עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fistuk1,

אל תבהלו, זה סרטון אנימציה קורע, "סוף העולם": http://www.vch.co.il/video-3.html תהנו!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by aldema,

החלטתי לעשות את הפרוג'קט באנגלית על נושא הענישת פשע עם עונש גזר דין מוות.. תהיתי אם מישהו יכול לעזור לי במציאת חומר על הנושא בכלליות ואפילו על מקרים ספציפיים (אני מכיר רק את TOOKIE..) תודה .

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by dark_zero,

תביאו לי בבקשה חנויות מחשבים טובות באזור הקריות וחיפה חוץ מ-KSP וIVORY

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אז מה זה קשור לפורום הזה בטח תשאלו? או - זהו, שהחומרה ששימשה לפיתרון הבעייה הייתה שרת המורכב מ 16 יחידות של PS3: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34739

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מה הבעיה? סוגי קבצים אחרים נשלחים בסבבה. מכתבים משולבים (של כמה סוגי קבצים ביחד) מגיעים ספציפית ללא קבצי ה- doc.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  6. כתוב לי בתיק הרפואי על רגישות לקור ושאני צריך ללכת עם גרביים מצמר בתנאי קור בלה בלה בלה... מישהו יודע אם זה יוריד לי את הפרופיל, או רק יוסיף סעיף?..

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  7. העלתי וידאו שמראה פגיעה של טיל בבית בחיפה מישהו רשם לי בלע בלע אתם רוצחים הבאתי בעיטה באמא שלו [יענו הגבתי לו כמו שצריך] ועכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לוידאו אני רואה את

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

כמה פרסומות שנויות במחלוקת http://www.adage.com/news.cms?newsId=39422

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by biodome,

http://files.blobbynet.com/movies/mac.wmv LMAO.. תודה למישה..

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by topgun,

מישהו יודע למה פתאום אי אפשר לקשר אליהם שומדבר? זתומרת, אם יש לי קובץ באחסון שלהם, ואני שם את הכתובת שלו בתוך לינק, מי שינסה לפתוח את הלינק הזה יראה הודעה של איינג'לפייר וכיתוב שאומר שהם לא מרשים או משהו כזה. ד"א-שמתי לב שזה לא רק אצלי: אם תשימו לב לכמה חתימות פה בפורום גם כן יש כתובת של איינג'לפייר במקום התמונה המקורית.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by Cryptonite,

שלום,לדוד שלי יש בעייה:מזיקים פלשו לחדר בבית שלו הוא תיכנן לרסס בעצמו עם K300 כי הם עדיין לא התרבו,אבל הוא גם צריך שקיות מפלסטיק שאוטמות מוצרים ואני מדבר על שקיות שתופסות נפח של 50 ק"ג כי יש לו הרבה דברים בחדר והוא צריך לנקות אותם עוד משהו:כל החפצים שבחדר שלו הוא תכנן להכניס לבריכה חמה מאוד כדי שכל הביצים יימסו,אתם חושבים שזה רעיון טוב לחסוך זמן? ומישהו מכיר חברה או איפשו לקנות שקיות גדולות שאוטמות דברים וכמה זה עולה? ואם מישהו פה ניסה הדברה,תביא חוות דעת תודה יום טוב

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by VBMaster,

הכי הרבה יוזרים בקאזה שראיתי איי פעם... 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. רציתי לשאול לגבי המסכים שהיו שם .

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  14. Started by dol222,

אני מתכנן לקנות מחשב...יש לי כבר מפרט (שעבר בדיקה פה בפורום...) ורציתי לשאול אם אתם מכירים חנות זולה, טובה ומקצועית שלא עושה בעיות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by HardTom,

אז ככה אספתי כמה שיותר אתרים שמצאים קניות של מוצרים מיובאים שלא ניתן למצוא בחניות מחשב פרטיות אני אשים פה כמה אתרים ולדעתי כול אחד צריך להוסיף להשים עוד אתרים שהוא מכיר ואז לעשות את זה כדביק..למה? כדי שאנשים שנתנו להם כאן מפרט יכלו לעשות השוואת מחירים בין אתרים ולבדוק לבד על מוצרים שונים ושאלות שונות וכך לא יהיה הודעות מיותרות שינעלו או סתם הודעות ללא תשובה. www.logicpc.co.il www.pandas.co.il www.zigzag2000.co.il www.kps.co.il www.iqpc.co.il תהנו ותבדקו את האתרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני ממש לא יודע למה לצפות מישהו היה פעם במיונים של מודיעין אחרי שאיתרו אותו לבוא למודיעין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אם אני מעלה לסרטון ליוטיוב והוא עולה על מספר צפיות מסויים אני מקבל משהו מזה ? כן או לא? בלי ציניות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by א אוהל,

אני חייל שעושה יומיות ורוצה לשפר את הבגרויות שלי במתמט' במתמט' ואנגלית האם זה אפשרי לעשות מעבר ל3 יחידות בזמן הצבא? איך ? הכיצד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

שני חברי ילדות שלי , עופר לוי וגבי אינגל נעדרים בניוזילנד . חבר הכין סרטון על מנת להפיץ אותו כמה שיותר . בבקשה עזרו לנו בכל פיסת מידע ו\או בהפצה של הסרטון, אנחנו רוצים למצוא את גבי ועופר בריאים ושלמים . קבוצה בפייסבוק - http://www.facebook.com/home.php?sk=group_143309295732353 שיהיה לנו שבוע רגוע ומלא בבשורות משמחות. תודה על שיתוף הפעולה, אסף.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shimmi1982,

האם מישהו יודע על אתרים כמו HWZONE,PCARENA,PCSPOT ? אתרים מעולים- יש עוד כאלה בעברית? (עם דגש על חדשות ומידע בנושא חומרה,OC,מודינג- ממש כמו האתרים האלה)? מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. שלום, אני אמור לעשות בקרוב קורס ניהול רשתות בטכני אך לאחר בירור גיליתי שקיימים מספר קורסים של ניהול רשתות קורס 1409, קורס 1205 ויש גם קורס 1802 הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים העיקריים בינהם וכנראה שאני אעשה קורס 1409 והוא נקרא "איש סיסטם" האם למישהו יש מושג לגבי הקורסים הללו והוא יוכל להרחיב מעט?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by nforce,

ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה את אמא ! שם בלב , כמו בים . סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו ? מי ידע ? הסוד שבלב ! הלאה אל המרחק ! אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה ! אל המקום בו אמא מחכה ! הדרך הר וים , הלב מושך לשם ! רוצה לעוף לאמא למרחק ! :errr: מעביר בי צמרמורת ... שיר עצוב .. אולי תרשמו עוד שירים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mrraz,

http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=307&mess=1702568

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  24. אני רוצה ללכת אבל אני לא בטוח שזה עדיין קיים

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  25. תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות

• 3 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.