עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DaMn18,

אני מתכוון לקנות נגן Mp3 או מינידיסק מחו"ל דרך אתר אינטרנט.. כידוע , לפני מספר חודשים , בוטל המכס (שעמד בזמנו על 45%) על מכשירים מסוג זה. השאלה שלי היא : אם אני מבקש מהחנות הוירטואלית שתשלח לי את המכשיר לארץ, האם אצטרך לשלם משהו אחר ? כמו מע"מ למשל ? אם כן , אז מה בדיוק אני אשלם , וכמה ..? (לפני כמה זמן נאמר לי שאצטרך לשלם מע"מ , אך לאחרונה אמרו לי אנשים אחרים שאפילו את זה אני לא אצטרך לשלם) .

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by OR007,

כל אחד מוזמן לשתף אותנו בשירי הרוק,מטאל,הווי מטאל החביבים עליו ולהמליץ. לא איכפת לי לנסות כמה דברים חדשים לשם שינוי. ד"א המלצה לשירים של אירון מיידן יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  3. אני צריך מעבדה למחשבים באיזור חיפה מישהו מכיר יודע מעבדה אמינה?

4. Started by ImaShcha,

שלום, אם אתם יכולים לעזור לי רציתי לדעת כמה דברים: -האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ניו יורק שיכולה לעשות שם משלוחים? -שמעתי שעל הבאת מחשבים לארץ אין מכס, האם זה נכון? -האם באמת יותר משתלם לקנות מחשב בארה"ב? -ורציתי לדעת האם מחשב שאני קונה בארה"ב יתאים מבחינת זרם החשמל השונה בארץ (220V או מה שזה לא יהיה..) ואם לא מה אני צריך לעשות בשביל שיתאים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  5. לעבודה באנגלית שאני צריך להגיש ב-12! ניסתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי כמעט שום דבר. הראיון יכול להיות עם אנשים אחרים, לאו דווקא תושבי ניו-יורק, אבל זה חשוב שהראיון יהיה על העיר. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by HFDO5,

מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  7. אהלן חברה הלילה אנחנו נוסעים לטאבה! אם נביא את הנרגילה שלנו יעשו לנו בעיות בגבול?? או לחילופין אם נקנה נרגילה שם וננסה להביא אותה לארץ יהיה עם זה בעיה?? תודה!!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש מכשיר כושר ביתי לאימון במטרה להרזות קצת. אני מבקש מאוד לא להציע לי ללכת לחדר כושר, או להתאמן ולרוץ בחוץ - מסיבות אישיות זה בלתי אפשרי בשבילי. האם יש למישהו הצעה/המלצה אישית למכשיר כושר איכותי (כזה שלא יישבר אחרי כמה ימים של שימוש) שיוכל לעזור לי במאמץ לרזות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by Guardian Spirit,

אני מחזיק בהוכחה לכך שגלישה בזמן קיימת וזה כבר אינו מדע בדיוני בלבד. מה שכן מעניין אותי באיזו טכנולוגיה הבחור השתמש לתקשר איתנו בתקופה ההיא..

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  10. איף רושמים בצרפתית את הספרים הבאים: צופן דה וינצ'י מלאכים ושדים נקודת ההונאה אגב,כל הספרים הם של דן בראון (DAN BROWN)

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by PeteRoy,

12. יש לי תרגיל קטן להגשה השבוע שמכיל שאלות בחומר שפספסתי לאחרונה ואני פשוט לא רואה איך לגשת להוכחה של הזהות הבאה. אני אעריך רמזים או הדרכה קונסטרוקטיבית. עריכה: הבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by Oztriker,

