עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 00000,

אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה

2. יש מישהו שמעוניין למכור 2 כרטיסים? הודעה פרטית בבקשה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by club_501,

מישהו מזהה את הטראק הבא? :DJsmile:

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  4. מה השם של הטראק? http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/663581627/486262345.mp3

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. של איזו ארץ וכמה הם שווים? :s05: (תלחצו על התמונות לקבל תמונה מוגדלת)

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

מה זה ? זה נראה כמו סוג כלשהו של מאג..

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אתמול השגתי( :) שיר MP3 שרשום עליו BRYAN ADAMS-BED OF ROSES,הקשבתי לו,שיר מצוין אבל אני בטוח לגמרי שהקול של BON JOVI בכל אופן הרצתי בדיקה בגוגל וגיליתי שגם לבון ג'ובי יש BED OF ROSES אבל זה לא השיר הזה.לבריאן אדמס לא מצאתי שיר עם כותרת כזאת. בכל אופן הנה חלק מהמילים בפזמון שקלטתי(הם לא לגמרי מדויקות אחרת הייתי מוצא את זה בגוגל),תגידו אם מישהו מכיר. i hold you i need you i get down on my knees for you and make everething allright if you were realy gone i love you i please you i'll tell you that i'll never leave you ----------------------------------------- (לא קלטתי) ...if you were realy gone

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  8. איזה יפה זה אני מת לדעת איך קוראים לשיר הזה ומי המבצע שלו תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by kurush,

אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. http://collegehumor.com/video:1737561/context/popular

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. נמכר עקב התנגשות עם הראוטר ... לצערי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1950245&SalesCatID=1

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. התקשרתי היום להוט והם הציעו לי 2000 דקות ב-45 ש"ח כל חודש. אחרי שאני מסיים לדבר 2000 דקות בחודש אני אתחיל לשלם 7 אג' על שיחות מקו ביתי לקו ביתי אחר, ו-44 אג' מקו ביתי לסלולרי (שיחות סלולרי אגב לא כלולים ב-2000 דקות שבמבצע). מבחינת המחיר, נראה לי שהוא דומה לשל בזק, אולי טיפה יותר זול אבל לא משהו משמעותי. אבל איך הקו של הוט מבחינת תקלות? השיחות נשמעות בצורה סבירה? יש תקלות, בעיות שונות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בחצבה או בכל מקום אחר? http://www.il.dhamma.org אם כן, מה דעתכם על זה?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by Nahum2,

יש לי בית דומפלסי עם ממד. הציאו לי להשתמש בזה. מישהו מכיר את העסק? איך הHOMEPLUG שבזק מספקים? מישהו ניסה? יש רשמים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by 114508534,

מישהו שמע על זה ? יודע איך זה עובד?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אנשים... אני מחר רוצה ליסגור וזה קרוב לי לבית והמחירים ממש טובים יש מכיר?? ד.א-לא מצאתי בחיפוש חוות דעת עליהם. ד.א 2-אם יש המלצות לחנויות באיזור ראשלצ נס ציונה רחובות שאפשר לתת בהם אמון והמחירים טובים מוזמן להמליץ..... תודההה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  17. אני מחפש אתרים בעברית שיש בהם חומר לימוד והסברים על שימוש בתוכנות תלת מימד כגון 3DSTUDIO MAX ו MAYA.. יש ברשותי תוכנות אילה אך איני מבין כל כך איך להשתמש בהם.. אשמח מאוד על כל מידע בנושא גם מאנשים מבינים ! תודה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. אני צריך לערוך סרט במסגרת מגמת תקשורת ואני צריך איזה שיר כזה שיש בו 10-20 שניות של מוזיקה נחמדה לעריכה אבל בלי מילים(רק 10-20 שניות...) כאילו ,אני צריך עד 20 שניות ראשונות או אחרונות לא משנה מתי.. שיראו יענתו את השמות של מי שמציג ... אז אם אתם מכירים משהו עם קצב נחמד כזה(לא טראנס.) ,משהו כזה משולב אולי עם תופים מגניב כזה אז אני אשמח..

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by scorpion,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז לא איכפת לי אם המנהלים יעבירו בכל מקרה מישהו מכיר שרת שנותן אחסון חינם לכ6 mb וכולל ftp cgi וmysql? אם אתם יודעים תכתבו את הכתובת פה ולא איכפת לי אם יהיו פופאפים אבל לא יותר מדי תודה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  20. מוסיקה אוטנטית, ימי הביניים, כלים מסורתיים יותר ולא כלים אלקטרוניים ומתקדמים למיניהם בצירוף של שירה ברקע. אני שמעתי כמה דיסקים בעבר אך שכחתי לשאול את שם המבצעים בכדי לרכוש את הדיסקים. מישהו מכיר במקרה? Anatoli.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. אם אפשר קישור לאתר/דיסק השירים כמו אלה אלה, ג'ו לטקסי וכל הלהיטים הצרפתיים (יש עוד חוץ מאלו?)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האתר וארז שאני היתי מוריד ממנו ירד לצערי כמו רוב אתרי הוורז שיש בהם זבל או דברים שבככל לא יורדים עזרו לי זרקו איזה שם של אתר וורז או FTP ישראלי בלבד עים משחקים ובעיקר תוכנות שהלינקים בו עובדים והחומר שעליו חדש אאודה לכם מקרב לב :) :)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by scorpion,

מישהו מכיר במקרה איזה אתר לתווים של גיטרה לשירי רוק כמו של gnr והscorpions? אבל לא טאבים רק תווים וגם אקורדים בכל מקרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מעצבן כל פעם להכנס לאתר.. מישהו מכיר איזה וויג'ט או RSS שמראה כמה נשאר לי להוריד? תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.