עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. צמד הבמאים-תסריטאים המעוטר חוזר לתחום הקומדיות עם Hail, Caesar! לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-הצצה-ראשונה-לסרט-החדש-והמדליק-של-הא/

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by HEYDADO,

מה דעתכם על החברה Speeze (מוכרים ציוד מודינג, קירור וכדומה...) ? קניתי מהם קטודה אדומה, ובינתיים אני מרוצה.. נראה כמה זמן זה יחזיק... מצורף אתר: www.speeze.com

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Doctor Robert,

אני מחפש תוכנות ללימוד גיטרה, חשוב שהתוכנה תהיה בעלת ממשק פשוט ולא יותר מסובכת... גם אתרים ללימוד גיטרה יועילו מאד! אם למישהו יש נסיון עם תוכנות מסויימת ויכול להמליץ עליהן, אשמח מאד עם יעשה זאת. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by Raul,

מי שמתחבר לחבילה של 4MB מקבל לפטופ ב2K סתם מחשב טראש או שווה בדיקה? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2008/april-june2008/100908.htm

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. אהלן... התחלתי לנגן לפני כמה ימים, אני מתקדם די מהר (אני חושב)... ובכל מקרה עד שאני אשיג ת'מורה שלי לגיטרה (שכרגיל לא עונה לטלפון)... רציתי לדעת איך לנגן אקורד כמו F שבו אני צריך לחסום שני מיתרים על אצבע אחת? מה שאני עושה זה פשוט משטח כזה את האצבע, אבל זה קצת כואב בפרק האחרון של האצבע... השאלה היא אם זה נורמלי, אם היא דרך שלי לעשות את זה היא נכונה והאם זה עלול לגרום לנזק? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by MishaK,

כדאי שתעברו פה...

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by Blinker,

Blinker ‎(4:02 PM): איזה ברקים אחושילינג (מסווג ‎(4:02 PM): צלם כמה צילמתי .. לא האמנתי עד כמה זה מרתק .. אך גם קצת מסובך .. 2 תמונות מתוך 200 ומשו אם גם אתם אוהבים לצלם אז צאו לחלון ונסו לצלם איזה ברק או 2 ושתפו אותי בתמונותייכם עריכה: חה חה ההודעה ה 500 שלי .. בעצם לא .. זה הרי פורום כללי

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

אין מה ללהוסיף, השאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by genia,

הדבר הזה-אמיתי: http://www.blackbirdhome.com/ www.whitebirdbrowser.com/

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by gman_il,

אוקי אז יש לי תמונה שאני רוצה להוסיף לחתימה. איך אני עושה את זה? (וסליחה על הבורות)

11. Started by מאי מאי,

12. Started by BeNzZy-BoY,

אני מחפש שירים עצובים/מרגשים שיכולים להתאים למצת של המסע לפולין או למשל או לסיום של תקופות כלשהן(סיום שמינית בביתספר/צופים וכו..) אין דגש על שפה, אנגלית ועברית יתקבלו בברכה החיפוש הניב לי תארד אחד שלא היה בו יותר מדי דברים שאני מחפש ככה שאל תפנו אותי לחיפוש תודה מראש

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by maverick,

משיהו יודע אם הן נמצאות איפשהו?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  14. היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל אני צריך עזרה עם משהו מאוד לא שגרתי בפאוור פוינט. אני רוצה שרק אחרי תאריך ושעה מסויימים, תקרה אנימציה מסויימת. כלומר אם מציגים את המצגת לפני תאריך היעד זה לא קורה, ורק אחריו כן. השאלה היא אם זה אפשרי, כמה זה מסובך, ואיך אני עושה את זה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by TNT,

ברצוני לבקש דעה על החנות PCHARDWARE. אמינים? איך יחס? ..... מקווה זה זה מותר בפורום הזה לבקש בקשות כאלו.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

אז כמו שאתם בטח יודעים יום שני הוא לג בעומר. תכננו חברים ללכת לים ככה לעשות על האש. השאלה שלי היא כל עווד אנחנו לא עושים מדורות וכו' לא יכולים לעשות לנו בעיות וכאלה נכון? אז מה אתם עושים בל"ג בעומר? שתפו אותנו

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  17. ערב טוב שבוע טוב וחג שמח לכולם.... נתקלתי היום בשני שירים שמוכרים לי אבל אינני יודע את שמם. הראשון הוא שיר לפרומו של השיר שלנו 4.. זה כבר לטיפול ה yesניקים והשיר השני הוא בסוף הסרט מת לצעוק2 (scary movie) עם הרוחות רפאים וזה עם הידיים המגעילות. ושאני אומר סוף הסרט אני מדבר על השיר הראשון שהתחילו הכתוביות. אם אני זוכר נכון יש איזה אתר שיש בו את הsoundtrack מתוך סרטים ואפשר לשמוע חלק קטן מכל שיר, אם מישהו מכיר את האתר זה גם יעזור. ד"א אם זה עוזר אז שם הסרט השני בסדרה הוא absolutely hilarious ושמעתי על דוד גוגל אבל גם הוא לא עוזר לי, עם הפרומו הוא בטח לא עוזר והם מת לצעוק הסתבכתי יותר מידי זה גם 4 סרטים ומצאתי רק רשימת שירים בלי השמעה והשם לא כ"כ עוזר לי.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  18. שלומות חברי הזון, אחרי שצלחתי בהצלחה את שאלון 005(הגשה 100, בגרות סביבות ה95), נותר לי שאלון 006(אני עושה אותו מתישו באמצע יולי, בגלל השביתות כל הכיתה עושה אותו מאוחר כי היו דברים שלא הספקנו ללמוד). התחלתי להתכונן(כי אני ממש גרוע בחומר של 006) כבר עכשיו ועל ההתחלה אני פשוט לא מצליח לפתור תרגילים... פאקינג בבעיות תנועה! בעיות תנועה! זה אמור להיות הדבר הכי קל שיש! מתוך שלושה תרגילים שניסיתי עד עכשיו, הצלחתי רק אחד. בשניים האחרים נראה שפשוט... יש נעלם אחד יותר מדי הנה התרגיל הראשון שלא הצלחתי: "שני רוכבי אופניים יצאו בבת אחת זה לקראת זה ממקומות A ו-B. האחד מA לB והשני מB לA. הם נפגשו בדרך וכל אחד מהם המשיך, מבלי להתעכב, לנוע ליעדו. רוכב האופניים מA הגיע לB ארבע(4) …

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  19. רו"ח שלומי שוב - פירמידות השליטה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  20. האחת

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  21. Started by AlonAviram,

סתם חשבתי לעצמי איך עובד המחשב, מה עושה כל חלק, איך החלק עובד? איך חיבור של כל המעבד, הכטיס מסך וכל החלקים יוצרים תמונה על המסך, וכו'.. מי שיכול להסביר לי איך המחשב עובד אני יודה לו מאוד זה ממש מעניין אותי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! לפני מספר ימים מת לי הפלאפון הישן שלי. נוקיה 3310 החזיק אצלי 5 שנים עבר צבא עשה בנג'י מ 5 מטר, צלל בתוך אוקיינוסים ומה לא. אבל זהו כנראה שנמאס לו והא החליט להפרד ממני בבעיית תוכנה מעצבנת. אחרי שאני מדליק אותו הוא מחילט לו פשוט להתקע. אלו היו ארבעה משפטים על הפלאפון הישן שלי. אבל כמו שאומרים כל שינוי קורה לטובה. אכשיו אני יכול לקנות לי אחד חדש. מה שהכי משמח אותי שאני קונה אותו בחו"ל. הייתי רוצה לשמוע מכם עצות איזה פלאפון נייד של נוקיה כדאי לי לקנות. התקציב עומד על 300+- $. נ.ב לא רוצה לשמוע על פלאפונים אחרים!!! תודה מראש L.A

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  23. היי, אני רוצה לקנות את האוזניות האלו באינטרנט, להזמין אותן לכתובת אמריקאית ומשם הן ישלחו לישראל. האם יש צורך לשלם מס כלשהו על המשלוח אם האוזניות מגיעות בקופסא? האם אפשרי בכלל לשלוח כזה דבר מחול לישראל? תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי אני רציתי לעשות את שולחן העבודה יותר יפה ונוח אבל באייקונים שיש לי במחשב ממש מכוערים ומיושנים. מי שמכיר אתרים שיש בהם אייקונים אשמח לקבל את כתובתם. בתודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by GWeizman,

יום המגבת 2009, לציון 8 שנים ושבועיים למותו של דאגלס אדאמס. אל תשכחו את המגבת שלכם.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.