עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by משתמש כבד,

אני מחפש שירים כמו של ENIGMA ובוב מרלי וכאלה שירים של סטלה ולפתוח את הבוקר בכיף. מישהו מכיר עוד זמרים/להקות עם סגנון מוזיקה כזה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yuvalkob,

אהלן חבר'ה אני וחברים שלי עשינו סרט לשיעור אנגלית (פרסומת לדיאטה חדשנית-הרעב את עצמך במשך 3 ימים :asthanos:) בכל מקרה אני צריך שירים לרקע- כמו בתוכניות ספורט המוזיקה הקופצנית אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. אני צריך רק את שמות השירים המון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככה לחבר שלי נגמר המלווה ביום שלישי הקרוב.. אז לקראת הנביעה הצפוייה.. חשבתי להכין דיסק עם שירים מתאימים.. אני מאמין שעל השירי היפ הופ מחתרת האלה שנמצאים במחשקים כמו NfS יעשו את העבודה.. בתודה מראש, דור

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Guy King,

קלילים כאלו, כמו למשל: Life is a Flower I Believe I can Fly Free Life תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by 00000,

סטייל rammstein - Amerika או depeche mode - Enjoy the silence... מכירים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

http://www.shox.co.il/uf/287/536/Morush.html http://www.shox.co.il/uf/202/978/yulyulit.html איך קוראים לשירים האלו PLZ כבר חצי שנה אני מחפש אותם! ! !

7. כמו: Skazi - Hit N' Run, Infected Mushroom - Becoming Insane. נראה לי שאלה השתיים שאני מכיר - טראנסים עם lyrics. מישהו יכול להמליץ לי על עוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שלום כולם. תישמעו ליפני כמה ימים חיפשתי שירים חדשים שיצאו [infected,skazi וכאלה] כשאשר הורדתי כמה שירים שמתי לב שהיה לי שיר ברשימה בשם AudioSlave-Out Of Exile יש התאהבתי בזאנר ומיהרתי להוריד את האלבום והוא פשוט שולט! [נמאס כבר מטראנס :-\] אז מישהו יכול להמליץ לי משהו בסיגנון של AudioSlave. תודה!

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by night-fire,

שלום, מישהו פה יכול להמליץ על שירים\להקות בסגננון של השירים של Breaking Benjamin (diary of jane) תודה רבה :]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. ממש אהבתי את האלבום. תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  11. בעיקרון אני מחפש שירים שקטים כמו השיר שציינתי בכותרת, בסגנון דומה. אם יש לכם המלצות אז בבקשה תרשמו ואני אבדוק אותם. תודה

12. Started by cleric,

אהלן, אני מחפש שירים בסגנון euro dance מקפיץ כמו: Basshunter - Now Youre Gone Darude - Sandstrom Groove Coverage - Poison (זה לפלייליסט של אימון כלשהו אז חשוב שזה יהיה מקפיץ ו"עצבני")

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by תחמן מתימן,

משהו בסגנון של Dont Cha

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by BetZeFer,

כמו alphaville ו Europe

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. אשמח להמלצות שלכם! תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

מחפש שירים בסגנון של MIKA אנא עזרו

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  18. אני מחפש שירים דומים במילים לשיר שהזכרתי בכותרת. אם מישהו מכיר אז אשמח לקבל שמות . תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. מישהו יודע איפה ניתן להוריד את השירים של "קוקו" מהתוכנית???? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי שלום לא ממזמן התחלתי לאהוב את הלקה, ואני מחפש שירים נחמדים שלהם שאתם אוהבים, מי שמכיר שירים נחמדים שלהם, אשמח מאוד אם הוא ירשום כאן. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש שירים ממריצים, סטייל Infected mushroom או כל סגנון אחר. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום רב! לפני שחודשיים נמחק לי הכונן ע שיריי האהובים ואיתו גם כל המוסיקה האלקטרונית שהייתה לי.. הייתי מאוד רוצה שתעדכנו אותי בשירים שהולכים עכשיו בדיסקוטקים (אתמול שמעתי כמה טובים , אבל אין לי את השם שלהם..) הם לא חייבים להיות הכי חדשים, העיקר שיהיו טובים וחזקים (לא כל כך הסטייל של אינפקטד) ד"א שמעתי שיר שהולך ככה: ......................... till i get i get my satisfaction מישהו מכיר? ושוב תודה!!!

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת, אני מחפש שירים בנושא חיילים, משהו בסגנון Brothers in Arms של Dire Straits. יש עדיפות לשירים באנגלית. לדוברי רוסית: גם שירים ברוסית יתקבלו בברכה, נוסח Любэ או Война של Фактор 2. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by achiya1,

ראיתי ת'קטע הבא http://www.youtube.com/watch?v=QKj8q6f4liQ והושפעתי אני מחזיק בלוג'יטק X540 שזה בטח לא כמו בוידאו אבל זה עושה קצת בומים הצעות חבריה?

• 57 תגובות
    • 12.2k צפיות
  25. Started by Rinkadink,

אני לא ממש יודע מה הג'נר של זה אבל זה בסיגנון של הפתיחה של היו זמנים במקסיקו (הסרט) סיגנון כזה של גיטרה מקסיקנית. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.