כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
איזה באסה לא למדתי טוב השנה אז שולחים אותי לפנימייה יעני לא שולחים אני גם רוצה בשביל העתיד שלי .. טיפה מתבאס למה להיות רק שישי שבת בבית בלי חברים וזה .... יש פה עוד מישהו אולי שהיה בפניימייה יסביר לי קצת איך הולך שם הפנימייה שאני הולך להיות בא (עוד לא בטוח למה אני צריך לעבור מבחנים )בחיפה את השם לא ממש זוכר משהו אולפנות הגליל לא יודע אהה ויש לי יומלדות עוד חודש תציאו רעינות למה לבקש ... אהה ואני עולה לכיתה ט'
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
:s07: :s07: נראה כאילו הקבוצה הזו קיבלה איזה כישוף קללה.... אין לי דרך אחרת להסביר את זה... כישלון אחרי כישלון,מכה אחרי מכה... נראה שמה שהיה לה מאז 1995 לא יחזור... לאחרונה,כשגאיידמק קנה את הקבוצה-תקווה חדשה התעוררה...חוץ מתכנון על הרכבי שחקנים מדהימים,הוא גם תכנן להביא מאמן מדהים [לשם שינוי] נראה שכל זה הלך לעזאזל היום,ארקדי גאידמק נעצר ע"י משטרת ישראל בחשד להלבנת כספים [כ250 מליון דולר]...המעצר התבצע לאחר מספר חודשים של חקירה עליו. כרגע הוא שוחרר בערבות על סך מליון דולר,אבל נראה שכל העסק הולך ונדפק. אם זה לא מספיק,גאידמק הודיע לאחר השיחרור כי הוא מתכוון להקים מפלגה שתקרא בית"ר עכשיו השאלה היא כמה שניות ייקח עד שהוא יחליט לברוח מהארץ ומהמשטרה שלנו.
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בניתי לי מפרט לתומי ב LOGIC... וכאשר לחצתי על כפתור המידע של MICROSOFT OEM OPTICAL MOUSE תראו מה קפץ.... הם... למה אי אפשר להזמין דרך החלון הזה... המחיר ממש .. אבל ממש משתלם :yelclap: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
http://www.adfc-frankfurt.de/images/michaels/verkehr.html
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
זה הקישור הנכון http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=34501
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מתיחות ה-1 באפריל של גוגל ממשיכות.. שנה שעברה הם הודיעו שבדואר האלקטרוני שלהם(GMAIL) יהיה מקום בלתי מוגבל... השנה הם אומרים שבאימייל GMAIL אתה יכול לבחור איזה הודעות נכנסות שאתה רוצה, לסמן אותן איכשהו ו GMAIL ישלחו לך בדואר דפים עם מה שסימנת מודפס... ללא הגבלה.. דבר שני שהם אומרים זה שאפשר להירשם לשירות חדש שלהם, שנותן שירות אינטרנט, בחינם, ללא חיבור ללא כלום, לא הבנתי ממש איך , אבל הם אומרים שאתה יכול להירשם ויהיה לך אינטרנט חינם ותוכל להתנתק מהספק והחברה שיש לך עכשיו... עריכה: קבלו איך חחחח קיצר גוגל הרגו אותי... לא יכלו לעשות משהו שיעבוד יותר על אנשים?? מה דעתכם? והאם ראיתם עוד מתיחות באתרים מוכרים ? תשימו פה..
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האם ישנו גוף ישראלי המתעסק בתחום ההמצאות בארצנו? יש לי כמה רעיונות לא רעים שהייתי רוצה לפתח ופשוט איני יודע לאן לפנות
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר לי מה זה firewire ולמה הוא משמש????
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
צמד הבמאים-תסריטאים המעוטר חוזר לתחום הקומדיות עם Hail, Caesar! לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-הצצה-ראשונה-לסרט-החדש-והמדליק-של-הא/
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
נטפליקס ישראל לא טומנת ראשה: החברה מתחילה לחסום שירותי VPN למיניהם להתגברות על מגבלות גיאוגרפיות, ומחזירה את המשתמשים לספריית התכנים המקורית שזמינה לכולם לפני פחות מחודש השיקה נטפליקס את הגרסה שלה בישראל. מן הסתם, היו גלים, היו קופצים, אבל יותר מכל היו תהיות על אפשרותה להוות גרסה מלאה למה שזמין בחו"ל, ובעיקר כאלטרנטיבה למוצע בארץ ולשירותים מקוונים פחות חוקייםשמתבססים על קודי. בעוד שאר חבלי הלידה הולכים ונעלמים, עובדה אחת נשארת מוגמרת, בינתיים: ספרית התכנים בארץ קטנה בהרבה מבכל מקום אחר בו זמינה נטפליקס. מטעמי זכויות יוצרים כאלו או אחרים, הספריה הישראלית מציעה כ-581 סדרות וסרטים, זאת מתוך 5,750 סוגי תכנים הזמינים בארה"ב. זהו מתכון לא רע להפיכת השירות ללא רלו…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למשהו יש אולי במיקרה טרקים יפים וטובים מאוד? נא לשלוח קיושור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
פתרתם את כל החידות?? דרך אגב , השעון בשרת שלכם מאחר בשעה...(11 במקום 12...)
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו קבוצת תלמידים מתיכון קריית חיים. במסגרת לימודי האזרחות נדרשנו לכתוב מטלה שבה אנו בודקים בעיה אזרחית על המתות חסד. נבקש לסמן את התשובה הקרובה ביותר לעמדה שבה אתה מחזיק בה. השאלון מנוסח בלשון זכר אך הוא מכוון לנשים וגברים כאחד. תודה על שיתוף הפעולה. https://docs.google.com/forms/d/1CdqJAuENlPrATZyVlHSNOOeIhVcnSSkX7vJeHvZTg5s/prefill
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הוא לא היה זמין עכשיו ל-20 דקות! אם הייתי באמצע כתיבה של משהו- הלך קאפוט. מזל שאני עושה קופי-פייסט לפני פוסט. גם עכשיו יש לאגים משמעותיים בעליית אתר. מה יהיה? :'(
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אוקיי אני אתחיל ככה: המורה לאנגלית שלי נותנת לי הזדמנות לשפר את הציון שלי במקצוע. היא שלחה לי אנסין באי מייל, ואני צריך לשלוח לה את זה בחזרה.... פליזזז אנשים זה ממש ממש חשוב לי! זה ההבדל בין נכשל לעובר! מה שאומר שזה ההבדל בין לעשות קורס קיץ בביצפר, לבין להיות חופשי!!! בכלל זה ממש ממש קצר, ואמור להיות לא קשה (אבל אני בכיתה י' וזה לכיתות י"א'..) אז מי שיכול אני מאוד אודה לו על זה! הנה קישור לאנסין: http://forums.ort.org.il/files/30/1775990/7109739.doc
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יאללה תנו שמות של חנויות מחשבים באיזור המרכז זולה ;D תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מישהו פה פרסם את האתר JAB-TECH.COM נכנסתי והמחירים היו דיי נמוכים אני כניראה יעשה לי משם הזמנה אם יש אנשים שמעוניינים להזמין איתי ביחד כדי להוריד את המחיר של המשלוח והםמ אזור כפר סבא השרון תרשמו פה בבקשה אני כרגע עומד על 163$ כולל משלוח המשלוח הוא USPS AIRMAIL PARCEL POST והוא מגיע תוך 7-10 ימים לבית הדואר בכפר סבא ואז אלינו לפי מה שהבנתי מהם בקשר למע"מ ומכס, אני יטפל בזה אפשרי לשלוח לי גם הודעה פרטית
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למרות שאין לי ממש הרבה מטבעות באוסף, ורובם מרוסיה יש לי כמה עודפים של מטבעות שאין לי מה לעשות איתם. אני מדבר על מטבעות רוסיים קטנים הנקראים "קופייקה" ו רובלים משנות 70,80,90 וגם 1961 להחלפה חוץ מזה יש 5 סנטים של 91' להחלפה. מישהו שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למרות שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות המשטרה ומערכת בתי המשפט בוזזים את האזרח המסכן תחתמו חברה! תקראו מפרטים שם על הכול... מקווה שהעצומה הזו תצליח
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מעונין לשפר קצת את המחשב שלי, אני צריך כמה חנויות שתמליצו לי עליהם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב לאחר שבזמן כולנו דנו בחנויות קברים והרמאיות הבלתי פוסקות שלהם החלטתי לפתוח תחרות של חנות עשקנית הרמאית ביותר. *שימו לב* יתקבלו חנויות שדורשים מקסימום מחיר על מינימום חלקים ועם פרסומת למפרט שלולא ראיתם אותו הייתם חושבים שזה פנטיום 5 עם ddr-3 ועם nv35. טוב דיברתי מספיקת הנה החנויות שלי(לא צריך לכת רחוק)
-
אחרי חסכון רב של כסף , אני בא לקנות מחשב חדש ופתאום , (יוסי בניון מגיע לשער ...) הדולר עולה ועולה ..... הלך המחשב . איך אני אקנה מחשב בדולר המטורף הזה ??? ומה לאמר על אנשים שקונים דירה ? , שוכרים דירה ??? עצוב . :'(
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ג'ילט ג'ל (ספיד סטיק) לא יודע איך לאיבוד בארון כמעט 40 שקל תאריך אחרון לשימוש 2009\01 מה אתם אומרים אפשר עדיין להשתמש ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מישהו עשה את הבגרות הזאת? איך הלך?? ויש את הפתרונות לבגרות הזאת כבר?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-