עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משחק חזק ;D http://www.2people.co.il/downloads/nassaralla/ שיחקתי קצת הגעתי ל 5131 לחצו רווח להחליף נשק

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  2. חבריה, חיפוש מקום חדש! מישהו יכול לעזור לי למצוא מקומות מבודדים\רומנטיים כאלה באזור ראשון לציון\כביש החוף\ת"א וכו'? זקוק לזה בדחיפות להיום בבוקר (יום ו') שאפשר להיות שם בשקט בלי שמכוניות\אנשים יעשו כאב ראש ויפריעו? משהו כמו יערות, פארקים וכו'. שאלה על מקומות פתוחים ולא סגורים כמו מלונות וכו'. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by targil13,

איפה אני רואה מתי יש איזה משחק? איך הולך התשלומים? איך אני יודע באיזה הצטדיון? בחיים לא הייתי והתחלתי להתעניין בנושא

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by shloosh,

היי לכולם. אני בן 24 סטודנט בפתוחה שנה שניה לתקשורת מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. מכייון שאני לא סוגר על המקצוע ולומד אותו בעיקר מתוך עניין בחומר של הקורסים, אני רוצה קצת להיכנס לתחום המחשבים. יש לי ידע בחומרה כולל הרכבה ועבדתי על לינוקס OSX וכל הווינדוסים למיניהן. ודי מעט ידע ברשתות. אני רוצה לחפש כרגע עבודה בתחום התמיכה הטכנית למי שמגיע ללא נסיון ברשתות או הסכמות למיניהן. סביר להניח שבאחת בחברות האינטרנט, חייב להיות באזור רמת גן/ תל אביב/גבעתיים. אני מחפש מקום עם שכר סבבה נגיד 28+ לשעה, ושיאפשר לי ללמוד כמה שיותר נושאים במסגרת העבודה כי אני רוצה בנוסף לתואר להתחיל קורסים של רשתות ואבטחת מידע ואחכ לינוקס או DBA ולהתפתח בכיוון הזה. כרגע התלהבתי יחסית מ012 שלא רק שלומדים ר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום יש לי שאלה אני רוצה לדעת בערך מה המחיר לאיחסון שרת בארצנו הקטנה כלומר יש לי שרת u1 ורציתי לדעת כמה זה עולה להכניס אותו על ה iix ואם יש מגבלות מבחינת כמות העלה הורדה ומהירות שלהם

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. שלום חברים. מדובר על דיסק קשיח של סיגייט "מהסדרה הידועה" ST3500320AS או Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive . לאחר דין ודברים, שלחתי אותו לחו"ל והם שלחו לי חזרה דיסק אחר, שהיה אמור להישלח בחינם, שהרי הוא במסגרת האחריות. בDHL שדרכה נשלח הדיסק לארץ, טוענים שאומנם השליחה חינם, אבל, יש מכס וכל מני מסים (של מע"מ ועוד שאני אל בקיא בהם) שמגיעים עד כדי מעל 100 שקלים. השאלה שלי אליכם, האם מישהו מבין בעניין ואכן זהו המצב, שאני חייב לשלם את המכס במצב של מימוש אחריות (עשיתי כל דבר לפי מה שהם הכתיבו לי כאן אצל היבואן - CRG וההחזרה היתה אכן חינם) ? האם זה נראה לכם הדיוני לשלם מעל 100 ש"ח על דיסק שאולי גם הוא יתברר לתקול, שכן הבעיה ככל הנראה בכל הסדרה הזאת ? בקיצור, לשלם א…

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. שלום. הבנתי שאין תוכנה כזאת, אז אולי יש אתר, שמחלק את המוסיקה לפי מצבי רוח/מקצבים... כלומר רגוע,קצבי וכו'.. לפעמים בבוקר בא לי לשמוע מוסיקה רגועה ואני לא רוצה לשמוע רק אומן אחד, ולקטלג את כל המוסיקה שלי זה קשה... מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sherlock1212,

איך אפשר לבדוק אם יש לי מעבד 64 bit? אני לא ידעתי באיזה פורום לשים...אז בנתיים שמתי פה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by 1,

כידוע, היום יש המון מבצעים לDVD במחירים של בין 300-500 שקל. אנחנו רוצים לקנות DVD אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקחת... לפי מה שהבנתי יש כל מיני אפשרויות בDVD שכדאי לדעת לפני שקונים, כי בכל זאת אני מעוניין בDVD איכותי שיתאים לצרכיי, אפילו אם צריך להשקיע יותר כסף ממה שחשבנו. אז אני צריך את המלצתכם והסברכם לגבי הבדלים בנגני DVD שונים ולגבי המלצה לדגם מסויים. אני רוצה לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב בעיקר, צרובים, ופה ושם להשכיר איזה סרט די וי די...אולי בעתיד אני גם אקנה צורב די וי די.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by jeger01,

חברים, אני פותר תרגילים מהמיקודת ונתקלתי בסעיף בהסתברות שכבר חצי שעה אני יושב עליו ולא מגיע לפיתרון (3/23) בבי"ס תיכון מסוים ניגשו כל תלמידי שכבת י"א לבחינת הבגרות בלשון. 24% מתלמידי השכבה לומדים בתנאי פנימייה. אם בחרים באקראי תלמיד מהשכבה,ההסתברות שהוא הצליח בבחינה בלשון היא 0.7 . ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם איננו לומד בתנאי פנימייה גדולה פי 1.5 מן ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם לומד בתנאי פנימייה השאלה היא: ידוע שבשכבת י"א באותו בית ספר לומדים 100 תלמידים. בוחרים בזה אחר זה שלושה תלמידים מבין תלמידי השכבה הלומדים בפנימייה. מה ההתסברות ששני התלמידים הראשונים שנבחרו הצליחו בבחינה בלשון והתלמיד השלישי נכשל בה? תודה ל…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yoni_h,

תקשיבו, הגדרה מס' 1 בלתי ניתנת לפיצוח! רק אות אחד נמצאת בכל המשפט הארוך הזה ויש מיליון משחקי תפקידים/יריות, איך אני אמור לדעת מה זה. ומה זה לעזאזל לדמיין יוד??? יוד?! זה לא המשחה הזאת?! מה הקשרר יש לי כיוון עם המשחק תפקידים אבל זה לא עוזר לי..

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. לצורך העניין , יש לנו פרה . לפרה , לצורך העניין , יש 4 רגליים , אחרת , היא לא ממש הייתה פרה , או שהיא הייתה נופלת על הצד . עכשיו , הפרה מתייחסת לרגליה כאל משהו מובן מעליו , כי זה שם , ועומדים על זה , והולכים עם זה . השאלה היא , האם הפרה מבינה / מודעת לכך , שיש לה 2 רגליים אחוריות ?! לדוגמא , עכשיו הסתכלתי אחורנית , ולא ראיתי את רגלי . ראיתי את הצד האחורי שלהן . זה אומר שאין לי רגליים אחוריות , אבל גם אין לי רגליים קדמיות . אני יכול לטעון שאני פרה בהכחשה ? האם מישהו נתקל ברשת במחקר דומה ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  13. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3C1917C1237E022D

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. Started by benx,

אני מדבר על שירים בסגנון של Coldplay - Speed Of Sound או AudioSlave - Be Your Self או טראנס והאוס סנגון של ATB - Long Way Home או שירים של Delerium שירים שפשוט כיף להקשיב להם... תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by T-Flash,

פרסומת חדשה של קוקה-קולה שעשויה בסגנון של משחקי GTA (הכי מזכיר את GTA3). http://www.youtube.com/watch?v=JoMAqh1N29I תהנו!!

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by prince amir,

הייתי רק רוצה להגיד שלמרות KSP חנות די זולה וקונים שם המון, יש להיזהר עם מה שקונים. בניגוד למה שרבים חושבים , KSP כן קונה את מוצריה לבד מחו"ל מספקים שרובם מוכרים את המוצרים ב OEM לרוב וכן גם חלקים מתוקנים מחדש , מה שאין חוק שאוסר בארץ. המון תלונות קיבלתי מחברים על כך שמוצרים כגון מעבדים וכן שעבדו, נגמר האחריות ברגע שעזבו את פתח החנות. למרות שקניתי המון מוצרים מהם ולא היו לי בעיות ודי מרוצה אני מסה"כ של המחיר ליחס המוצר, יש לשים לב 4 פעמים ולבדוק עם לא שווה לקנות מוצר מחנות אחרת גם עם ההפרש הוא בעוד 50 או 100 ש"ח ולקבל אחריות יותר טובה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. Started by timac,

מישהו יודע איך קוראים לשיר בפירסומת של בזק עם ה 5 אגורות? תודה מראש..!!!!!

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by navk2,

כן כן, יש דבר כזה מסיבה בלי ערסים ומוזיקת בום בום, ואני אוהב את זה. אז אם מישהו מכיר שייתן שמות... למי שלא יודע שירים של מסיבות רוק כמו THANKS FOR THE MEMORY של פול אאוט בוי, כמו אמריקן אידיוט של גרין דיי, כמו SCOTTY DOESN'T KNOW... שירי רוק שאפשר להיתשגע בהם.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לאתר חנות (בארץ או במקום אמין בחו"ל) שמוכרת בובות "פרבי". מישהו מכיר אתרים כאלה? בתודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 8.3k צפיות
  21. אני יודע שיש פורומים של רכבים אבל אין לי כוח לפתוח יוזר (אז אל תפנו אותי לשם) אם למישהו יש תשובה משכילה אשמח, כל שאר התגובות לא פה בבקשה.

22. Started by night-fire,

ערוץ 10 ,עכשיו שמתי לב לזה. היה מקודם מטאליקה -זה מה שהדליק אותי חשבתי שמשדרים איזה הופעה שלהם שלא ראיתי או משהו . בתקציר כתוב גם רד הוט צילי ועוד כמה חברים לא מוכרים נשמע נחמד-שירים הרבה יותר טובים מכוכב נולד. שווה לראות.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by R0ck,

http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3GRSQ53KX2DDK3ATF5QLE5M0S1 תודע.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני מתגייס לקרבי בעוד כמה ימים וצריך לקנות שעון, והבנתי שה-G-SHOCK הכי מומלצים. איזה דגם של ג'ישוק כדאי לקנות? חשבתי על G-9000-3 יש אחד יותר מומלץ? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by BEN-ASBAN,

יש לי שאלה..למה כשמישהו מחפש אותי באיסיקיו ואני מחובר אני מופיע עם סמל כחול כזה ולא ירוק רגיל?.. לא ברשימה שלו בכלל.. כשמישהו עושה חיפוש..כל אחד...אני מופיע שם ב פרח כחול..למה לא בירוק?..

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים