עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DJO,

כולנו יודעים שוואלה/המכרז של המדינה/ערוץ הקניות זה לא המקום לקנות מחשבים. אבל הפעם נתקלתי בשיא חדש. טוענים שהזבל הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=775282 המחיר מחירון שלו זה 6500 שקל, שימו לב שמסך אפילו אין שם. אני יכול להביא P4 2.4 עם 256DDR ועם R9700 ב 6500 שקל. הארדיסק 5400RPM, RAM SDRAM, VIDEO CARD ON BOAD - אפילו לא איזה GF2MX, אבל לפחות יש מארז מהודר.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  2. שלום. זה כבר תקופה ארוכה, שבעת שאני מתחבר לחשבון שלי ביוטיוב, מופיעה הודעה שכופה עלי להשתמש בשם משותף בחשבונות שלי בגוגל וביוטיוב או לשנות אותם, במקום להמשיך להשתמש במספר הסידורי שלי שייצרתי כשם המשתמש הנוכחי שלי ביוטיוב: זה גם יכול לפגוע בפרטיות שלי, כיוון ששם החשבון ביוטיוב הוא השם הפרטי של בעל החשבון (על אף שהוא מצונזר) וגם אני לא רוצה בכללי לשנות את שמות החשבונות שלי. איך אני יכול להיפטר מהחלון הזה לצמיתות?

3. Started by Saggitarius,

לפני מיספר ימים המליצו לי על החנות הזו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתה? איך היא ? אמינה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  4. אז ככה לאחר זמן מה שאני חופר ומתעסק במחשבים ורשתות תקשורת. אני מוסמך MCITP ואני מרוויח דיי טוב ואוהב את המקצוע אבל משהו שם חסר. אני זוכר כשהייתי צעיר תמיד הייתי מעדיף להתעסק עם החומרה הפנימית במחשב מאשר עם התכנות והמערכת הפעלה. עד לפני כמה חודשים בדקתי תארים שקשורים למקצוע: מהנדס תוכנה - לא מדבר אלי מדעי המחשב- קולקטיבי מידי או לפחות כך הבנתי אז חשבתי ללכת בכיוון שממש משך אותי אליו שהוא מהנדס חשמל ואלקטרוניקה וחשבתי גם לשלב ביחד מנהל עסקים כי ברצוני לפתוח עסק בעתיד. אשמח לעצות על מקום טוב ללמוד בו את התואר. וגם אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין מהנדס להנדסאי?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  5. אני לא ידוע אם זה רק אצלי, אבל לאתר לוקח פי5-6 יותר זמן לעלות מאשר האתר הקודם. למה?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  6. שלום,ברשותי HTC Desire אשר שקע הטעינה שלו הלך לעולמו , זאת אומרת שאיני יכול להטעין את הפלאפון דרך השקע טעינה עם מטען רגיל , ברצוני לשאול האם יש למישהו שיטה כלשהי לעקוף את הבעיה הזאת ולהטעין את הסוללה ישירות ללא השקע טעינה? ואם כן אז איך , מדריכים יוכלו גם לעזור לי , ניסיתי לחפש ביוטיוב אך לא הבנתי איך זה עובד.תודה

7. Started by mega1234,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html "הלו מותק ראית את הזיון שלי ?" ROFL

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by ac1240,

מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום פשוט לא ידעתי איפה לשאול את זה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  9. אני מחפש שרת NNTP עלמנת לקבל חדשות בעברית. תודה.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  10. סליחה, אם אני לא בפורום הנכון. לא מצאתי פורום ספציפית לזה. המחשב בן 3 שנים. להלן המפרט :

11. Started by urielka,

where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. Started by שוקי123,

עזר חובה-חינם ללומדי הדף היומי... שלום! .. אני ממליץ על סרגל כלים אטרקטיבי ללומדי הדף היומי! סרגל בו יהיה לכם יותר קל ללמוד את הדף היומי בחופשיות ובהנאה מרובה! מובטח! הסרגל מומלץ ע"י כלל רבנים ויראי שמיים! היכנסו עכשיו ! ותורידו ! לא יהיה לכם על מה להיצטער!! חובה בכל בית! והכל חינם! בלי לשלם אגורה. כתובת:http://daf.ourtoolbar.com כמו-כן יש באתר את זמני שיעורי הדף היומי בארץ כתובת:http://dafyomi.off.co.il/shiurim תזכו למצוות! לימוד פורה!

