עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעו אני בן 15. מטר 60, נראה קצת קטן לגילי. זה אמור להיות בעיה? :s05:

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  2. זה נקרא חסכון באנרגייה???? :bash::bash: אם מבצע הסבסוד הזה, תקף רק לגבי מזגנים במצב תקין, שנשלחים לגריטה (נוהג פסול בישראל), אז איפה פה השמירה על איכות הסביבה? חוץ מזה, זה שהמזגן החדש, חדש ובעל גז ידידותי לסביבה, זה לא אומר שהוא יותר חסכוני מאשר המזגן הישן. עכשיו אני רואה את אחת הסיבות לכך שהממשלה שלנו באוברדראפט: בגלל כל הפרוייקטים ה"ירוקים" למיניהם שעושים בדיוק את ההיפך (חיבור מזגנים לקוצבי זמן שדופקים את הכרטיסים שלהם. החלפת תאורת פריקה עם צ'וקים מגנטים לתאורת LED אלקטרונית קצרת חיים, החלפת נורות פריקה בנורות "חסכוניות" בזבזניות באנרגיה (ביחס להספקן) וקצרות חיים. החלפת דשא אמיתי בדשא סינטטי שייצורו מזהם את האוויר, איננו מייצר חמצן כמו דשא אמיתי ומהווה זיהום סביבתי…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  3. השאלה בכותרת..

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by X_Dror,

http://www.funnyheck.com/counterstrike.html תהנו! אחרי שנגמרו ה- credits אל תשכחו לראות את ה- extra scenes הנה עוד - dust: http://www.newgrounds.com/portal/view.php?id=148082

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  5. אני יכול לכתוב סטטוס בפייסבוק על הוואל שלי, ושלא יהיה אפשר להגיב אליו?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  6. אין כולכך לחץ מיים בבית, במיוחד מיים חמים. חשבנו לקנות משאבת מיים. יש פה משהו שקצת מבין בזה? מה כדאי לקנות, איזה חברה? אה כן..אנחנו גרים בקומה רביעית.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by miaoo673,

כל מה שמצחיק במשחקי מחשב/קונסולות, לכאן. נתחיל מקצת נוסטלגיה. Deus Ex הוא כותר אקשן-התגנבות שזכה בתואר משחק השנה לשנת 2000. JC Denton, המגולם בידי השחקן, התפרסם באדישותו כלפי הסביבה והפך למקור בלתי נדלה של פארודיות באינטרנט: המשחק נודע בעלילתו הסבוכה, אשר עברה "טיפול" מסיבי הודות למודים שונים שיצאו במהלך השנים: http://www.youtube.com/watch?v=ioiOAdFJKYE סדרת Hitman גם היא לא יצאה נקייה, וזכתה לפרויקט ענק בן 16 חלקים שהדריך את כולנו "איך לא לשחק בהיטמן". במיוחד עבור חסרי הסבלנות שביניכם, תקצירי עלילה למשחקים HL2 ו-Max Payne 2 תורכם

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by Component,

אהלן, מישהו יכול להמליץ על אתר טוב? לספר על אתרים לא טובים? תודה, עדי.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  9. תודה.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, בניתי אתר לאבא שלי ורציתי לשמוע מה אתם חושבים על העיצוב וצורתו. אני לא כזה השקעתי בעיצוב כי אין לי הרבה ידע בזה. אשמח לשמוע הערות לשיפורים. WWW.DINAMIT.CJB.CO.IL נ.ב, עם הנושא לא נפתוח בפורום הנכון מבקש להעביר אותי לפורום המתאים. בתודה, תומי[

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by Iv0ry,

אני רוצה למנוע מצב שחברים/אנשים אקראיים ברשת יראו תמונות שלי. האם זה מספיק שבהגדרות הפרטיות אני בוחר DONT SHOW TAGGED PICTURES ?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by vipnisim,

http://www.shabot6000.com/sedaclub/

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by Biatch,

הייתה שאלה על המילה האחרונה בתנ"ך .. האפשרויות היו א. ויעל ב. ישראל ג. לא זוכר הוא ענה ויעל ולפחות אצלי המילה האחרונה זה באמת ויעל הם אמרו שזה ישראל WTF ?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by JAMOOS GADOL,

מה המצב אנשים אני די חדש בקטע של מירק- והייתי שמח אם מישהו היה מביא לי אתר טוב בעברית (אני מדגיש אתך העברית!) שמפורטים בו הסברים על מירק (פקודות, טיפים וכיוצא בזה) תודה!

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by sagi_10,

שלום כחלק מסוג של חידה אני אמור לעצור משחק פלאש ברגע מסוים , איך עושים את זה ? דוגמה למה אני מתכוון : משחק לאש רץ בדפדפן , פתאום מופיעה הודעה למשך 0.1 שניות ואני אף פעם לא מצליח לתת צילום מסך שלה..חחח איך אני יכול לעצור את המשחק ?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  16. השיר מופיע בקטע שמראים איך שמורידים את הארונות קוברה מהספינה עם מנוף.. אני חושב שהשיר נגמר בערך "I miss my plain old city Dublin" ושרה אותו בחורה עם קול כזה שמהדהד.. משו איכות. תודה לכל המוצא!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  17. שלי: 1)יואב 2)DXT 3)אני

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. Started by Dr. Evil,

http://www.youtube.com/watch?v=fQYptg4Cfwg :lol:

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. אני יודע שאני מבקש יותר מידי בחינם, אבל אני צריך משהו אפילו שיהיה איטי, רק להריץ בדיקה לאתר לפני קניה של אחסון, לראות איך זה רץ... אני יודע שגאוסיטיז נותנים את כל מה שאני מחפש, חוץ מ-FTP (נקודה רגישה).

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by kibub,

היי יש לי דברים טובים למכור ואני רואה שאין פה פורום למכירה, אולי תפתחו בישבילי

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by RGod,

אני מחפש למשל לברר כמה עולה כיום בארץ -קוב בטון \או מחירי אץ ,מחירי וכו . העם קיים אתר של מחירון לכל זה ?העם משיהו יודע מחירים ?..לצורך חישוב כמה יעלה לבנות בית .

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by I.Robot,

למישהו יש מושג מתי בדיוק מתחילה חופשת סוכות? ולא, אין לי לוח שנה.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. הוידאו שמוצג פה: http://news.softpedia.com/news/Mark-Shuttleworth-Talks-About-Ubuntu-9-04-108552.shtml איך אני יכול להוריד אותו? לא הצלחתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  24. שלום לכולם. אני עוד שבוע משתחרר ממג"ב, ואני מתעניין לגבי לימודים אקדמאיים. תוך כדי השירות החלטתי לנצל את הזמן שאני עושה יומיות ועוד מעט אני מסיים MCITP במכללת נס. החלטתי ללמוד את זה בגלל שזה היה הכי נוח לי מבחינת תיאום עם היציאות שלי.... ידוע לי שבחוץ התעודה הזאת לא נותנת כל כך הרבה, אבל רציתי לדעת אם יש איזה שהו תואר אקדמאי שעוסק בIT. אני יודע שב"מכללה האקדמית לישראל" ברמת-גן מלמדים תואר בטכנולוגיות מידע... אבל זה המקום היחיד שקרוב אלי שמלמד את זה (אני גר בירושלים). לא שמעתי על המכללה הזאת יותר מידי ולא כל כך בא לי ללמוד במכללת שקר כלשהו תואר שאף אחד לא מכיר. מה גם אני יודע שיש מנהל עסקים עם התמחות במערכות מידע, אבל גם את זה לא ראיתי שמישהו בסביבה מלמד. השאלה שלי היא - ל…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  25. בבקשה תנו אתרים טובים שאפשר לפרסם למכירה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים