כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני איזה שנה בחנות ביג PC באשדוד, ועכשיו אני לא מצליח יותר למצוא אותה(לא את הטלפון והאתר לא מתחבר). מישהו יודע מה קרה לה? אם היא שינתה את השם או האתר או פשטה ת'רגל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכתובת הייתה פעם www.simpletech.co.il החנות נמצאת בישוב ליד חדרה שאני לא זוכר את שמו. לבעלים שלה קראו מני. מישהו יודע אם החנות הזאת עדיין קיימת?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כשהייתי קטן הייתי חולה על המנה חמה עם ריביולי זה היה שיא הטעים,אני זוכר שהיא הייתה בקופסא כחולה....עכשיו לא מזמן חשבתי אולי לבדוק אם עדיין יש אותה ואני לא מוצצא (יש עדיין את הספגטי בולונז הקלאסי וכל הפירה והפסטה ברוב פיצה הישן והמגעיל חח) אבל את הריביולי אני לא מוצאא אוףף מישהו יודע אם מוכרים אותה עדיין? ואגב המקרוני עם גבינה שולט
-
- 79 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר? ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב/לילה טוב בן דוד שלי, לא התייעץ איתי לפני שקנה את המחשב שלו, לפני כמה חודשים, וקנה אחד ממחשבי הקבר של שמיר מחשבים. עכשיו זו לא הבעיה, לפחות לא זו שמדובר בה עכשיו, אלא הבעיה היא שהמדפסת שקנה עם המחשב שהיא גם כן די לא משהו, התקלקלה, ויש לה אחריות. הוא ניסה ליצור קשר עם החנות אבל לא עונים, וכך גם האתר אינו עולה. כמו כן, הוא שמע כמה שמועות על כך שהם פשוט רגל או משהו כזה. השאלה שלי היא, האם נכון הדבר? ואם כן, מה אתם חושבים שהוא יכול לעשות בקשר לאחריות ולמדפסת? (כמובן שהעניין יכול להוות בעיה בעתיד גם לשאר החלקים במחשב...)
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הפרסומת שבה ההורים לבד בבית, האב עם השפם, הילדים נכנסים והאם מורידה לבעלה את השפם המודבק.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ע
-
- 12 תגובות
- 77.7k צפיות
-
-
אני שואל כי אני גולש בפורום שרוב המשתמשים שלו מארה''ב וכל ילד בן 17 שם מעלה תמונה של האוטו החדש שהוא רכש לעצמו, ואלה מכוניות ממש טובות יחסית לילד בן 17 שבטח עובד במקדולנדס. ראיתי למשל סובארו, לא יודע איזה דגם..אבל זה ג'יפ..עלה 4500 דולר. יש מצב שזה חירטוט אבל לא הגיוני שכל כך הרבה משתמשים מחרטטים שהם קנו אוטו ???
-
- 43 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
הכותרת בעיקרון אומרת הכל. ראיתי אתר כלשהו שמסביר איך לשנות משהו באוזניות שלי, ואני רוצה לעשות את זה כנראה. הבעיה היא שאני לא יכול להשיג את חומר הזה כיוון שאני לא יודע מה השם שלו בעיברית. מישהו יודע במקרה? תודה מראש לכל מי שיעזור. Anatoli.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מישהו יודע? ואני מבקש בלי תגובות מפגרות כמו: "את מי זה מעניין?" "מה אתה שומע אותו בכלל?" תודה. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מהי הדת של המנהיג האיראני?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא מי בעלי המניות/השליטה העדכני של החברות הללו? מישהו יודע... אשמח בנוסף לתגובה גם קישור. בתודה רוברטו .
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
או הייבואן של SILVERLINE !? אני מעוניין, לבצע רכישה גדולה שלי ושל חבר לקנייה מרוכזת של דיסקים.... ואני רציתי לשאול ישירות את הייבואנים לגבי מחירים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital, הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח, וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה: אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצאתי באתר שלהם תודה.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש ברשותי זכרון עם אחריות שנקנה מבית עסק שפשוט עבר דירה למקום רחוק מידי
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני שתכלס זה שברולט:קורבט אבל אם הם באמת מייבאים בכלל לארץ..... אה וכמה תעלה כזאת בארץ בערך..... איתן
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
באתר המת שלהם כתוב כבר שבועיים שהם חוזרים לפעילות בסוף מאי... אז סוף מאי זה עכשיו ואני לא רואה שיש איזו פעילות. מישהו אולי מקורב ויודע מה קורה שם ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שמעתי שמועות שאייבורי מביאים חומרה מזויפית משהו יכול לאשר או להכחיש את השמוע הזו ואם לא נכון אז איך הם מביאים מחירים כל כך נמוכים ממה שמוצאים בדרך כלל
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
טוב אז ככה מישהו יודע אם יהיה 2 גיאומטריה או 2 הסתברות? כי לנו המורה אמרה שסביר להניח שיהיה 2 הסתברות... (אם יש לכם קשרים עם מחבר הבגרות אז זה המקום לפרסם... ) ועוד משהו אם יש לכם מתכונות מישיוכל לשים פה כי כבר עברתי על כל מה שיש באינרנט...(עברתי גם על היידפארק)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור לצאת הDVD ? ד"א כמה זמן לוקח בערך לסרט לצאת על DVD אחרי שהוא הופיע בקולנוע ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס על המעבד הזה אבל אני מוכן לחכות אליו לא יותר משבוע (עד יום ראשון הבא...) אם לא תהיה לי ברירה אז אני אאלץ לקות מKSP מישהו כאן אולי בקשר עם אלכס ויודע מה קורה עם המעבד? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-