוא בחשבון הפיי פאל שלי אני רוצה ליקנות כמה דברים למחשב ולבית אבל לא מוצא לעזעזל חנות :'( מישהו מכיר אולי איזה חנות און-ליין כלשהי שתומכת באמצעי תשלום פיי פאל? ??? נ.ב חוץ מי frozenCpu :s07: :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. אני מתכנן לטוס לרוסיה בקיץ, אתרים כמו NEWEGG\AMAZON אבל ברוסיה חנויות שיספקו דברים לנגנים\מחשב או כל חנות טכנולוגית, אני רוצה לחזור משם עם דבר נחמד - גאדג'טי בעיר אומסק, ואולי גם לנינגרד

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by yoncih,

מישהו מכיר חנויות באירופה לקניית ציוד מודינג וקירור ? משהוא כמו jab tech אבל באירופה P=

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by משיקומי,

אני מחפש חנות אמינה עם סחורה מגוונת שנמצאת בגוש דן (עדיפות לראשון לציון) לקנות ממנה את המחשב החדש. שמתי לב שהרבה חניות נמצאות מצפון לגוש דן. בבקשה (אם זה לא נוגד את חוקי הפורום) אל תתנו לי שמות של חניות לא אמינות כמו אייבורי (ימח שמם)

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  10. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות שם archos av420. תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. אני מחפש את הIRIVER IMP350

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Zak,

אני מתכנן לקנות מחשב בבאר שבע אשמח לשמוע הצעות על חנויות באזור

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  14. תשמעו זה ממש דחוף..... אין את המעבד שאני רוצה בארץ בינתיים (AXP 2100+) ואמא שלי מגיע לארץ ביום שבת... מישהו מכיר חנויות באזור ברוקלין\מנהטן??? בבקשה זה חשוב....

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. ערב טוב . עוד חודש וחצי בן דוד שלי טס לסין , חשבתי להביא משם כמה חלקים למחשב ... מישהו מכיר אתר של חנות מחשבים בסין ? או אולי אתר שאפשר לראות מחירים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום מישהו מכיר חנויות מחשבים בארגנטינה? והרכיבים שם יותר זולים מהארץ? דוד שלי טס לשם עוד שבועיים ואני רוצה אם זול שם שיביא לי כרטיס מסך...מישהו מכיר שם חנות? ואם זה זול? הם יהיו באיזור באויינוס איירס... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. אני טס לפילדלפיה בעוד שבועיים, מישהו מכיר שם חנויות לחלקי מחשב? בעיקרון אני רוצה לקנות את msi 9800 pro, ועדיף לקנות כבר שם, אני מעדיף שלחנות יהיה אתר שאני יוכל לראות את המחירים לעשות השוואה...

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  18. אני אולי נוסע לשם בקיץ ורציתי לדעת.... מישהו מכיר/יודע? במיוחד ברחוב הראשי- נדמה לי קוראים לו הרמבלה... תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע אם המחירים טובים בדיוטי פרי של האוניות שמפליגות מישראל (מנו, כספי ואחרים) גם בהקשר למחשבים....

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  19. צריך עזרה דחוף, גיסי יהיה שם עוד יומיים בערך, ואני רוצה שיקנה לי כמה דברים משם מישהו מכיר? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by YinnoN,

אבא שלי נוסע לשם במסגרת עסקים ואני מתכנן לבקש ממנו לקנות יל מחשב חדש משם (a64 אולי אני יהיה בר מזל ל939 (-: ) מישהו מכיר חנויות ? מה המחירםי שם ? הם זולים מפה בהרבה נכון ? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. ולא חנויות שמזמינים דרך אינטרנט אלא שבאים לחנות וקונים....אם מישהו מכיר שיגיד בבקשה תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  22. מישהו מכיר אתרים בארהב של חומרה ששולחים הזמנות לארץ??? האם מישהו התנסה עם אתרים כאילה??? תודה!

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  23. אני רוצה לקנות צ'יפ שיאפשר ל-PS2 לקורא משחקים צרובים + סרטי DIVX ו-XVID. אני מחפש חנות אמינה, מומלץ מאזור המרכז, שתעשה את ההתקנה בצורה מקצועית ולא תיעלם עם פרטי כרטיס האשראי שלי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.