עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lipa,

זה שיר יישן שהיה פעם בארוויזיון ויש אותו עכשיו בפרסומות בקיצור אני רוצה להוריד אותו ואני לא יודע מי הזמרת או איך כותבים "לנסוע" בצרפתית תודה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by Holography,

קבלתי את ההודעה מידידה גרמנית שלי, מדובר בוירוס או הודעה תמימה? רב תודות

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by IG,

ת'ראד שעוסק במיקרים הזויים שקרו לכם באוניברסיטה\ מיכללה\ טכניון... אני אתחיל: הרצאה ראשונה בקורס "התנהגות סביבתית של חומרים", נכנס מרצה (באיחור של 20 דקות), סבל'ה נחמד, מתחיל בהרצאה, מציג את עצמו וכו... אחרי השקפים הראשונים עם המידע הטכני על הקורס, הוא מראה לנו שקף עם הטבלה המחזורית של היסודות, ומספר סיפור: לילה אחד, לפני הרבה שנים, חלם מנדלייב חלום, ובחלום הוא ראה את הטבלה המחזורית". עכשו קחו 10 דקות, תסתכלו על הטבלה המחזורית, תחשבו על מנדלייב, ותתחברו אל הטבלה..." 9 בבוקר, כולם שפוכים, האור בכיתה מעומעם, הוא שם לנו מוזיקת שנטי ברקע, וכולם צריכים להתמקד- להתחבר- לטבלה. אחרי 3 דקות שהוא רואה שכולם יושבים עם פרצוף של "WTF???" הוא אומר "נשאר לכם 7 דקות... בסוף השיעור תצתר…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  4. נסעתי בסוף יולי ,ואיבדתי את החשבונית שהגיע לפני חודש אחרי כמה זמן יש להם קנסות?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by yonir,

לפני כמה זמן קניתי משהו בחנות מחשבים ברמת גן, ליד רחוב שדרות ירושלים. היה נדמה לי שקראו לחנות zigzag2000, אבל עכשיו נכנסתי לאתר שלהם ומסתבר שהם בכלל בנווה מונסון.. אני אתן כמה אפשרויות ותענו לי מה קרה: א. זיגזאג באמת היו ברמת גן ועברו. ב. יש להם יותר מסניף אחד. ג. הזכרון שלי לא עובד וזאת בכלל הייתה חנות אחרת. (אני נוטה להאמין שזאת האפשרות הנכונה אם כן, יש למישהו מושג איזה חנות זאת הייתה יכולה להיות?) ד. כל התשובות נכונות.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הייתי באופיס דיפו לא היה להם S: בא לי לקרוא כמה ספרים לפני השינה, ואין לי כוח לקום ולסגור תאור כל פעם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yossi_s1,

קיבלתי היום בדואר מכתב שאומר שאני מועמד לפרוייקט. במכתב כתוב שעלי להיכנס לאתר שלהם ולמלא שאלון מסויים. חיפשתי על הפרוייקט באינטרנט (גם כאן בפורום) אבל עדיין יש לי שאלות. קודם כל על מה השאלון הראשוני הזה שעלי למלא? יש צורך להכין את עצמי בצורה כלשהיא לפני (בעיקר מבחינת ידע) ודבר שני, בכל מקום שקראתי כתוב שצריך רמה גבוהה מאוד בתכנות וכל מיני דברים אחרים אז בעצם מה הסיכוי שלי, תלמיד תיכון, שסיים פיזיקה מחשבים להתקבל? הרמה בתיכון היא מאוד נמוכה, לומדים את הבסיס של הבסיס, ובכל מקום שקראתי על הפרוייקט נאמר שצריך רמה גבוהה מאוד...

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  8. נתקלתי באתר הזה: YouSendIt שירות נחמד ולא רע למשך מספר ימים המאפשר שימוש זמני בשרתים שלהם לשליחת קבצים.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  9. למישהו יש סורק ויכול לסרוק את הכתבה על דחיית הבגרות בפיזיקה שפורסמה היום בעיתון של ידיעות? תודה!

