עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The-Devil,

הבנתי שיש לזה 2 פירושים האחד הוא: national organisation of men agains amazonian masterhood אבל מישהו יודע מה הפירוש שני?? אגב מי שהיה תקוע באוקיינוס השקט ולא יודע על מה אני מדבר זה לקוח מהסידרה נשואים פלוס...

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  2. היה קקקקלללללל!!!!!

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by bibo1221,

איפה יש כספות? בדואר? או שהכי בטוח כספת מוחבאת בבית?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. יש לי יום ראשון מתכונת בספרות ורציתי לדעת כמה דברים : בפרק הראשון כמה שאלות יש וכמה צריך לבחור? [הפרק של השירה]. נתנו לי ללמוד למתכונת 15 שירים לפרק הראשון הזה [4 שירים בלי השיר ו11 עם השיר כתוב בדף] אני אישית החלטתי ללמוד רק 8 שהם דיי קלים [קלים להשגה גם... אין לי את החומר בקושי אלא רק במיקוד של רכס] האם זה יספיק לי? בפרק השני של הסיפור הקצר כמה שאלות יהיו וכמה צריך לבחור? נתנו לנו ללמוד למתכונת 8 סיפורים ואמרו גם שתהיה בטוח שאלה אחת על הסיפור "שפרה". אז החלטתי ללמוד 4 סיפורים [כולל הסיפור שפרה] האם יספיק למתכונת? פרק שלישי - צריך ללמוד את הסיפורים אנטיגונה וילדי הצל אבל אני החלטתי לדלג על הפרק ולא ללמוד אותו בכלל... יש בחירה של שני פרקים מתוך 3 + שני פרקים חובה שזה הסיפ…

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by i.k,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן כתוביות בעיברית לסרט :Ali G -bling bling חיפשתי כבר בכול האתרים האפשריים לכתוביות ,ואני עדיין לא מצליח למצוא כתוביות לסרט הזה ,הסרט גם ניקרא: da, Ali G show . אני מבקש אם מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את הכתוביות לסרט הזה שיעזור בבקשה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by Ewingum,

אם עשיתם/עושים משהו מעניין היום שתפו נא אותנו

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by gargar,

כל מוצר מכל חנות באמריקה. מכל מוכר מאיביי, ללא קשר האם הוא שולח לארץ או לא. כל דבר מאמזון אמריקה ללא קשר לאן הם שולחים. הכל בעזרת אחי. רוצים משהו? icq 436751

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by askme,

עוד אחד מיני רבים וטובים שכדאי "לשמוע" עליהם, לידע כללי. http://m.ynet.co.il/Articles/5113106

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. אני יודע שאני מבקש יותר מידי בחינם, אבל אני צריך משהו אפילו שיהיה איטי, רק להריץ בדיקה לאתר לפני קניה של אחסון, לראות איך זה רץ... אני יודע שגאוסיטיז נותנים את כל מה שאני מחפש, חוץ מ-FTP (נקודה רגישה).

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by RGod,

אני מחפש למשל לברר כמה עולה כיום בארץ -קוב בטון \או מחירי אץ ,מחירי וכו . העם קיים אתר של מחירון לכל זה ?העם משיהו יודע מחירים ?..לצורך חישוב כמה יעלה לבנות בית .

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  11. בדיוק בתאריך 1.12008 רכשתי מחשב ב 5,200 שקלים והנה תמונה של המפרט [http://img266.imageshack.us/img266/5140/5kpg7.jpg/ http://img266.imageshack.us/img266/5140/5kpg7.jpg מעניין אותי לדעת,כמה המחשב הזה חדש לגמריי עולה היום.. מעניין סתם לדעת בשנה כמה ירדנו

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  12. או קיי אז באמת היום 133 תמונות בערך 10 משתתפים ואפילו יש פרס.... http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=32851 עכשיו כמה שאלות שמטרידות אותי... מי ניהל את התחרות בפועל (כנראה אבנר...)??? מי החליט מי זוכה (כנראה אבנר...)??? http://www.pctip.co.il/#newsitem1075520136,65810, כן בטח איפה הסקר בלה בלה מי קבע את המדדים לפיהם יקבע הדירוג והמנצח (כנראה אבנר...)??? http://www.pctip.co.il/articles/2ndcontest.php וואו איזה פירוט!!!!! מי החבר של זוכה התחרות (כנראה אבנר...)??? (טוב אולי לא, אבל לא רלוונטי) מי מנהל את פיסיטיפ בפועל (כנראה אבנר...)??? מי שונא אותי (כנראה אבנר... טוב אפילו מאוד והרבה אנשים יודעים את זה והפרוייקט שלי שם רק בגלל שהוא מפחד לתח…

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by idofr,

היי, זכרתי שבזמנו היו פה כמה דיונים בעיניין ולכן עשיתי חיפוש, קראתי והגעתי ל2 מכונות הבאות Panasonic ER-1411 Moser 1881.0055 שתיהן עולות בערך אותו הדבר ושתיהן ניראות מצויינות (אגב המכונה שאני איתה עכשיו זה איזה משהו זול וזמני שקניתי ב50 ש"ח כשהייתי עסוק מידי כדי ללכת לספר או לקנות מכונה רצינית, אני חייב לציין שהיא החזיקה 8 חודשים ועשתה עבודה טובה). אני נוטה קצת יותר לכיוון המוזר (שגם ממש טיפה יותר זולה, אבל זה באמת לא קריטי) יש אבל המלצות וביקורות בעיניין? תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by sir f,

