עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KoM,

קצת תקווה, יש כאן ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום! רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם החנות MDK למצלמות דיגטליות? אני רוצה לקנות את המצלמה פנסוניק TZ5 בהתחלה חשבתי לקנות עם אחריות יבואן רשמי, שהוא יורוקום. אבל יש חוסר ליורוקום וכבר שבועיים אני מנסה להשיג ואין. אז ראיתי את המצלמה הזאת באתר של MDK התקשרתי אליהם והם נשמעים מקצוענים, מישהו קנה מהם? ואם החנות הזאת לא טובה, יש המלצה לחנות אחרת? תודה מראש, אריאל

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. היי,אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת. מדובר על בחור בשם טירן לוקפור,ובדרך לא דרך יש לו 200 אלף עוקבים כמעט. הנה כתבה מצורפת שנתקלתי בה בגוגל. http://old.holesinthenet.co.il/archives/70843 כנראה שיש לו הרבה עוקבים מכל הדפים המטומטמים האלה שחייבים לעשות לייקים בשביל לראות קישורים כמו בר רפאלי נדרסה וכו'.. איך עד עכשיו פייסבוק לא חסמו אותו או משהו כזה? ואיך לא עלו על כל הסקריפטים האלה עד עכשיו?,ילד בן 16 עושה כזאת בדיחה מפייסבוק הגדולה?,למרות שכולם יודעים שזה לא כזה מקום מאובטח כמו שחושבים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by jenia1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס" אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ?? והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה: אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$ ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$ זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by pssheba,

שלום, תיירת מאירופה מבקשת לבקר ברמת הגולן בתקופת הפריחה של מטעי התפוח. מישהו יכול לומר מתי עונת פריחת התפוח בגולן? תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  6. שלחו לי למייל עכשיו 2 סרטונים ענקיים- הראשון צולם באיזה ארוע למשפחות ברוסיה, איזה יריד או לונה פארק. עם מלא ילדים. יש שם מתקן הזוי לגמרי ששפך אותי מצחוק. http://www.youtube.com/watch?v=bjmJz1OYjBk&feature=related הרג אותי כשהילדים התחילו לצאת... הסרטון השני הוא ברוסית בתוכנית דמויית 'מצלצלים'. החידה הייתה להגיד שם של משהו שנמצא בחדר ומתחיל באות מסויימת, והמנחה משדרת מאיזה חדר שיש שם כל מני דברים, ספה, כוסות, ספרים וכו'... לשידור עולה בחור ומוצא חפץ לא צפוי ... http://www.youtube.com/watch?v=5MXq0WJLQpU&feature=user האמת היא שהבחור דווקא צדק. למי שלא דובר רוסית ולא יכול להבין את הסרטון: ---ספוילר------- המנחה מבקשת שם של דבר כלשהו שנמצא בחדר באות 'ס' (הי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by StrikeEagle,

http://www.intelgamingpromo.com/intel14a/elements/notice

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by nehmia,

עדיף שיהיה בעברית אך לא חובה....

9. Started by R0ck,

http://www.rathergood.com/lalala

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by Tomerico,

מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by X1000P,

איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by intel suck,

היי אני לומד בכיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה) כעיקרון עכשיו אנחנו לומדים c# היו לי עד עכשיו שלוש בחנים והיום מבחן בבוחן הראשון קיבלתי 83 בשני לא הלך לי עשיתי טעויות דביליות 56 :-X ובשני 61 מאותה סיבה :-\ היום היה לי מבחן למדתי אליו המון המון שעות תירגלתי המון תרגילים הודיעו לנו על המבחן ביום ראשון. מאז שקיבלתי תציון הקודם עד אתמול למדתי למבחן. ועדיין לא הלך לי ממש טוב במבחן לא צפוי ציון גבוה בקיצור אני שוקל אם להישאר במגמה בכלל ואני לא יודע מה עוד לעשות בשביל להשתפר בציונים אני מאוד רוצה להישאר במגמה כי זה מעניין אותי תודה

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by Fighter,

שלום אני מבולבל אנא עזרו לי האם הכסף שאני מושך לPAYPAL כלול במסגרת האשראי שלי? במקרה שלי מסגרת כרטיס אשראי 500 או שזה לא קשור וזה מושך את זה ישר מהבנק? ועוד משהו, זה נכון מה שקראתי שאם זה עושה חיוב אז אחרי יום זה יורד מהמסגרת אשראי?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yoav9,