אני רוצה להתחיל ללמוד לפסיכו, קודם כל לבד בלי הקורס , לנסות מה זה ואז נראה אם אני אקח אותו או לא. קיצר יש לי כמה שאלות. 1.אתם מכירים אתר טוב שהכי טוב להוציא מידע על הפסיכו? לא לשלוח אותי לגוגל או גבע. משהו קצת יותר מפורט.....(למרות שאני יודע שגוגל זה הכתובת חחחח) 2. אתר שאפשר להוריד בו מילים באנגלית ועיברית להשמעה בMP3 לדוגמא, או משהו בסגנון. וגם אשמח לכמה עצות מאלה שעשו בעבר ויכולים לחלוק איתי קצת מידע מנסיונם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  14. אני צריך ספק כדי לנהל שיחות קווי וסלולאר ב SKYPE יש לי חבילה של 3.95 EURO ואני יכול לדבר 6 שעות ביום ו 10,000 דקות בחודש קווי בלבד. העניין הוא שיש דברים שאני לא מבין כל כך כי הכול באנגלית ויש דברים שקשה להבין " יש דמי חיבור " רשום בקטן , יש מחירים לפי דקה ויש דמי חיבור ממש סלט לא מצליח להבין מה זה : http://www.skype.com/prices/callrates/connectionfee/ אני גם מנסה למצוא VOIP לסלולארי בארץ לא מצאתי משהו זול כולם יקרים אין משהו פחות מ 4 סנט לדקה הכול לא משתלם .. מישהו מכיר ספק VOIP זול לסלולאר? בסין , ארה"ב ותאילנד הסלולאר זה חינם או כמעט 2 סנט ממש גרושים . כרגע אני מקבל מאורנג 29 אגורות ביום ו 9 בלילה אני מנסה משהו יותר זול ואני לא מוצא חוץ מהקווי של SKYPE שאין לו כרגע מתחר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by the red dragon,

איזה עבודות יש שלא דורשות ממך תעודת בגרות? כאלו שדורשות ממך לעבור קורס בלי בגרות אבל

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. אחרי החלוקה לאלף-בית, בענקית האינטרנט חושפים גם לוגו רשמי חדש ראשון אחרי יותר מעשור וחצי לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-ממשיכה-במהפך-שלה-עם-לוגו-חדש/

17. Started by lion03,

מי הולך לראות אותו מחר באזור ירושלים?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. מחפש מידע בנוגע לחנויות מחשבים ומחירים ברוסיה, יכול להיות שאני אקנה משם כמה חלקים, תלוי במחיר כמובן. האם מישהו מכיר חנויות זולות ברוסיה שיש להן אתר אינטרנט בו אפשר להרכיב מחשב או סתם לראות מחירי חלקים? בקיצור, כל מידע בנוגע לקניית חלקים מרוסיה יכול לעזור - תודה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by נעמה וילדו,

רציתי להתייעץ - ההורים הציעו לקנות לנו מסחטת מיצים, הם נכנסו לקטע כזה של בריאות ונורא בעד שנשתה מיצים טבעיים במקום משומרים. זה יכול להיות נחמד אבל אני תוהה עד כמה זה באמת יהיה בשימוש. מישהו באמת משתמש בזה או שזה מהדברים שנתקעים בבוידם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!

21. Started by BeNDeR,

מאז ש HW עשו את השיונוי של השרתים, המנוע של האתר קיצר כל השידרוגים ! העשק לא זז חברים !! זה רק אני או יש עוד שחושבים כמוני ?

22. Started by moonjib,

דבר ראשון ההצעה: למה לא לפתוח ת'רד חיפוש שירים שייקרא "ת'רד חיפוש השירים" ;D ולהשים אותו בסטיקי? שמישהו יפתח ואחד מהמנהלים ישים בסטיקי בבקשה. עכשיו לשירים. בראשון יש את המשפט: every dance is every dance משהו כזה, להיט מפורסם מהשנתיים האחרונות. את השיר השני אני מחפש מעל לשנה ועוד לא מצאתי שום דבר!. אני אתן כמה משפטים ותיאור של הקליפ (שהופיע ב-mtv הרבה פעמים,פעם, לפי איך שאני זוכר שיר דיי מפורסם) יש שם משהו עם ana (השם), והמשפט like a shadow , זה מה שאני זוכר בבירור. וגם אולי היה את המשפט now you can see me. שיר מתחילת שנות האלפיים. בקליפ יש איזה זמרת עם קרה ושער שטני ששרה ביחד עם גיטרה, ויושבת ליד כמה חבר'ה ליד קרוואן, השעה היא בין ערביים. לפי דעתי היה לה גם כובע גרב ... ת…

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by coolspot,

אני מחפש שם של סרט ישן בסיגנון :היום שאחרי מחר ,הסרט יצא בשנות ה90 המאוחרות לא זוכר שנה בדיוק . בסרט איזה מתאור פוגע בכדור הארץ ,ומהפגיעה נוצר גל ענקי ,משהו כזה . תודה לכולם.

24. מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.