עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BeNzZy-BoY,

אני מחפש שירים עצובים/מרגשים שיכולים להתאים למצת של המסע לפולין או למשל או לסיום של תקופות כלשהן(סיום שמינית בביתספר/צופים וכו..) אין דגש על שפה, אנגלית ועברית יתקבלו בברכה החיפוש הניב לי תארד אחד שלא היה בו יותר מדי דברים שאני מחפש ככה שאל תפנו אותי לחיפוש תודה מראש

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by ONKYO,

אני רוצה כבר הרבה זמן לפתוח לי תחנת רדיו אינטרנטית, אבל שליחה של 16-15 בכבלים 1.5 לא תספיק לי, אז ראיתי שבמקומות אחרים שמשדרים דרך שרתים, מישהו מכיר שרתים כאלו שנותנים שירות בחינם???

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by intel suck,

זה התרגיל: (M=2 (4,5 תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  4. אני עושה פרויקט בכריית נתונים, ואני צריך נתונים וכמה שיותר. הנתונים הם. כמות מים שנצרכת למשך חודש\חודשים(זה לא משנה אם זה אחד מהם),מספר נפשות בדירה(מתוכם כמה ילדים),סוג נכס(דירה,וילה, דירה עם גינה) והאם יש בריכה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by 8us.co.il,

בתור התחלה אני צריך תוכן בנושא טכנאי מחשבים לעמוד הראשי שלי http://mycomp.co.il, ומשהו שיודע לכתוב תוכן איכותי בנושא המחשבים, סקירות מדריכים וכו' .משלם לפיפל או העברה בנקאית פר טקסט. .משלם ישר! צריך משהו אמין ואיכותי. צרו קשר slava@mycomp.co.il ... רצוי משהו עם טיפה הבנה בseo ומילות תוכן, אבל לא חייב

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  6. פתאום לרגל החזרה לארץ תקף אותי גל נוסטלגיה וגעגועים לסאטירה הטובה של פעם (כשהטלויזיה היתה מלאה ברק 97% זבל ולא 110%)... אני מחפש הקלטות (בכל פורמט, אני אסתדר...) של התכניות של שי ודרור מערוץ 2 (כשהם עברו לכבלים/ערוץ 10/ ערוצים אחרים הם הדרדרו מאוד). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by kobi_sion,

במעבר על המפרטים הממולצים לא ריתי את ה icore 7 למה הו משמש? ולמה לא מופי במפרטים ?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by bilbo,

בתור מתכנת אפליקציות web אני די מאושר .... הכסף מתחיל לחזור לאינטרנט. מעניין יהיה לראות מתי אתר זה יסגור את שעריו לגלישה חינמית? ברור שזה יקרה ... זה חלומו הרטוב של כל בעל אתר.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by Moty_p,

חיפשתי בכל מקום תשובה ולא מצאתי.. מתי יהפכו כל 16 הערוצים לזמינים? כידוע עכשיו יש רק 5 ערוצים ללא HD איזה ערוצים היו זמינים?

10. כאן אני רוצה לקנות כסא F15 (חפשו המלצות כאן בפורום, יש מלא). מי קונה איתי? (לפני הנחה 850~, אחרי 635~).

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by wrecker,

יש כל מיני דגמים ואין לי ממש מושג בהם, אני מכיר יותר את היקרים.. צריך משהו נוח ואמין שאפשר לקנות באנטרנט או בחנות, לא בחברות התקשורת תודה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by אוריפ,

רק רציתי לאחל לכול מי שנבמן ביחידה אחת בבגרות בערבית! בהצלחה (או בערבית בילנג'ח!).

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

הבנתי מכמה מקומות שהדואר מוסיפים עכשיו מכס נוסף + כל מיני עלויות מטומטמות על חבילות מחו"ל. זה תקף גם על חבילות קטנות מתחת ל50 דולר? על מה ולמה בדיוק מוסיפים? מה בנוגע למשלוח EMS? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  14. שלום לכולם, וצוהורים טובים יש לי עסק של משפחה שאני רוצה לפרסם אותו באינטרנט. אני זקוק להמלצות שלכם על אתרים חינמים עם הרבה קהל, שאני יכול לפרסם את האתר של העסק+פרטי העסק. בתודה, תומי

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  15. סוף סוף פרק באמת חזק היו הרבה פרקים דפוקים אבל זה היה חזק

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  16. אהלן! ברשותי מחשב נייד מדגם compaq 2105ea. זהו מחשב נייד עם מסך 14" בערך, CELERON 1.6GHZ, 256MB DDR1 20 ג'יגה הרדיסק. כמה כסף לדעתכם שווה מחשב כזה כיום? אני מודע לעובדה שהוא לא חדש בכלל. תודה רבה מראש לעונים! (אם אתם מצליחים לחלץ את המפרט שלו מאתר של COMPAQ, מה טוב.. - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&dlc=en&cc=us&product=297811〈=en& )

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  17. המייל: Dear Sir/Mdm, Thanks for your long-term support for ASRock Motherboards! It's my pleasure to inform you that you have won yourself an AM2CPU Board from ASRock. Please confirm the information below and reply to our webmaster by August 10th, in order to send the prize to the correct address. Name: ************ Address: ******************* Tel: ************ *ASRock will pay for the shipping fees for the prize. However, if for any reason a tax was imposed on the prize (the tax fees may vary by different countries), it would be the sole responsibility of the recipient. If you are willing to pay for the tax fees if there is any, please kindly reply with "Yes, I w…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  18. בכדי לצפות בסטרים תצטרכו Microsoft Silverlight. הנה האתר הרשמי החדש של JACKASS: http://www.jackassworld.com/ הנה קצת מידע באנגלית מהאתר הרשמי: Dec. 13, 2007 – MTV New Media, Paramount Pictures Digital Entertainment, both part of Viacom Inc. (NYSE: VIA and VIA.B), and BLOCKBUSTER® today announced they are unleashing “JACKASS 2.5,” the first-ever, studio-backed feature streamed in its entirety online. JACKASS 2.5 will be made available for free courtesy of BLOCKBUSTER at blockbuster.jackassworld.com beginning December 19th through December 31st, 2007. To mark this unprecedented event, Johnny Knoxville delivered a special message to the media on jackassworld.com, a new s…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  19. אני מחםש אתר אינטרט חובה מהארץ שניתן לקנות בו חכות דייג תודה רבה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by tom123,

http://www.youtube.com/watch?v=-peBrNChbCU תעבירו ל- 1:40 מה מוזר שם?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by ShrekHunter,

מה זה אומר שיש משחק עם ממשק בצרפתית בלבד (לדוגמא)?? האם זה שכל המשחק הדיאולוגים וכל השיחות בצרפתית או שזה רק התפריט במשחק????

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  22. השאלה בכותרת- למה במילקשייק, פרוזן יוגורט, פרישייק וכו' שמעורבים בו תותים הצבע תמיד ורוד?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  23. רצוי להורדה והדפסה.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  24. איי איי איי הרגעים הטובים של החיים. חברי הטובים והאהובים. מה דעתכם? (אני יודע שלא יצאתי טוב כלל, אבל זה לא ממש חשוב)

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by napoleon45,

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001358010

• 3 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים