כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
בקיצור אני רוצה לדעת עם יש סיכוי להעביר אלקטרוניקה בלי שיתפסו אותך המכס ?? ובכלל איך הם עובדים שם ,כי אני אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב ואני לא רוצה גם לשלם עליהם במכס ... פעם שעברה שטסתי לשם לא קניתי שום דבר טכני ולא כל כך התעניינתי... הפעם אני רוצה לדעת בדיוק מה ואיך ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
במהלך החג, יצא לי קצת לעבוד על ההתחלה לרימייק החדש שלי. סגנון : אמביינט/ברייק לבינתיים, הווקאלז מסונכרנים עם הקצב, אבל אין התאמה שמיעתית (זיוף בחלקים ספציפיים). תורידו ותבינו, ניסיתי לסמפל מחדש, ניסיתי לעלות/לרדת בסולמות - לא ממש הולך, אבל הליין עצמו נשמע טוב. כנראה שאצטרך לכתוב את הכל מחדש. בכל מקרה, אשמח לשמוע @ דעתכם... http://www.r0ckf0rd.shyper.com/DLz/Otherz/Fine%20Day%20(Sample%20I).mp3
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו ראה? נראה כמו סרט מאוד מיוחד. יצא רק ב 11 מדינות (נראה לי USA כולם)? http://www.sonypictures.com/movies/mirrormask/main.html http://www.imdb.com/title/tt0366780/ בקרוב אני יראה ויביא ביקורת
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בקרוב אעבור דירה והחלטתי שזה אחד מדברי המותרות שאשקיע בהם במקום טלביזיה. למה? כי אני לא רואה כמעט כלום, והכל מלא זבל. מקסימום רואה קצת את השטויות של מאקו במחשב הנייד כשמשעמם לי. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (כולל הובלה). חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כרגע רק חנויות בת"א, הבעיה היא שאני ממטולה הרחוקה ולא אהיה במרכז בזמן הקרוב. מישהו מכיר חנויות קרובות יותר? אם אין אז פשוט אחכה לזמן שאגיע למרכז. אשמח כמובן להמלצה על מותגים מסוימים של ה"א שכדאי להתמקד בהם, האמת שאלה מהעץ נראים לי פחות טובים ומרשימים מאשר אלה מפורמייקה. כמובן שאם אני טועה אז תקנו אותי תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי, שאלה לבעלי הנוקייה הצבעוניים (3510I, 6100 3300 וכו' (כן גם רן עם ה6600... ;D )) יש לכם המלצות על משחקי ג'אווה נחמדים בחינם? יש מאות משחקים, והשאלה היא אם מישהו יכול להמליץ על דברים טובים....
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מחירי הביטוח נכון לעכשיו, אמורים להשתנות לרעה ב-1 בנובמבר השנה. הייתי רוצה לקבל מידע מדוייק לגבי כמה יעלה ביטוח חובה לאחר השינוי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כזה שאפשר יהיה למצוא בו היום בירה ויינשטפן וגינס. חניה חינם תבורך ביותר
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=5695044769427318137 מישהו יכול להסביר לי מה הם עשו שם עם הבקבוק? אני מת לנסות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אמ.. עוד משהו שאני צריך תירגום בישבילו את גורמת לי להרגיש מאושר את גורמת לחיוך שיש על פני בכול בוקר את גורמת לי לישכוח הכול והדבר היחידי שאני רוצה הוא להיות לצידך את לא יודעת עד כמה את חשובה לי
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
זה פרסמות חדשה כזאת, שרואים בגדים הולכים (בלי גוף; רק ג'ינסים וכו') ויש שם כאלה Homies שעושים breakdance. הפרסומת עוכבת אחרי ג'ינס (של בחורה עם ישבן עסיסי ביותר) ובסוף ה"ג'ינס" קונה גוף. בקיצור, יש כזה שיר שאני חושב שלסולן של הלהקה יש מבטא אירי. למישהו יש מושג? ???
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה שלא מצאתי תשובה משמעית עליה. מה התפקיד(בגדול) של האונה הימנית במוח?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לפני כמה זמן סיפרתי על כך שאני קונה רמקולים מחו"ל , יאדה יאדה יאדה... בכל מקרה, הדודים חזרו מאנגליה, עם הרמקולים MEGAWORKS 510D , בלי שריטה , בלי מכס ... והם מעולים !! ותודה על העצות ..