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  13. קודם כל, יש מישהו מפה שלומד שם ? ובקשר למה שכמה אמרו בקשר לאשכול של THE HUNTER : אני מהתלמידים שבקושי לומדים ובקושי עושים כ"כ ויש לי ממוצא 80 (עם 85 זה מכתב הצטיינות ו91 זה ספר הצטיינות) למרות שמפצצים בשיעורים ואני קם ב6 בבוקר וחוזר ב4 אחה"צ עדיין יש רמה גבוהה מאוד, למשל מה שאנחנו לומדים בכיתה ט' בהקבצה ב' במתמטיקה לומדים בעמ"ל בנהריה אחרי שנה בערך... וחוץ מזה המורות שלנו תמיד אומרות לנו להביא אנשים ;D ועוד משהו, אלימות לא מוצאים בבית הספר הזה... אם מישהו רב מכות משעים אותי ליומיים אוטומטית... אבל בעיקרון... אם רוצים להצליח שווה להגיע לשם. למרות שהתשלום הוא 12 אלף בחודש (זה היה דורש ;D)

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

תלחצו על "Watch in HD" למקסימום חוויה! זה הולך להיות פצצה של סרט!

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  15. הפרסומת מוצגת כאן באתר, לפחות אצלי .... עברית שפה קשה ?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by aViZe,

אתר ופורום טובים יש לכם!! מקווה להשתלב

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by EyEOnE,

אהלן, האם יש מצב שתפוג אחריות על נייד שישלח לתיקון שבו מותקנת גרסת מע' הפעלה שלו באה במקור עם הנייד?

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by DAN,

אושר מיזוג חברות הכבלים בין התנאים למיזוג: מחיר חבילת הבסיס לא יעלה על 156 ש"ח לחודש וחובת מכירה של ערוצים 3, 4, 5, ו-6 ל-YES נועם שגב המועצה לשידורי כבלים ולווין אישרה בישיבתה היום (חמישי) את מיזוג חברות הכבלים "ערוצי זהב", "תבל דיגיטל" ו"מתב דיגיטל", בכפוף לשורת תנאים. האישור שניתן איננו סוף התהליך; בכדי להשלים את תהליך המיזוג צריכות שלוש החברות לקבל את אישור הממונה על ההגבלים העסקיים

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  19. לחץ כאן הפיל אותי לרצפה . הסבר קצר למי שאין לקרוא קצת : הרעיון הוא פשוט לוקחים את המגהץ הבייתי ויוצאים לגהץ במקומות הכי מוזרים שיש . מסתבר שיש המון המון משוגעים לדבר ושנה שעברה אפילו הייתה אליפות עולם (אנגליה ניצחה) זה נראה לי אחלה תחביב לכל המרוקאית בארץ .

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by asmon,

שלום לכם, עוד מספר ימים אני הולך להירשם לתיכון. עכשיו אני הולך למגמת טכ"ם ובתיכון הנ"ל עושים מיבחן קבלה (במחשבים כמובן). הייתי רוצה לישאול אותכם על איזה דברים שואלים במיבחן הזה?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  21. מישהו יודע כמה פחות או יותר יעלה לי לפתח בקר שליטה למערכת מכאנית קטנה על בסיס ארדואינו בטווח של חודשיים?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by Shay0600,

שלום רב לחברי הפורום אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להקליד טקסט במחשב בעצמה( כמו התוכנה שהשתמשו בה בשביל לרמות תאתר קליקקליקקליק) בתודה .. שי.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  23. ברצוני לשלם על קורס שאני הולך לעשות בזכות הפיקדון ,קיבלתי טפסים והכל . האם ניתן לגשת לכל בנק (לאומי הפועלים ,דיסקונט)בבנק שאין לי בו חשבון ולשלם(כלומר לדרוש צק על הסכום שצויין )או שאני חייב להגיע לסניף בנק שלי ספציפית :s05:

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  24. http://movies.yahoo.com/movie/1809914565/video/5432337

• 8 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים