כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
מישהו פה שמע על השיטה המדוברת? לשפר את האנגלית בלייב דרך האינטרנט... ביררתי כבר את כל הפרטים זה נשמע לי דיי טוב אבל לא שמעתי מישהו שעשה את זה זה באמת עובד טוב?...
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, והחלטתי לחסוך קצת כסף על ההרכבה. יש לי מספיק ניסיון בחיטוט בקרביים של המחשב שלי, אבל אף פעם לא הרכבתי מעבד על לוח אם, ואף פעם לא הרכבתי לוח אם על מארז. עד כמה שתי הפעולות האלה מסובכות (אם בכלל), ומה יכול להידפק בהרכבה ?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
http://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Pages/DrivePlan.aspx?DrivePlanPage=true&OriginStationId=5200&DestStationId=2500&OriginStationName=%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA%20%28%D7%A2%D7%B4%D7%A9%20%D7%94%D7%93%D7%A8%29&DestStationName=%D7%A2%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%AA&HoursDeparture=all&MinutesDeparture=0&HoursReturn=18&MinutesReturn=0&GoingHourDeparture=true&ArrivalHourDeparture=false&GoingHourReturn=true&ArrivalHourReturn=false&IsReturn=false&GoingTrainCln=2011-01-27&ReturnningTrainCln=2011-01-26&IsFullURL=true בסבידור רשום כניסה ויציאה שם אני צריך להחליף רכבת או להישאר באותה אחת?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לפני מיספר ימים המליצו לי על החנות הזו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתה? איך היא ? אמינה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות מחשב קרוב ואני מחפש איזה דילר לירכוש דרכו את המחשב אם יש פה מישהו מהפורום או מישהו שמכיר אני ישמח אם תיתנו לי פלא פון אי מאיל או אי סי קיו ליצור קשר איתו... אם יש פה דילר שיצרו איתי קשר 0547495305 נתי barhanin@walla.co.il או אי סי קיו 173703223
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שמחיריהן זולים והן אמינות. אני הולך לקנות את הרכיבים הללו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78470.msg672158#msg672158 והמפרט הוא מנועה. האם ישנן עוד חנויות טובות וזולות שאתם ממליצים עליהן? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חצי מההודעות באתר הזה ננעלות כי משעמם למנהל פורום. תפסיקו להיות חנונים ולשוטט כאן 24 שעות ולנעול כל מה שלא מתאים לכם, יש פה אחד למטה שדיבר על לימודים ועבודות ונעלו לו את זה כי המנהל חשב שזה חסר תכלית.. באף פורום בעולם לא ראיתי שעמום של מנהלים כמו שיש כאן.. מספיק עם הסתימת פיות, פה זה לא איראן... אלא אם כן מישהו ביקש הורדה לWINDOWS אין שום סיבה לנעול שום דבר, תעירו תזהירו אבל מספיק עם הנעילות שעמום שלכם... לכו חפשו עבודה או משהו שיהיה לכם מה לעשות לפחות
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי לי מאתר פומביות מפורסם מסך סמסונג 721s, אך הזמן חולף ועובר והמסך לא מסופק לי. הספק חב' בת של היבואן הרשמי. החברה הנ"ל, כשפונים אליה, טוענת שאין לה במלאי מסכים כאלה ועל הלקוחות להמתין "עד שיהיה" ואז פשוט הם לא חוזרים אליך. המלצותי: 1. אם קונים מסך של סמסונג - לשלם ולקחת, אל תזמינו אם האספקה לא במקום. 2. במידת האפשר, לא לקנות מוצרים של הספק/יבואן הזה. 3. תתפללו שלא תצתרכו את שירות האחריות שלהם (בהנחה שאת המוצר כבר קיבלתם) - מעניין איך הוא .... ההודעה נערכה - הוסרו שמות החברות...
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא מארה"ב מספר דברים כמו: זיכרון, כרטיס גרפי, מעבד וספק. האם יש על הרכיבים האלה מכס? או מע"מ ואם יש כמה?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי. העליתי מספר קליפים שלי שברקע יש שירים של להקה מוכרת. משום מה ביוטיוב לא נוכנים לאפשר לי לפרסם את הקליפ באתר שלהם מהסיבה של "זכויות יוצרים". לא מקובלת עלי הסיבה כי יש מאות סירטונים ביוטיוב עם השיר הנ"ל שדווקא כן מפורסמים אז למה הם כן מפורסמים ואני לא? מה הסיבה? מישהו יכול לעזור לי? לא מצאתי מייל באתר שניתן לפנות אליו... תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קיבלתי דוח שכתוב בו שרכבי צולם חונה במקום כחול לבן ללא תג חנייה, עכשיו לא משנה שזה היה ליד בית חולים לקחתי את אמא שלי לאשפוז וניתוח דחוף שממש הראש שלי לא היה במקום (btw הניתוח עבר בהצלחה), אבל בפרטי הדוח רשום מאזדה כסופה בעוד שלי יש טויוטה כסופה. האם אפשר להתחמק מתשלום הדוח הזה באופן כלשהו? המספר של הרכב המופיע בדוח הוא כן נכון.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום! ההורים טסים ללונדון לסופ"ש, וחייבים ל מתנה האם יש בבריטניה (רצוי לונדון וסביבותיה...) חנויות מחשבים גדולות ואיכותיות? ואיך המחירים ביחס לארץ? תודה, נדב
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה אומר ומה אגיד ! נבחרתנו הלאומית "הבריקה" אתמול כפי שכבר מזמן לא. האלבנים יצאו פריירים. יכלו לעשות על האש באיזו פינה מחוץ למגרש, לשתות ולבלות עם ביסלי ובמבה או מה שמקביל לזה בארצם. נבחרתנו הדגולה כבר הייתה משכילה להפסיד גם מול שער ריק. יש בכלל למישהו ספק בזה ? ב י ז י ו ן !!!
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אם נתון כי X משתנה מקרי שפונק' ההסתברות שלו היא : P{X=i} = c*(i^2) i=1,2,3,...,20 ואומרים לי שבהגרלה מסויימת משתתפים X אנשים שונים. ובדיוק אחד ממשתתפי ההגרלה ללא תלות במפסר המשתתפים בה, זוכה בפרס של 2000 ש"ח, ולכל המשתתפים בהגרלה סיכויים שווים לזכייה בפרס. אז איך אני מוצא את c, ומהי ההסתברות שמשתתף אקראי בהגרלה יזכה בפרס ? ושאלה נוספת... אם אדם משתתף ב-10 הגרלות בלתי תלויות מסוג זה מהי שונות מס' הפעמים שיזכה בהגרלות אלו ? תודה על תשומת הלב והעזרה
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני יודע שזה התפקיד של אלקס אבל הייתי חייב... כן כן, איפלו שכלבים תוקפים האשימים הם יצרני הקונסולות ומפתחי המשחקים http://kotaku.com/5650596/nintendogs-blamed-in-attack-by-real-dog אני אישית לא רואה קשר בין רעש שהופק להטלויזיה לתקיפה של הילדה שישבה מול הטלויזיה, יותר הגיוני שהכלב יתקוף את מקור הרעש! אבל בכל זאת גם העיתון וגם המקורבים של הילדה אומרים שנינטנדו אשמה.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום.. מחר יש לי מבחן במיתוג וחלק מהמבחן זה מעבר בין בסיסים עכשיו אני יודע איך לעבור מבסיס 10 לבסיס 2,8,16 אבל כשיש לי מספר נקודה משהו אני לא יודע איך עושים את זה אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה אני אודה לו מאוד .... :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול שאתרים יזהו כאילו אני גולש מארה"ב, ולא מאייפי ישראלי? האם אפשרי כזה דבר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
צהריים טובים, אחרי כל החגיגות והשמחה שהייתה שם (היה ממש כיף) אני וחבר שלי התערבנו על כמה אנשים היו השנה. אז אם יש לכם מושג אנא האירו את עיני אני אומר בערך 30000 בשיא והוא אומר יותר...
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קיצר דוד שלי נוסע לארה"ב ושאל אותי מה אני רוצה.. אז אני רוצה משהו קטן יחסית בממדים (בגודל של פלאפון אולי קצת יותר) ושלא יעלה יותר מ1000 ש"ח.. עדיף שיהיה משהו שאין בארץ ולא פלאפון או MP3\4, סתם משהו מגניב שאין בארץ
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הספר נכתב על ידי אייזק אסימוב ואני זוכר קטע מסויים בוא שהיה מדובר על מחשב מרכזי בוושינגטון ששולט על החיים של התושבים ועל כל המדינה,זה בערך כל מה שאני זוכר מהספר. תודה מראש למי שיעזור לי למצוא את השם של הספר ויעזור לי לקרוא אותו סוף סוף.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז, בברכות אני לא משהו, נתאמץ כמה שאפשר ! מזל טוב לשחור משחור שלנו, מבודדי הערסים של הפורום ! מאחל לך בריאות, עושר וכושר, וכל השיט הדפוק הזה של ימי ההולדת (ותתחיל להתאמן ברצינות סוף סוף ) שתיהיה לך חברה כוסית ושופעת, כמו שאתה רק רוצה (וג'יזס, רק לא אחת כמו הקודמת ;D) וכמובן אוטו תואם שיביא לך את הזאתי מהסעיף הקודם.... 8) ובקיצור, פה נקטע את הברכה הזוועתית שלי, והעיקר שיהיה לך מזל טוב ענקי !
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
הרי ידוע שברגע שהדולר עולה ברבע אחוז כל היבואנים מתרעמים ומעלים את המחירים, אך כאשר קורה ההפך, אף אחד לא מדבר או נוקט בהורדת מחירים... חברים הדולר בקנטים, (3.98 ליום כתיבת ההודעה) ולא ראיתי שום עידכוני מחירים באתרים הגדולים, בהשוואה ללפני חודש. אני קורא לחרם צרכנים עד שיוזלו המחירים בהתאם! ;D מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן אנשים - אני עתודאי כשנה וחצי לומד בהנדסת בניה לאחרונה פרשמתי משם כי זה לא ממש מעניין אותי - לפני העתודה עשיתי טירונות 02 ועכשיו שלחו לי צו גיוס ל 9 במאי לאגף טכנולוגי לוגיסטי ואין לי מושג מה זה .. לעומתי עמיתיי במכללה משובצים לחיל האוויר למרות שהם ציפו להיות בחיל הבינוי ולצבור שם ניסיון .. בכל מקרה יש קצת מידע לגבי מה מו מה זה טכנולוגי לוגיסטי ? האם בכלל שווה לי לשבת בכלא ולהתעקש לעבור לחיל האוויר עם החברים שלי ? בבקשה קצת עזרה אני יודע שאתם לא ממש מכירים אותי כי אני לא כזה פעיל בפורום למרות שאני גולש כאן כל יום ולמרות זאת תנו לי קצת מידע תודה מראש קובי :s05:
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-