עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המשך להודעה קודמת שלי בנוגע לשיפור ממוצע בגרויות. התגובות בהודעה הקודמת עזרו מאוד, אבל עכשיו נתקלתי בהתלבטות חדשה בנוגע לשיפור ממוצע הבגרויות שעומד על 86. יש לי אפשרות לעשות כל את המקצועות מחדש בקיץ הנוכחי, ברמת יחידות רגילה: ספרות, לשון (בלי חיבור), אנגלית F, היסטוריה א' ו-ב', אזרחות, תנ"ך, סוציולוגיה ופסיכולוגיה. בתיכון היו לי ארבעה חודשים ללמוד לכל הבגרויות האלה, בקושי למדתי להן ועדיין קיבלתי 70+. אז הפעם בשלושה חודשים שיש לי, אני מתכוון לשבת 8 שעות כל יום ואני בטוח שהציונים יהיו מינימום 85. אפשרות אחרת היא פשוט להפוך את שלושת מקצועות החובה שבכותרת למוגברים, וכך אני משיג את אותה התוצאה. אני לא מכיר את רמת הקושי של היסטוריה, ספרות ותנ"ך ברמת 5 יח', אז אני צריך לשמוע ממי…

• 8 תגובות
    • 8k צפיות
  2. מהחנות של NIKE.COM עם מישהו הזמין אז שייתן פרטים כמה עלה המשלוח וכול זה תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by UponTheRose,

למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

בדיוק כשעברתי ל YES נזכרתי שפספסתי את הסידרה האהובה עלי (בנוסף ליצפאן...)! GOD DAMNIT! משתמשי כבלים מאוכזבים, קחו זאת בחשבון לפני שאתם עוברים...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני מעוניין לנסוע לסינמה סיטי ברמת השרון כדי לראות את שני הצריחים מפני ששמעתי שזה מוקרן על מסך ענק עם אחלה מערכת סאונד. עכשיו רגע לפני שקפצתי עם חברה שמעתי מחבר שלי ששני אנשים שונים שראו את הסרט שם בזמנים שונים (לפני שבוע ולפני שבועיים) אמרו לו שהסאונד באולם בסינמה סיטי גרוע - יש הרבה הפרעות וקפיצות - ממש מעצבן וזה שינה את דעתי. אז לפני שאני יקפוץ מחר לראות את הסרט בקניון הזהב ליד ביתי - תגידו לי אתם מה אתם חושבים על הסאונד בסרט הזה שם ובכלל על ההקרנה של שני הצריחים שם - העיקר מי שצפה בשבוע האחרון.. תודה על העזרה.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. זה הסרט הכי טוב שראיתי בחיים (חוץ משר הטבעות כמובן)!!!!!!! מי שלא רואה מפסיד בגדול!!!!! ובקיצור.... שמעתי ממשהו שהסרט מבוסס על הספר:"הכלה" שאני לא יודע מי כתב .... אבל זה נכון או לא??

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Dark_Phantom,

אוי, איזה סרט........רק שתבינו קיבל ציון 5/5 ו15 ביקורות חיוביות באתר movies.com, משהו שלא קרה הרבה מאוד זמן. מישהו כבר ראה? יש דיווחים מהשטח? (ואני מבקש בכל לשון של בקשה בלי ספוילרים, למרות שרובנו יודעים מה יקרה אבל עדיין...)

• 42 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. בתיכון, בכיתה י' או יא'?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. יש לי מבחן יום ראשון, ואין לי את הספר ואני צריך את הסיפור Mudd Lark בעמודים הראשונים שלו.. זה ספר של תלמידי תיכון של אנגלית.. מי שיכול לסרוק לי אני אודה לו מאוד!! זה 4-5 עמודים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ??? זה לא ספאם, זה מעניין אותי.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. היי אני יודע את הכיוון הכללי, אבל הייתי שמח לקבל הסבר מפורט יותר בשביל לא להתחיל להסתבך עם עצמי... נניח שאני מגיע מכיוון מזרח (על כביש 85).. אז לפני הכניסה לעכו אני לוקח ימינה לכיוון נהריה. מה עכשיו ? תודה !

12. Started by Decktor,

כן אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל אני צריך מישהו שיכול לקרוא תעודה רשמית שאמא שלי קיבלה באזרבייג'אן. גרסה 3.2 מגהפיקסל גרסה 800x600 למען הסדר הטוב.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by Sfree,

יש ברשותי מערכת VB שרכשתי, ותסלחו לי על הבורות אבל אני לא יודע איך להתקין מודים, ואת השפה העברית. חשוב לציין שקניתי אותה לפני זמן מה ולאחר מכן עזבתי אותה לתקופה ממושכת. לפי מה שידוע לי אני אמור לקבל את המודים יחד עם המערכת. ובואו נגיד שיש לי כרגע כמה עיצובים שהוספתי, איך אני מפעיל אותם.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  14. Started by WHITE_ZOMBIE4,

כלומר להיות מתווך בין המוכר לקונה או משהו בסגנון הזה?..חבר סיפר לי לי על זה שאפשר להיות מתווך בין קונה למוכר באיביי ולקבל אחוזים מהמכירה... בתור אחד שאין לו יותר מדיי זמן פנוי לעבוד (לימודים טרום אקדמיים ובאוקטובר מתחיל תואר במדמ"ח).האופציה הזאת דיי קורצת לי.. עכשיו הבנתי ממנו שיש אנשים שעשו מזה המון המון כסף (ברור לי שאלו מקרים יחידים של אנשים עם הרבה כשרון\מזל). מה שאני בעצם רוצה לשאול זה,האם זה כדאי? מהם התנאים לכך?,לא הגיוני שסתם ככה אפשר להתחיל לתווך... האם אפשר לעשות מזה כסף נורמאלי? (הכוונה לכמה אלפים בחודש). מהו הקאטץ' אם יש? ובעצם מה עליי לעשות ולדעת כדי להתחיל בזה? תודה למי שיעזור!...

