עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by surfface,

הקמתי פורום מה דעתכם עליו http://fasthelp.up.co.il/

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  2. מחר אני הולך לנסות להתקבל לתמיכה טכנית אז אמרו לי לבוא לאיזשהם מבחנים אז מבין האנשים שמכירים את העסק , מה הולך להיות שם.?? ד"א זה לאינטרנט זהב

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by Guardian Spirit,

אני מחזיק בהוכחה לכך שגלישה בזמן קיימת וזה כבר אינו מדע בדיוני בלבד. מה שכן מעניין אותי באיזו טכנולוגיה הבחור השתמש לתקשר איתנו בתקופה ההיא..

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by pringles,

עברתי היום תאוריה מפעם ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לזה 3 חודשים בגלל השביתה הזאת בעעעעעעעעעעע אני מאושר שבוע הבא טסט ואז רשיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by uzi_sch,

קלטו קטע:

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  6. נפלו עלי שבועיים במקסיקו (איי איי איי) בסוף ספטמבר.. אני לא ממש מכיר את מקסיקו או מקומות טובים לבקר בהם, ולכן אני אשמח לשמוע המלצות אני מעדיף נופים על בטן-גב, ולא ממש רוצה להוציא יותר מדי על הסיפור הזה (זה שבועיים באמצע טיול אחר) אז מי שיכול לעזור - אני רושם נ.ב. האם חובה לקחת מלרון איתי או שחיסונים רגילים מספיקים?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם ראיתי היום את הסרט no country for an old man שקיבל ציונים שהיו מביישים את הסנדק ווואלה לא הבנתי מה רוצים ממני??? אמנם עשוי היטב!!!! ולא הבנתי תסוף

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by Access Denied,

היא הייתה אחת הקלות לדעתי כי אפשר היה לנחש את המילה דיי בקלות. התשובה היתה משלוח מנות פתרונות לחידה עצמה 1. באטמן 2. אמולציה 3. 4. אסקייפ 5. שדרוג 6. מלחמת הכוכבים 7. חומרה 8. 9. קוויאר 10. פיפא מנגר את כל השאר ואת הריקים לא ניסיתי או לא הצלחתי. אבל זה לא היו דרושים כדי לנחש את התשובה.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  9. סרטים מצחיקים! המרתי ל 3GP כדי שכולם יוכלו להנות! http://www.upfree.net/2710632 http://www.upfree.net/7311095 http://www.upfree.net/5251172 תהנו ;D

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  10. שלום, אני התחלתי קורס פסיכומטרי בלחמן לפני כמה שבועות כדי לגשת למועד אפריל 11 קצת לפני תחילת הקורס הגשתי בקשה להקלות וקיבלתי שאלון מוגדל,5 דקות הפסקה בין פרק לפרק (פשוט הפסקה אסור לי להמשיך לפטור את הבחינה), ובחינה עם מספר תלמידים מצומצם.. כבר נירשמתי למועד אפריל 11 אבל אז נאמר לי שהבחינה של המותאמים היא במאי... מישהו מכיר את גם כן נבחן כמותאם אם אותם הקלות ? ומישהו יודע אם המועד משתנה אוטומטית למאי 11 כלומר כאשר המרכז הארצי רואה שהוא אישר לי הקלות מסוימיות הוא מעביר אותי למועד מאי אוטומטית או שאני זה שצריך לבקש להרשם למאי 11?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by gkman,

היי. אני נמצא כרגע על הטלפון עם הצבא כבר שעה. ובזמן שאני יושב וממתין לנציג אני תוהה לעצמי אם עולה לי כסף כל זמן ההמתנה הזה. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by udicol,

http://www.beshock.com/

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  13. שלום רב לכל בעלי נוקיה 6600. יש לי שאלה מה אני רואה בתמונה כדי לנסות לעזור לחבר בחו"ל עם תקלה במכשיר. אני צריך לדעת מה אומר כל פרט בתמונה. סוללה מיקום כריטס SIM מיקום כרטיס זכרון מיקום ועוד מה שאתם רואים ואני פיספסתי תודה L.A [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  14. אני צריך לדעת כמה דברים שאני לא מוצא באינטרנט כמו מיקום גאוגארפי? אקלים אופייני? אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  15. למה יש דרגות בפורום נגיד היום נעשיתי zone freak,זה לא נותן כלום . זה אותם ההרשאות שיש למשתמש שנרשם רק אתמול אני מבין ש-754 הודעות זה לא הרבה ואפילו קצת אבל זה לא משנה בעצם הדירוג סתם בשביל המראה?

