עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dante123,

שלום אני מחפש אתר שמכיל תווים לתופים, כמו שמצוין. אני לא רוצה טאבים, אלא רק תווים.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום חברים! לסבתי יש פטיפון ישן, שעבד עד לא מזמן ופתאום תוך כדי עבודה הפסיק לעבוד. הפלטה של התקליט האטה עד לעצירה, אחרי זה הוא חזר לעבוד קצת והפסיק. מאז כבר כמה שבועות הוא לא עובד. נגעתי בשנאי שנמצא למטה והוא היה חם.(ברגע שהפטיפון "גמגם" עד לעצירה) האם זה השנאי שנשרף? אם כן כמה זה צריך לעלות? חשבתי ללכת ל"רדיו הכוכב" שהבנאדם שמתקן שנים בתחום. יש עוד חנויות טובות? שבת שלום, אריאל

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום,רציתי לשאול כמה חזק צריכה להיות מכה בעין בשביל שהיה פנס? תודה.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Los,

אהלן. יש לי מנוי לעיתון מסוים , השאלה שלי ממתי מתחילה תקופת המנוי שלי. מיום ההזמנה הטלפונית של השירות או מזמן אספקת המוצר אלי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by musari,

קטלניייייייייייייי http://www.woot.co.il/2008/03/16/%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d/

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by smack,

שלום חברים אני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה- רק שאין לי מושג מה, ואני לא רוצה לבחור סתם מקצוע מישהו יכול במקרה להמליץ על איזה אתר שמסביר ככה פחות או יותר על מקצועות לימודים שקיימים??

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by BIGmaMA,

במרץ אני רוצה לעשות רישיון לקטנוע. אני לא מבין בזה כלום! מישהו יכול להסביר לי את כל התהליכים והשלבים ,ממה מתחילים ,מה עושים ,מה המחיר וכו'...כל מה שצריך לדעת בקיצור. [br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 19:20:46 [אני יהיה בן 16 במרץ]

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by kisin,

http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?id=1540534&sdm=web&qtw=480&qth=300 פשוט חובה לראות את זה

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  9. מתיחות ה-1 באפריל של גוגל ממשיכות.. שנה שעברה הם הודיעו שבדואר האלקטרוני שלהם(GMAIL) יהיה מקום בלתי מוגבל... השנה הם אומרים שבאימייל GMAIL אתה יכול לבחור איזה הודעות נכנסות שאתה רוצה, לסמן אותן איכשהו ו GMAIL ישלחו לך בדואר דפים עם מה שסימנת מודפס... ללא הגבלה.. דבר שני שהם אומרים זה שאפשר להירשם לשירות חדש שלהם, שנותן שירות אינטרנט, בחינם, ללא חיבור ללא כלום, לא הבנתי ממש איך , אבל הם אומרים שאתה יכול להירשם ויהיה לך אינטרנט חינם ותוכל להתנתק מהספק והחברה שיש לך עכשיו... עריכה: קבלו איך חחחח קיצר גוגל הרגו אותי... לא יכלו לעשות משהו שיעבוד יותר על אנשים?? מה דעתכם? והאם ראיתם עוד מתיחות באתרים מוכרים ? תשימו פה..

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by THE FOX,

האם ישנו גוף ישראלי המתעסק בתחום ההמצאות בארצנו? יש לי כמה רעיונות לא רעים שהייתי רוצה לפתח ופשוט איני יודע לאן לפנות

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by Cupid Me,

זה הסרט שבסופו מתברר שבראד פיט בעצם סובל מפיצול אישיות?

12. הזדעזעתי. כן, אני עדיין מחפש את הפרובוקציה; את הבריחה, הדבר אשר יבדיל אותי מכולם ויעלה אותי לעננים. כמו שאביב גפן כתב בזמנו "אנחנו דור מזוין", אני מחפש איפה אני נכנס פה. תראו, אינני עושה כלום עם עצמי חוץ מלהשמיד את הסיכויים שיש לי לעתיד ורוד ויפה. בתיכון שלי, אם אני שוקד מספיק, לא כל כך הרבה אני ממריא. אבל אני מרגיש שאני לא יכול לחייב את עצמי למערכת כזו צפופה של לימודים. לא יודע למה, אני מתרץ את זה בדביליות שלי, אני לא יודע אם אני כועס על עצמי, מרחם על עצמי או מנסה להעניש את עצמי. או בעצם, אם כבר להעניש אז את ההורים שלי. אני אומר לעצמי שאני לא מנסה אפילו להצליח בלימודים כי אז יקום אבא שלי (שדרך אגב אני מאוד מכבד אותו ומעריך אותו, אבל למרות זאת אינני חושב שאני מרוצה מהי…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by MishaK,

זה מה שקורה כשאין חיים...

