עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

גוגל בעוד 20 שנה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  2. פשוט קצת לפני סוכות הפסיקו לשדר את הסידרה ואין לי מושג למה! אולי נגמרה עוד עונה??

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  3. אני מחפש אתרים רציניים בסגנון אתרנו הקט בשביל חברים שלי שלצערם הרב לא יודעים לקרוא עברית, אתרי קהילה עם פורומים מפורטים ואנשים מבינים, אבל באנגלית

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by taimor,

בקיצור הייתי בסופר עשיתי קניות ואחרי זה בקופה בא ניגש אליי אדם נחמד ושואל אותי : " תגיד, כמה עולה המזלג הזה שיש בדוכן שם ? " ואז נכנסתי להלם בחיי, כאילו הבן אדם היה מוכן לשלם על המזלג הקטן הזה, זה היה דבר מפתיע כעיקרון אני לא יכול להגיד פה מה הייתה העדה שלו אבל הוא גם לא נראה ממש אדם עשיר. אבל בחיים שלי לא ראיתי אדם כזה ועוד ישראלי ששואל את זה, כמובן שעניתי לו שזה בחינם וזה טעימות של הסופר, הוא לא ממש שינה את הפנים שלו והגיב ב" טוב, תודה. " כי בנינו כמעט כל אחד מאיתנו מנסה להשיג את הדברים שהיו כמה שיותר זולים ואף פעם לא חשבתם שמזלג של טעימות בסופר יעלה לכם כסף וגם אם כן לא נראה לי שהייתם משלמים עליו. קטע קצת מוזר שהיה לי והייתי חייב לספר. אז האם קיים ישראלי חדש ? ושונה ?

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by kinggil,

שלום, יש לי את הזבל הישן הזה סמסונג 514 של אורנ'ג , עכשיו צריך להתקשר לפעמים 3 4 פעמים עד שהפלאפון באמת מתקשר בכלל. לא שווה לתקן אותו גם ככה הוא בטח עולה איזה 100 שקל. אני צריך משהו זול וחשבתי על נוקיה 3100 כדאי? וראיתי גם משהו קצת יותר טוב סמסונג 944

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  6. מישהו מכיר אתר שמתרגם מישפטים מאנגלית לעיברית?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by Djx,

בתאריך 20 (מחר) נפתחת קטגורייה של techtv ויהיה שם פרקים מאותו היום !!!!!!!! ועונות שלמות של אקס פליי שומרי מסך וכל שאר התוכניות שמשודרות פה ולא משודרות פה אגב ביס זה פרקים חוזרים מלפני שנה אז ישראל\תל-אביב יציג פרקים בשידור חי (באיחור של 6 שעות) תהנו..... www.israel.telaviv.st

8. Started by IG,

עד כמה שידוע לי התוכנה עצמה חוקית, לכן עליה באופן ספציפי אפשר לדבר- אסור לדבר על קבצים לא חוקיים! התוכנה הזו חדשה בשבילי ולא מצאתי עליה יותר מידי הסברים, אז אל תתביישו להרחיב... כשאני מוריד קובץ, אני מגדיר רוחב פס מקסימאלי, ופה בעצם אני מאבד את עצמי... אני צריך להתחבר לשרת מסויים כדי להוריד משהו (נגיד מצאתי קובץ כלשהו, התחברתי לשרת אחר כדי לחפש גירסה חדשה יותר, אבל לא מצאתי, ועשיתי ישר הורדה לקובץ הקודם...)? דבר שני, מה הקטע של ההמתנה? יש לי קובץ שבהמתנה כבר 4 שעות (!). מה אני עושה כדי שהוא יתחיל לרדת? דבר נוסף, נגיד שאני מחפש משהו, אני צריך לחפש את הקובץ בכול שרת, או שיש אפשרות לחפש בכול המקומות האפשריים בו זמנית? דבר אחרון לבינתיים- ההתחברות (connect), זה לשרת ספציפי א…

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by amit_amit,

עמוד 47 תרגיל 2 מיקודית 005 של א.מ נתונה סדרה חשבונית בעלת 3N איברים, נתון כי סכום N האיברים האחרונים שווה לפי שתיים מסכום N האיברים האמצעיים. הראה כי סכום N האיברים הראשונים = 0 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by Yehudaa,