סתם פתחתי דיון כדי שאנשים יחלקו easter eggs בתוכנות שונות. עריכה: סתם, שיקרתי. זה לא בשבילכם זה בשבילי. אני פשוט די מחבב easter eggs ורציתי לגלות כמה. לא אכפת לי מכם ואם אתם גם רוצים או לא.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  15. לאחר מספר כשלונות צורמים, חברת החלל הפרטית השאפתנית מצליחה להשלים בהצלחה נחיתה אנכית מהפכנית של טיל משגר על גבי פלטפורמה באמצע האוקיינוס התקופה המוצלחת של היזם הנודע אלון מאסק ממשיכה. אחרי מכונית ה-Tesla Model 3 שהציתה עניין אדיר, גם חברת SpaceX שלו שעוסקת בפיתוח ובניית רכבי חלל וטילים רשמה הישג אדיר – כשהצליחה לראשונה לבצע הנחתה אנכית תקינה ומלאה של טיל ה-Falcon 9 הרב-פעמי שלה, על גבי פלטפורמה צנועה שנמצאת בלב מים. מעבר לסרטונים הנהדרים שסיפק לנו ההישג הטכנולוגיה הזה, מדובר בצעד אשר סולל את הדרך להוזלה גדולה מאוד במחירי השיגור של לוויינים וציוד אל מסלולי ה-MEO, LEO וה-GEO שמחוץ לכדור הארץ – כאשר אפילו שיגור של בני אדם בשיטה זו מתחיל להיראות כמו אפשרות הגי…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by Yossarian22,

ערב נאה, הופיעה לי היום אפשרות חדשה ברוב הפרופילים שאני נכנס אליהם בפייסבוק פשוט למעלה ליד איפה שכתוב poke, send message, chat נוספה אפשרות חדשה - call ואם לוחצים עליה זה מקפיץ כזה חלון שכתוב calling xxx (האדם שאני בפרופיל שלו) - ולא קורה כלום. להלן תמונות Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה זה עושה? גם לכם יש את זה?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. חח מעודדים אותנו גם להוריד וגם לצרוב ;D זאת חנות מוצרי חשמל מוכרת וותיקה בבאר שבע

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  18. אם אפשר בעיברית לדגם 8333 או לכל דגם אחר(כל הדגמים דומים..) --כי ברוסית יש לי וזה לא עוזר..... :-\

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. היי אני מתנצל מראש לאחראי הפורום הזה אם אני שואל משהו פירטי פשוט אין לי מושג אם התוכנה שאני מחפש פירטית או לא בכל מקרה אני אשאל האם יש תוכנה שיכולה להעביר משחקים מפלייסטישן 1 שיעבדו על מחשב רגיל נדמה לי שראיתי כבר כמה פעמים דבר כזה אבל לא זוכר איפה תעזרו לי!!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  20. לצוות הפורום שלום עוד חודש חבר שלי מתגייס לצה"ל ואני וחברים שלי רוצים שיטעם קצת את הנאות החיים - שזה אומר סקס עם בחורה אם יש פה חברה שמכירים מכון בריאות ברמה שלא עולה הרבה כסף באזור המרכז אשמח לקבל פרטים אני צריך כתובת ושם .

21. Started by aviad91,

להיות בים בלילה עם הרבה אנשים בחושך זה מבאס תאורה ממש יכולה לעזור..מישהו יכול להמליץ לי על איזה תאורה ניידת? משהו שיחזיק כמה שעות.. עדיף שיהיה זול

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  22. הייתי שמח אם צוות האתר היה שוקל לעשות ביקורת על הכרטיס קול הבא: Xonar HDAV1.3 Deluxe http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=QY0Ud4MG0DMfXNiQ http://www.silentpcreview.com/Xonar_HDAV הוא פשוט נראה מטורף.

23. Started by Lanzar,

שמעתי עכשיו שיר ברדיו, ואני חייב אותו להיום דחוף בשביל הפתעה שאני עושה לחברה שלי... אני יגיד רק אך הפיזמון הולך, כי יותר מיזה אני לא זוכר אז ככה YOU BEUTIFUL, YOU BEUTIFUL, IT'S TRUE..... בעעעעעעעע מקווה שהבנתם ! אני חייב את השם של השיר בבקשה.... תודה מראש ברק

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  24. זה נקרא חסכון באנרגייה???? :bash::bash: אם מבצע הסבסוד הזה, תקף רק לגבי מזגנים במצב תקין, שנשלחים לגריטה (נוהג פסול בישראל), אז איפה פה השמירה על איכות הסביבה? חוץ מזה, זה שהמזגן החדש, חדש ובעל גז ידידותי לסביבה, זה לא אומר שהוא יותר חסכוני מאשר המזגן הישן. עכשיו אני רואה את אחת הסיבות לכך שהממשלה שלנו באוברדראפט: בגלל כל הפרוייקטים ה"ירוקים" למיניהם שעושים בדיוק את ההיפך (חיבור מזגנים לקוצבי זמן שדופקים את הכרטיסים שלהם. החלפת תאורת פריקה עם צ'וקים מגנטים לתאורת LED אלקטרונית קצרת חיים, החלפת נורות פריקה בנורות "חסכוניות" בזבזניות באנרגיה (ביחס להספקן) וקצרות חיים. החלפת דשא אמיתי בדשא סינטטי שייצורו מזהם את האוויר, איננו מייצר חמצן כמו דשא אמיתי ומהווה זיהום סביבתי…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.