10. Started by sandra,

מישהו יכול להביא לי אתרים באנגלית שיש בהם הרבה ביקורות על מוצרים כמו כרטיס מסך, קירור וחולי..... תודהה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

ערב טוב כזכור במוצ"ש נפגע מסוק יסעור בלבנון כשעשה דרכו בחזרה לארץ לאחר שהוריד לוחמים... המסוק נפגע ואיתו נהרגו חמישה אנשי צוות: רס"ן סמי בן נעים, בן 29 מרחובות רס"ן (במיל.) ניסן שליו בן 36 מקיבוץ עברון סרן דניאל גומז בן 25 מנחלים רס"מ רון משיח בן 35 מגדרה רס"ל (במיל.) קרן טנדלר, בת 26 מרחובות קבלתי מהמפקד הישיר שלי את הזכות להיות חלק מ"משמר הכבוד" שילווה את אחד מאנשי הצוות בדרכו האחרונה,סמי בן נעים... הכרתי חלק מאנשי הצוות במהלך השירות ובהחלט אפשר לומר עליהם שהם היו אנשים מן המניין והיה לי את הכבוד להכירם... כמובן שככול עם ישראל אני מתאבל גם על חללי צה"ל שקפחו נפשם בהגנת המולדת ושילטון החיים והבטחון בארצנו.... אני די חושש לזה שאבכה במהלך ההלוויה. יהי…

12. Started by GUNZ,

שיר שרץ הרבה ב MTV בקליפ של השיר יש בחורה שחורה כזאת לבושה שמלה שחורה ויש פסנטר גם שיר רגוע כזה היא שרה כזה I WONA BE A METERIDE או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by CyberGod,

שלום , עכשיו אחרי איזה חודשיים של המתנה למשכורת הנורמאלית , הגיע הזמן לקנות באמת את המחשב . את המפרט שאני הולך לקנות אני כמעט ויודע , התלבטות אחת יש לי : ASUS P4P DELUXE - יש לו RAID,FIREWARE,G-LAN ואמור להיות בכי חזק בביצועים . epox ep-4pcai3 - יש לו צ'יפסט יותר מתקדם אבל הוא חסר קצת פיצ'רים שאני הייתי רוצה... בדיוק מה שיש לASUS. הבעיה היותר גדולה !! שאלת מליון הדולר היא איפה אני קונה את המחשב ? יש לי שלוש אופציות שאני ראיתי : KSP , PC-HARDWARE, ZIGZAG2000 KSP הכי זולים אבל הם גם הכי רחוקים ואני לא יודע מה לגבי השירות שלהם , שמעתי עליהם דברים לא ממש טובים . ההפרש בין החנוית למפרט עם הASUS הוא 2770ש"ח בKSP 3030ש"ח בZIGZAG2000 אומנם זה לא מעט כסף אבל אני רוצה מקום שיו…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by Toxin II,

אהלן, מאז השידורג שמתי לב למשהו ממש מעיק ומעצבן. אני לא מסוגל לבצע חיפוש באמצעות מנוע החיפוש של הפורומים. כל ערך, כל אות, כל מילה שאני אכתוב, זה תמיד יכתוב לי שלא נמצאו תוצאות. הבעיה באמת באתר או שאני סתם מטומטם?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by ag43,

אני מעוניין להשיג את האלבום הבא: http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=20591 אך מעולם לא שמעתי על האתר הנ"ל ורציתי לשאול האם הם רציניים? כ"כ אשמח אם מישהו מכיר מקום אחר לקנות אלבום זה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אורח Si-Nom

תישמעו המסך של הנוקיה שלי שבור,אבל שולחים תמיד הודעות,יש מצב אני מצליח ליראות את זה מאיזה מקום אחר? זה מאוד חשוב לי,תודה!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by mostwanted,

התרגיל מצורף כתמונה אין לי מושג איך לפתור אותו!! :'( [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by X1000P,

באיזה פרום אני יוכל לישאול שאלה כזאות? בקשר לארון מטבח?? עם יש כאן משהו שמבין אולי.. אז 4 מטר ו20 סוג DNF זה צריך לעלות 5200 שקל????זה מחיר רגיל?זול ?יקר?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. שלום אנשים אני צריך עבודה עיונית לספורט לא משנה איזה סוג ספורט. תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by felixb,

שלום, אודה אם תוכלו להקדיש מס' דקות למילוי השאלון. https://docs.google.com/forms/d/1cB7durDC6hh0JioofbxiaSLhtMfJRdvw21cTOgfNwZw/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי ומטרותיו אקדמיות. תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. איך קוראים לשומר מסך עם הדגים שרואים כמעט הכל חנות מחשבים על צגי המסכים? תודה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by DaTHE,

היי, רציתי לדעת מה צריך לרשום בקרות החיים? יש כמה אתרים שהגעתי אליהם דרך גוגל: http://www.working.org.il/%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%99%D7%9A_%D7%9C%D7%9B%D7%AA%D7%95%D7%91_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D/ http://www.tazooz.co.il/ מישהו מכיר את האתר האחרון? - האם בטוח לכתוב שם את כל פרטי האישים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחד שלא רוצים שיגע ויהיה צמוד לריצפה?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Vindicator,

זה המערכת קירור שלי, הישר מהגטו.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  25. לא משנה יס או הוט (עדיף את שניהם) , רק צריך את מספר ערוץ. תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.