כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היכן ניתן למצוא בובה כזו לרכב? נתקלתי בעבר בבובה כזו על רכב ליד הבית שלי לפני מספר שנים, ולאחרונה שוב צצה לה הבובה ברכב שראיתי בחניון- נתקפתי נוסטלגיה.. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ולקנות בובה כזו? http://img32.imageshack.us/i/16754348699593949968731.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/16556548699602449968731.jpg/
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
דברים כמו שינוי מתח חשמלי, בדיקה ביטחונית בשדה תעופה וכו...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
אהלן, סבא וסבתא הזמינו אותי לנסוע איתם לטיול באיטליה מכמה ימים לפני כיפור ועד אחרי סוכות (הקרובים), כאשר ביום כיפור עצמו נהיה בסיינה. חשבנו על פירנצה, לוקה, פיזה ועוד כמה ערים, אבל אני צריך לבוא עם רעיונות כדי שהטיול יהיה מעניין בשבילי, אני למען האמת צריך להחליט האם אני בכלל נוסע או שומר את הכסף לטיול אחר באירופה בעתיד (סבא מוכן לזה). הטיול הזה ישלב בין השאר גם חלקים של טיול שורשים אבל רציתי לנסות לוודא שיהיה לי כמה שיותר מעניין. אני לא חובב אומנות גדול וגם נופים של מבצרים עתיקים משעממים אותי יחסית מהר. חיפשתי קצת באינטרנט על דברים מעניינים שאפשר לעשות ולא מצאתי מי יודע מה דברים שמתאימים. בין השאר חשבתי ללכת להופעות בזמני החופשי , אבל אני מחפש תעסוקה לימים שלמים, משהו ש…
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
דוד שלי חוזר עוד כמה ימים מארה"ב ורוצה להביא משהו, עד 100$ ככה. מה אפשר לבקש? לא חומרה בהכרח(יכול להיות דברים אחרים שקשורים למחשב), כל האופציות פתוחות חוץ מנעליים שזה בעייתי(מה המחיר של נעליים בארה"ב בערך אגב?) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצורף קישור לאחד הסרטים המזעזעים ביותר שראיתי בחיים שלי , מי שיש לו קיבה רגישה שיחשוב פעמיים אבל אני חושב שזה חשוב לצפות כדי להבין את גודל הזוועה של תעשיית הפרוות: http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ מי שרוצה לנסות לעשות משהו בנידון אפילו ברמה הכי קטנה שיכנס ל http://arforum.org/castro/?p=1 ויחתום
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים ת'הברקה הזאת? הייתי חורש על זה שששששששנננננננננים, יש לי את זה איפשו בבית... צריך רק לתקוע סוללות ולהתחרע מחדש (god, I mix so). הכי סרט זה יהיה לשבת במושב הראשון מאחורי הנהג באוטובוס, לשלוף את זה מהתיק ולהתחיל להתפרע. אויייייי, ימי האיכות, ימי האיכות!!!!!! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מנוי של חברת הכבלים כבר המון שנים, עוד מאז שהם היו בעבר גוונים, אח"כ תבל, תבל דיגיטל וHOT. ב30.6 הולך להגמר לי מבצע עם התחייבות לשנה, המבצע כלל 3 חודשים ראשונים כל הערוצים, ואח"כ נשארת רק חבילת הסרטים, ממיר אחד + נקודות נוספות בבית בעלות של 165 לחודש. המחיר הזה נשמע סביר יחסית למה שאני מקבל. יש לציין שקיבלתי את המבצע הזה כי הייתי כביכול לקוח חדש בדיגיטל. עכשיו המבצע נגמר, והמבצע הכי אטרקטיבי שלהם זה ב205 ש"ח לקבל שתי חבילות לבחירתי, ממיר אחד ונקודות נוספות. המבצע הזה בכלל לא מושך אותי בעוד שבYES נותנים לי ב219 ש"ח את כל החבילות + 5 ממירים לשנה שלמה עם התחייבות (יש לנו 5 טלויזיות בבית). המבצע של YES נשמע הרבה יותר אטרקטיבי, מה עוד שאפילו בHOT לא קיבלתי את כל הערוצים לש…
