כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
Y=X(3-x) הסוגריים מייצגות את מה שיש מתחת לשורש.. פשוט אני לא מוצא איפה במקלדת יש שורש... NooB me.. Thnx everybody !
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
just lol http://www.youtube.com/watch?v=VVPCz0W7Rm0
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הכרטיס הזה ישן והם מוכרים אותו כ "כרטיס הכי מתקדם בתחום" זה מה שכתוב באתר , אבל זה לא העניין. תסתכלו על החברה שיצרה את הכרטיס. ועכשיו על הלוגו שעל הדיסק
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
יש מדבקות של WD וNVIDA או LEADTEK בכלל? קניתי מחשב ומדבקות של הכל קיבלתי חוץ מNVIDIA או LEADTEK ו WD אם יש מישהו יודע איפה יש ואם יש? תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לאחלה בהצלחה לכל הסטודנטים בפורום (ואני ביניהם) לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמאית החדשה 8)
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים לצריבה של MAXELL מהדגם CD-R80XL 700MB , והם גם אמורים להיות עד מהירות X16 , אבל כשאני מכניס למחשב ובא לצרוב אז יש לי רק X4 X8 X12 וזהו. - ברוב הדיסקים שניסיתי לצרוב איתם ב X12 או X8 אז הוא מתחיל לצרוב וב-2% הוא אומר לי "MEDIUM SPEED ERROR" (מה שהוא לא אומר בשום דיסקים אחרים , אז כנראה שהצורב שלי לא הדפוק פה ....) ואז אני חייב לצרוב על X4 , דבר שהוא מעצבן מאוד! (יש לי RICOH 20X10X40) - גם האיכות של הדיסקים לא משהו... הם יכולים להידפק פתאום , ומכלום... : פשוט המחשב לא יכול לקרוא אותם יותר... :\ כתבתי את זה בשביל שאנשים אחרים לא ידפקו גם ויבזבזו את הכסף שלהם. -יכול להיות שלמישהו דווקא יש ניסיון טוב עם הדיסקים האלה ואני פשוט נפלתי על חבילה גרועה או משהו…
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
הורדתי כמה תמונות מתוך TWITTER ,הקובץ לא נפתח לי, יש תוכנה מיוחדת שפותחת אותן ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם , אני צריך המלצה על עורך דין טוב שמתמחה בחוזי שכירות ... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי? 2. מתי אני אמור לקבל את המנילה? תודה
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה לכאן או מדע וטכנולוגיה אבל שיהיה. 105,000 רגל וממשיך עד 120 אאל"ט, תראו, זה פשוט מעניין.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום היום התקשר אליי הביתה נציג של yes ,דיבר עם אבא שלי ורצה להציע לו חבילה אז הוא יבוא אלינו הביתה בעוד כמה ימים ונראה מה יש לו להציע.. בחיים לא היה לי יס ,אז רציתי לדעת מה עדיף חבר'ה לקחת דיל טוב ולעבור ליס או להשאר נאמנים להוט?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני הייתי הורג אותו! חחחח.... מסכן... http://ja.metacafe.com/watch/62172/pisa_tower/
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כרגע קרה לי מקרה נורא מרגיז: אחרי משמרת מעייפת הלכתי לשבת על בירה בגרג. אני מכיר שמה את כול העובדים אז אני יושב איתם טיפה. אחד העובדים (ערבי איך לא?) ביקש לראות את הזיפו שלי, אמרתי יאללה נו אתה תגנוב לי אותה , אמר לי שלא. וואלה טעות הבאתי לו. לא החזיר , אחרי חפירות מצידי הוא אמר שהוא העביר את זה לערבי אחר שיש ליד (לא מאמין לזה). עשיתי עליהם חיפוש קצרצר ולא מצאתי. עכשיו חזרתי הביתה. השאלה היא אם מבחינה משפטית המעסיק אחראי על העובדים שלו ואם התקרית שווה לתקרית של סתם בן אדם ברחוב שגנב לי או שזה משנה שזה עובד בעסק שגנב לי בעסק? אני מתכנן להתקשר בבוקר לעסק , לדבר עם המנהלת או הבעלים על זה. השאלה היא אם יש לי איך לאיים או שלא? כי תכלס המשטרה האימפוטנטית בארץ לא תעשה כלום בקשר …
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קניתי וונס, ראשונות שלי. וחלק גדול מהנעלים היא מזמש. כידוע לי הוא קצת בעיתי וצריך לטפל בו. קניתי ספרי מגן לזמש מALDO ומברשת. לפני שאני אצפה את הזמש בשכבת מגן, אני רוצה לנקות את הנעל. רציתי לשאול האם מותר להעביר סמרטוט לח על הנעל? והאם במקום "גומי" אפשר להשתמש במחק פשוט? אשמח גם כן לטיפים - איך כותבים באנגלית ספרי מנטרל ריחות לנעליים?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קיבלתי זימון לצו ראשון לתאריך 18.2.09. הייתה לי בעייה להגיע (לחץ בלימודים ועוד כמה בעיות אישיות) אז מילאתי את הטופס של הדחייה ושלחתי בפקס, התקשרתי כדי לאשר ואמרו בסדר. טוב... עכשיו הגיעה סוף שנת הלימודים אז שוב המון לחץ (אני בי"א עכשיו). תיכנתתי לדבר איתם היום לגבי קביעת מועד לצו לאחר שלא שמעתי מהם כלום עד היום. ואז פתאום היום בצהריים מתקשרים אליי מחסום, 5 שניות בערך של איזו מוזיקה מוזרה (בחיי שכמעט ניתקתי כי חשבתי שמדובר באיזה טרול טלפוני שאין לו מה לעשות) ואז עונה מישהו: "למה לא הגעת ל3 הזימונים ששלחנו לך בדואר? אם אתה לא מגיע או מחר או מחרתיים לצו ראשון אנחנו פותחים עליך {הכנס כאן את השם הזה שאתה עריק, לא זוכר איך קוראים לזה}" ומפה כמובן מתחילה כל הביזארי…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה ,אני מחפש אתר לאכסון תמונות ברשת ,אבל אחד טוב ,חשבתי על פליקר ,אבל הוא לא מעלה בגודל מלא את התמנות . למישהו יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html "הלו מותק ראית את הזיון שלי ?" ROFL
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הזמנתי ipod touch ודפקו לי 500 ש"ח כשזה הגיע לארץ אלוהים יודע על מה. אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב מס' מוצרים באמצעות משלוח UPS: עכבר אלחוטי של לוג'יטק למחשב נייד סטיק זיכרון RAM למחשב נייד כרטיס זיכרון SDHC האם אני אתבקש לשלם עוד כסף מעבר למחיר המוצרים+משלוח כאשר תגיע החבילה לארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך קוראים לשומר מסך עם הדגים שרואים כמעט הכל חנות מחשבים על צגי המסכים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
סליחה, אם אני לא בפורום הנכון. לא מצאתי פורום ספציפית לזה. המחשב בן 3 שנים. להלן המפרט :
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
גורם לכם להרגיש כאילו אתם באמת אצל הספר מקבלים תספורת ,חובה אוזניות,כדי שזה יהיה מציאותי יותר.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-