עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמו בKSP, LOGICPC וכו', ישנן חנויות כאלו גם מחו"ל שמאפשרות לבנות מחשב מחלקים? חיפשתי ולא מצאתי... תודה!

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  2. אני אסביר את עצמי דובר על בונוסים לחייליים שהשתתפו בעופרת יצוקה אני עשיתי כמה בגרויות בימים האחרונים, כשאני חייל בקבע (לוחם). האם מישהו יודע אם מגיע לי בונוס? חיפוש בגוגל העלה בעיקר "דרושים" לחיילים, אבל זה בטח אני

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by vasser,

Virtual Bartender old, but here are all the commands : (or most of ..) kiss, pillow, kick, sleep, jiggle, naked, tattoo, topless, jump, pour beer, drink beer, sing, stretch, dance, lick, hummer, wave, tickle, hat, strip, breast, dance on bar, be a pimp, magic, karate, robot, shoes, show me something, spin, read, write, hair, belly, gymnastics, fire, spread, pitcher, kiss me, hand stand, arms, phone number, I love you and laugh fake, fight, playboy, sing, jump, ass,wet, beer.com, cowgirl, banana, feel good, give me head, love, party, rap, kung fu, shoot, aerobics, yoga, show me, Cartwheels, Handstands, Shake, magic, Think, tongue is funny, belly, spread, kiss me, tits, roc…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by compound_heterozygote,

שלום כולם. אחרי פקודה שפעלה במשך זמן די ארוך, קיבלתי פלט. לא העתקתי \ שמרתי את הפלט הזה בשום מקום. רציתי לדעת אם יש דרך לגשת להיסטוריה ולראות את התיעוד של התהליכים והשורות שהתכונה רשמה? נ.ב אני מריץ את ה BACKTRACK 5 על Vmware אם זה משנה. תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - תודה הסתדרתי. הרצתי את הפקודה שוב והתוכנה שאלה אם restore previos session והכל בא על מקומו בסבבה

5. מישהו יודע למה לא אני לא מצליח כבר יומיים להכנס לשירות המסנג'ר?? בדקתי שהוא לא חסום בפיירוול. בדקתי את החיבור שלי. ואין לי ראוטר.. עיצה מישהו??!!! אני מתחרפן כבר מזה..

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by DarkMoh,

עברתי היום צו ראשון ולפי מה שהבנתי הקב"א והדפ"ר שלי חסויים... נורא רציתי לדעת אותם בתקווה להתמיין למודיעין, ודיי התבאסתי.. יש פה מישהו שיודע איך אפשר להשיג את הפרטים האלה, או יכול להשיג לי אותם (בפרטי)? תודה.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  7. טוב, עלתה תוכנית לטוס לברלין עוד שבועיים לשבוע. אנחנו זוג בשנות ה20 המוקדמות, יש עודף מידע (כן אני אחפור בלמטייל), אבל אם למישהו יש משהו אישי ועדכני אשמח לקצת מידע מחפש מלון נגיד 2 כוכבים, לא חייב במרכז אבל שיהיה נגיש (איך המטרו?), לא צריך מותרות, רק מקום נקי ונוח לישון להתקלח ורצוי ארוחת בוקר, WIFI יהיה בונוס טוב. עד 70$ ללילה נשמע לי הגיוני, (יוזמן כמה ימים לפני כדי לחסוך עלויות), יש לי היכרות טובה עם איביס במקומות אחרים טיסה תוזמן גם ברגע האחרון לפני המלון. המלצות למה לעשות, איפה לטייל וכו' יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by ExenTex,

כנסו ל-YouTube. ורשמו בחיפוש את זה : "total drama world tour trailer".

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by J0n1,

אני לא מנסה לשווק משהו, אני רק מבקש טובה. אחותי סטודנטית לרפואת שיניים בירושלים והשנה הם צריכים לטפל בלקוחות. היא צריכה לעשות כמה טיפולי שורש, אבל היא לא מוצאת קליינטים. טיפול שורש בשן טוחנת עולה מעל 1000 שקל, באונ' הם עושים את זה ב80 ש"ח (עלות חומרים בלבד) הטיפולים הם ברמה גבוהה ויש מדריך צמוד לכל סטודנט, ממה שהבנתי העבודה הרבה יותר יעילה ויסודית מרופא שיניים ממוצע בקופת חולים אזורית. אם מישהו צריך לעבור טיפולי שורש ואין לו את הכסף לשלם, או רוצה עבודה טובה ולעזור לסטודנטית, אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה.פ אני רק רוצה להזכיר שהטיפולים מתקיימים בירושלים, אבל לדעתי גם אם אתם גרים במרכז זה שווה את הנסיעות (אחרי הכל בערך 1000 שקל הבדל, זה כרטיס מסך! ;D) תודה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  10. יצא לי לאחרונה לבלות זמן מה בקיבוץ דגניה ב' בצפון אצל קרובי משפחה ומאוד התרשמתי מן הרעיון של הקיבוץ שלפיו אינך "מופקר לגורלך" אלא חלק מקבוצה שהולכת כגוף איתן אם כי האידאולוגיה בקרב הקביצניקים בגילי נראיתה לי לוקה בחסר עד לא קיימת והם לא נראו מסורים במיוחד לרעיון. בכל מקרה, בשבועות/חודשים האחרונים צצו לי מחשבות על חיים בקיבוץ, אולי רק לתקופה זמנית, חשבתי ללכת לעשות שנת שירות בקיבוץ ולראות איך זה.. שמעתי גם מתישהו על זה שיש כל מיני קיבוצים חדשים של אנשים צעירים עם הרבה יוזמה וחריצות שרוצים להקים קיבוצים כמו שהיו פעם ולא כמו ברוב הקיבוצים שבהם הפריטו את רוב הקיבוץ. אשמח לדעת אם שמעתם על קיבוצים כאלה, מה אתם חושבים על קיבוץ כדרך חיים או על החיים בקיבוץ, או על שנת שירות בקיב…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by Doctor Robert,

אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  12. שלום, האם יש אתר של מודעות דרושים שבו ניתן לפרסם בחינם מודעת דרושים לסטודנטים עבור עזרה בשיעורי בית?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  13. ערב טוב שבוע טוב וחג שמח לכולם.... נתקלתי היום בשני שירים שמוכרים לי אבל אינני יודע את שמם. הראשון הוא שיר לפרומו של השיר שלנו 4.. זה כבר לטיפול ה yesניקים והשיר השני הוא בסוף הסרט מת לצעוק2 (scary movie) עם הרוחות רפאים וזה עם הידיים המגעילות. ושאני אומר סוף הסרט אני מדבר על השיר הראשון שהתחילו הכתוביות. אם אני זוכר נכון יש איזה אתר שיש בו את הsoundtrack מתוך סרטים ואפשר לשמוע חלק קטן מכל שיר, אם מישהו מכיר את האתר זה גם יעזור. ד"א אם זה עוזר אז שם הסרט השני בסדרה הוא absolutely hilarious ושמעתי על דוד גוגל אבל גם הוא לא עוזר לי, עם הפרומו הוא בטח לא עוזר והם מת לצעוק הסתבכתי יותר מידי זה גם 4 סרטים ומצאתי רק רשימת שירים בלי השמעה והשם לא כ"כ עוזר לי.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

http://rapidshare.de/files/10904957/jesus1.wmv.html

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  15. היי חבר'ה, אני סטודנט למדעי מחשב, אני וחברי מבשלים כבר רעיון לאפליקצייה וובית די הרבה זמן.. הבעיה היא שאין לנו כל ידע בנוגע להקמת עסק,פרסום ושיווק, הקמת תוכנית עסקית וכו'.. אתמול קיבלתי ברשימת תפוצה הזמנה לסדנה בנושא יזמות טכנולוגית. הנה קצת פרטים: http://www.jcya.org.il/?cmd=occupation.333 אשמח לשמוע מה אתם חושבים.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by eldad_elyashiv,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  17. יש לי מכשיר של sharp דגם TM100 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: הוא תומך באינפרא רד...אבל לא קיבלתי איתו כבל האם כל קבל יספיק (קיבלתי תוכנה איתו)? שאלה שנייה....לשים עליו עברית אפשר דרך האינפרא? תודה רבה לעוזרים...נ.ב. הוא מקורי ולא גנוב והוא חוקי לגמרי...אז זה לא שזה לא חוקי אני פשוט רוצה לשים עליו עברית כי קניתי בחו"ל

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  18. כל דיון שהגבתי בו אי-פעם פתאום מופיע כ"תגובה חדשה", ואי אפשר למחוק את כולם ביחד ע"י "סמן כנקרא" אלא עמוד-עמוד, ויש לי 129 כאלה... מה זה אמור להביע?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להזמין לאישתי מוצרי טיפוח של חברה הנקראת "develop 10", לא ניתן להשיג את המוצרים האלה בארץ, מצאתי אתר בחו"ל שמוכר אותם אבל האתר לא עושה משלוחים לישראל, מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך להזמין את המוצרים שלהם לארץ? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by miaoo673,

just lol http://www.youtube.com/watch?v=VVPCz0W7Rm0

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

הבנתי מכמה מקומות שהדואר מוסיפים עכשיו מכס נוסף + כל מיני עלויות מטומטמות על חבילות מחו"ל. זה תקף גם על חבילות קטנות מתחת ל50 דולר? על מה ולמה בדיוק מוסיפים? מה בנוגע למשלוח EMS? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

איך אפשר להגיד לחברה שלך שהיא צריכה לעשות דיאטה?? חחחחחח אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל יש לי בעיה יש איזו אחת שאני רוצה היא נחמד יפה והכל אבל צריכה טיפה להרזות לא משהו רציני... איך אפשר להגיד לה את זה? כי בנות רגישות טילים בעניין הזה... למישהו יש רעיון יצירתי?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by 3pac,

יש לי 2 שאלות: 1.על מה הסרט Taxi Driver ? (שמעתי סרט טוב) 2.לא הבנתי מה הולך עם kill bill יש את Volume 1 ו2 , זה המשך ? תודה מראש לכולם!

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by MishaK,

http://lincoln.stangnet.com/dualforklift.jpg

• 2 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים