עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השאלה בכותרת... תודה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by TheHungryOne,

היי. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להקפיץ דיון לראש הרשימה? תודה.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by TheHungryOne,

היי. אני מבקש לדעת איך מעלים לפורום תמונה כלינק קטן שכשלוחצים עליו הוא מציג את התמונה בגודל המקורי. תודה.

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL (we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube. איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  5. באיחור קל, אנחנו מקבלים סרטון נוסף שמתעד את הסרט על Warcraft כפי שהוצג בכנס הקומיק-קון, הפעם מצד גזע בני האנוש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצצה-נוספת-אל-הגירסה-ההוליוודית-של-warcraft/

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by daniel89,

אלהן, רציתי לדעת איך אני מוסיף לסרט תרגום (יש לי כבר את התרגום) כדי שאני יוכל ליראות את הסרט עם תרגום???

7. היי, רציתי לדעת האם אפשר לעשות שאני יוכל לקבוע שכל פעם שמישהו אחר מגיב בתראד אני יוכל לראות אותו ב:"תגובות חדשות להודעות שלי". האם זה אפשרי או שחייבים להגיב בשביל זה? ראיתי את האייקון "ליידע" לחצתי עליו לאחר מכן אישור אבל ראיתי שהגיבו בתראד הרבה ולא ראיתי אותו ב"תגובות חדשות להודעות שלי". תודה.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  8. שלום, אתמול הלכתי לאכול פלאפל ב"4 טעמים" כשמתיישב לידי בחור ובחורה שמדברים על המדינה בוליבייה, באיזשהו קטע הם דיברו שהם היו בבוליבייה והם קנו משם חומרי נפץ באיזה חנות ופוצצו שם בתוך מתחם העיר TNT וכו'... הוא אמר שם שיש אותם בגלל שליד אותו עיר יש מכרות ולכן לוקחים משם חומרי נפץ כדי לפוצץ כל מיני מכרות, רציתי לשאול מאלה שמבינים, האם מוכרים שם חומרי נפץ באמת או שהם סתם דיברו?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by gkman,

היי. אני נמצא כרגע על הטלפון עם הצבא כבר שעה. ובזמן שאני יושב וממתין לנציג אני תוהה לעצמי אם עולה לי כסף כל זמן ההמתנה הזה. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by J0HNiE,

כמו שכמה יודעים אני גר בארה"ב ועוד בערך 3-4 שבועות אני מסיים 12 שנות לימוד ומקווה לא לחזור לסיוט הזה (אני מעדיף ללכת לצבא מאשר ללמוד).. בכל מקרה בבית ספר שלי צריך להזמין את הכובע המרובע הזה והחליפה הזאת שאתה לובש מתי שאתה מקבל את הHigh School Diploma והנה התמונות :xyxthumbs: הכובע החליפה + הכובע אני + הכובע + החליפה אני כבר לא יכול לחכות שיגמר הגהינום הזה

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  11. ;D [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by subarel,

קיבלתי היום לחשבון את המענק שיחרור שלי, נראה לי, שירתתי כלוחם כל תקופת שירותי - וקיבלתי היום לחשבון הבנק סכום חלקי - 6900 במקום 8130... מישהו יודע אם מקבלים עוד בהמשך? או שאני צריך לתהחיל לעשות טלפונים? מכאן אני יודע מה אני אמור לקבל http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/hok/hok_maanak.asp?UN=6&HD=6&SUB_UN=2

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by huber,

הייתי שם היום פעם שניה בחיפושיי אחר מארז פול טאור משומש למודינג... מסתבר שהוא מכר 2 שבוע שעבר, שניהם ב 150 ש"ח בלבד! אבל מצאת אוצרות אחרים: מצאתי 4 מאווררי פנפלו 80 מ"מ + גרילים + ספק 230 וואט + 4 סינקים לזיכרונות + כבל מתח למחשב + מאוור עגול ענק + 2 סינקים של פנטיום 2 ומאוורים + כונן 5.25 אינץ' ב 100 ש"ח בלבד! תקחו בחשבון שרק ה 4 מאווררי פנפלו עולים יותר שלא לדבר על ספק חדש... יש מה למצוא שם! ד"א - מישהו רוצה למכור מארז פול טאוור או טאוור או מכיר מישהו כזה?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by Ido.G,

שלום, אני וחבר מעוניינים להזמין כמה דברים מחברה בחו"ל. העסקה לא תתקבע דרך אתר אינטרנט. רציתי לברר מהם אמצעי התשלום המקובלים בעסקה כזו ואיך בדיוק מבצעים אותם. לדוגמה- העברה בנקאית. מה בדיוק הולך עם זה? איך יש לבן אדם ביטוח על התשלום שלו? וכו'. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by R0ck,

לאחרונה חזרתי לשחק עם מס' חברים קצת ביאקי... טוב להזכר בזה ות'אמת זה גם לא ממש נמאס. מי שמעוניין, שיצור איתי קשר בפרטי ואולי נארגן משחק המוני.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

קודם כל הוא נהיה בעברית עם פלאש גרוע שלא עובד ומלא פרסומות מעצבנות לחיצות כשהכפתורים הרגילים לא לחיצים!!! אחרי זה אני נכנס לסרטון ואז נכנס לסרטון בצד ואז הוא זורק אותי לדבר מעצבן כזה שנקרא בחר את הקט' שלך :pissed: :pissed: :pissed: יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  17. אם הזמנתי מוצר והודיעו לי שהוא מגיע בין 12:00-15:00 והמוצר לא מגיע בזמן , האם מגיע לי פיצוי של 300 שקל ?

18. Started by Lethal_Acid,

ראיתם את הפרסומות... יש למישהו פרטים מה הולך ? נגמר לי לי עכשיו החוזה ל1.5 שווה לעשות 5 מגה? פרטים, הצעות ודעות בנידון יתקבלו בברכה. שבוע טוב L.A

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  19. הסרט החדש בכיכובו של השחקן הוותיק מוביל את רשימת המועמדויות בטקס הפרסים הנחשב ביותר. האם הוא סוף סוף יקבל את הפסלון שהוא כל כך רוצה, או שמקס הזועם ישדוד אותו? ב-28 בפברואר יערך טקס פרסי האקדמיה לקולנוע, האוסקר, בפעם ה-88 שלו – הפעם בסימן הסרט The Revenant('האיש שנולד מחדש' בתרגום עברי מעט תמוה), אשר גרף הכי הרבה מועמדויות, וגם נחשב בעיני רבים לסרט אשר סוף סוף יעניק אוסקר ראשון בקריירה לליאונרדו דיקפריו. פרט ל-The Revenant, שקיבל 12 מועמדויות לפרס הסרט הטוב ביותר, הבמאי הטוב ביותר (האם זו גם תהיה הזכייה השנייה ברצף של אלחנדרו גונסלס איניאריטו? קצת קשה להאמין), שחקן המשנה הטוב ביותר, הסינמטוגרפיה, ההפקה, התלבושות, האודיו האפקטים ואחרים, גם סרטי המדע הבדיוני מקס הז…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by 888,

משהו מכיר אתר שאפשר לבדוק איתי מזג האוויר שיש בעולם?

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by 00000,

כמה אפשרויות יכולות להיות למחרוזת עם ארבעה תווים אם כוללים את ה-ABC באנגלית ואת המספרים 0-9? 26( תווים באנגלית)+10 (מספרים)=36 משמע: 36.36.36.36 איך אני מחשב מכאן את מספר האפשרויות?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by yuvalkob,

היי כבר המון זמן שאני מקבל לסלולרי שלי (אורנג') הודעות פירסומת מעצבנות על איזה מועדון ברחובות (ביקלאב או משהו כזה) עכשיו אני לא מקבל את זה בתור פרסומת של אורנג' כמו כולם (אני בטוח שאתם מכירים את ההודועות האלה מרדיו בי יו או מאורנג'). את ההודעות האלה אני מקבל ממספר 04849061 (כאילו איך אפשר לשלוח אס אם אס מקו של בזק?!) מישהו נתקל בזה או יודע מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by Bessmertniy,

חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .

24. Started by com,

אהלן אנשים. מחר אני וכמה חברים נוסעים לחרמון.. נוסעים, אבל אין לנו שום מושג איך באמת נוסעים לשם. משהו יכול להסביר הסבר מפורט איך מגיעים לחרמון? יש לציין שאני לא ממש מכיר את הכבישים שם, ככה שעדיף להגזים בפירוט (ולא סתם להגיד לעלות על כביש "X" אלה לפרט איך ואיפה) תודה רבה!!

• 13 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים