עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dovik,

ראיתי שאלה באחד האתרים שטרם אין תשובה עליה.. בחניה ציבורית כל פעם עושים נזקים לרכב מסויים. האם בעל הרכב מבחינה משפטית יכול לשים מצלמת אינפרא-אדום שתצלם קבוע את הרכב? האם הסרט,במידה ותועד מעשה הפגיעה ברכב ע"י פלוני,יכול לשמש כהוכחה במשפט? נ.ב. מחילה על הסטיה מהנושא. עוד שאלה. האם יש המלצות על מצלמת אבטחה מסויימת? עדיף שזה לא יהיה במחיר גבוה מדי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by Tomerico,

הת'ראד שלי נעלם הוא נקרא "מכושפות" מי שזוכר שהגיב בו שיחפש את ההודעות בהודעות שלו... הם לא שם... אני לא מוצא את הת'ראד הזה... ואני גם לא מוצא את ההודעות שלי שכתבתי בת'ראד... (דרך חיפוש הודעות...) אדיטור? מי מחק? זה לא פעם ראשונה שת'ראד שלי או של אחר פשוט נעלם... אולי חשבתם שזה נושא לא מענין?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by neil4,

http://www.notes.co.il/gadi/1712.asp על זה אני מדבר!

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by DXM,

איך אני מתזמן את הכתוביות עם הסרט? הם מגיעות לפני ששומעים. האם יש תוכנה שעושה זאת, כי זה הרבה מאוד עבודה לערוך מחדש בוורד...

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  5. שלום, אני מאוד מעוניין ללמוד בצורה מעמיקה את נושא הרשתות ואני רוצה לקחת קורס באחת המכללות שיש בחיפה. אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by Adva Catav,

שיחקתי במשחק וזכיתי בכסף אבל אני לא יודעת איך מעבירים את הכסף לכרטיס. אשמח לתשובות

7. Started by Yehudaa,

אני רוצה ללמוד את ההתחברות לאינטרנט ורשתות מחשבים על בוריה האם די בהסמכה הזאת ? ומה ההבדל בינה לבין ה mcse ?

8. Started by payback,

מאיפה ניתן להוריד (כמובן שבדרך חוקית ובתשלום)?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  9. :lol: (התמונה מפורום Orphaned land)

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by iakovl,

בקיצור בסופו של דבר קניתי 3 פלאפונים בשבילי נוקיה 3100 (מה לעשות אני חסיד של נוקיה) ואמא וסבתא לקחו סמסונג 655 אני הייתי רוצה עזרה בלמצוא אתרים שעוסקים בHACKים למיניהם, הורדות חינם, ודברים דומים.... אני אשמח לעזרה ודעות על המכשירים מחברי הפורום

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  11. האם קיים אתר פופלרי כמו בפייסבוק בסין שאפשר לפתוח בו עמוד כמו עמוד בפייסבוק?, אני יודע שקיים משהו שנקרא RenRen אבל לא הצלחתי להרשם לשם , משומה נראה לי בגלל שלא הכנתי את השם שלי בסינית?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  12. Started by e.t,

(לא, אני לא מחפש לקנות) אם יש בחור כזה - אשמח לשמוע ממנו.

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  13. כאחד משאר דיוני הHype של המטריקס (כן כן ... כמו שאודי אוהב ) כאן יש כפי שפורסם במס' אתרים מדריך איך להכנס לחלק נסתם באתר של המטריקס ושם ניתן להקיש קודים (גם כלולים במסמך) בבינארית ובהקסדצימלי. יש דברים נחמדים כמו לראות את הנבוחדנצר מבפנים בתלת מימד וכמה תמונות מעניינות Enjoy (להורדת המדריך כמסמך WORD ע"י http://www.tech-critic.com לחצו על ה ENJOY למעלה)

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  14. לוח אם ללא מאוורר. יכול להיות גם סלרון.

