כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
אין טעם בתר'ד ההוא שאף אחד לא מגיב אז אני רושם פה. I travel the world in the seven size every one looking for something someone want to be on you..... :s05: תודה
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
זה הולך ככה וזה לא של פוינט סיסטרס Tonight's the night we're gonna make it happen Tonight we'll put all other things aside Give in this time and show me some affection We're goin' for those pleasures in the night I want to love you, feel you Wrap myself around you I want to squeeze you, please you I just can't get enough And if you move real slow I'll let it go I'm so excited, and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it I'm so excited, and I just can't hide it And I know, I know, I know, I know I know I want you We shouldn't even think about tomorrow Sweet memories will last a long, long time We'll have a good time, baby, don't you worry And i…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שמעתי אותו בלילה שבין יום שישי לשבת ב100FM שיר דאנס קצבי ששרה אותו בחורה.. הולך בערך ככה a ma cito eto נשמע כמו ספרדית או פורטוגזית.. מישהו?? חפרתי כבר את כל האתר של 100FM וכל הפלייליסטים האחרונים של הדאנס
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חחחחחחחחחח קצת מצחיק אבל שלום לכולם ...לפני איזה שנה וחצי ככה היה מין סרטון פרסומת שמצולם באנגליה או באוסטרליה של כמה חברה שנוסעים במכונית אחד מהם לא חגור ואז עושים תאונה וזה שהיה לא חגור עף שם והורג שניים ופוצע אחת ...עכשיו היה שם שיר יפה שנראה לי עשו לו חידוש לשיר של דיוויד בואי אני חושב מישהו אולי יכול לעזור מי הלהקה או המבצע נראה לי קוראים לשיר body to body תודה לכל התותחים והעוזרים למינייהם......
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש שם שיר רוק\פופ (מתי ששרה קונור בבאר), זה השיר היחידי שהוא לא סינטיסייזר או כלים מוזרים כמו בכל הסרט. מישהו יודע מה שם השיר ומי הלהקה\סולנית?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בגרסא האנגלית זה I like to move it... אני מחפש את השיר בגרסא העיברית "להזיז את הטוסיק"... מי שיכול להשיג אותו או שיש לו אותו מוזמן להתחבר אליי לאיסקיו 276952220 אא למסנג'ר msidis@msn.com... אפשר לשלוח לי את זה גם באימייל msidis@walla.co.il... תודה אנשים, ניאו
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? כמו שהכותרת אומרת אני מחפש עוד שיר... הוא לקוח מתוך הסרט Tokyo Drift אבל הוא לא מצויין באלבום הSoundtrack של הסרט... בתחילת השיר יש כמה באסים נקיים בלי שום צליל ואז ראפר אומר איזה משפט ואז יש שריקות כאלה... כמו תמיד זה לא נשמע כל כך מדויק אבל אני אשמח לעזרה מכם... תודה לכל מי שעוזר ויום טוב, מתן
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השיר שנוגן בסוף הסרט, מי שר אותו? אני לא יתנגד לכל הזמרים/להקות ששרו בסרט
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקליפ בשדות. נראה לי שהשיר בספרדית או משהו דומה (של המקסיקנים),. באמצע השיר קופץ אחד מכוער רצח עם צמות ומקל, שר על הפנים... קיצר שיר מצחיק יש אותו לפעמים ב YTV. :
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום אני זקוק בבקשה לעזרה בחיפוש שיר ספציפי שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה בעברית שאני חושב שהשם שלו ניקרא "מאוהבת". יש לו לחן כמו בגירסה הלועזית ורציתי לדעת אם מישהו יכול לדעת לפי הלחן של השיר העברי להגיד לי את השם של הגירסה הלועזית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שכבר הבנתם, אני מחפש שיר עם משמעות בנאגלית. האמת שהשיר הוא בשביל איזה "פרוייקט" נחמד שהמורה לאנגלית ביקש להגיש לו . לא משהו רציני... צריך לקחת שיר , לתרגם אותו ואז לרשום איזה כמה עמודים על מה הכותב התכוון ומאיפה הוא לקח את ההשראה וכו... אז אם יש לכם איזה שיר מומלץ, אשמח לקבל את שמו. וסתם ככה זה יכול להיות דיון נחמד בלי קשר לעבודה שלי
-
- 39 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
יש שיר יחסית חדש והזמר כל הזמן אומר משהו כזה: ביג ציצי ,רציני ככה זה נשמע!,בבקשה תעזרו עריכה: מצאתי בסוף זה בכלל Big city life Mattafix
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש שיר פופ וזה מתחיל משהו ככה Iknow you think that istay love itell you that ואז היא אומרת משהו by srounded קיצר מי שיודע שיעזור
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום יש שיר מפורסם בצרפתית וזה הולך ככה: אלה אלה לולו אלה אלה. משהו כזה חחח
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
מהסרטון מכות הזה http://www.yikers.com/video_collection_of_kimbos_knockouts.html תוTה
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שיר ראפ משהו כזה: Pumpin like a star pumpin like a ster
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני מחפש שיר שהוא מוכר שמים אותו בחתונות וכו' אני לא יודע איך קוראים לשיר אבל המילים הם ככה(סליחה עם אני כותב את זה לא טוב כי אני פשוט לא הבנתי ממש את המילים): אמלו,אמלו בדולה אמלו אוליווה...... זה שיר משהו כזה אני צריך את השיר הזה תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , מדי פעם אני שומע את השיר הזה..אבל אני לא מצליח לגלות את שמו. הוא היה ב"שעת שיא 2" אם אני לא טועה, וקטע מהפזמון: Freeze! don't stop!" come on let's make it hot..." והוא חוזר... מישהו אולי מכיר את השם של השיר?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב! לפני כמה זמן שודרה התוכנית של אדיר מילר (לקט) ושם היה סירטון של אדיר ואפרת בוימולד(או איך שקוראים לה.. בקיצור חברה של יהודה לוי). אדיר מילר משחק שם את רפי גינת וסירטון הולך מהסוף להתחלה. יש שם שיר רקע מגניב משהו כזה : just nineteen... מישהו מכיר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
אני מחפש את השם של השיר שהיה בסוף הסרט השני נראה לי... כאשר היה את המלך האכזרי הזה ששלח את הבן שלו פארמיר שהוא אף פעם לא אהב לקרב כי הוא חשב שהוא אף פעם לא ישתווה לאח הגדול שלו בורימיר ואז יש את הקטע שבזמן המלחמה המלך יושב ואוכל לו ארוחה והוא כולו בגועל כזה אוכל ופיפין שר לו שיר עצוב כזה... אני מחפש את השיר הזה אבל עם הביצוע של פיפין.. ולא של מישהו אחר. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל תנסו בבקשה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השיר הרגוע שבו היא שרה כזה NUCK NUCK ANY MORE או משהו כזה מישהו יודע אולי?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
משהו כזה סוואתמה לי לה לי.....אסוווווותמה חחח תודה
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך קוראים לשיר? וסליחה עם הקללות בנושא של ההודעה תודה