עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by jeger01,

חברים, אני פותר תרגילים מהמיקודת ונתקלתי בסעיף בהסתברות שכבר חצי שעה אני יושב עליו ולא מגיע לפיתרון (3/23) בבי"ס תיכון מסוים ניגשו כל תלמידי שכבת י"א לבחינת הבגרות בלשון. 24% מתלמידי השכבה לומדים בתנאי פנימייה. אם בחרים באקראי תלמיד מהשכבה,ההסתברות שהוא הצליח בבחינה בלשון היא 0.7 . ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם איננו לומד בתנאי פנימייה גדולה פי 1.5 מן ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם לומד בתנאי פנימייה השאלה היא: ידוע שבשכבת י"א באותו בית ספר לומדים 100 תלמידים. בוחרים בזה אחר זה שלושה תלמידים מבין תלמידי השכבה הלומדים בפנימייה. מה ההתסברות ששני התלמידים הראשונים שנבחרו הצליחו בבחינה בלשון והתלמיד השלישי נכשל בה? תודה ל…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yoni_h,

תקשיבו, הגדרה מס' 1 בלתי ניתנת לפיצוח! רק אות אחד נמצאת בכל המשפט הארוך הזה ויש מיליון משחקי תפקידים/יריות, איך אני אמור לדעת מה זה. ומה זה לעזאזל לדמיין יוד??? יוד?! זה לא המשחה הזאת?! מה הקשרר יש לי כיוון עם המשחק תפקידים אבל זה לא עוזר לי..

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. לצורך העניין , יש לנו פרה . לפרה , לצורך העניין , יש 4 רגליים , אחרת , היא לא ממש הייתה פרה , או שהיא הייתה נופלת על הצד . עכשיו , הפרה מתייחסת לרגליה כאל משהו מובן מעליו , כי זה שם , ועומדים על זה , והולכים עם זה . השאלה היא , האם הפרה מבינה / מודעת לכך , שיש לה 2 רגליים אחוריות ?! לדוגמא , עכשיו הסתכלתי אחורנית , ולא ראיתי את רגלי . ראיתי את הצד האחורי שלהן . זה אומר שאין לי רגליים אחוריות , אבל גם אין לי רגליים קדמיות . אני יכול לטעון שאני פרה בהכחשה ? האם מישהו נתקל ברשת במחקר דומה ?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3C1917C1237E022D

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. Started by benx,

אני מדבר על שירים בסגנון של Coldplay - Speed Of Sound או AudioSlave - Be Your Self או טראנס והאוס סנגון של ATB - Long Way Home או שירים של Delerium שירים שפשוט כיף להקשיב להם... תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. Started by T-Flash,

פרסומת חדשה של קוקה-קולה שעשויה בסגנון של משחקי GTA (הכי מזכיר את GTA3). http://www.youtube.com/watch?v=JoMAqh1N29I תהנו!!

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by prince amir,

הייתי רק רוצה להגיד שלמרות KSP חנות די זולה וקונים שם המון, יש להיזהר עם מה שקונים. בניגוד למה שרבים חושבים , KSP כן קונה את מוצריה לבד מחו"ל מספקים שרובם מוכרים את המוצרים ב OEM לרוב וכן גם חלקים מתוקנים מחדש , מה שאין חוק שאוסר בארץ. המון תלונות קיבלתי מחברים על כך שמוצרים כגון מעבדים וכן שעבדו, נגמר האחריות ברגע שעזבו את פתח החנות. למרות שקניתי המון מוצרים מהם ולא היו לי בעיות ודי מרוצה אני מסה"כ של המחיר ליחס המוצר, יש לשים לב 4 פעמים ולבדוק עם לא שווה לקנות מוצר מחנות אחרת גם עם ההפרש הוא בעוד 50 או 100 ש"ח ולקבל אחריות יותר טובה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. Started by timac,

מישהו יודע איך קוראים לשיר בפירסומת של בזק עם ה 5 אגורות? תודה מראש..!!!!!

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by navk2,

כן כן, יש דבר כזה מסיבה בלי ערסים ומוזיקת בום בום, ואני אוהב את זה. אז אם מישהו מכיר שייתן שמות... למי שלא יודע שירים של מסיבות רוק כמו THANKS FOR THE MEMORY של פול אאוט בוי, כמו אמריקן אידיוט של גרין דיי, כמו SCOTTY DOESN'T KNOW... שירי רוק שאפשר להיתשגע בהם.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לאתר חנות (בארץ או במקום אמין בחו"ל) שמוכרת בובות "פרבי". מישהו מכיר אתרים כאלה? בתודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 8.3k צפיות
  12. אני יודע שיש פורומים של רכבים אבל אין לי כוח לפתוח יוזר (אז אל תפנו אותי לשם) אם למישהו יש תשובה משכילה אשמח, כל שאר התגובות לא פה בבקשה.

13. Started by night-fire,

ערוץ 10 ,עכשיו שמתי לב לזה. היה מקודם מטאליקה -זה מה שהדליק אותי חשבתי שמשדרים איזה הופעה שלהם שלא ראיתי או משהו . בתקציר כתוב גם רד הוט צילי ועוד כמה חברים לא מוכרים נשמע נחמד-שירים הרבה יותר טובים מכוכב נולד. שווה לראות.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by R0ck,

http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3GRSQ53KX2DDK3ATF5QLE5M0S1 תודע.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני מתגייס לקרבי בעוד כמה ימים וצריך לקנות שעון, והבנתי שה-G-SHOCK הכי מומלצים. איזה דגם של ג'ישוק כדאי לקנות? חשבתי על G-9000-3 יש אחד יותר מומלץ? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by BEN-ASBAN,

יש לי שאלה..למה כשמישהו מחפש אותי באיסיקיו ואני מחובר אני מופיע עם סמל כחול כזה ולא ירוק רגיל?.. לא ברשימה שלו בכלל.. כשמישהו עושה חיפוש..כל אחד...אני מופיע שם ב פרח כחול..למה לא בירוק?..

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by pringles,

איפה אפשר לקנות חולצות של להקות מטאל כמו IRON MAIDEN באינטרנט בארץ! או במקרה אחרון איפה יש בנתניה או בסביבה

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. אבטחת הרשת האלחוטית שלכם תגן עליכם מפני שימוש לא מורשה ברשת ואף מגניבת מידע. במדריך זה נלמד מדוע וכיצד עושים זאת לכתבה

19. Started by Wiz01,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, מקווה שהימרתי נכון. השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני מחפש עבודה בתחום המחשבים הכללי. בין אם בתיכנות פשוט, ניהול רשתות או סתם תמיכה טכנית (כשזו האופציה האחרונה). הבעיה מתחילה עכשיו ופה אני צריך את עזרתם.. הידע המועט שצברתי לפני הצבא (קצת מעבר ל-10 יח"ל שלמדתי בתיכון) די נשכח. לכן אני מחפש עבודה שכוללת הכשרה כלשהי, קורס כלשהו...האם מישהו מכיר עבודות כאלו? הדבר הקרוב ביותר שאני מצאתי הוא תמיכה טכנית בחברות האינטרנט השונות, וכמו שציינתי מעל זו האופציה האחרונה- השכר ממש נמוך. טיפה חפרתי, השורה התחתונה היא שלא בראש שלי למלצר עכשיו בשביל לממן את הטיול... אני רוצה לעשות כסף טוב מישיבה מול המחשב. המלצות כלשהן?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היום ראיתי תכתבה בוואלה- http://computers.walla.co.il/?w=/4/980264 בקיצור זה אתר שאולי לא מתאים לכל אחד וכרגע אין בו מיבחר סירטונים גדול כמו באתרי הסירטונים הגדולים אבל הסירטונים באתר באיכות טובה זה האתר- http://stage6.divx.com/ וצריך להוריד תוכנה קטנה (בתוך האתר) כרגע ראיתי את זה- http://stage6.divx.com/members/62909/videos/1771 ואת זה- http://stage6.divx.com/members/71055/videos/4212 ואומנם האיכות של התמונה בנירוונה לא תובה אבל הצליל טוב ואני מקווה שהאתר יתפתח ויהיו בו הרבה קבצים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

לא מצאתי בYNET או MSN אז אני שואל אותכם: יש שביתה מחר?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by YairZ,

http://hwzone.co.il/tech/news/140690 מה אתם אומרים שהסיבה: 1) תקלה ברשת. 2) האקרים. 3) אורנג' ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי ממיר של עידן+ דגם Innova 7002HD. פירמטתי את הדיסק-און-קי כמערכת FAT32. בדיסק און קי אין כלום אבל בכל זאת כשאני מנסה להקליט הוא כותב לי שהדיסק און קי מלא. מה יכולה הבעיה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  24. Started by חן מ,

אהלן אני רוצה לנסוע עם חברים לחול,אחרי שירד לנו הרעיון של הכינרת ושל אילת חשבנו על ברצלונה או על איה נאפה.איפה עדיף?איפה יותר כייף לבני נוער? בברצלונה יש לבני נוער מה לעשות?או שזה יותר מוזיאונים וכו'?יש שם לונפארקים? באיה נאפה אין לי ספק שיש לבני נוער מה לעשות,יש שם בריכה,מסיבות וכו' שמעתי שיש פארק מים באיה נאפה,מישהו יכול להוסיף מידע על הפארק הזה? תודה

• 53 תגובות
    • 6k צפיות
  25. Started by yambtz,

אז ככה, אני תלמיד י"ב, ובגלל שקפצתי כיתה יש לי צו ראשון רק ביום רביעי הזה (!) ככה שיש לי בכיף שנה חופש. אבא שלי גר באילות, הקיבוץ ליד אילת, עם חברה שלו ואחותי (חצי, בת של חברה שלו) והוא הציע רעיון מאוד מעניין, אני אשכור יחידת דיור באילות, אעבוד ואעביר ככה את השנה. לי נשמע רעיון נהדר כי גם אילות וגם אילת זה כיף, יהיה לי שם אוטו, גם ככה חברים שלי מתגייסים, וכי אני אוכל לחסוך כסף לצבא. עכשיו רק בעיה קטנה, למצוא עבודה למישהו יש הצעות איפה לעבוד? איפה צריכים עובדים? עדיף משהו על החוף כמובן, או סתם משהו מעניין. תזרקו הכל, לא משנה מה, נמאס לי מאמא שלי ואחיות שלי, הגיע הזמן לעבור

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים