עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות אמינות ומומלצות באיזור פתח תקווה, חנויות בסגנון נעה, פנדס, זיגזג וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  2. Started by G.P.S,

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=933582 שם הדבר הנמכר: ספת משקולות, צלחות ומוטות. מחיר: הצעות שלכם. תיאור מדוייק של הדבר: ספת משקולות מתקפלת מבית Target- רגליים, 3 מצבי שכיבה. צלחות (מכל סוג 2 ,משקל בק"ג): 7.5, 10, 15, 20. מוטות: מוט W , מוט ארוך 150 ס"מ. תמונת המוצר {אם יש}: http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage...bCatID=0&Pic=1 פרטים נוספים: את המוצרים רכשתי באתר POWER SPORT. ניתן לבדוק את המחיר הכולל באתר ולהציע מחיר. מחיר: אתם מציעים אני מקשיב. כל המוצרים כחדשים כמעט ולא נעשה בהם שימוש. פרטי המוכר {ליצירת קשר}: סלולארי:050-5756302 טלפון:08-9930388 אימיל: nahoom19@walla.com איש קשר:נחום איסיקיו: 228279740

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  3. "יומהולדת שלי היא בעוד *** יום" או "המלווה שלי נגמר בעוד *** יום"? גמני רוצה אחת P:

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Pika007,

אני יודע שחלק מהדברים שנאמרים שם הם כתוצאה מתהליך של שנים ולא רק אשמתו של אולמרט, אבל בבקשה הפעם אל תהיו קטנוניים, זה אשכול בשביל הומור P:

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

טוב יש לי עבודה ואני צריך לעשות מצגת על כדורסל... עכשיו אני רוצה כל מיני קטעים בעיקר מצחיקים כאלה שקשורים לכדורסל וגם קטעים וקטעים מצחקים ומדהימים

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by nVIDIA70,

שלום. החלטתי לפתוח תראד לקראת הבגרות בלשון של היחידה בראשונה, ובו ישאלו שאלות ואנשים יעזרו לאותם תלמידים שקשה להם או שישי להם שאלות. אז אתם מוזמנים להתחיל לשאות שאלות על נושא מסוים או סתם שאלה על תרגיל מסוים, ואני או מישהוא אחר ישמח לענות לכם (אני תותח על בלשון-ברצינות).

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by huber,

הייתי שם היום פעם שניה בחיפושיי אחר מארז פול טאור משומש למודינג... מסתבר שהוא מכר 2 שבוע שעבר, שניהם ב 150 ש"ח בלבד! אבל מצאת אוצרות אחרים: מצאתי 4 מאווררי פנפלו 80 מ"מ + גרילים + ספק 230 וואט + 4 סינקים לזיכרונות + כבל מתח למחשב + מאוור עגול ענק + 2 סינקים של פנטיום 2 ומאוורים + כונן 5.25 אינץ' ב 100 ש"ח בלבד! תקחו בחשבון שרק ה 4 מאווררי פנפלו עולים יותר שלא לדבר על ספק חדש... יש מה למצוא שם! ד"א - מישהו רוצה למכור מארז פול טאוור או טאוור או מכיר מישהו כזה?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  8. בקיצור אני מעצב מתחיל ואני רוצה לפרסם עבודות שלי ולקבל עליהן תגובות... באיזה פורום אני יכול לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by Moooshe,

תגובות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. כמו- כן, אם תוכלו לסנן את הסיפורים למקרים אישיים (ולא "חבר של אבא של שכן של הכלב של אחותי קנה וקרה לו XYZ...") זה יהיה מצויין.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by darkman,

אני מחפש אתר שיש בו מאגר של תרגומים באנגלית בעיקר של סרטים חדשים תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  11. Started by Selinko,

שלום שלום! 8) אז כמו שאמרתי בכותרת כמה שאלות 1. חיברתי את הרמקולים של המחשב דרך יציאת אוזניות...זה בסדר? או שזה מיועד רק לאוזניות? עדיף שאני אשתמש בכבל RCA? 2. לא מצאתי חיבור RCA מאחורי הטלוויזיה (רק בפרונט) אבל יש שם חיבור שאני לא כל כך מכיר... אני חושב שזה נקרא 21 פין. מה התפקיד שלו? מה אפשר לחבר אליו? 3. עכשיו עניין מוזר..יש כמה ערוצים שרואים בהם מצויין! ממש איכות טובה! ויש ערוצים שהאיכות די חרא.. וזה העניין שלא מובן לי.. נגיד ערוץ 5 רואים אחלה וערוץ שלוש רואים חרא. למה זה? יש דרך לסדר את זה? 4. לא, אין 4! בסה"כ הטלוויזיה ממש איכותית.. בערוצים שרואים בהם טוב האיכות מצויינת! הסאונד מדהים! אפשר לשנות את הסאונד מסרט למוזיקה.. יש איקולייזר קטן כזה..חסימת ערוצים ליל…

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by adamginz,

תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אמ.. עוד משהו שאני צריך תירגום בישבילו את גורמת לי להרגיש מאושר את גורמת לחיוך שיש על פני בכול בוקר את גורמת לי לישכוח הכול והדבר היחידי שאני רוצה הוא להיות לצידך את לא יודעת עד כמה את חשובה לי

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by Ido.G,

שלום, אני וחבר מעוניינים להזמין כמה דברים מחברה בחו"ל. העסקה לא תתקבע דרך אתר אינטרנט. רציתי לברר מהם אמצעי התשלום המקובלים בעסקה כזו ואיך בדיוק מבצעים אותם. לדוגמה- העברה בנקאית. מה בדיוק הולך עם זה? איך יש לבן אדם ביטוח על התשלום שלו? וכו'. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by ofirr,

מי הם היבואנ/ים של Remington בארץ?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  16. אני מחפש סרטים (טריילרים, משהו חינמי),מקודדים ב H264, עם ביטרייט כמה שיותר גבוהה וברזולוציה של 1080I (או שזה P?) ו720P

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973009,00.html

19. Started by DarkMoh,

עברתי היום צו ראשון ולפי מה שהבנתי הקב"א והדפ"ר שלי חסויים... נורא רציתי לדעת אותם בתקווה להתמיין למודיעין, ודיי התבאסתי.. יש פה מישהו שיודע איך אפשר להשיג את הפרטים האלה, או יכול להשיג לי אותם (בפרטי)? תודה.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by WarNet,

אני מחפש אתר שיאפשר לי לסרוק בלי להוריד. למשל יש קובץ באינטרנט ששוקל 5 ג'יגה ,אז אני רוצה לוודא שהוא בלי וירוסים לפני שאני מוריד אותו. האם יש אתר כזה?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום, חשבתי לנסות את שירות הסקייפ ולהתקשר דרך המחשב למספרי טלפון... הבנתי שהמחיר החל מ-4 ש"ח לחודש... לא ממש הבנתי את התעריפים ת'אמת.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

השיר בסוף פרק 6 בעונה 7 שיר מוכר נראה לי שמעתי משהו כמו : we can find out the sonas woo hoo...

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. http://www.storewars.org/flash/

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by emperor,

אני רוצה להיבחן בפיסיקה ל 5 יחידות במבחן אקסטרני. מישהו יודע אולי כיצד זה מתבצע , כלומר האם ניבחנים בכל היחידות ביום אחד? האם המעבדה גם מתבצעת באותו היום , כי אני יודע ששתלמידים אינטרניים נבחנים במעבדה כחודש לפני? התקשרתי לאחראית על בחינות הבגרות בפיסיקה במשרד החינוך והיא לא ידעה את התשובה איך זה יכול להיות ? בכל מקרה אשמח לשמוע פרטים מאנשים שמכירים את הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.