:'( :'( :'( אבל לא מוצדק!! נתתם לנו עמוד וחצי ועמוד שלם היה בסדר!! :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ !!!!!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. יש לי קטע שכתבתי, אבל נדפק לי הוורד ולא שולח לי להדפסה אני חייב אז דרך הפוטושופ אבל יש שם עברית הפוכה אז אני צריך להפוך את סדר האותיות למישהו יש אתר? או תוכנה? משהו?!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  17. יש לי חבר שמחפש בנרות נעלי DC מסוימים והוא אומר שבEBAY ובאתר של DC אין משלוחים לארץ . רציתי לדעת אם יש חנות כזאת באיזור הצפון או שעושה משלוחים ותנו בבקשה קישור/שם / כתובת של החנות תודה!

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

עברתי טסט ראשון!!!!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by WarMachine,

היום קיבלתי מנילה, לא קרבית ויש שם כל מני תפקידים שאין לי מושג מה אומרים אז אם מישהו יוכל להאיר את עיניי זה יהיה נחמד ביותר.. אז ככה בקד"צ אני יכול לבחור את התכניתן/מפעיל מערכות מחשב, שני אלה אני יודע מה אומרים (ממר"ם)ככה שלא צריך להרחיב שאר התפקידים שלא מצריכים קד"צ הם: מפעיל תקשוב מבצעי מפעיל תקשורת נתונים והצפנה מפעיל קש"ב טקטי מש"ק מערך בלונאי מודיעין מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס מישהו יודע מה כדאי מה לא, מה עושים ואיפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אורח RnGKay

נמאס כבר לדבר בלי לדעת עם מי אז יאללה חברה לפרסם תמונות! הנה כמה משלי: זה אני (התמונה צולמה בחורף אשתקד). כמה תמונות באמצע מסיבה (קפצתי שנייה הבייתה ואמא התעקשה על צילום. ) שימו לב לתמונה המגניבה הזאת: זה אני עם הדודנית החמודה שלי מארה"ב (הייתי שם בחופש הגדול אשתקד), שימו לב לתאומים מאחור! אחרי שבוע הם נפלו... :-\ קדימה חברה אני רוצה תמונות!

• 137 תגובות
    • 16.3k צפיות
  21. Started by Fighter,

תעתיקו את המשפט הזה דפדפן: Firefox 3.5.6 ושימו אותו בחיפוש של גוגל תמונות עכשיו תוכלו למצוא את האווטארים של כל מי שמשתמש בפיירפוקס, שנו בהתאם לדפדפן מה, בכל ישראל רק הפורום הזה משתמש בSMF?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני צריך המלצה על עורך דין טוב שמתמחה בחוזי שכירות ... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by the red dragon,

איפה אפשר למצוא סקינים לוינדוס ואיך מפעילים אותם?

24. Started by freesoul23,

נרשמתי אתמול והתבקשתי לאמת את הכרטיס בעזרת זה שהם גובים ממני 8 שקל ואני מכניס את 4 ספרות של הגביה הזאת ומכניס אותם בחשבון שלי. האם לפני שאימתתי את הכרטיס אני יכול כבר לשלם באיביי איתו?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by J S Bach,

שלום, ברצוני לקנות שולחן מחשב חדש כאשר המגבלות/דרישות הן: -מידות שלא עולות על 120 ס"מ רוחב * 50/60 ס"מ עומק (עדיפות ל-50). -עדיף שהמחיר יהיה מתחת ל-1000 ש"ח. -שיהיה עמיד ויציב. -שיכיל לפחות 4 מגירות (או שלוש כאשר אחת מהן גדולה/גבוהה במיוחד) -שיכלול משטח נשלף לעכבר ולמקלדת (או לא נשלף, העיקר שיהיה נמוך יחסית ונוח לשימוש). -*-שיראה טוב. (עדיפות לעץ בגוון של אורן מיושן/אלון/חום בינוני-כהה) -מומלץ מאוד שיכלול עמדה למחשב עצמו. -שהמיקום משטח המקלדת יהיה בצד שמאל או באמצע, רק לא בצד ימין. בתודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים