כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
איזה ספר/ים מומלצים ללמידה עצמית של 5 יחידות פיזיקה ומתמטיקה?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי לי מאתר פומביות מפורסם מסך סמסונג 721s, אך הזמן חולף ועובר והמסך לא מסופק לי. הספק חב' בת של היבואן הרשמי. החברה הנ"ל, כשפונים אליה, טוענת שאין לה במלאי מסכים כאלה ועל הלקוחות להמתין "עד שיהיה" ואז פשוט הם לא חוזרים אליך. המלצותי: 1. אם קונים מסך של סמסונג - לשלם ולקחת, אל תזמינו אם האספקה לא במקום. 2. במידת האפשר, לא לקנות מוצרים של הספק/יבואן הזה. 3. תתפללו שלא תצתרכו את שירות האחריות שלהם (בהנחה שאת המוצר כבר קיבלתם) - מעניין איך הוא .... ההודעה נערכה - הוסרו שמות החברות...
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, יש סיכוי שאני אעבור לגור למשך שנה בארה"ב (NYC), ויש כמה דברים שאני יודע שאני אצטרך שם, כמו מצלמה דיגיטלית, מחשב (לא נראה לי אפשרי לקחת את כל המפלצת שלי מפה, אז אני כנראה אצטרך להסתפק בלאפטופ) וכו'. אני מאמין שאת רוב הדברים שאני אצטרך בתחום הזה אני אעדיף לקנות שם (תקנו אותי אם אני טועה, אבל ציוד אלקטרוני ומחשבים יותר זולים בארה"ב). השאלה היא האם אני אוכל להכניס אותם לארץ בלי בעיות בדרך חזרה? מצלמה זו בטח לא בעיה כי בטח כל בנאדם שני שעובר בשדה"ת נושא איתו אחת, אבל מה לגבי מחשב? מה עושים אנשי עסקים שנוסעים בעולם עם מחשב נייד? ומה עם נגן MP3 נייד ודברים דומים? האם במכס מתייחסים אותו דבר למי שחוזר מטיול ולמי שחוזר משהות ארוכה לצורך עבודה? אם יש למישהו הורים/ אחים שנוסעים …
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
לפני כמה חודשים הזמנתי ipod touch ודפקו לי 500 ש"ח כשזה הגיע לארץ אלוהים יודע על מה. אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב מס' מוצרים באמצעות משלוח UPS: עכבר אלחוטי של לוג'יטק למחשב נייד סטיק זיכרון RAM למחשב נייד כרטיס זיכרון SDHC האם אני אתבקש לשלם עוד כסף מעבר למחיר המוצרים+משלוח כאשר תגיע החבילה לארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
טוב אבל ככה משיקולים שלא נוגעים לי או שהטיול יוקדם לחודש הבא או לתאריך לא ידוע במקרה שזה יהיה חודש הבא אני צריך עזרה די דחופה לתכנן טיול ל2 אחים (אני אחד מהם) שיכללו כמה ימים -בערך 3 -טיול בטבע וכל השאר ליתר הדברים האחרים -אני לא מתכנן להיות הרבה בעיר הבירה כי לפי מה שהבנתי יש שם זיהום רציני ואני לא סובל את תל אביב אז גם לא חושב שיהיה לי כיף במקום מזוהם ממכוניות מה שאני לא צריך זה זונות ושטויות כאלו אבל כן מוזאונים\חופים\ברים\מסעדות\וכל אטרקציה שתיכנס בזמן של שבועיים תודה לעוזרים מראש -קרירין שחייב חופשה כבר
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
שלום.. מחר יש לי מבחן במיתוג וחלק מהמבחן זה מעבר בין בסיסים עכשיו אני יודע איך לעבור מבסיס 10 לבסיס 2,8,16 אבל כשיש לי מספר נקודה משהו אני לא יודע איך עושים את זה אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה אני אודה לו מאוד .... :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול שאתרים יזהו כאילו אני גולש מארה"ב, ולא מאייפי ישראלי? האם אפשרי כזה דבר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את האלבום עד שגיליתי שאמינם לא שר באלבום.... כבר ויתרתי ואז ראיתי שמשבחים את האלבום... מה דעתכם, אכן יש איכות? או שסתם ביזבוז כסף?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
זאת שיחה אמיתית מבן אדם מאוד מעוצבן מה Spam שמקבל ... Enter
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
פשוט לראות איזה קורע זה.. שלא נדבר על האפקטים הקוליים.. לראות ולא להאמין
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי!! היום בערוץ 2 בשורה התחתונה הראו קטע שבבירור הוציא מYOUTUBE של מנחית מטוסים רוקד לציליל מיכאל ג'קסון,חיפשתי ביוטיוב תחת כל קומבינציית מילים אפשרית, גם בגוגל וגם באתר של קשת אבל לא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור?? תודה!
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מחפש דרך להוזיל את חשבון הסלולרי. משהו מכיר עוד שרותים כמו שחברת GOT מציעה?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום חברים , רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה HOLYLAND SKINCARE LLC. מוכרים מוצרי קוסמטיקה של ים המלח בארה"ב .. למישהו יש ניסיון בעבודה הזאת? מכיר מישהו שעבד ? תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חג שמח לכל הפורום המדהים הזה אוהב את כולכם :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חברה היום אני(עמית) בן 18 :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מחר מתכונת בהיסטוריה ב.. יש למישהו כמה סיכומים שאני יוכל לקרוא?
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כל מוצר מכל חנות באמריקה. מכל מוכר מאיביי, ללא קשר האם הוא שולח לארץ או לא. כל דבר מאמזון אמריקה ללא קשר לאן הם שולחים. הכל בעזרת אחי. רוצים משהו? icq 436751
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היה לי משעמם, עשיתי מתיחות בסלון, הרמתי את היד, פגעתי במנורה ושברתי אותה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן נכון מתי שבאים להתקבל ואוניברסיטה ומקבשים תעודת בגרות אז מי שב4 יחידות מקבל למשל בונוס 15% ומי שב5 יחידות מקבל בונוס 25% אז נגיד מישהו מוציא 95 סופי ב4 יחידות אז יש לו 110 סופי שזה כמו 88 ב5 יחידות אז נגיד מישהו בא עם 95 סופי ב4 יחידות ומישהו בא עם 88 סופי ב5 יחידות אז בתכלס הם שווים מבחינת מתמט כשרוצים ללכת לקורס כלשהו שלא דורש רק 5 יחידות? ויש הרבה קורסים שדורשים רק 5 יחידות מתמט?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
היי, מחר (עוד 8 שעות) יש לי זמן ליסוע למרכז העיר בייג'ין. אני רוצה לקנות פה כרטיס מסך חדש, ואולי איזו מצלמה דיגיטלית. מישהו יודע\מכיר חנויות טובות? לא מעוניין בציוד משומש (שמעתי שיש שוק כזה). גוגל הפנה אותי לרחוב Zhongguancun, אבל זה נראה לי רחוב ענק ואני מחפש משהו יותר ספציפי. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
רק תראו איזה בתי ספר מסריחים.... אני בעיקרון מכתה ו תלמיד חרא... פשוט חרא ההתנהגות והכל... אבל שכל יש פשוט ככה הציונים שלי אותו דבר אנגלית יש לי 95 -100 כבר 5 שנים.... הקבצה א.... ומחשבים שהיה יש 100 וזהו כל השאר מעפן הממוצע שלי הוא בערך 60... בהתנהגות יש לי 6 תמיד בקיצור עשיתי מבחני קבלה וקיבלתי 98 בשלושת המקצועות (אנגלית.לשון.מתמטיקה) יעני ולול הכול עשיתי טוב ואני בעיקרון לא יודע כלום בחיים שלי ממתמטיקה וחמדתי איזה שבועיים את כל מה שצריך עכשיו אתם אומרים קיבלתי 98 בשלושה מבחנים זה פצצה יחסית לאחד שלא למד כלום חוץ מאנגלית 5 שנים... אז מה הם אומרים "אנחנו מצטערים אבל הציון של הבן שלכם גבוה מדי יחסית לתעודה הפער בין הציונים חשוד מאוד.... אנחנו נערוך ישיבה קטנה ונחשוב אם אנ…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בשקלול הסופי של הציון בפיזיקה.. אז מה קורה בדיוק מבחינת הבגרות ? האם אני זכאי לקבל תעודת בגרות? או שאני צריך להשלים מקצועות כמו גאוגרפיה שלא למדתי בכיתה י'? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-