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by blitsi,

ברשותי מחשב בן כ5 שנים אך עם הזמן הוא שופר וזה המפרט: P4-2.4Ghz 478 M.Board: Asus P4V800D-X Ram: 1GB (512*2) hynix DDR 400 hard disk: Samsung 160GB sata2 G.card: Radeon 9600XT Gecube D.V.D: LG H42N ומארז שבא איתו עם שני מאווררים אחד של AC פלוס ספק 300W שימו לב שבלוח יש אפשרות לכרטיס מסך PCIE והוא תומך עד 4GB מסוג DDR400 דואל-צ'אנל ויש עליו 2 יציאות SATA2 אז בקיצור כמה בערך המחשב הזה שווה?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  12. טוב בזמן האחרון יש כל מיני דיווחים איזה קבוצה החתימה את איזה מאמן\שחקן\שוודית ;D בקיצור בגלל שהדיונים על הליגה ושרף גם ככה נהפכו לדיונים על החתמות ואת מי צריך להחתים החלטתי לפתוח דיון במיוחד בשביל זה הדיון יכלול דיווחים בתקשורת כמו זה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3551179,00.html וכמובן הדבר הכיף וזה לנסות לבנות קבוצה רק תנסו שזה יהיה ראלי ולפי התקציב זה לא ששקיל אוניל מגיע בקרוב לליגת ווינר

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. Started by junding,

מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca"]חלק 5 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca"]חלק 6 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca"]חלק 7 ח…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. שאלה ממש קשה,לא הצלחתי לפתור. אשמח אם תעזרו. מצא את אורכו של המיתר הקצר ביותר של המעגל x^2+y^2-4x-8y+10=0 העובר דרך הנקודה (2;1) תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  15. Started by sausage,

עכשיו כולם יכולים להזדהות עם איש ה-IT שלכם http://www.youtube.com/watch?v=odyG0F8UM1A&mode=related&search=

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by J.Dog-Christ,

חחח כבר 43 דקות [עכשיו 12:43 בלילה] שאני בן 17! יאי מזל טוב לג'ו! וואו אני ממש נהייתי בדד, אני אפילו עושה לעצמי פוסטים של מזל"ט -ג'ו..

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by rk666,

מישהו מכיר את האתר הזה? http://www.polish-pass.com/ קיבלתי ממנו איזשהו ספאם במייל (סימן לא טוב), אבל הוא מציע בערך מה שאני צריך... מישהו נתקל בו, או יודע מה רמת האמינות שלו?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by nore0,

אפשר לאחסן שם קבצים ?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  19. אני מעוניין לברר אילו חופים בכנרת פתוחים (חינם), אז אם מישהו יודע...

20. שלום כולם, אני כבר חופר שבוע באינטרנט, קורא בקומונות של עתודאים, בפרש, באתר של עולים על מדים, ובכלל קראתי כמעט כול דבר אפשרי, עכשיו אני לא סגור על כמה דברים 1) קיבלתי צו ראשון ל18 באפריל שם אני עובר בדיקות, וראיון, ומבחנים שיקבאו תקב''א ותפרופיל שלי, (אני תלמיד י''א), עכשיו רק לאחר הצו ראשון אני יקבל מיונים? משהו שדרכו אני יוכל להגיע לעתודה? או שאני צריך להציק לצה''ל במדור שנוגע בדבר בשביל לקבל זימונים? 2) הבנתי שצריך לעשות פסיכוטכני לפני הגיוס אם רוצים להתקבל לעתודה, אז מתי כדי להתחיל ללמוד? מתי בערך נגשים? האם חובה לעשות את זה לפני הגיוס? מתי כדי לגשת? האם ללמוד בקיץ שבין י''א לי''ב ? ולגשת? או עדיף לחכות לחופש שבין הצבא ליי'ב? 3) יש לי נכשל בלשון (הטופס שעושים בכיתה …

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by ThaPhoeniX,

מחפש קבצי תמונות של קלפים (של חפיסת קלפים רגילה) יש למישהו איזה משחק משהו שהוא יכול להביא או איזה אתר שיש בו תמונות כאלו?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. זאת שלא יודעת עברית... תודה (:

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  23. אז ככה אני מתגייס עוד מעט לצבא...ואני עובד מעל לשנה...אני רוצה לדעת האם מגיע לי פיצויים על התפטרות לצורך שירות צבאי...ואם אפשר אז איפה זה כתוב בחוק?.. איך אני יכול לחשב את גובהה הפיצויי?.. והאם עובד שמתגייס והוא עובד מעל 11 חודשים ועדיים לא שנה זכאי גם הוא לפיצויים.... תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by JHONLEV,

תראו ותגיבו... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.