כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מגרדת שחותכת גזר לצורה של גפרורים. חשוב שהיא לא תהיה חשמלית וגם שהצורה לא תהיה דקה מאוד כמו במגרדות שקיימות אצלי ואצל רוב האנשים. יכול להיות שיש לכלי הזה שם אחר ולכן אני לא מוצא אותו, אז אם אתם יודעים אשמח אם תשתפו אותי
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
(שטח של 4*3 מטר אם זה משנה) והאם אפשר לעשות לבד או שחייבים בעל מקצוע. והאם יש כאן מישהו שמבין גם בריצוף פרקט (למיניציה)?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה הודעה מאחת החנויות בה זכה בפרס?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אם כן אנא ציינו את הספקית שלכם, תודה http://www.mobilefun.co.uk/
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, מישהו כאן משחק Empireswar ומעוניין בכסף קל? דברו איתי, הודעה פרטית או מה שבא לכם. אני מעוניין למכור כסף תמורת כוחות מאגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בד"כ אני לא נוהג לפתוח דיונים בנושאים רפואיים וכמובן שאני מתכוון ללכת לרופא, פשוט מעניין אותי אם יש אנשים שהצליחו להתגבר על התופעה המעיקה הזו. בזמן האחרון, אני מתעטש דיי הרבה כתוצאה מהאלרגיה שיש לי. ניסיתי כל מיני תכשירים (כל מיני תרסיסים לאף) אך לצערי הם לא עזרו לי. איזה תרופות ניסיתם, יש תרופות ללא מרשם שאתם לוקחים והן עוזרות לכם? מישהו ניסה לעשות סדרה של חיסונים כנגד אלרגיה?
-
- 35 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת איך זה?משהו מסובך?זה 24 שח לשעה? (תצפיתן במחסות פסי רכבת לזה התכוונתי)
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחרונה אני מאוד מתעניין, בכל התחום הזה של המדיטציה. אף פעם לא יצא לי לעשות מדיטציה רק כל מיני סוגים שונים של הרפיות. מישהו כאן עושה יוגה, או סוג כלשהו של מדיטציה או הרפיה? ואם כן, איך ההרגשה אח"כ? לדעתכם, באמת אפשר להגיע לידי הרגשה וידיעה שהראש מתנקה ממחשבות, ולהגיע למעין רגיעה טבעית? (מעין ריסט/ פרמוט לגוף) http://www.desertashram.co.il/Default.aspx?tabid=223
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשך להודעה קודמת שלי בנוגע לשיפור ממוצע בגרויות. התגובות בהודעה הקודמת עזרו מאוד, אבל עכשיו נתקלתי בהתלבטות חדשה בנוגע לשיפור ממוצע הבגרויות שעומד על 86. יש לי אפשרות לעשות כל את המקצועות מחדש בקיץ הנוכחי, ברמת יחידות רגילה: ספרות, לשון (בלי חיבור), אנגלית F, היסטוריה א' ו-ב', אזרחות, תנ"ך, סוציולוגיה ופסיכולוגיה. בתיכון היו לי ארבעה חודשים ללמוד לכל הבגרויות האלה, בקושי למדתי להן ועדיין קיבלתי 70+. אז הפעם בשלושה חודשים שיש לי, אני מתכוון לשבת 8 שעות כל יום ואני בטוח שהציונים יהיו מינימום 85. אפשרות אחרת היא פשוט להפוך את שלושת מקצועות החובה שבכותרת למוגברים, וכך אני משיג את אותה התוצאה. אני לא מכיר את רמת הקושי של היסטוריה, ספרות ותנ"ך ברמת 5 יח', אז אני צריך לשמוע ממי…
-
- 8 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
מהחנות של NIKE.COM עם מישהו הזמין אז שייתן פרטים כמה עלה המשלוח וכול זה תודה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בדיוק כשעברתי ל YES נזכרתי שפספסתי את הסידרה האהובה עלי (בנוסף ליצפאן...)! GOD DAMNIT! משתמשי כבלים מאוכזבים, קחו זאת בחשבון לפני שאתם עוברים...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לנסוע לסינמה סיטי ברמת השרון כדי לראות את שני הצריחים מפני ששמעתי שזה מוקרן על מסך ענק עם אחלה מערכת סאונד. עכשיו רגע לפני שקפצתי עם חברה שמעתי מחבר שלי ששני אנשים שונים שראו את הסרט שם בזמנים שונים (לפני שבוע ולפני שבועיים) אמרו לו שהסאונד באולם בסינמה סיטי גרוע - יש הרבה הפרעות וקפיצות - ממש מעצבן וזה שינה את דעתי. אז לפני שאני יקפוץ מחר לראות את הסרט בקניון הזהב ליד ביתי - תגידו לי אתם מה אתם חושבים על הסאונד בסרט הזה שם ובכלל על ההקרנה של שני הצריחים שם - העיקר מי שצפה בשבוע האחרון.. תודה על העזרה.
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה הסרט הכי טוב שראיתי בחיים (חוץ משר הטבעות כמובן)!!!!!!! מי שלא רואה מפסיד בגדול!!!!! ובקיצור.... שמעתי ממשהו שהסרט מבוסס על הספר:"הכלה" שאני לא יודע מי כתב .... אבל זה נכון או לא??
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי מבחן יום ראשון, ואין לי את הספר ואני צריך את הסיפור Mudd Lark בעמודים הראשונים שלו.. זה ספר של תלמידי תיכון של אנגלית.. מי שיכול לסרוק לי אני אודה לו מאוד!! זה 4-5 עמודים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
??? זה לא ספאם, זה מעניין אותי.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי אני יודע את הכיוון הכללי, אבל הייתי שמח לקבל הסבר מפורט יותר בשביל לא להתחיל להסתבך עם עצמי... נניח שאני מגיע מכיוון מזרח (על כביש 85).. אז לפני הכניסה לעכו אני לוקח ימינה לכיוון נהריה. מה עכשיו ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל אני צריך מישהו שיכול לקרוא תעודה רשמית שאמא שלי קיבלה באזרבייג'אן. גרסה 3.2 מגהפיקסל גרסה 800x600 למען הסדר הטוב.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת VB שרכשתי, ותסלחו לי על הבורות אבל אני לא יודע איך להתקין מודים, ואת השפה העברית. חשוב לציין שקניתי אותה לפני זמן מה ולאחר מכן עזבתי אותה לתקופה ממושכת. לפי מה שידוע לי אני אמור לקבל את המודים יחד עם המערכת. ובואו נגיד שיש לי כרגע כמה עיצובים שהוספתי, איך אני מפעיל אותם.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
כלומר להיות מתווך בין המוכר לקונה או משהו בסגנון הזה?..חבר סיפר לי לי על זה שאפשר להיות מתווך בין קונה למוכר באיביי ולקבל אחוזים מהמכירה... בתור אחד שאין לו יותר מדיי זמן פנוי לעבוד (לימודים טרום אקדמיים ובאוקטובר מתחיל תואר במדמ"ח).האופציה הזאת דיי קורצת לי.. עכשיו הבנתי ממנו שיש אנשים שעשו מזה המון המון כסף (ברור לי שאלו מקרים יחידים של אנשים עם הרבה כשרון\מזל). מה שאני בעצם רוצה לשאול זה,האם זה כדאי? מהם התנאים לכך?,לא הגיוני שסתם ככה אפשר להתחיל לתווך... האם אפשר לעשות מזה כסף נורמאלי? (הכוונה לכמה אלפים בחודש). מהו הקאטץ' אם יש? ובעצם מה עליי לעשות ולדעת כדי להתחיל בזה? תודה למי שיעזור!...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-