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לא מצאתי שום פורום שעוסק בזה, אז במקרה הכי גרוע, שמישהו יעביר את זה לפורום הרלוונטי. בכל מקרה, נכנסתי היום בג'ימייל שלי לרשימת 10 מקורות התחברות האחרים ונתקלתי ב2 התחברויות (ברצף) מארה"ב. הנה תמונה (אני זוכרת שכשקראתי בפעם הראשונה את החוקים היה איזה אזכור לגבי איסור העלאת תמונות מאתרי אחסון או משהו כזה, ועכשיו כשחפשתי את החוק הזה, לא מצאתי אותו, אז שוב. אם יש בעיה, אשמח אם תסירו את התמונה ולא תעשו לי בעיות כי באמת חפשתי.. (: ) עכשיו, אם אני לא טועה, זה כותב IMAP כשיש התחברות דרך הג'ימייל נוטיפייר. אז למישהו יש מושג מה זה אומר? פרצו לי לחשבון או שזו יכולה להיות סתם טעות מפגרת? (כמובן שהחלפתי סיסמא והכל... אבל עדיין) תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
השאלה פשוטה אני פשוט כבר לא זוכר כל כך תחומר ln x^3+ln x^2-2lnx=0 הגזירה יוצאת( x/(3lnx^2+2lnx-2 איך מגיעים לתוצאה הזאת? אם מישהו יוכל להסביר תודה יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
זכור לי שבאחד הת'רדים על לג בעומר היה מישהו שסיפר שהוא חלק מהאנשים שהולכים למדורות ומתעמתים על האדיוטים, ואשמח לדבר איתו על נושא אחר שאני זקוק בו לעזרה. לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש את הת'רד המדובר.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
"support@microsoft.com" זה מה שרשום כשולח , נראה לכם הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חברים יקרים, עפ"י הודעה של הCNN פורסם שאתמול התחיל להשתולל הוירוס הנורא ביותר אי פעם. כיוון שהוא עדיין חדש ורק אתמול גילו אותו, אין עדיין אפשרות לתקן את נזקיו ולכן חשוב מאוד מאוד לדעת עליו ועל הדרך להתגונן ממנו. איך הוא עובד? הוירוס הקטלני שולח את עצמו לכל רשימת התפוצה שלכם באופן אוטומטי - לכן חשוב שתזהירו את כל חבריכם גם כן. הוירוס פוגע ב Sector Zero של ההארד דיסק שהוא חלק חשוב מאוד מאוד לפעולתו של המחשב כולו מאחר ומאוחסנים בו דברים חשובים. איך מזהים אותו? אם תקבלו אימייל תחת הכותרת - a virrtual card for you - אל תפתחו אותו!!!!!! אפילו אם אתם מכירים את שמו ואת כתובתו של השולח, אל תפתחו!!! ברגע שתפתחו את ה"כרטיס" הזה המחשב יקפא ויכנס למצב תקוע ולא תהיה ברירה אחרת מלבד לע…
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו שהיה בדרום אפריקה בזמן האחרון ידוע מה העלויות של כל מיני דברים שם כמו אוכל חולצות וכו' ???? ותגידו לי בראנד (המטבע שלהם)זה עדיף
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אם למישהו יש הזמנה כזאת הנה ה אי סי קיו שלי: 223066414 או שיכול לשלוח לי הודעה בפרטי תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, שאלה היפותטית: אם, למשל, אני נהג חדש שחייב במלווה, נוהג באוטו של סבי, עם סבי בתור מלווה (עם ביטוח חובה וביטוח צד ג') ולא משלם ביטוח חובה עלי, מה הסיכוי ששוטר שעוצר אותנו לבדיקה שגרתית שואל אם יש עלי ביטוח חובה בתוקף? ואם כך, מהו העונש הצפוי במידה ולא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן.. חיפשתי האמת באתר שלהם,לא הבנתי מה קורה שם עם הדרכי תשלום שהם לא פייפאל או אשראי ישיר .. אשמח לדעת אם זה אפשרי,כיצד,ואת שאר הפרטים הקטנים בנוסף,שאלה קטנה לגביי החשבון פרמיום.. יש הגבלה מצד הספקיות אינטרנט בארץ או rapidshare למהירות הורדה?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אריק מלך ישראל- התרד הרישמי להוקרה ולתמיכה בראש הממשלה הטוב ביותר שהיה למדינת ישראל האהוב והנערץ על כולנו אשר עושה את מה שצריך למען ביטחוננו בימים קשים אלו מבלי להכנע ללחץ האויבים מבפנים ומיבחוץ. על האויביים מבפנים יש שיר : שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי של מרגלית צנעני. חזק ואמץ אריק שרון ואל תיכנע ללחץ. דן
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-