15. Started by איתמר נ,

אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  16. היי אבא שלי משגע אותי עם הרעיון הזה,קראתי כבר באינטרנט שיש הרבה נוכלים,ושיש בזה גם הרבה הפסדים. הוא לא מעוניין למכור חשמל לחברת החשמל,אלה להשתמש במה שנוצר. אנחנו גרים בבניין קומות,ככה שאין כ'כ הרבה מקום בשביל הציוד. תחזוקה? אפשר להשתמש בזה בשימוש אישי בלי למכור לחברת החשמל?(או שכן,וכל הקטע זה שהחשבון החשמל מתקזז) מערכת של 1 ק''וטש בגודל של 7-10 מ''ר מה העלויות של התקנה וקניית ציוד? כדאי לרדת בכלל מהנושא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yoni_h,

אני מתעניין ברכישת חגורת גב שתשמור על גב יציב וישר בזמן הרמת משקולות. אחרי כמה אימוני הרמת משקולות (כתפיים, יד קדמית, יד אחורית) מתחיל לכאוב לי הגב, ובעיקר הגב התחתון. בטח רובכם יגידו שזה בגלל טכניקה לא נכונה, אבל אני משתדל לשמור על גב זקוף וישר בכל התרגילים. אבל בכל זאת, אני מרגיש לחץ על הגב בתרגילים מסויימים, ובעיקר אלה שמרימים את שני המשקולות בו זמנית, וחשבתי שחגורה כזו יכולה לעזור לקבע את הגב ולמנוע כאבים כאלו. אז בקשר לחגורה, חיפשתי באיביי ומצאתי מגוון חגורות של חברת RDX. מישהו מכיר את החברה? דבר שני, יש כל מני סוגים של חגורות; חגורות מעור, חגורות ישרות, חגורות שבאמצע הן רחבות יותר וגם לכל חגורה יש מידה מסויימת. אז איזה חגורה הכי כדאית מבין שלל הסוגים, ואיך אני יכו…

• 20 תגובות
    • 14.5k צפיות
  18. Started by pergola,

אני משחק במשחק אסטרטגיה civilization.. והרבה פעמים אני מגיע למצב שיש לי אינפלציה גדולה במדינה.. זה דופק לי את כל הכלכלה ומאט את התפתחות המדינה.. מישהו יודע מה גורם לזה? איך אפשר להימנע מאינפלציה.. ואם כבר יש לי אינפלציה במצב חמור איך אני משפר אותה?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  19. שלום, היום רכשתי את הדגם הנ״ל שומעים בו רק בצד ימין. האוזניות מחוברות היטב . מה הסבירות שמוצר כזה יגיע תקול ? תודה מראש

20. המשטרה במקרה הצורך יכולה לבדוק למי שייכת כתובת הIP, או מי משתמש במחשב או מאיזה בית הוא הגיע אבל איך אפשר להוכיח בבית שיש בו משפחה, שדווקא אותו בן אדם הוא זה שישב מול המחושב וביצע את הפשע? איך אפשר להוכיח שהמחשב לא נפרץ וזה בכלל לא אותו אדם שכתובת הIP והמייל בבעלותו. מה קורה אם אותו בן אדם מונע השגת ראיות (הכונן קשיח שלו) לדוגמא על ידי הפעלת המחשב שלו דרך DOK, מה שמקטין משמעותית את סיכויי המשטרה להשיג ראיות חומריות נגדו (גם אם צו חיפוש, לוקח גג חצי דקה להשמיד דיסק און קי ואת כל המידע שבתוכו)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Spirit Crusher,

אני חייב לדעת איזה סוג פרח זה! זה דחוף! תודה למתייחסים

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. היי , אני צריך לבחור בין הקרנות הנ"ל , מה כדי לבחור אני ממש לא מבין בזה . או להפנות אותי למקורות מידע כדי להבין את העיניין

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  23. מכרתי טלפון סלולרי. האם אני צריך לתת לבחור קבלה או משהו כזה? פירסמתי ביד 2 ופנה אלי בחור. אמר שיש לו חבר ושחבר שלו(שגר בעיר שלי) יפגש איתי והוא יקנה את המכשיר. באתי לחנייה כדי לפגוש את ה"חבר" שלו. וחיכתה לי ניידת משטרה. קפץ לי הלב ואז המשכתי לנסוע. חשבתי לעצמי, הטלפון לא גנוב והוא בבעלותי, למה שאני לא אוכל למכור אותו לשוטר? אז חניתי ומכרתי לשוטר את הטלפון. נזכרתי בסרטים שמראים שברגע שיש תחלופה של כסף בין הידים אז קופצים על הפושע כל השוטרים.... בקיצור, לא קרה כלום, אבל אני מעוניין לדעת מה החוק אומר על זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by EasyPooper,

http://www.youtube.com/watch?v=tkjyZHZhokM&feature=related מפחיד? מצחיק? מתוך הקומנטס

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  25. אני יודע שלא שואפים את זה, אז מה הקטע, בסיגריה יש לפחות ניקוטין.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.