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  14. Started by Sting,

ok אז זה הולך ככה , יש תוכנית רדיו מסוימת בארה"ב שכל יום חמישי עושה משהו שהם קוראים לו בשם "מלחמת הורדים" (War of the Roses) בחורה אחת שחושבת שחבר שלה בוגד בה מתקשרת לתוכנית ואז השדרן מתקשר אל החבר , מתחזה לבעל חנות פרחים ומציע לחבר משלוח של תריסר ורדים למי שהוא בוחר . במידה והבחור בוחר לשלוח את הפרחים לחברה שהתקשרה אז הם מקבלים חופשה או ארוחה רומנטית ביחד...אך לרוב זה לא המקרה והזר נשלח לכתובת אחרת הפעם זה פשוט הלך יותר מידי רחוק השיחה הוקלטה מהרדיו דרך נגן מסוג zen לכן יש קצת הפרעות ורעשים http://joeku.jsjhforums.com/flowers.mp3 אז מה אתם אומרים גאון מרושע או תרגיל פתטי ועלוב ?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  15. Started by cleric,

קצת ארוך (8 דקות) אבל שווה את זה:

16. חשד: נהג טרקטורון דרס שתי נשים כי העירו לו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4275499,00.html נעצר רוכב טרקטורון בחשד לדריסת שתי הרצות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277286,00.html הוארך מעצר נהג הטרקטורון: "רכבתי, לא דרסתי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277494,00.html דבר ראשון מגיע למי שעשה את זה להישפט על נסיון לרצח. דבר שני למה מפרסמים את שמו של החשוד הראשון שנעצר? תארו לעצמכם שאתם נוסעים באופניים בשדרה חביבה, ו4 ימים אחרי, כשכנראה המשטרה לא ממש מוצאת אופציות אחרות... אתם נעצרים על שוד מזוין של חנות תכשיטים והימלטות עם אופניים. כשהחנות בבעלות אדם ששונא רוכבי אופניים. מבצע השוד לבש מסיכה, מה שמשאיר לכל היותר השוואת עקבות צמיגים בחול(יחד עם ע…

17. Started by viper_sb,

אני לא יודע איך היא נקראית בשמה המלא אבל מה שאני כן יודע זה.. F C זה מאוד מאוד חשוב לי תודה.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  18. זהו זה,עכשיו זה רשמי: 21 בספטמבר זה יוצא בארצות הברית וקנדה (בכל העולם עדיין אין תאריך סופי),החבילה תכלול 4 דיסקים (3 סרטים ודיסק רביעי תוספות). לידיעה הרשמית http://www.starwars.com/episode-iv/news/2004/02/news20040210.html

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by Evil Activities,

האמת שאני מתעניין בכל העסק וחשבתי על להרשם ולקבל כל שבוע? / חודש? איזה גליון למישו יש את זה? ואיזה הכי טוב שמסקר הכל יפה ותמונות טובות?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  20. טוב, עלתה תוכנית לטוס לברלין עוד שבועיים לשבוע. אנחנו זוג בשנות ה20 המוקדמות, יש עודף מידע (כן אני אחפור בלמטייל), אבל אם למישהו יש משהו אישי ועדכני אשמח לקצת מידע מחפש מלון נגיד 2 כוכבים, לא חייב במרכז אבל שיהיה נגיש (איך המטרו?), לא צריך מותרות, רק מקום נקי ונוח לישון להתקלח ורצוי ארוחת בוקר, WIFI יהיה בונוס טוב. עד 70$ ללילה נשמע לי הגיוני, (יוזמן כמה ימים לפני כדי לחסוך עלויות), יש לי היכרות טובה עם איביס במקומות אחרים טיסה תוזמן גם ברגע האחרון לפני המלון. המלצות למה לעשות, איפה לטייל וכו' יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by intel suck,

השאלה פשוטה אני פשוט כבר לא זוכר כל כך תחומר ln x^3+ln x^2-2lnx=0 הגזירה יוצאת( x/(3lnx^2+2lnx-2 איך מגיעים לתוצאה הזאת? אם מישהו יוכל להסביר תודה יום טוב!

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by MaXiK,

יש לי שאלה בקשר לעתודה האקדמית של צה"ל. התקבלתי לאוניברסיטת בן גוריון להנדסת תוכנה, אבל לת"א או לטכניון לא התקבלתי. שמעתי שיש מקומות מסוימים בצבא כמו חיל המודיעין שלשם לוקחים אנשים רק מהטכניון או מת"א. עד כמה השמועה הזאת נכונה? וגם אם אסיים עם ציון טוב בבגן גוריון, עד כמה יש לי סיכוי להגיע למקום טוב בצבא , ולא לצאת מהצבא בגיל 28 בלי שום תועלת אישית?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by Moty_p,

הקובץ הזה מופיע בכל חור ואיאפשר אחרי זה למחוק אותו!@!!#$ איזה עצבים איך אפשר לגרום שהוא לא יופיע יותר?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by someone,

שהומר נוסע לכפר ומגדל עגבניות רדיואקטיביות שיוצאות ממכרות כמו טבק נראה לי... מישהו יודע איך קוראים לו ובאיזה עונה הוא?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  25. תמחקו אני מבין שלא בא לכם לעזור....

• 3 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים