כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=32WL36&Cat2Cat1ID=1469&Cat2ID=2078&aff=Zap הטלויזיה הזו שווה במחיר: 9600 ש"ח? (המחיר כולל משלוח, התקנה ומעמד שולחני לטלויזיה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש לא מזמן העלו פה תראד בכללי שיש שם קישור לאתר עם משחק שאתה יושב עם בחורה וצריך לגרום לה ליזרום איתך
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקשר לפלאפון של אורנג' שנמצא בארה"ב בניו יורק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו פה שמע על החומרים של החברה xado? אתם יכולים לתת לי חוות דעת אם מישהו ניסה ? שמעתי שזה עושה פלאים למנוע. לפי מה שכתוב באתר שלהם, לפחות. השאלה אם זה הכל באמת ככה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
"כשנופל דבר מה כולם בועטים בו במקום להרימו" "שום דבר לא יתנקה בלי שדבר אחר יתלכלך" "על כל דבר טוב שקיים בעולם יאמרו לך: אסור, משמין ולא מוסרי" "מי שנוחר חזק מבני הזוג, הוא זה שיירדם ראשון" "את הצעצוע הכי יקר שתקנו לילד הוא יאהב הכי פחות" ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה" "ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה" את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן" "ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה" "כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת" "בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר" "בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון" "מ…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מרכיב משקפיים מכיתה ז'. במשך כל השנים קיבלתי מרשמים מאופטומטריסטים והיה בסדר גמור. לאחרונה התחלתי להרכיב עדשות מגע ואני מרגיש שאין חדות כמו במשקפיים. אפילו לא קרוב. אני שומע דעות חלוקת לגבי מקור קבלת המרשם. מצד אחד אומרים שרופא עיניים בעל ידע רב יותר בתחום, מצד שני אופטומטריסט בעלי יותר ניסיון מעשי. עדשות מגע זה עניין יותר רגיש מסתם משקפיים וחשוב מאד לקבל בדיקה מקיפה ומקצועית. השאלה כמה רופא עיניים מנוסה בתחום עדשות מגע. מה אתם אומרים? למי יש ניסיון? על איזה חברות של עדשות אתם ממליצים? שמעתי דברים מאד טובים על ג'ונסון & ג'ונסון.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מדעי המחשב זה תואר שרובו מתמטיקה, ומומלץ לעשות הכנה עצמית עם ספרים של האוניברסיטה הפתוחה. יש את הסדרה של אשנב למתמטיקה שאני מתכוון לרכוש, ובנוסף הייתי רוצה להשיג את הסדרה של אלגברה ליניארית ואינפי. באתר של האו''פ יש כמה סוגים של אלגברה ואינפי, ואני לא יודע איזה מהם אני צריך. https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.MAIN?p_nihul=&P_ROW_ID=0&SEARCH_BY=3&P_VALUE=4520 מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צדקתי בכל השאלות במבחן ובסעיף ב' בשאלה 2 לא הצלחתי (עשיתי רק חלק קטן מהשאלה) אני צריך לדעת כמה הסעיף הזה שווה כדי שאדע אם כדאי לי ללכת למועד ב'. בדרך כלל זה הולך 70% סעיף א' ו-30% סעיף ב', אבל אני לא יודע אם זה ככה במבחן הזה.... יש למישהו מושג כמה אחוזים סעיף ב' שווה?? (זה דיי דחוף)
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא בובה כזו לרכב? נתקלתי בעבר בבובה כזו על רכב ליד הבית שלי לפני מספר שנים, ולאחרונה שוב צצה לה הבובה ברכב שראיתי בחניון- נתקפתי נוסטלגיה.. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ולקנות בובה כזו? http://img32.imageshack.us/i/16754348699593949968731.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/16556548699602449968731.jpg/
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
דברים כמו שינוי מתח חשמלי, בדיקה ביטחונית בשדה תעופה וכו...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
אהלן, סבא וסבתא הזמינו אותי לנסוע איתם לטיול באיטליה מכמה ימים לפני כיפור ועד אחרי סוכות (הקרובים), כאשר ביום כיפור עצמו נהיה בסיינה. חשבנו על פירנצה, לוקה, פיזה ועוד כמה ערים, אבל אני צריך לבוא עם רעיונות כדי שהטיול יהיה מעניין בשבילי, אני למען האמת צריך להחליט האם אני בכלל נוסע או שומר את הכסף לטיול אחר באירופה בעתיד (סבא מוכן לזה). הטיול הזה ישלב בין השאר גם חלקים של טיול שורשים אבל רציתי לנסות לוודא שיהיה לי כמה שיותר מעניין. אני לא חובב אומנות גדול וגם נופים של מבצרים עתיקים משעממים אותי יחסית מהר. חיפשתי קצת באינטרנט על דברים מעניינים שאפשר לעשות ולא מצאתי מי יודע מה דברים שמתאימים. בין השאר חשבתי ללכת להופעות בזמני החופשי , אבל אני מחפש תעסוקה לימים שלמים, משהו ש…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
דוד שלי חוזר עוד כמה ימים מארה"ב ורוצה להביא משהו, עד 100$ ככה. מה אפשר לבקש? לא חומרה בהכרח(יכול להיות דברים אחרים שקשורים למחשב), כל האופציות פתוחות חוץ מנעליים שזה בעייתי(מה המחיר של נעליים בארה"ב בערך אגב?) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצורף קישור לאחד הסרטים המזעזעים ביותר שראיתי בחיים שלי , מי שיש לו קיבה רגישה שיחשוב פעמיים אבל אני חושב שזה חשוב לצפות כדי להבין את גודל הזוועה של תעשיית הפרוות: http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ מי שרוצה לנסות לעשות משהו בנידון אפילו ברמה הכי קטנה שיכנס ל http://arforum.org/castro/?p=1 ויחתום
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים ת'הברקה הזאת? הייתי חורש על זה שששששששנננננננננים, יש לי את זה איפשו בבית... צריך רק לתקוע סוללות ולהתחרע מחדש (god, I mix so). הכי סרט זה יהיה לשבת במושב הראשון מאחורי הנהג באוטובוס, לשלוף את זה מהתיק ולהתחיל להתפרע. אויייייי, ימי האיכות, ימי האיכות!!!!!! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מנוי של חברת הכבלים כבר המון שנים, עוד מאז שהם היו בעבר גוונים, אח"כ תבל, תבל דיגיטל וHOT. ב30.6 הולך להגמר לי מבצע עם התחייבות לשנה, המבצע כלל 3 חודשים ראשונים כל הערוצים, ואח"כ נשארת רק חבילת הסרטים, ממיר אחד + נקודות נוספות בבית בעלות של 165 לחודש. המחיר הזה נשמע סביר יחסית למה שאני מקבל. יש לציין שקיבלתי את המבצע הזה כי הייתי כביכול לקוח חדש בדיגיטל. עכשיו המבצע נגמר, והמבצע הכי אטרקטיבי שלהם זה ב205 ש"ח לקבל שתי חבילות לבחירתי, ממיר אחד ונקודות נוספות. המבצע הזה בכלל לא מושך אותי בעוד שבYES נותנים לי ב219 ש"ח את כל החבילות + 5 ממירים לשנה שלמה עם התחייבות (יש לנו 5 טלויזיות בבית). המבצע של YES נשמע הרבה יותר אטרקטיבי, מה עוד שאפילו בHOT לא קיבלתי את כל הערוצים לש…
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מה אני צריך לעשות כדי לפתוח חנות מחשבים קטנה. כדי לפתוח חנות פיזית ? או חנות אינטרנט ? אני לא כלכך בזה אני אשמח עם מישהו מפה יעזור לי תודה מראש, קוגלר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברוכים השבים לעוד סרטון שלי היום רציתי ללמד אתכם איך להוריד סרטון מיוטיוב בצורה הכי מהירה שקיימת היום.. מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש
-
- 0 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937949,00.html לא לנסות בבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לאחר שדפקתי את האוטו והוא הלך טוטאלוס אנחנו מחפשים רכב משפחתי חדש. היה לנו יונדאי אקסנט אסטים 2001 שהלך לעולמו וכעת אנו מחפשים משהו חדש שצריך לעמוד בקיטריונים הבאים: *תקציב של 50K עם חריגות קלות לפה ולשם. *שנתון 2005 ומעלה. *5 מקומות *לא זולל דלק *רכבת משפחתי- בגודל בינוני (מזדה 3 בערך). *מרווח ומראה נאה מבפנים (נוח מלפנים ומאחור). *שיסע בשקט ולא יזדקק להרבה תיקונים. *1400 סמ"ק ומעלה... (שלא יזחל בעליות) מקווה שיש משהו שעומד בעיקר הקריטריונים המודגשים... היה לנו יונדאי I30 ליסינג שקיבלנו מהביטוח לשבוע שהיה לא רע בכלל. ככה שזו יכולה להיות מכונית אפשרית אם היא עומדת בתקציב. דגמים נוספים שעלו בריפרוף הם- טויוטה קורולה, הונדה סיביק, מזדה 3. אשמח אם החבר'ה שמבינים…
-
- 39 תגובות
- 7.8k צפיות
-