עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Peach,

לא משנה כבר.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  2. Started by none,

יש פירסומת באתר אבל היא לא מפנה לשום מקום

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by NuNaTaK,

סתם משהו שמסקרן אותי, לפי מה החוק קובע למי מותר לעבוד בשבת ולמי לא? ע"פ הלאום שמופיע בת.ז. או משהו אחר? בהנחה שע"פ הלאום בת.ז., איך נחשב מישהו שמופיע אצלו "********"? תודה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by CyberBot,

http://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Pages/DrivePlan.aspx?DrivePlanPage=true&OriginStationId=5200&DestStationId=2500&OriginStationName=%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA%20%28%D7%A2%D7%B4%D7%A9%20%D7%94%D7%93%D7%A8%29&DestStationName=%D7%A2%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%AA&HoursDeparture=all&MinutesDeparture=0&HoursReturn=18&MinutesReturn=0&GoingHourDeparture=true&ArrivalHourDeparture=false&GoingHourReturn=true&ArrivalHourReturn=false&IsReturn=false&GoingTrainCln=2011-01-27&ReturnningTrainCln=2011-01-26&IsFullURL=true בסבידור רשום כניסה ויציאה שם אני צריך להחליף רכבת או להישאר באותה אחת?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by Moon-Mage,

אני זוכר שדיברו על זה שהחזירו את זה ושיש את זה בכל מיני מקומות, אבל לצערי אני אישית לא מצאתי בשום מקום ותהיתי אולי מישהו פה מכיר מקום שבו אפשר לקנות.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by !elad!,

מישהו יודע עם אתר שמפרסם קישורים ותכנים להורדה באתר עצמו אך הקישורים לא נמצאים על השרת שלהם אז הוא נחשב לחוקי? כלומר למי שלא הבין, נגיד שאני פותח אתר להורדות משחקים וכו' בהורדות ישירות/אימיול והקישורים שאני מפרסם הם לא על האתר שלי אלא על שרתים כמו RS וFF ,האם האתר שלי חוקי למהדרין ולא יהיה סכנה לעסק עם בתי משפט בעתיד?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  7. או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. Started by AtomiX,

אני נוסע בקרוב לארה"ב אני מחפש חנות מחשבים מקצועית וזולה באזור מנהטן בניו-יורק. אם מישהו יוכל להמליץ לי ... לא יודע מה הקשר לפורום הזה.. נראה לי הכי קשור. מצטער

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by the_saint,

סמסונג לפי וואלה! תחל בינואר תהליך של מיתוג זיכרונות המחשב שלה כמוצר צרכני ותייצב אותו מול קינגסטון (מובילת השוק?!). תהליך המיתוג הינו נסיון, פעם ראשונה בעולם, ולפי הצלחותו יבחן ההמשך בשאר העולם. הכתבה במלואה מופיע בוואלה!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

חיפשתי בגוגל כל מה שמצאתי שנרשמתי לא שלח לי ל EMAIL כלום מישהו מכיר איחסון אתרים אתר שבאמת מאחסן בחינם ועובד טוב אגב שאפשר לפנות לאתר ב FTP

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by AtR,

מה הולך אנשים?!!, ואוו כמה זמן לא הייתי פה, כלומר שוטטתי פה ושם באתר אולי למקסימום 5 דק'... אני מניח שרוב החדשים כאן לא מכירים אותי אבל הייתי פעם בצוות האתר לפני כשנתיים(כתב ביקורות ומנהל פורום משחקים עד שסיימון ירש את מקומי ), כפי שאתם רואים לא הייתי פעיל הרבה זמן: http://img97.imageshack.us/i/74079508.png/ כן כן מה לעשות הצבא לא עושה טוב לחיים בכל אופן ממש התגעגתי, אני עדיין מנסה לעקוב אחרי כל החדשות והדברים החדשים בעולם החומרה שתמיד אהבתי... אז אם בא לכם ספרו קצת מה חדש וסתם מה קורה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by x-dude,

קיבלתי דוח שכתוב בו שרכבי צולם חונה במקום כחול לבן ללא תג חנייה, עכשיו לא משנה שזה היה ליד בית חולים לקחתי את אמא שלי לאשפוז וניתוח דחוף שממש הראש שלי לא היה במקום (btw הניתוח עבר בהצלחה), אבל בפרטי הדוח רשום מאזדה כסופה בעוד שלי יש טויוטה כסופה. האם אפשר להתחמק מתשלום הדוח הזה באופן כלשהו? המספר של הרכב המופיע בדוח הוא כן נכון.

13. Started by elvisalive,

יום שישי בלילה הייתי בתל אביב באלנבי ובסביבה שם ויש שם מקומות ומלא אנשים ממש מלא אני רוצה לחזור היום בערב (מוצאי שבת ) לשם , האם המצב במוצאי שבת כמו ביום שישי ? אנשים יוצאים מוצאי שבת שם ? או שיש פחות אנשים אם כן באיזה מידה רבה/מעטה ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by Barni,

חיפשתי איפה אפשר לפרסם את זה, כנראה פה, קניתי את זה: מעבד: AMD Athlon 64bit 5200X2 לוח אם: Asus M3A78-EMH HDMI קירור למעבד: Heatpipe OCZ צורב: LG GH22NP20 DVDX22 DL ספק כוח: ג'נרי כנראה, 300W זכרון: Black Dragon 2G KIT DDR2 800MHz Geil דיסק קשיח: 320GB 16MG SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE מארז: SilverStone PS01B כ. רשת USB: TP-Link USB 54MB מחיר סופי: 2,315 ש"ח מה אתם אומרים חברה?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by silky,

היי. אני מעוניין לרכוש תיק טניס למחבט(ים). למה זוגית? ראיתי את הדגם הבא נראה טוב, והמחיר גם יחסית טוב (כולל משלוח, לעומת דגמים אחרים). עושה רושם שיהיה שווה להזמין שניים ולהתחלק במשלוח המוזר(46$ במקום 40$ לאחד). זה עדיין יוצא כמחצית ממה שעולה בארץ(גם אם יקרה ויתפס במכס). מי רוצה להצטרף? רצוי מישהו שגר באיזור ת"א. עדכון : מצאתי במחיר זול יחסית בארץ- http://www.tenniszone.co.il/pl_product~H1001~5~30.htm#. ככה שלא שווה להביא מחו"ל. אם מישהו מוצא דגם אחר אני פתוח להצעות.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  16. דוד שלי אמור לנחות היום בישראל הוא מגיע מאסטרדם יש למישהו מושג איך אני משיג את המספר טיסה שלו ? או פרטים כלשהם (אני יודע שהוא אמור לעלות לטיסה עוד שעתיים מעכשיו )

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by shibby15,

צהריים טובים, אחרי כל החגיגות והשמחה שהייתה שם (היה ממש כיף) אני וחבר שלי התערבנו על כמה אנשים היו השנה. אז אם יש לכם מושג אנא האירו את עיני אני אומר בערך 30000 בשיא והוא אומר יותר...

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by ROTEM114,

דבר ראשון מישהו פה עשה או עושה ? אני אשמח למסנג'ר או מייל שאלה שניה,האם בכדי ללמוד את המקצוע אני חייב תעודת PC ? מה מחיר קורס MCSA בערך ? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by hedva,

התגלה לי עכשיו במחשב היצור הבא: PWS-Gamania.dr תהיתי לעצמי איך ומהיכן הוא חדר למחשב - ז"א מי עומד מאחוריו ומי עושה בו שימוש? עוד חשבתי שאם מדובר בתוכנת ריגול שאוספת נתונים ומשדרת אותם החוצה, ניתן אולי לעקב אחריהם ולתפוס את יוצרם מה אתם חושבים?

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by lion03,

אז ככה הפרופיל שלי 82 ובגלל שאני בן יחיד אז מה שאמא שלי אומרת לאן אני הולך אני הולך (כמובן שאני זה אומר לה לאן לשלוח אותי) אז אני צריך עזרה בבחירה כרגע אני נוטה לכוון גיבעתי יש למישהו משהו אחר להציע (חוץ מסיירות שגם ככה אני יכול)?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  21. שלום! לאחרונה (כן, אני איטי אני יודע) סיימתי לצפות במיני סדרה המשובחת- BAND OF BROTHERS ואני עדיין צופה בTHE PACIFIC שעדיין לא ניגמרה, רציתי לשמוע הצעות לסדרות באותו סדר איכות וסגנון. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  22. מישהו יודע כמה פחות או יותר יעלה לי לפתח בקר שליטה למערכת מכאנית קטנה על בסיס ארדואינו בטווח של חודשיים?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by eli_a2006,

חג שמח לכל הפורום המדהים הזה אוהב את כולכם :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by someone2007,

יש מדבקות של WD וNVIDA או LEADTEK בכלל? קניתי מחשב ומדבקות של הכל קיבלתי חוץ מNVIDIA או LEADTEK ו WD אם יש מישהו יודע איפה יש ואם יש? תודה לכל מי שינסה לעזור

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by redead,

כל שבוע גירסה חדשה ועדיין לא יכולים להוסיף את האופציה של לפתוח קובץ זמנית במקום לשמור על המחשב ??

• 5 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.