כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
זכיתי בזוג כרטיסים שאיני מעוניין בהם, רוצה למכור למי שכן מעוניין. ההופעה היא היום ב21:00 גני התערוכה. מי שרוצה מוזמן לשלוח הודעה פרטית ****מקווה שלא עברתי על החוקים****
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני לא ידוע אם זה רק אצלי, אבל לאתר לוקח פי5-6 יותר זמן לעלות מאשר האתר הקודם. למה?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מבין שהבקשה קצת מוזרה, אבל אני עושה מחקר קטן בנושא, ותהיתי אם אחד מכם מכיר רשימה שכזו באינטרנט. תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
-
-
מי שהיה בThe Twilight Zone Tower of Terror שבדסני וורלד שבאורלנדו........ יוכל קצת לספר...... איך זה?... מפחיד כמו ששאומרים ? כמה פעמים המעלית נופלת?
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
לאחרונה הזמנתי לי מאתר פומביות מפורסם מסך סמסונג 721s, אך הזמן חולף ועובר והמסך לא מסופק לי. הספק חב' בת של היבואן הרשמי. החברה הנ"ל, כשפונים אליה, טוענת שאין לה במלאי מסכים כאלה ועל הלקוחות להמתין "עד שיהיה" ואז פשוט הם לא חוזרים אליך. המלצותי: 1. אם קונים מסך של סמסונג - לשלם ולקחת, אל תזמינו אם האספקה לא במקום. 2. במידת האפשר, לא לקנות מוצרים של הספק/יבואן הזה. 3. תתפללו שלא תצתרכו את שירות האחריות שלהם (בהנחה שאת המוצר כבר קיבלתם) - מעניין איך הוא .... ההודעה נערכה - הוסרו שמות החברות...
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=5695044769427318137 מישהו יכול להסביר לי מה הם עשו שם עם הבקבוק? אני מת לנסות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הוטלה משימה באוניברסיטה על אחותי שמשתתפת בקורס ניהול ידע בבן גוריון להכין סרטון על ניהול ידע. הכל טוב ויפה, עד שהיא צריכה להשיג לפחות 2000 צפיות, ויש לה בערך 300. הבקשה שלי: בבקשה תעזרו להפוך את הסרטון לויראלי! היא בעצמה טכנופובית ולא יכולה לפרסם את זה בעצמה, אז אני עוזר לה. הסרטון גרוע, וזה ידוע, רק תשאירו את זה ברקע בבקשה... ואם אתם יכולים לפרסם כמה שיותר - תודה רבה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, אני בלונדון בתקופה של המוקדמות לגביע העולם ומה שיוצא שם זה משחק ידידות בין ברזיל לרוסיה בסטמפורד ברידג'. מישהו היה פעם במשהו דומה? למשחק ידידות בכלל שווה ללכת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש שרת NNTP עלמנת לקבל חדשות בעברית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=569141&TypeID=1&sid=126&pid=48 עכשיו חזרתי מאנטליה (2:45) ראיינו אותי לחדשות, ל2 עיתונים , ולרפי רשף
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המורה לאנגלית שלי ביקש להביא שם של שיר העוסק בקשר בין הורים וילדים (כמובן באנגלית). אודה לכם אם תעזרו לי. כל שיר שעוסק בנושא הנ"ל וחוץ מ Cat's in the Cradle
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
מה זה אומר שיש משחק עם ממשק בצרפתית בלבד (לדוגמא)?? האם זה שכל המשחק הדיאולוגים וכל השיחות בצרפתית או שזה רק התפריט במשחק????
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, שאלה לבעלי הנוקייה הצבעוניים (3510I, 6100 3300 וכו' (כן גם רן עם ה6600... ;D )) יש לכם המלצות על משחקי ג'אווה נחמדים בחינם? יש מאות משחקים, והשאלה היא אם מישהו יכול להמליץ על דברים טובים....
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מזל טוב בובה! יונתן (Decktor) חוגג עם עצמו יומולדת 23 ואנחנו באים לפייס אותו! שתגדל ויהיה לך ילד אז תגיד לו, אבא מה יהיה כשאגדל? אהיה גנרל כל הגרמנים מוזמנים למסיבת יומולדת שתיערך במוקטעה, יום שני, ב- 29.03.04. הינכם מתבקשים להביא כוסברה וטרופיות. עד 120 בובה!
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.weed.ru/temp/catglobus.swf אני אור לכם אם אתם נכנסים אתם לא מפסיקים לצחוק! עליי!
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חודש הבא (בעשירי) אנחנו יוצאים לגדנע ונאמר לי על ידיי מקורות בלתי רישמיים שכנראה יהיה איתנו בית ספר נוסף מאזור חיפה, אז אם גם אתם יוצאים לגדנע חודש הבא אז... שיהיה לכם כיף ואוליי גם נראה אותכם, נעשה מפגש פורום מצומצם (או שלא) או משחק אנריל טורנמנט 2003 על אמת (או שלא)...
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות מחשבים MB בנהרייה? ובכלל מישהו מכיר כאן חנויות מחשבים טובות בנהרייה? (שמביאות מותגים טובים, ויש להם מחירים טובים)
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שוב פעם פת"ח. הרשות אחראית אישית ל19 החיים שנגדעו ביומיים האחרונים. חייבים לנטרל את הרשות. http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=190522 דיווח
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל באי שביעות רצון ממנהלי האתר , ואופן סגירת תרד של משתמשים מסויימים . לי באופן אישי יש קצת בעיות עם אחד מהמנהלים הבכירים . אני משקיע יותר מדי מאמץ בהתכתבות עם המנהל ולא עוסק בעיקר. אני מנסה להרגיע אותו , ולנסות לגרום לו להתייחס ביותר אנושיות למשתמשים , אבל כנראה שזה לא מי יודע מה עוזר . לאחרונה (עד שהשקעתי מאמץ והגעתי לשני כוכבים ) הוא אזר את כל סמכותו והוריד לי כוכב ! כן כובב , עכשיו אני משתמש מתחיל !!! עכשיו אני טוראי בצבא Hwzone. אני חף מפשע . עיזרו לי . תיקונים : לאחר סיבוב נוסף באתר גיליתי ששיטת הדירוגים השתנה , אבל עדיין יש בעיה . אסור להוריד משתמשים בדרגה !!! זה לא מוסרי !
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-