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מה אני צריך לעשות כדי לפתוח חנות מחשבים קטנה. כדי לפתוח חנות פיזית ? או חנות אינטרנט ? אני לא כלכך בזה אני אשמח עם מישהו מפה יעזור לי תודה מראש, קוגלר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברוכים השבים לעוד סרטון שלי היום רציתי ללמד אתכם איך להוריד סרטון מיוטיוב בצורה הכי מהירה שקיימת היום.. מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש
-
- 0 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937949,00.html לא לנסות בבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לאחר שדפקתי את האוטו והוא הלך טוטאלוס אנחנו מחפשים רכב משפחתי חדש. היה לנו יונדאי אקסנט אסטים 2001 שהלך לעולמו וכעת אנו מחפשים משהו חדש שצריך לעמוד בקיטריונים הבאים: *תקציב של 50K עם חריגות קלות לפה ולשם. *שנתון 2005 ומעלה. *5 מקומות *לא זולל דלק *רכבת משפחתי- בגודל בינוני (מזדה 3 בערך). *מרווח ומראה נאה מבפנים (נוח מלפנים ומאחור). *שיסע בשקט ולא יזדקק להרבה תיקונים. *1400 סמ"ק ומעלה... (שלא יזחל בעליות) מקווה שיש משהו שעומד בעיקר הקריטריונים המודגשים... היה לנו יונדאי I30 ליסינג שקיבלנו מהביטוח לשבוע שהיה לא רע בכלל. ככה שזו יכולה להיות מכונית אפשרית אם היא עומדת בתקציב. דגמים נוספים שעלו בריפרוף הם- טויוטה קורולה, הונדה סיביק, מזדה 3. אשמח אם החבר'ה שמבינים…
-
- 39 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
יש לי ארון בתוך הקיר עכשיו אני צריך לעשות מסגרת מקירים מקומות?? יש לי מסגרת אבל מהמים וכל זה הכל רקוב כבר אני רוצה לעשות אחד חדש אבל אני לא מוצא מקום שעושה רק מסגרת עם דלתות ואין לי צורך במדפים וארון בנוי כי יש לי אחלה ארון בתוך הקיר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה , התחברתי לאינטרנט של ספקית מסויימת , במחיר של 29 שקלים לחודש , ללא שום התחייבות , והתעקשתי איתם שאני לא מוכן להתחייב ולא לשלם מעל 29 שקלים , והוא אמר לי אוקיי קח שנה ללא התחייבות ב29 שקלים. בקיצור עברה עכשיו שנה , ואני שם לב שהם חייבו אותי את האשראי שלי ב35 שקלים על החודש הנוכחי , כלומר הקפיצו לי את המחיר של החבילה בלי להודיע ובלי כלום , ואני זוכר שהנציג אמר לי שאחרי שנה אמורים ליצור איתי קשר ושהם לא ישנו לי את המחיר בלי להודיע. מה עושים ? אפשר לתבוע אותם על זה ? כי הרי זאת עברה על חוק הצרכן ? למישהו יש נסיון בקטע ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הארועים בצפון .... אובכן, קרה מה שקרה בצפון. לכאורה, תנאים אופטימליים לניסוי על אמת. "רק" שני טילי קרקע - קרקע (עם ובלי מרכאות) עשו את מעופם לכיוון הארץ. מה שאמור לטפל בסוג האיום הזה היא מערכת "קלע דוד", או בשמה הקודם "שרביט הקסמים". המערכת מבצעית מזה זמן מה, כלומר עברה את כל השלבים עד להיותה כזאת. אממה, ככל הנראה, תוך כדי הירוט התברר שאין איום על הארץ. נו, מילא. אז הופעלה השמדה עצמית למיירטים של המערכת. אכן, שברים של מיירט אחד נפלו בשטחי מדינת ישראל. אבל, וזה האבל הגדול, המיירט השני נעלם. או יותר נכון, לא יודעים מה היה לו. איננו. לא שברים ולא טיל ולא כלום. בעיה. בעיה גדולה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי חבר שלי אמר לי שהריח שלי לא משהו מהפה, ואז ניסיתי ללקק תיד שלי ולהריח וזה מסריח... או שזה בכלל לא אומר כלום ? אם יש ריח רע אז מה עושים ? בבקשה פתרונות פשוטים.. ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום ואני לועס מסטיק אחרי שאני אוכל...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי היום במכון והציעו לי להיבחן , שמעתי על זה אחר כך שחזרתי הבעתה מאנשיםף שזה מין כת מטורפת כזאת וזה ממש יכול להזיק, מישהו שמע על זה או יכול להפריך את זה?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה סיימתי צבא ואני מחפש תחום להתמקצע בו ולהשתלב בעבודה בתחום הזה. אני תמיד אהבתי את תחום החומרה, הרכבתי מחשבים, פתרתי הרבה תקלות חומרה ותוכנה, ועשיתי כל מיני מודים קטנים. מאוד הייתי רוצה לעבוד בתחום. אבל הידע שלי הוא פשוט הנסיון שלי, ועם נסיון כזה לא הולכים לעבוד. אז אני מניח שכדי לעבוד כטכנאי (במקום טוב) אני צריך לעבור קורס או הכשרה. מצד שני, אני לא יודע מה לגבי המשכורת בתחום, ההנחה שלי שהיא לא משכורת מאוד גבוהה אבל אני אשמח לשמוע מהנסיון שלכם והאם כדאי לי בכלל לעבוד בתחום. כמו כן, אילו קורסים עליי לעבור? עד כה עבדתי כנציג שירות של חברות תקשורת, כך שאין לי לצערי גם נסיון מקצועי בתחום שאני רוצה לעבוד בו. תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי,אני מעוניין לקנות כיריים קרמיות עם 2 גופי חימום. אני צריך רק כאלה שעובדים על חשמל ולא גז. למישהו יש מידע בנוגע לזה?
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לכבוד יום כיפו מצאתי ברשת גרסה משעשת לפיוט "אדון הסליחות": פיוט של יום הכיפורים ל- web designer לפי נעימה זו או אחרת של אדון הסליחות ומסיבות שונות, לא לפי אלף-בית. מאת איתי הראבן web consortium רחום וחנון, חטאנו לפניך רחם עלינו זלדמן יודע כל נסתרות טוב ומיטיב לבריות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? לא עבדנו לפי סטנדרט מזמן לא קראנו a list apart השתמשנו בתג FONT התב?חב?שנו עם טבלאות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? our HTML didn't validate our javascript was out of date mozilla היה מ?פלץ מפחיד כתבנו קוד לדפדפן יחיד ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? עד שקיבלנו אמונה שמנו space.gif בכל פינה האם דיננו כבר קצוב רק כי לא הפרדנו תוכן ועיצוב ? חטאינו נכבס נשתמש ב- CSS ח?ט?אנו? …
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יצא לי לבדוק תמונות באתר Getty Images אבל בניגוד לאתרי תמונות אחרים אין שם מחירון. מי שרוצה נדרש ליצור איתם קשר והם קובעים את המחיר לאחר "בדיקה". זכותם לדרוש מה שהם רוצים. הבעיה שלי שאין שום איזכור בגוגל לגבי המחיר בפועל, או לפחות דוגמא מספרית של לקוח כלשהו. לא יכול להיות שאין ברשת במקום כלשהו בין אם בפורום או בבלוג או בכל מקום אחר שמישהו לא כתב כמה דרשו ממנו. ניסיתי לחפש כל מיני צירופי מילים ובאף אחד לא קיבלתי תוצאה עם מחיר או אפילו חו"ד של לקוח. זה לחלוטין לא הגיוני!!!!!! האם לדעתכם יש לאתר הסכם עם גוגל שלא יציגו תוצאות כאלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-