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by duk4u,

Just when you think you have seen it all, along comes a dance team like this one . He's 25 and his partner , well........... she is 84 and the music is good too! http://www.youtube.com/watch?v=bKRZv6NGjdc

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. שלומות, מחר מבחן ראשון בסמסטר ב' אשר בא עלינו לרעה לא מכבר במתמטיקה 5 יחידות כיתה י"א ותקוע אנוכי בתרגיל אשר המורה הגדיר כ"חשוב מאוד" לקראת ההתכוננות למבחן: 59) נתונה הפונקציה: y = mx^2 - (2m+2)x + m+3 א. מצא לאילו ערכי M הפונקציה היא פרבולה שהקודקוד שלה נמצא ברביע הרביעי של מערכת הצירים(רביע רביעי: x > 0, y < 0) ב. האם מבין הפרבולות שמקיימות את התנאי של סעיף א' ישנה פרבולה שחותכת את ציר הX משני צידי הראשית? נמק. הנה מה שניסיתי לעשות... הצבתי במקום X קודקוד את b-/2a(מינוס b חלקי פעמיים a) ובמקום y קודקוד את 4c/a- (מינוס ארבעה c חלקי a) ועשיתי ביניהם מערכת "וגם". הפיתרון של x קודקוד יצא לי: -1<m<0 הפיתרון של y קודקוד יצא לי: m < 0 או m …

17. Started by !_Evil_!,

Video Kill The Radio Star Is In My mind In My heart זה הפזמון נדמה לי בסרט נגן החתונות שכרגע נגמר בערוץ 11 בסיום הסרט

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  18. תא המעצר שימו לב לחור למטה מצד שמאל שהם כירסמו עכשיו הם בבית ואין לי מושג מה הם עושים http://img284.imageshack.us/my.php?image=dsc025560tz.jpg

19. Started by AlonAviram,

סתם חשבתי לעצמי איך עובד המחשב, מה עושה כל חלק, איך החלק עובד? איך חיבור של כל המעבד, הכטיס מסך וכל החלקים יוצרים תמונה על המסך, וכו'.. מי שיכול להסביר לי איך המחשב עובד אני יודה לו מאוד זה ממש מעניין אותי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  20. שלום לכולם. התחלתי לכתוב מדריך בכל מה שקשור למחשבים. המדריך הוא חופשי ומיועד לכולם מה שבעצם אני מנסה להגיד זה שהמדריך יהיה כמו ויקיפדיה רק שהוא יהיה ויראלי ויעבור מאדם לאדם וכל אחד יוסיף משהו אחר שאין במדריך. למדריך אין שום קשר לתתחרות המדריכים שמתקיימת עכשיו. המטרה ליצור ספר אחד ענקי של כל התקלות והפתרונות או כל נושא אחר. מי שמעוניין לעזור ולהגדיש מזמנו בהכנת מדריך קטן יתקבל בברכה סה"כ מה שאתם צריכים לעשות זה לכתוב ב WORD את המדריך שלכם ולהמתין כמה ימים עד שאני יסיים את שלי . ברגע שאני מסיים אני מעלה אותו ל HOTFILE ושולח לכם לינק להורדה של הקובץ .אחד PDF ואחד WORD . לאחר שתקראו ותראו מה חסר תוסיפי את שלכם וכך הלאה. בצורה הזאת נגרום לקהילת המחשבים בישראל להשכיל ולהבין יות…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by EasyPooper,

חשבתי לי למה שלא נתחלק בקאברים יפים של שירים? למה? כי זה פאדיחות לשמוע את BARBIE GIRL המקורי... אז הנה נתחיל- WHEREVER WHENEVER גירסאת המטאל, יצא נחמד תקשיבו למילים וכמובן BARBIE GIRL והנה יצירה של גאון בן המאות הקודמות מנוגנת ע"י גאונים בני ימינו

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by ORBIT,

כנסו לקישור הזה http://www.israel-vs-palestine.com/gz/ והצביעו בעד ישראל - להקליק על הדגל שלנו ולאשר את ההצבעה ע"י הכנסת קוד שיופיע. מתוך אימייל שקיבלתי קדימה! לא להתעצל - כל קול משפיע.

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by Guardian Spirit,

אני מחזיק בהוכחה לכך שגלישה בזמן קיימת וזה כבר אינו מדע בדיוני בלבד. מה שכן מעניין אותי באיזו טכנולוגיה הבחור השתמש לתקשר איתנו בתקופה ההיא..

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  24. יאללה תנו שמות של חנויות מחשבים באיזור המרכז זולה ;D תודה ;D

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by Lumber_Jack Jim,

לאלו מכם שמכירים את האתר: האם הוא שולח לארץ? ואם כן האם צריך Pay Pal? האם המדבקות עשויות מנייר פשוט או שמדובר על מדבקות איכותיות כמו שיש על מארזים?(מדבקות ומעליהם שכבת פלסטיק/סיליקון עבה וחלקה). האם אתם מרוצים מאיכות המדבקות? וכמה זמן לקח להם להגיע לארץ?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים