כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ברכו אותי על הצטרפותי למועדון זה ! אני כולי נרגש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שמעתי פעם על אתר ששם אפשר ללחוץ על כפתור במקלדת בקצב של שיר והוא מוצא את השיר או משהו בסגנון עכשיו ניסיתי לחפש את זה וכל ניסיונותיי כשלו, לא הכרתי את השם שלו מעולם, ניסיתי לחפש את האתר לפי מילים שנראו לי מתאימות (מילות קוד בגוגל) יכול להיות שהזיתי את כל זה ומעולם לא היה דבר שכזה?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODEmdXJsX3BhZ2U9Ng== אני אהבתי את זה תראו ב-CON חחחחחחח Pros Sweet, gorgeous silence Good looks Easy to fit Supports every CPU you'd want to fit it to Awesome tubing Did I mention it was quiet? Cons Not cheap Your parents might think it's the latest in bong design
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
היום ראיתי עריכה של המטריקס 2+3 בשם DEZIONIZED פשוט לקחו 2 סרטים משעממים העיפו תחלקים של הדרמה ויצרו סרט פעולה מאוד נחמד אז קודם כל מה אתם חושבים על העריכות האלה? וחוץ מיזה יש לכם המלצות לסרטים אחרים כאלה? רק תישמרו על חוקי הפורום בבקשה אז בלי לינקים להורדות ודברים בסיגנון בבקשה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אם אתם רוצים להגיב, הייתי רוצה לדעת גם כמה משלמים לכם, ואיך ? שכר גלובלי ? לשעה ? כמה שעות ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם אני לוחץ על הבאנר הוא לא פותח את האתר אלא פותח אותו במקום הבאנר(במקרה הזה הבאנר של זיגזג). אנא הסבירו ופרטו את התופעה... האם זה רק אצלי או שזה אוניברסלי? ?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חבר שלי טס לניו יורק עוד כמה ימים אז ביקשתי ממנו להביא לי את כרטיס מסך... מישהו מכיר חנויות מחשבים בניו יורק? ואם אפשר גם את הכתובת של האתר של החנות לברר מחירים...
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע אני נמצא בתוכנית חיילים בסלקום והחשבון שלי עומד על כ250 שקלים בחודש. מה שאני מקבל מהתוכנית: - 810 דק' לכל היעדים - SMS ב18 אג' - 300 מגה גלישה משולבת - 150 מגה גלישה סלולרית - E72 - סלקום נוויגטור (הגי'פיס של סלקום) מבחינת התוכנית אין לי מה להגיד זה בדיוק מה שאני צריך, אבל המחיר בשבילי גבוהה מידי. מה שחשבתי לעשות הוא להתנתק מכל זה (850 ש"ח בערך) להתקין רק תוכנית אינטרנט סלולרי ללא הגבלה ולשתמש בפרינג (http://www.fring.com/) התעריפים של השיחות מאוד נמוכים, וגם אוכל להתקשר לכל מקום בעולם ביותר זול מדקת שיחה בארץ (שימושי בשבילי) לדוג': מחיר לטלפון קווי בארץ : 0.04 אג' מחיר למספר סלולרי : 0.25 אג' וכמובן אוכל להשתמש גם בגי'פיס של המפעילה (הטבה לתוכניות אינטרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם החנות MDK למצלמות דיגטליות? אני רוצה לקנות את המצלמה פנסוניק TZ5 בהתחלה חשבתי לקנות עם אחריות יבואן רשמי, שהוא יורוקום. אבל יש חוסר ליורוקום וכבר שבועיים אני מנסה להשיג ואין. אז ראיתי את המצלמה הזאת באתר של MDK התקשרתי אליהם והם נשמעים מקצוענים, מישהו קנה מהם? ואם החנות הזאת לא טובה, יש המלצה לחנות אחרת? תודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי,אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת. מדובר על בחור בשם טירן לוקפור,ובדרך לא דרך יש לו 200 אלף עוקבים כמעט. הנה כתבה מצורפת שנתקלתי בה בגוגל. http://old.holesinthenet.co.il/archives/70843 כנראה שיש לו הרבה עוקבים מכל הדפים המטומטמים האלה שחייבים לעשות לייקים בשביל לראות קישורים כמו בר רפאלי נדרסה וכו'.. איך עד עכשיו פייסבוק לא חסמו אותו או משהו כזה? ואיך לא עלו על כל הסקריפטים האלה עד עכשיו?,ילד בן 16 עושה כזאת בדיחה מפייסבוק הגדולה?,למרות שכולם יודעים שזה לא כזה מקום מאובטח כמו שחושבים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס" אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ?? והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה: אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$ ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$ זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, תיירת מאירופה מבקשת לבקר ברמת הגולן בתקופת הפריחה של מטעי התפוח. מישהו יכול לומר מתי עונת פריחת התפוח בגולן? תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלחו לי למייל עכשיו 2 סרטונים ענקיים- הראשון צולם באיזה ארוע למשפחות ברוסיה, איזה יריד או לונה פארק. עם מלא ילדים. יש שם מתקן הזוי לגמרי ששפך אותי מצחוק. http://www.youtube.com/watch?v=bjmJz1OYjBk&feature=related הרג אותי כשהילדים התחילו לצאת... הסרטון השני הוא ברוסית בתוכנית דמויית 'מצלצלים'. החידה הייתה להגיד שם של משהו שנמצא בחדר ומתחיל באות מסויימת, והמנחה משדרת מאיזה חדר שיש שם כל מני דברים, ספה, כוסות, ספרים וכו'... לשידור עולה בחור ומוצא חפץ לא צפוי ... http://www.youtube.com/watch?v=5MXq0WJLQpU&feature=user האמת היא שהבחור דווקא צדק. למי שלא דובר רוסית ולא יכול להבין את הסרטון: ---ספוילר------- המנחה מבקשת שם של דבר כלשהו שנמצא בחדר באות 'ס' (הי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.intelgamingpromo.com/intel14a/elements/notice
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי אני לומד בכיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה) כעיקרון עכשיו אנחנו לומדים c# היו לי עד עכשיו שלוש בחנים והיום מבחן בבוחן הראשון קיבלתי 83 בשני לא הלך לי עשיתי טעויות דביליות 56 :-X ובשני 61 מאותה סיבה :-\ היום היה לי מבחן למדתי אליו המון המון שעות תירגלתי המון תרגילים הודיעו לנו על המבחן ביום ראשון. מאז שקיבלתי תציון הקודם עד אתמול למדתי למבחן. ועדיין לא הלך לי ממש טוב במבחן לא צפוי ציון גבוה בקיצור אני שוקל אם להישאר במגמה בכלל ואני לא יודע מה עוד לעשות בשביל להשתפר בציונים אני מאוד רוצה להישאר במגמה כי זה מעניין אותי תודה
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני מבולבל אנא עזרו לי האם הכסף שאני מושך לPAYPAL כלול במסגרת האשראי שלי? במקרה שלי מסגרת כרטיס אשראי 500 או שזה לא קשור וזה מושך את זה ישר מהבנק? ועוד משהו, זה נכון מה שקראתי שאם זה עושה חיוב אז אחרי יום זה יורד מהמסגרת אשראי?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-