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by payback,

מאיפה ניתן להוריד (כמובן שבדרך חוקית ובתשלום)?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  17. יש אתר שיש בו רשימת סרטי DVD חדשים שיצאו?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  18. שלום, לידיעתכם , ישנם שני ייצוגיות נגד HOT , אחת בתוקף ואחת עתידה להיכנס עכשיו לתוקף , זאת שבתוקף כבר: http://cafe.themarker.com/topic/2189173/ פשוט לפנות ולקבל את זה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689915 עוד לא בתוקף , מהירות אינטרנט כפולה חינם למשך שלושה חודשים . דיברתי איתם היום והם טוענים שיתקשרו לאחר החג להודיע ללקוחות על המבצע. - אולי צדיק בסדום. תהנו.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by mrdjmo,

שלום רב אני מורה למחשבים בבית ספר בדרום , כל הזמן היה מופיע אצלי בגוגל בצד "חיפוש מתקדם" כרגע נעלם , עברתי לגוגל כרום גם איננו ! אני לא יודע אם גוגל בכלל הורידה את ההטבה הזאת מהאתר שלה! איך אפשר להחזיר אופציה זו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by golla,

או.קיי אני לא סגור בכלל שאלה סוגי תשלומים, נרשמתי לאיזה אתר וב- Payment info הוא מבקש ממני לבחור בין: 1. Webmoney R 2. Webmoney Z 3. Payoneer לגבי ה-R ו- Z הבנתי ש- webmoney r זאת מעין המרה לכסף רוסי ו-Z זה לדולרים לגבי payoneer אנ מבין שזה כאילו שירות תשלום \ גייב שונה... בעצם webmoney R\Z ZV שירות של אתר מסויים אחד ו- payoneer זה דוג אחר ? בבקשה רק ממישהו שיודע, אם אפשר להסביר לי יותר מה עדיף ועוד קצת מידע על זה. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  21. Started by Bessmertniy,

חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .

22. Started by Burned,

יש לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אודה לכם את תרשמו את הדרך שלושה כוחות שווים פועלים באותה הנקודה. הזוית בין הראשון לשני שווה לזוית בין השני לשלישי. הוקטור השקול שווה לפעם וחצי כל אחד מהם. מהי הזוית ביניהם?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  23. קיבלתי את זה עכשיו במייל: זה מה שנותן לנו חוק הספאם? אימיילים מבלבלים שנותנים למפרסם את האפשרות לטעון בזמן התביעה "אמרנו לו להגיב עם המילה"הסרה" ולא "הסרה " לכן הלקוח לא הוסר מרשימת התפוצה. הרי המייל הנ"ל אומר בברור "אם ברצונכם להמשיך ולקבל מאיתנו דיוור אנא הגיבו למייל זה" ויחד עם זאת "במידה ואינם מעוניינים נא להגיב עם המילה "הסרה" " :

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  24. במכשיר יש 2 סוללות ניקל קדמיום aa הערכה שלי שהסוללות ניקל קדמיום התבלו וכנראה גם המטען הפנימי מפני שחיברתי וולטמטר לקוטבי הסוללות בזמן שהמכונה מחוברת לחשמל הביתי ולא הצלחתי למדוד שום מתח. בכוונתי לנסות לעקוף את הבעיה באמצעות ניתוק הסוללות וחיבור טרנספורמטור שנותן 3וולט בדומה למה שנותנות הסוללות. יעבוד לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by GOVNER_T.S.Y,

הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים