כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
לא ממש מצאתי בחיפוש וכמה אתרים שיש לי הפסיקו לעבוד או שעושים בעיות....\: תודה מראש לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שמעתי בשבוע שבועיים האחרונים שיר שמתנגן בגלגלצ ורציתי לדעת אם תוכלו לומר מה שמו של השיר ומי המבצע השיר עצמו הוא שיר מאוד שקט ששרה אותו בחורה בקול מאוד רך מה שהצלחתי לקלוט השורות השיר היה(אני מקווה שאילו המילים ) give mt rhe world and tell me nothing משהו כזה.... אז תודה!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
היי, אני משתמש בנרו ורוצה לצרוב קובץ ISO ל-DVD... הבנתי שיש דרך שהוא "יפתח" את הקובץ בצריכה ואני אקבל דיסק של תוכנה רגיל מוכן להתקנה... יש מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שנייה? תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ידידה שלי ראתה את הסרט "חתונה במהירות מופרזת "ונידלקה על השיר ורוצה שאני אוריד לה אותו איפה אני יכול למצא את השיר שנימצא בסרט הזה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את המפרט מחשב שלי בצד בצורה יפה, עם כל קטגורייה (מעבד לוח אם וכו') מובלט והשאר לא, כמו כן בצבעים.. איך שיהיה מיושר לצד שמאל, וגם איך אני יכול להוסיף תמונה למפרט. כי אני רואה שלחלק מהמשתמשים פה זה ערוך בצורה כזאת וזה מאוד יפה ומסודר. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב תוכנה שהופכת כל דבר שהוא גיבריש לעברית, יש דבר כזה? כי כשאני מנסה להעתיק איזה משהו שרואים אותו בעברית למקום אחר(נגיד WORD) רואים אותו בגיבריש... תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ברישיון הזמני שלי כתוב שאני חייב נהג מלווה עד ה25.6 כלומר מחר... השאלה היא אם מחר אני כבר יכול לנהוג לבד או שאני צריך לחכות שהיום ייגמר?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב עכשיו אני בקנדה, כעיקרון עוד שבוע אנחנו נוסעים לכמה ימים בNY(ניו יורק) עכשיו אני צריך ממך עזרה בלמצאו אתרים של חנויות אלקטרוניקה שם, כי שם אני מתכוון לקנות את מה שאני רוצה =] (שזה GX2, ספק ואולי מערכת קירור מים...) אז עזרו לי קצת =] וד"א היום מסריח, יורד פה עכשיו מבול, כן, כן, מבול של גשם בקיץ =\ אז היום רק ניסע לבנק להחליף כמה דולרים אמריקאים לקנדים וזהו =\ נשב בבית ולא עושים ברביקיו באסה לי.... בכל מיקרה עזרו לי למצוא חנויות =]
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יום ראשון הלהקה האהובה עליי מגיעה לארץ סופסוף :] אחרי הביטול הכואב ב2006 [ד"א אני זוכר עוד את הת'רד שפתחתי לכבוד ההופעה הקודמת.. מקווה שאני לא פותח פה עם זה] אז.. נראה אתכם שם ?!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול ברצוני לקנות חיישן תנועה ,שכאשר הוא מזהה תנועה הוא שולח SMS לסלולרי, השאלה שלי איך זה פועל בדיוק מה אני שם כול SIM ואז הוא שולח לי SMS ,במקרה של תנועה או שצריך שיהיה קו פעיל בSIM מה הפרוצדורה? . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו בסגנון של Bullet for my Valentine. תודה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
פעם הייה את האתר הזה של פאגין שהוא מתקשר לאנשים עכשיו מחקו את האתר עשו אתר אחר מאיפה אני יוכל להוריד את השיחות שלו? מצאתי איזה אתר אבל יש בו רק 30% מי השיחות שלו מאיפה אני מוריד את כול השיחות שלו:<?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לכל חובבי המכוניות למיניהם (במיוחד מכוניות מירוץ/ספורט) http://www.metacafe.co.il/watch/553055/gumball_3000_2007_start_from_the_perfect_spot/ WoOoOoOoOoOoW!!! תהנו!
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע חבר שלי רכש אייפוד נאנו טאצ' מהסדרה החדשה של APPLE. הכל היה טוב ויפה, המכשיר קטן וחמוד, יפה, קומפקטי ומגניב להפליא. אלא שלחבר שלי כנראה לא היה יותר מדי מזל...לפני כמה ימים הוא הוציא את אחד מזוגות המכנסיים שלו ממכונת הכביסה, רק כדי לגלות שהאייפוד המסכן עבר כביסה. מיותר לציין שהוא כבר לא עובד, נכון? אז כן, ברור לי שזה סיפור די משעשע לקהל הקוראים [אם כי אתם יכולים להבין את עוגמת הנפש של בעל האייפוד] ומתוך רצון טוב לעזור לו, החלטתי שאני אשאל פה לעצתכם. בכל אופן, האייפוד נרכש בAPP STORE בת"א, אייפוד ביבוא רשמי, עם אחריות יבואן של שנה. הבעיה היא, שמן הסתם אחריות שכזו לא מכסה נזקי מים, כוחות עליונים ותאונות כאלו ואחרות. למען האמת, האחריות של האייפוד היא מס…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי dvr עם מצלמות ואיפי קבוע של בזק. איך אני מגדיר במכשיר שיתן לי אפשרות להתחבר אליו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בינתיים על 673 MPH, אני אעדכן אם יהיה יותר. איך שכחתי את הלינק?! http://www.snelspelen.nl/Billen%20slaan.php
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
Long Live... real human leather mice! אפילו שערות יש עליו.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
אהלן, לפני כחודש עד חודשיים נרשמתי לקורס פסיכומטרי בלחמן על סך 2500 ש"ח. הקורס מתחיל ב26 לחודש הזה ואני רוצה לבטלו. כמה קנס אקבל ? אני יודע שלפי החוק לא יכולים להביא יותר מ10% דמי ביטול השאלה אם זה יהייה פחות מזה. תודה, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו בסיגנון של GmailDrive רק לתיבה של יאהו!... אתם יודעים בטח שעכשיו הם מחלקים נפח בלתי מוגבל בתיבה אז זה יהיה דיי יעיל לשים עליה דברים. תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי 1000 נקות ואני לוחץ על redeem בשביל להמשיך את החשבון לעד 30 יום.. וזה לא עושה כלום! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין לתקן או להחליף את המצלמה ב N95 היא קצת נדפקה... אני מחפש מקום שיכול לעשות את זה(למכור חדשה או לתקן) מישהו מכיר אולי באזור הצפון חנות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-