כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לשמוע את דעתכם השונות, אנו חיים בימים שבהם למחרת קניית המחשב כבר יצא דור חדש, ושבוע אחרי הוא כבר מאבד שליש מערכו. כיום אתה יכול למצוא את עצמך מוציא עשר אלף עבור מחשב שבעוד שנה וחצי לא תוציא עליו חצי. בהתאם להנחות אלו, מאיזו מחיר הייתם ממליצים לאנשים לא לחרוג עבור קטגוריות המפרטים השונים (משחקים, קולנוע, משרדי...) ?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אשה בת ארבעים יודעת כל מיני סודות היא יודעת שהבעל לא פול ניומן ומסתפקת בקטנות העיקר שהוא מרים בשירותים את הקרש אחרי שהוא משתין בא להורים שלה בשבת ושונא את אמא שלה שקשה להאמין אשה בת ארבעים יודעת איך להיראות הרבה פחות יש לה קרם פנים, איפור צוואר, חזייה דוחפת ומכנסיים מכווצים אבל בעיקר יש לה את המבט הזה שאומר את מה שאני כבר שכחתי, בנות שום פרחה בת עשרים עם תחתוני חוטיני לא יודעת לעשות אשה בת ארבעים יודעת את כל מה שחשוב היא כבר גמרה לימודים, גמרה חיתולים גמרה לבד כשהוא היה במילואים היא לא חיכתה עד שישוב יש לה הרבה פחות בעיות שצריך לפתור והיא נראית יותר טוב בשחור והרבה יותר נעליים שהיא לא צריכה והיא יודעת כבר - תודה לאל - איך מבקשים סליחה אשה בת ארבעים יודעת…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תראו משהו מצחיק שנתקלתי בו בעבודה. שימו לב לשורה 3. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, וצוהורים טובים יש לי עסק של משפחה שאני רוצה לפרסם אותו באינטרנט. אני זקוק להמלצות שלכם על אתרים חינמים עם הרבה קהל, שאני יכול לפרסם את האתר של העסק+פרטי העסק. בתודה, תומי
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כרגע יש לי מנורה רגילה (צהובה) לא משהו מיוחד רק המנורה עצמה! אני רוצה להחליף לפלורסנט יש לכם משהו מומלץ ? ובכלל עדיף פלורסנט לחדר? תודה..
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בחג הפסח הכשר והנחמד, החלטנו אני וחברי להזמין פיצה 1 פלוס אחד. לשליח חיכנו דקות ארוכות, וכשצלצל הפעמון היו פנינו מאושרות. את המגש פתחנו בציפיה גדולה, אך לא האמנו כשראינו שקיבלנו.... פיצה הפתעה! ושיהיה בתאבון!
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ברשותי מאזדה לאנטיס 99 עם מערכת Pioneer Premier DEH-P560MP. בחודשים האחרונים אני שם לב שהרמקול הקדמי הימני עובד לתקופות ומפסיק. אני חושד שיש בעיה עם החיווט כי לפעמים ב"קפיצות" הוא מתחיל לעבוד ולפעמים סתם בנסיעה ישרה. כמו כן, נראה לי שאחד הרמקולים האחורים מת לגמרי כי אני שומע אותו מחרחר לו להנאתו.. בכל מקרה המצב שלי לא טוב. היות ואנני איש של מערכות סאונד, ומפחד להיכנס לסתם חנות כך שיעמיסו עליי ברגע ציוד יותר מדי יקר שאינני זקוק לו, אני צריך המלצה למקום שבו יוכלו לבדוק את התקלה שלי ולהמליץ במקרה הצורך על רמקולים חדשים. או אפילו להסביר איך ניתן לעשות זה לבד, אם זה לא מצריך כלים מיוחדים. מה מידות המקולים הקדמיים\אחרויים במאזדות? איזה סוג של רמקולים אני צריך לשים עין עליהם? מה…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שכל זה שטויות... וזה בכלל לא בישבילי זה בשביל ידידה של אמא שלי אז אפשר לחסוך בתגובות כמו: " :כל זה לא אמיתי... זה סתם המצאות ::)" וכאלו.... אז תודה לכל העוזרים מראש!!! ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מדפסות תלת-מימד, תינוקות מהונדסים גנטית ומחשבים בעלי תבונה אלוהית שיצטרכו לקבל החלטות מוסריות. ד"ר רועי צזנה, מספר על מגמות העתיד בספרו "המדריך לעתיד". ראיון שעדיין לא נעשה במכונית מעופפת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4461903,00.html
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אינטל רושמת הפסדים גדולים בשווי ובעובדים כאשר התרסקות המניה מגיעה לצד פיטורי המונים שכמותם לא ראינו בעולם המעבדים. אם זה לא מספיק, ישנה דאגה צרכנית עבור צמד דורות מעבדים שלא מפסיקים לחוות תקלות טכניות ללא פתרון מושלםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
- 2 followers
-
-
dealextreme ידועה כחנות שמוכרת זיופים וחיקויים סיניים, אבל יש שם כמה מוצרים בודדים שבשם שלהם כתוב geniune (בעיקר סוללות לטלפונים סלולאריים ודיסקים קשיחים) האם המוצרים האלו הם באמת מקוריים? אני רוצה לקנות סוללה לסלולארי והיו שם שני סוללות אחת זולה ואחת יקרה, אז ביקרה כתוב geniune.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
lotr= lord of the rings יש לי שאלה האם לשלושתם יצאה גרסאה מורחבת? ומה השם שלה באינטרנט אם אתם יודעים... זה חוקי אני כמעט בטוח.. זה אפילו חוקי (אני כמעט בטוח) לתת לינק להורדה של זה באימיול אבל נעזוב כי אני לא סגור על זה.. אבל את השם של הגרסא שמסתובבת באינטרנט ושל איזה סרט יצא אני ישמח לדעת... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני כרגע לא עובד,האם אני צריך לשלם לביטוח לאומי דמי ביטוח ודמי בריאות? אני חבר בקופת חולים כללית,עדיין אני חייב לשלם דמי בריאות לביטוח לאומי למרות שאני מבוטח דרך קופת חולים?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב הזמנתי חלק (זיכרון) מחו"ל מחיר: 1600 ש"ח המכס לא העבירו את החלק אלי עד ששלמתי מס מס: 235 ש"ח בערך: 15 % למה ??? האם מישהו מכיר דרך שבה לא צריך לשלם את זה ?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כתוב שאני צריך למסור קוד שרשום בחיובים של האשראי יש דרך לראות את זה לפני שזה מגיע בדואר? נגיד עוד היום?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת שולחן טוב למחשב חיפשתי קצת באתר של איקאה ולא ממש אהבתי רצוי חנויות בחיפה אני מחפש שולחן לא פינתי (יש לי עכשיו פינתי וזה די מעצבן), שיהיה עמוק זתומרת שהקצה שלו יהיה רחוק מהקיר, ושיהיה רחב. עדיף שיהיה בצבע כהה. מישהו יודע איפה אני משיג משהו כזה באיזור חיפה ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
בתקופה האחרונה הפייסבוק הוא איטי יותר ויש לו כל מיני הודעות שגיאה. עם אתר כמו פייסבוק צריך לצפות ליותר לא?! גם אתם נתקלים בזה?
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קראתי באיזה בלוג שאפשר להיות שגרירים כאלה של הקונטרולר הזה ולחלק קופונים ולהרוויח כסף על כל קופון שישתמשו בו ורציתי לדעת האם עוד מישהו שמע על זה? האם יש לכם את הקונטרולר? כל העניין של השגרירים זה דרך האתר הזה...
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בתחב"צ....? מישהו יודע איזה קו מגיעה לשם ומאיפה..? אני מגיע מאיזור עכו... וגם יכול להגיע מכיוון חיפה... תודה.. בראל.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני חייב לדעת באיזה פרק מציגים את הוולוו S60 R (אני זוכר שהיא בצבע כחול והוא מדבר על כל המחשוב שלה ועל המושבים המוזרים) אהה ועוד שבוע אני מעלה את ה VOL 4 שלי ... מן הסתם VOLVO S60 R 2.5 T תודה לכל מי שעונה
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הסירטון המקורי בסיגנון WoW: http://video.google.com/videoplay?docid=5430343841227974645 ועכשיו הסירטון הפצצתי שהכינו כמה בנות בארה"ב(כנראה.. ): http://youtube.com/player.swf?video_id=qMMHHv44J_s&l=166 עדיף תראו איזה 40 שניות מהראשון כדי שתבינו על מה מדובר ואז תראו את ה"פארודיה"....
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני לא מבין מה צריך לעשות בתרגיל הזה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב יש לי עבודה ואני צריך לעשות מצגת על כדורסל... עכשיו אני רוצה כל מיני קטעים בעיקר מצחיקים כאלה שקשורים לכדורסל וגם קטעים וקטעים מצחקים ומדהימים
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-