כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אתר שמתרגם מישפטים מאנגלית לעיברית?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מכירים את דיילפאד, שנותן להתקשר לאמריקה בחינם??? אני מחפש אתר דומה שנותן לעשות את אותו הדבר אבל לאירופה (הכי חשוב, גרמניה) אבל אני לא מוצא, מישהו מכיר??? ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כמו צלילים של הודעה , צילצולים מצחיקים , ודברים שסתם כיף לשמוע בסלולרי.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום בד"כ כשאני צריך את המולטיויטמין של centrum, אני מבקש מחברים/קרובי-משפחה שטסים לארה"ב, לקנות לי שם(בד"כ ב-Costco כי שם הכי זול), ואז להביא לי.. אבל לא תמיד יש כאלה שטסים, אז אני תוהה אולי בהשפעת deal extreme, יש איזה אתר שמישהו שמכיר שגם מוכר קופסא גדולה של Centrum, ועושה משלוח בחינם לארץ.. אם לא משלוח בחינם לארץ, אז משלוח בעלות כמה שיותר נמוכה.. ואם לא עלות נמוכה, אז לפחות שישלח לארץ חח.. כי יש אפילו אתרי אינטרנט שלא שולחים לארץ. אז אם מישהו מנוסה בזה, אשמח אם הוא יוכל לתת לי כאן טיפ, כי היבואן של centrum בארץ בכלל לא מביא את הקופסאות הגדולות אלא מביא קופסאות שמספיקות לחודש אחד או 45 ימים במקרה הטוב. (וכששואלים אותם בטלפון למה הם לא מביאים את הקופסא הגדולה והחסכונית,…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר/שרת שאפשר לעלות בו קטע וידאו של 35-50 מגה. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני כבר בן 22 וחברה רצינית אין ולא הייתה..חשבתי לנסות את מזלי באתרים האלו למרות שתמיד הסתייגתי מלנסות להכיר בחורות ככה אז..יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
כמו http://www.allmoviewalls.com http://www.skins.be http://www.bikewalls.com http://www.desktopmachine.com תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים בחול שאפשר שהם ישלחו דברים לארץ כאילו יבוא אישי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חרשתי על האתר הזה בזמן העבודה, וכמעט שלא נשאר לי מה לראות שם: http://nothingtoxic.com/ מישהו מכיר אתרים נוספים בסגנון, עם המון לינקים לסרטונים כאלה? אני לא אוהב את youtube ו-metacafe, כי יש בהם צנזורה מסויימת. גם ניסיתי לעשות חיפוש דרך גוגל, ופשוט הגעתי לאתרים עם פחות מ-100 סרטונים, מפוצצים בתוכנות ריגול :-\.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום! פתחתי את האתר שלי ורציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים בהם אני אוכל לפרסם את האתר? או משהו בסגנון של תחרויות topsite? אבל אתרים מוכרים רצוי שאלה יהיו אתרים עולמיים (ולא רק בישראל.. למרות שזה לא מפריע) כי זה פורום באנגלית.. תודה לכל העוזרים ומי שלא עוזר גם סבבה..
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אז מישהו מכיר כאלה אתרים שלא עולה כסף לפרסם? אבא שלי רוצה למכור ג'פ מודל 89 כולל נעילות אחריות כולל הכול... מישהו מכיר אתר או משהו בסיגנון?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ל-ICQ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אמרתי שאם הכריזמה שלנו הולכת להיות שלי אז אולי נעשה בה משהו נחמד... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לנסוע לפני הגיוס להופעה של בלינק באנגליה. אנחנו חושבים כבר חודש לפחות איך להשיג כרטיסים, מצאנו כרטיסים להופעה המדוברת באיביי אבל אנחנו לא סומכים על החרטא הזה. מישהו מכיר אתר שמוכר כרטיסים להופעות ברשת? : ( מישהו יכול לחשוב על דרך אחרת להשיג כרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני מדבר על אתרים מקצועים קצת יותר מ"ואללה".... תודה מראש.... ;D
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה יצאתי מהשו אממ אממ סליחה כלא קציעות עכשיו כנראה שאני יתחיל לעשות יומיות בתפקיד מש"ק חדר מחשב בבסיס בשם פלוגות אני יודע רק שהבסיס הוא צמוד לקרית גת... מישהו יודע יותר על הבסיס ואיך להגיע אליו מכיוון תל אביב (אני מיבנה) תודה מראש,עידן.
-
- 2 תגובות
- 29.8k צפיות
-
-
האם יש באמת אתרים שעושים את זה אבל מהימנים? אני לא מדבר על אתרים של ללחוץ על כפתור ולקבל סנט, אלא אתרים שכן צריך להשקיע ולעבוד. יש למישהו ניסיון? ועוד משהו, אני רוצה לקנות גיטרה וחשבתי אולי לקנות מאיביי, חוץ מהמחיר והמשלוח, אני צריך לשלם עוד משהו?? תודה רבה לעוזרים D:
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שמעתי שמשחת שניים עוזרת. יש עוד עיצות?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לפתוח מס' גדול (300) של "תיקיות חדשות" האם יש דרך לעשות את זה מהר יחסית ולא כרגיל (מקש ימני- חדש- תקייה חדשה- שם) בטח יש גם איזה מקש קיצור כמו F2 לשינוי שם תיקייה. השמות שלהם בעיקרון יהיו מס' 1-300 אשמח אם מישהו מכיר פתרון תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשימה ארוכה של קישורים לסרטוני יוטיוב והייתי רוצה לראות אותם ברצף, אונליין, ללא הורדה, עם אפשרות לקפוץ לקליפ הבא. יש את האתרים שמוצאים את הקישור הישיר של הסרטון כמו KEEPVID אבל הוא נותן קישור אחד כל פעם. האם מישהו מכיר תוכנה שניתן להזין לתוכה רשימת קישורים ולקבל את הכתובות הישירות לכולם? עם רשימה כזו ניתן כבר יהיה ניתן להשתמש בכל נגן מדיה. תודה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המארז אבל זה 200 שקל ואחרי שרואים אין מה לעשות עם זה ממש בכל מקום אחר שאני מכיר אין את כל הפרקים :s05:
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לוקח לי יותר משעה להירדם בלילה, ועכשיו כשסמסטר חדש מתחיל זה פשוט לא בסדר, איך אני אמור ללמוד עם 6 שעות שינה בלילה? מה אני יכול לעשות שיעזור לי להירדם מהר יותר? יש למישהו רעיונות? (אני בטוח שאני לא היחיד עם בעיות שינה פה...) (חוץ מכדורי שינה, הרבה ספורט או לישון בשעה קבועה כל לילה)
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למחשבים של SONY או של DELL שבארץ לא מוכנים לבטח אותם באחריות הבינלאומית. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מחפש חברה שיכולה לתת לי הצעה לביטוח חובה ומקיף לשבוע או שבועיים תלוי במחיר... מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-