עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רואה המון מודעות של מחשבים והן עמוסות פרטים בין היתר עם מגהרצים של המעבד. הרי זה כבר לא ממש משנה המגהרצים אז למה מפרסמים את זה עדיין? למרות שאני מודה שהדירוג כוכבים של אינטל הוא די דבילי.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by cobmetal,

שלום !!! כרגע אני נמצא בתאילנד , ברצוני לקנות רכיבים כמו מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות , ואת השאר כבר בארץ ולהרכיב לבד , האם אני אצטרך לשלם מכס וכו' כאשר אחזור לארץ ? תודה ....

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by Moty_p,

איך פותחים תאב (עם שם אני קובע) בפורפיל שלי בפייסבוק? אני רוצה לראות איזה דברים חמודים אני יכול לעשות אני יודע שזה דורש עבודה עם א'גקס אין לי בעיה עם זה.. אין גם בעיה עם XML (מה שיותר בטוח)

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Enable,

אני מעוניין לקנות זכרונות יד שניה והמוכר הציע לשלוח לי במשלוח גוביינה [שאני משלם לשליח] עכשיו,מה ימנע מאותו מוכר פשוט לשים לי אבנים בחבילה במקום זכרונות??? השולח מצהיר את מה הוא שולח? במקרה וקורה מצב כזה מה אפשר לעשות? X:

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by LiranUdi,

מאיפה בארץ הכי כדי לקנות חומרה, ציוד היקפי, משחקים, קונסולות וכל הדברים מסוגם? אתר/חנות פיזית. או אפילו חנות [וירטואלית] שאפשר לקנות מהם ושיהיה משלוח בארץ (אני יודע לגבי המכס..) אשמח לקבל מידע על זה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  6. Started by shibby15,

צהריים טובים, אחרי כל החגיגות והשמחה שהייתה שם (היה ממש כיף) אני וחבר שלי התערבנו על כמה אנשים היו השנה. אז אם יש לכם מושג אנא האירו את עיני אני אומר בערך 30000 בשיא והוא אומר יותר...

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by i.k,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן כתוביות בעיברית לסרט :Ali G -bling bling חיפשתי כבר בכול האתרים האפשריים לכתוביות ,ואני עדיין לא מצליח למצוא כתוביות לסרט הזה ,הסרט גם ניקרא: da, Ali G show . אני מבקש אם מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את הכתוביות לסרט הזה שיעזור בבקשה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  8. ישראלים!

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by idofr,

היי, זכרתי שבזמנו היו פה כמה דיונים בעיניין ולכן עשיתי חיפוש, קראתי והגעתי ל2 מכונות הבאות Panasonic ER-1411 Moser 1881.0055 שתיהן עולות בערך אותו הדבר ושתיהן ניראות מצויינות (אגב המכונה שאני איתה עכשיו זה איזה משהו זול וזמני שקניתי ב50 ש"ח כשהייתי עסוק מידי כדי ללכת לספר או לקנות מכונה רצינית, אני חייב לציין שהיא החזיקה 8 חודשים ועשתה עבודה טובה). אני נוטה קצת יותר לכיוון המוזר (שגם ממש טיפה יותר זולה, אבל זה באמת לא קריטי) יש אבל המלצות וביקורות בעיניין? תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by Moon-Mage,

אני זוכר שדיברו על זה שהחזירו את זה ושיש את זה בכל מיני מקומות, אבל לצערי אני אישית לא מצאתי בשום מקום ותהיתי אולי מישהו פה מכיר מקום שבו אפשר לקנות.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. אני יכול לכתוב סטטוס בפייסבוק על הוואל שלי, ושלא יהיה אפשר להגיב אליו?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה ממש לא טובים. מישהו מכיר אולי כמה פורומים של יוצרי מוזיקה אלקטרונית? תודה

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by Kurt,

למשל לקחת את הטרייבל הזה http://rousseaux3.carole.free.fr/pages/dragon/dragon1/images/tatoo%20145.jpg ולעשות ממנו שבלונה, כלומר להפוך את כל החלקים השחורים לחלולים (מבלי לגזור את הדבר הבלתי אפשרי הזה) שמעתי מחבר שיש דבר כזה שנקרא מטול שקופיות, מישהו יכול להסביר לי עוד בנושא? תודה דוד

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by aldema,

מישהו מכיר חנויות מחשבים ברעננה שיש להם את שתי הניידים האלה: HP 9420NX DELL INPIRION 9400 מישהו?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by TOMMYB1,

פשוט לראות איזה קורע זה.. שלא נדבר על האפקטים הקוליים.. לראות ולא להאמין

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3250041,00.html :lol:

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  17. השאלה בכותרת..

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.killsometime.com/Video/video.asp?video=Iraq-News

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  19. הוא חייב לעשות ת'עבודה הזאת אחרת הוא לא עולה לכיתה יב'... הוא צריך להגיש את זה עד ל- 3/7/05 אז זה ממש דחוף תודה רבה....=) 1) זכרונות- א) מהם "קבוצות" סוגי הזכרונות שאתה מכיר? ב) תן פרוט על 5 סוים מכל קבוצה. 2) המרה מעשרוני לבינארי ולהפך. א) חשב את ערכם של המס' לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון) [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... = (8)(___) = (6)(___) =(4)(___) =(2)(___) = (10)145 = (8)(___) =(6)(___) = (4)(___) =(2)(___) = (10) 255 ב) חשב את ערכם של המספרים לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון). [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... (10)(____) = (2)10010 (10)(____) = (4)3213 (10)(____) = (6)5555 (10)(____) = (8)77752 3) USB א) מהו חיבור USB? ב) אלו חיבורים אתה מכיר ? תן דוגמאות ותרשימים!

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  20. http://0xdc.org.ru/uploads/movies/thg_video_11_5ghz.avi זה מין סרטון על קירור פנטיום 4 על ידי חנקן

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  21. כל מוזיקה טובה תתקבל בברכה רצוי עם שם הטראק או השיר.

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by lion03,

אמרו לי שאני צריך לכתוב על הטופס התנדבות שם של יחידה או כמה או כל היחידות אני רוצה לדעת אם אני אכתוב רק יחידה אחת אני בטוח אתגייס לשם?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. אין כולכך לחץ מיים בבית, במיוחד מיים חמים. חשבנו לקנות משאבת מיים. יש פה משהו שקצת מבין בזה? מה כדאי לקנות, איזה חברה? אה כן..אנחנו גרים בקומה רביעית.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. היי!! היום בערוץ 2 בשורה התחתונה הראו קטע שבבירור הוציא מYOUTUBE של מנחית מטוסים רוקד לציליל מיכאל ג'קסון,חיפשתי ביוטיוב תחת כל קומבינציית מילים אפשרית, גם בגוגל וגם באתר של קשת אבל לא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור?? תודה!

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  25. טוב עד עכשיו השתמשתי ב: https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx אבל זה נורא מעצבן לללכת כל פעם שנגמר לדואר למלא אותו מישהו יודע מה הכי משתלם למישהו שמקבל 352.5 שקל בחודש?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.