עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Culandur,

של נפילה הרגעה וכדומה?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא מי בעלי המניות/השליטה העדכני של החברות הללו? מישהו יודע... אשמח בנוסף לתגובה גם קישור. בתודה רוברטו .

3. או הייבואן של SILVERLINE !? אני מעוניין, לבצע רכישה גדולה שלי ושל חבר לקנייה מרוכזת של דיסקים.... ואני רציתי לשאול ישירות את הייבואנים לגבי מחירים.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by dino,

אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital, הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח, וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה: אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לא מצאתי באתר שלהם תודה.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  6. יש ברשותי זכרון עם אחריות שנקנה מבית עסק שפשוט עבר דירה למקום רחוק מידי

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. אני שתכלס זה שברולט:קורבט אבל אם הם באמת מייבאים בכלל לארץ..... אה וכמה תעלה כזאת בארץ בערך..... איתן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by NI4NI,

באתר המת שלהם כתוב כבר שבועיים שהם חוזרים לפעילות בסוף מאי... אז סוף מאי זה עכשיו ואני לא רואה שיש איזו פעילות. מישהו אולי מקורב ויודע מה קורה שם ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שמעתי שמועות שאייבורי מביאים חומרה מזויפית משהו יכול לאשר או להכחיש את השמוע הזו ואם לא נכון אז איך הם מביאים מחירים כל כך נמוכים ממה שמוצאים בדרך כלל

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  11. טוב אז ככה מישהו יודע אם יהיה 2 גיאומטריה או 2 הסתברות? כי לנו המורה אמרה שסביר להניח שיהיה 2 הסתברות... (אם יש לכם קשרים עם מחבר הבגרות אז זה המקום לפרסם... ) ועוד משהו אם יש לכם מתכונות מישיוכל לשים פה כי כבר עברתי על כל מה שיש באינרנט...(עברתי גם על היידפארק)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מישהו יודע מתי אמור לצאת הDVD ? ד"א כמה זמן לוקח בערך לסרט לצאת על DVD אחרי שהוא הופיע בקולנוע ?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס על המעבד הזה אבל אני מוכן לחכות אליו לא יותר משבוע (עד יום ראשון הבא...) אם לא תהיה לי ברירה אז אני אאלץ לקות מKSP מישהו כאן אולי בקשר עם אלכס ויודע מה קורה עם המעבד? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  14. אני עוד מעט הולך ל טסטס ואני רוצה לדעת אם הצעות החוק שצריך לנהוג חצי שנה עם מלווה ואחרי זה חצי שנה מותר לך להסיע רק איש אחד במכונית יחולו גם עלי...

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. אני חייב לדעת!! ועוד שאלה במקרה שאני לא יכול להגיע לגיבוש במועד מסוים.. אני יכול לדחות (למרות שזה נשמע טיפשי )

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by CaRTeR,

מי שיודע שירשום באיזה תאריך הוא יהיה והאם הוא יהיה בעזריאלי בתודה מראש .

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. אז שמו של הסרט הוא בופור אני לא ממש יודע מי הבימאי או המפיק או בכלל משהו אני רק יודע שהוא מבוסס על ספרו של רון לשם-אם יש גן עדן... מי שקרא את הספר בוודאי יודע שזהו ספר מרתק ומרגש עד דמעות (שזילתאווי נהרג כמעט בכיתי... :'() אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  18. Started by netanel1,

ליל כל הקדושים (Halloween) אני פשוט מת לראות את saw 3.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  19. הבחינה הייתה לפני חודש.

20. שמעתי שכול מי שמעל גיל 18 יקבל בעקבות ההפרטה 2000 שקל ורציתי לדעת אם גם אני יזכה לפרס הנחמד הזה. אני יהיה בן 18 בעוד 6 חודשים האם האיר לי המזל ???

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  21. מישהו יודע??? תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  22. אני צריך מקום לישון עם כמה חברים .. משהו זול כמה שיותר מישהו יכול להיבא לי אתר או מספר??

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.