כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היי אני שמעתי שיר שהוא די ישן ברדיו אבל אני חייב לדעת את השם שלו לצערי השיר לא ניתן לכתיבה בגוגל כי אני מקבל תוצאות שלו עוזרות לי השיר הולך ככה Here we go again cowa cowa cowa cowa banga משהו כזה. (זה הפיזמון) זה כל מה שאני זוכר מהשיר. מקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את השם שלו
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הפזמון "...........נגה וצדק................." מי שיש לו שמץ של המבצע ושם השיר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש שיר לטיני כזה משהו בשם obsession. נשמע כמו שיר אהבה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש שיר מניד פור ספיד אנדרגראונד שמאוד אהבתי ואני שכחתי איך קוראים לו... אני זוכר בטוח שני מילים מהשיר שאני דיי בטחו שהם היו בפזמון - broken promises איך קוראים לשיר? תודה מראש slim_shady
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב! יש שיר מאוד מפורסם שמתנגן מדי פעם ברדיו של ויטני יוסטון משהו עם LOVE אני חושב שזה השיר הכי מפורסם שלה. תדה עריכה: מצאתי זה זה i will always love you:
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
תפוז\פליקס של איי הנאפה... בפירסומת יש קטע של מוזיקה, זה לקוח מאיזה טראק או משהו או שזה משהו מקורי? מישהו יודע מי המבצע? http://www.flix.co.il/tapuz/deep/showVideo.asp?m=1586104
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
אז זה הולך ככה כבר שכמעט שבועיים אני מנסה למצוא שם של שיר מסויים שהיה בפירסומת בטלויזה אז הפרסומת הולכת ככה.. יש כזה גבר ואישה שלוקחים קפה ממדף בסופר כל אחד בצד אחר ואז הגבר לקח צינצנת וראה את הפנים של האישה ואז הוא כזה נסחף בשביל לראות את כולה הוא קנה איזה 2000 קפה כאילו הוריד אותם מהמדף בשביל לראות אותה.. והשורה היחידה שנאמרת בשיר ששומעים שם או שאני קלטתי זה wana be a bad man למישהו יש מוסג איך קוראים לשיר.. ודרך אאגב גוגל קצת יותר מדי טובים בחיפוש שלהם הקלדתי בחיפוש את השורה מצא לי כמעט 100 דפים!! תודה לכל מי שיעזור!!
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
השיר שניאו שומע כשהוא מקבל את ההודעה במחשב "Wake up neo..." תמונה מהסצינה למי שלא הבין: תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום,יש את הפרק Butters its me ! ,אז יש את הקטע שאבא של בטרס הולך למכון כושר ואז יש שם שיר כזה שהולך בערך ככה: your love your getting high לה לה שיר מפורסם יחסית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שמעתי עכשיו שיר ברדיו, ואני חייב אותו להיום דחוף בשביל הפתעה שאני עושה לחברה שלי... אני יגיד רק אך הפיזמון הולך, כי יותר מיזה אני לא זוכר אז ככה YOU BEUTIFUL, YOU BEUTIFUL, IT'S TRUE..... בעעעעעעעע מקווה שהבנתם ! אני חייב את השם של השיר בבקשה.... תודה מראש ברק
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אין טעם בתר'ד ההוא שאף אחד לא מגיב אז אני רושם פה. I travel the world in the seven size every one looking for something someone want to be on you..... :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
זה הולך ככה וזה לא של פוינט סיסטרס Tonight's the night we're gonna make it happen Tonight we'll put all other things aside Give in this time and show me some affection We're goin' for those pleasures in the night I want to love you, feel you Wrap myself around you I want to squeeze you, please you I just can't get enough And if you move real slow I'll let it go I'm so excited, and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it I'm so excited, and I just can't hide it And I know, I know, I know, I know I know I want you We shouldn't even think about tomorrow Sweet memories will last a long, long time We'll have a good time, baby, don't you worry And i…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שמעתי אותו בלילה שבין יום שישי לשבת ב100FM שיר דאנס קצבי ששרה אותו בחורה.. הולך בערך ככה a ma cito eto נשמע כמו ספרדית או פורטוגזית.. מישהו?? חפרתי כבר את כל האתר של 100FM וכל הפלייליסטים האחרונים של הדאנס
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חחחחחחחחחח קצת מצחיק אבל שלום לכולם ...לפני איזה שנה וחצי ככה היה מין סרטון פרסומת שמצולם באנגליה או באוסטרליה של כמה חברה שנוסעים במכונית אחד מהם לא חגור ואז עושים תאונה וזה שהיה לא חגור עף שם והורג שניים ופוצע אחת ...עכשיו היה שם שיר יפה שנראה לי עשו לו חידוש לשיר של דיוויד בואי אני חושב מישהו אולי יכול לעזור מי הלהקה או המבצע נראה לי קוראים לשיר body to body תודה לכל התותחים והעוזרים למינייהם......
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש שם שיר רוק\פופ (מתי ששרה קונור בבאר), זה השיר היחידי שהוא לא סינטיסייזר או כלים מוזרים כמו בכל הסרט. מישהו יודע מה שם השיר ומי הלהקה\סולנית?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בגרסא האנגלית זה I like to move it... אני מחפש את השיר בגרסא העיברית "להזיז את הטוסיק"... מי שיכול להשיג אותו או שיש לו אותו מוזמן להתחבר אליי לאיסקיו 276952220 אא למסנג'ר msidis@msn.com... אפשר לשלוח לי את זה גם באימייל msidis@walla.co.il... תודה אנשים, ניאו
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? כמו שהכותרת אומרת אני מחפש עוד שיר... הוא לקוח מתוך הסרט Tokyo Drift אבל הוא לא מצויין באלבום הSoundtrack של הסרט... בתחילת השיר יש כמה באסים נקיים בלי שום צליל ואז ראפר אומר איזה משפט ואז יש שריקות כאלה... כמו תמיד זה לא נשמע כל כך מדויק אבל אני אשמח לעזרה מכם... תודה לכל מי שעוזר ויום טוב, מתן
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השיר שנוגן בסוף הסרט, מי שר אותו? אני לא יתנגד לכל הזמרים/להקות ששרו בסרט
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקליפ בשדות. נראה לי שהשיר בספרדית או משהו דומה (של המקסיקנים),. באמצע השיר קופץ אחד מכוער רצח עם צמות ומקל, שר על הפנים... קיצר שיר מצחיק יש אותו לפעמים ב YTV. :
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום אני זקוק בבקשה לעזרה בחיפוש שיר ספציפי שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה בעברית שאני חושב שהשם שלו ניקרא "מאוהבת". יש לו לחן כמו בגירסה הלועזית ורציתי לדעת אם מישהו יכול לדעת לפי הלחן של השיר העברי להגיד לי את השם של הגירסה הלועזית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שכבר הבנתם, אני מחפש שיר עם משמעות בנאגלית. האמת שהשיר הוא בשביל איזה "פרוייקט" נחמד שהמורה לאנגלית ביקש להגיש לו . לא משהו רציני... צריך לקחת שיר , לתרגם אותו ואז לרשום איזה כמה עמודים על מה הכותב התכוון ומאיפה הוא לקח את ההשראה וכו... אז אם יש לכם איזה שיר מומלץ, אשמח לקבל את שמו. וסתם ככה זה יכול להיות דיון נחמד בלי קשר לעבודה שלי
-
- 39 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
יש שיר יחסית חדש והזמר כל הזמן אומר משהו כזה: ביג ציצי ,רציני ככה זה נשמע!,בבקשה תעזרו עריכה: מצאתי בסוף זה בכלל Big city life Mattafix
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש שיר פופ וזה מתחיל משהו ככה Iknow you think that istay love itell you that ואז היא אומרת משהו by srounded קיצר מי שיודע שיעזור
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-